به اسكاور:
متاسفانه طبق قانون بايد تا ساعت 12 پست ها زده بشه و هر پستي بعد از اين زمان از 5 حساب خواهد شد.تازه همين 5 هم فقط تا يك ساعت بعد از زمان پست بزنن حساب ميشه،اگر 2 ساعت بعد بزنن اصلا حساب نميشه!
من از افرادي همچون سرژ و چو انتظار بيشتري داشتم تا تو زمان مقرر پست بزنن!
ممنون!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 13 آبان 1390 18:39
از: گروه همیشه پیروز گریفیندور
پستها:
527

سلام
مدیر مدرسه نوشتن:
نقل قول:
جناب مدیر.وقت ویرایش این پست هنوز تموم نشده.من از یکی از دوستان محترم یک پی ام دریافت کردم و این بهم گفته شد.تا اومدم ویرایش کنم دیدم شما پست زدید.اگر ویرایش قابل قبول نیست پس ویرایش رو برای چی گذاشتن؟؟؟
اگر ممکنه امتیاز رو برگردونید.
پی ان:من پست رو ویرایش کردم.
با تشکر از رسیدگی شما.
مدیر مدرسه نوشتن:
نقل قول:
سه امتياز از گريفيندور بابت امتياز دهي نادرست پرفسور باب آگدن كم شد.
جناب مدیر.وقت ویرایش این پست هنوز تموم نشده.من از یکی از دوستان محترم یک پی ام دریافت کردم و این بهم گفته شد.تا اومدم ویرایش کنم دیدم شما پست زدید.اگر ویرایش قابل قبول نیست پس ویرایش رو برای چی گذاشتن؟؟؟
اگر ممکنه امتیاز رو برگردونید.
پی ان:من پست رو ویرایش کردم.
با تشکر از رسیدگی شما.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: یکشنبه 19 اردیبهشت 1389 19:17
از: کارخانه ی دستمال سازی!
پستها:
387

جزئیات کاربر
پستها:
3113

به مرلين:
نقل قول:
بيرون مدرسه هاگوارتز من خيلي چيزها رو ممكنه دوست داشته باشم و نظرم باشه.براي مثال گروه اسليترين رو خيلي دوست دارم ولي تو هاگوارتز نظر ديگه اي دارم و به نظرم هر گروهي تلاش بيشتري بكنه اون بهتره.
دليل اينكه چرا ماندي استعفا داد به من مربوط نيست.هر استعفايي براي من يه هدف رو دنبال ميكنه تو هاگوارتز.حالا يكي بلاك شده،حذف شناسه شده و يا ناراحته مثلا.فرقي نــــــــــــــــه داره!
نقل قول:
3 امتياز قبلا از ايشون كم شده تو شرح امتياز بابت تدريس نكردن..به جاي اعتراض بري يه دور اونجا رو چك كني بهتره!
در مورد اعتراض به امتياز ها،باشه رسيدگي ميشه.بذار من وقتم آزاد بشه حتما اونا رم چك ميكنم تا فردا.
در ضمن خودت اعتراض كردي ديگه كمترد خالت بشه تو كار معلم ها.چون من يه نظارت كردم رو امتيازاتت بايد رو همه هم نظارت كنم؟
مشكل اينجاست كه من شما رو آزاد گذاشتم در مورد همه چيز صحبت كنيد.به عنوان مدير مدرسه هر كاري ميخوام ميكنم،پس ميخواين پست بزنيد جوري اين كار رو نكنيد كه انگار طلب دارين ازم.به عنوان يه پيشنهاد و درخواست بياييد و حرفتون رو بزنيد.اين دفتر جاي عصبانيت چهار تا معلم و دانش آموز نيست.
پرسي ويزلي هم نقش بازرسي رو داره و كارش رو داره تو دفتر اساتيد انجام ميده و اجازه براي دخالت تو بقيه جاهارم نداره.اگر موردي بود حتما با نقل قول بگيد.
---------------------------
مورد شما همونجا رسيدگي ميشه.
در ضمن ماندانگاس من چيزي ازش نديدم كه مطلبي بابت اين ماجرا گفته باشه..اگرم گفته اشتباهه.بيشتر از 30 امتياز حق ندارن معلما نمره بدن.اين ديگه چونه زدن نداره.شمام چه مخالف باشي چه نباشي من با دلايلت مخالفم و بيش از 30 نميشه داد.
نتايج هم توسط داور ها زده ميشه.زمانش مشخص نيست.
نقل قول:
اولآ كه شرايط ماندي اصلآ مثل لوپين نيست!
ماندي به دلايلي كه با ازش خبريد بلاك شده و من و شما و خيليهاي ديگه هم به اين امر معترضيم!
بيرون مدرسه هاگوارتز من خيلي چيزها رو ممكنه دوست داشته باشم و نظرم باشه.براي مثال گروه اسليترين رو خيلي دوست دارم ولي تو هاگوارتز نظر ديگه اي دارم و به نظرم هر گروهي تلاش بيشتري بكنه اون بهتره.
دليل اينكه چرا ماندي استعفا داد به من مربوط نيست.هر استعفايي براي من يه هدف رو دنبال ميكنه تو هاگوارتز.حالا يكي بلاك شده،حذف شناسه شده و يا ناراحته مثلا.فرقي نــــــــــــــــه داره!
نقل قول:
يه امتياز ديگه هم بايد از گريف به خاطر تدريس نكردن دامبلدور در زمان مقرر كم شه!
3 امتياز قبلا از ايشون كم شده تو شرح امتياز بابت تدريس نكردن..به جاي اعتراض بري يه دور اونجا رو چك كني بهتره!
در مورد اعتراض به امتياز ها،باشه رسيدگي ميشه.بذار من وقتم آزاد بشه حتما اونا رم چك ميكنم تا فردا.
در ضمن خودت اعتراض كردي ديگه كمترد خالت بشه تو كار معلم ها.چون من يه نظارت كردم رو امتيازاتت بايد رو همه هم نظارت كنم؟
مشكل اينجاست كه من شما رو آزاد گذاشتم در مورد همه چيز صحبت كنيد.به عنوان مدير مدرسه هر كاري ميخوام ميكنم،پس ميخواين پست بزنيد جوري اين كار رو نكنيد كه انگار طلب دارين ازم.به عنوان يه پيشنهاد و درخواست بياييد و حرفتون رو بزنيد.اين دفتر جاي عصبانيت چهار تا معلم و دانش آموز نيست.
پرسي ويزلي هم نقش بازرسي رو داره و كارش رو داره تو دفتر اساتيد انجام ميده و اجازه براي دخالت تو بقيه جاهارم نداره.اگر موردي بود حتما با نقل قول بگيد.
---------------------------
مورد شما همونجا رسيدگي ميشه.
در ضمن ماندانگاس من چيزي ازش نديدم كه مطلبي بابت اين ماجرا گفته باشه..اگرم گفته اشتباهه.بيشتر از 30 امتياز حق ندارن معلما نمره بدن.اين ديگه چونه زدن نداره.شمام چه مخالف باشي چه نباشي من با دلايلت مخالفم و بيش از 30 نميشه داد.
نتايج هم توسط داور ها زده ميشه.زمانش مشخص نيست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

مديريت مدرسه جناب كاركاروف از شما تقاضا مندم پستهاي 366 تا پست 381 رو بخونين لطفا !
ببينين كه چطور الكي 3 امتياز به خاطر اينكه بازرس ويزلي مي گن بنده تأخير داشتم كم شده , در حاليكه هيچ گونه تأخيري در كار من ديده نشده !
ويرايش :
من به اين حرف بازرس ويزلي اعتراض دارم (پست شماره ي 375 در دفتر اساتيد) :
نقل قول:طبق صحبتي كه بازرس مرلين بيامرز ماندانكاس فلچر در آغاز ترم داشتم ايشون گفتند كه مي شه بيشتر از 30 هم داد و من با دلايل اين رو بهتون ثابت مي كنم :
1- همه ي دانش آموزان مي توانند با انجاتم تكاليف كمكي 30 بگيرند .
2- همه كه 30 بگيرند رقابتي ايجاد نمي شود .
3- تكليف كمكي براي اين است كه دانش آموز امتياز اضافي بگيره نه اينكه نقش در تكليف اصلي رو جبرا كنه !
يعني بايد بين كسانيكه زحمت بيشتري مي كشند و وقت بيشتري را صرف مي كنند تا ضمن انجام تكاليف اصلي تكاليف فرعي رو هم انجام بدن و كسانيكه فقط تكاليف اصلي را انجام مي دهند قائل شد .
از نظر من بايد بيشتر از 30 هم بتوان امتياز داد . 30 امتياز تكليف اصلي و بقيش هم تكاليف فرعي !
كاملا با نظر بازرس ويزلي كه گفتند (پست شماره ي 377 در دفتر اساتيد) :
نقل قول:طبق دلايلي كه بيان كردم مخالفم ... لطفا نظر خودتونو بگين جناب مدير !
بازي هاي كوئيديچ تا كي نقد و بررسي و امتياز دهي مي شوند ؟
به مورد اول هم لطفا زودتر رسيدگي كنيد !
ببينين كه چطور الكي 3 امتياز به خاطر اينكه بازرس ويزلي مي گن بنده تأخير داشتم كم شده , در حاليكه هيچ گونه تأخيري در كار من ديده نشده !
ويرايش :
نقل قول:
کسی که تکلیف اصلیش کامله میتونه سی امتیاز رو بگیره ، کسی که امتیاز کمتری توی تکلیف اصلی میگیره ، تکلیف کمکی میتونه امتیازش رو بالا بیاره .
3- تكليف كمكي براي اين است كه دانش آموز امتياز اضافي بگيره نه اينكه نقش در تكليف اصلي رو جبرا كنه !
يعني بايد بين كسانيكه زحمت بيشتري مي كشند و وقت بيشتري را صرف مي كنند تا ضمن انجام تكاليف اصلي تكاليف فرعي رو هم انجام بدن و كسانيكه فقط تكاليف اصلي را انجام مي دهند قائل شد .
از نظر من بايد بيشتر از 30 هم بتوان امتياز داد . 30 امتياز تكليف اصلي و بقيش هم تكاليف فرعي !
نقل قول:
اساتید میتوانند سر كلاس خود تا 30 امتياز به دانش آموزان بدهند.15 امتیاز مربوط به سوالات و 15 امتیاز مربوط به مقاله.(در صورتیکه نمیخواهید برای امتیاز مقاله ای در نظر بگیرید میتوانید هر 30 امتیاز را به سوالات دهید
در مورد سوالت هم ، شخصی که 26 گرفته از تکلیف اصلی ، اگر تکلیف کمکیش کامله ، میتونی 30 امتیاز بهش بدی !
بیشتر از 30 امتیاز امکان پذیر نیست .
بازي هاي كوئيديچ تا كي نقد و بررسي و امتياز دهي مي شوند ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
1540

مديريت مدرسه جناب كاركاروف از شما تقاضا مندم پستهاي 366 تا پست 381 رو بخونين لطفا !
ويرايش :
نقل قول:طبق صحبتي كه بازرس مرلين بيامرز ماندانكاس فلچر در آغاز ترم داشتم ايشون گفتند كه مي شه بيشتر از 30 هم داد و من با دلايل اين رو بهتون ثابت مي كنم :
نقل قول:طبق دلايلي كه بيان كردم مخالفم ... لطفا نظر خودتونو بگين جناب مدير !
ويرايش :
نقل قول:
کسی که تکلیف اصلیش کامله میتونه سی امتیاز رو بگیره ، کسی که امتیاز کمتری توی تکلیف اصلی میگیره ، تکلیف کمکی میتونه امتیازش رو بالا بیاره .
نقل قول:
اساتید میتوانند سر كلاس خود تا 30 امتياز به دانش آموزان بدهند.15 امتیاز مربوط به سوالات و 15 امتیاز مربوط به مقاله.(در صورتیکه نمیخواهید برای امتیاز مقاله ای در نظر بگیرید میتوانید هر 30 امتیاز را به سوالات دهید
در مورد سوالت هم ، شخصی که 26 گرفته از تکلیف اصلی ، اگر تکلیف کمکیش کامله ، میتونی 30 امتیاز بهش بدی !
بیشتر از 30 امتیاز امکان پذیر نیست .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/11/9 11:42:12
ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
سلام
من طرف صحبتهام فقط و فقط مدير هستش لطفآ كسي خودش رو وارد اين بحث نكنه!
__
نقل قول:
ماندي به دلايلي كه با ازش خبريد بلاك شده و من و شما و خيليهاي ديگه هم به اين امر معترضيم!
ولي لوپين:
نقل قول:
اين كار يعني شونه خالي كردن از مسئوليت!
پس لطفآ نگيد شرايط لوپين مثل مانديه!
بعدشم به خاطر تدريس نكردن لوپين در كلاسش در زمان مقرر هم بايد از گريف امتياز كم بشه! بايد براي يكي كه ارزش براي اين موضوع قائله و كسي كه قائل نيست بشيد يا نه؟!
نقل قول:
اول از همه اينو بگم من به عنوان جمعي از هافلپافيها كه منو جلو انداختند به امتيازاتي معترضم!( دقت كن امتياز نه نقد! هر چند نقدم هم معترضيم ولي بيشتر روي امتياز تاكيد ميكنم!)
رز زلر در كلاس تاريخ جادوگري و دفاع در برابر جادوي سياه!
دابي در كلاس معجون سازي!
آلبوس سوروس پاتر در كلاس دفاع در برابر جادوي سياه؛ به نظر ايشون پستشون توي اين كلاس اگر بهتر از اليوندر نبوده باشه كمتر نبوده!
ولي اليوندر 27 شده و آلبوس 23 ! من هم همين عقيده رو دارم! من به شخصه يه كل امتيازات اين كلاس اعتراض دارم ايشون هر چند ادعا ميكنند كه فرقي قائل نيستند ولي بين دانشاموزان فرق قائل ميشن شما ميتونيد اين رو توي نحوهي امتياز دهي شون ببينيد.
قرار شد دخالت نشه؟! چطور نوبت تدريس من بود يه اعتراض شده بود و دخالت مشكلي نداشت حالا كه اين همه اعتراض داره ميشه دخالت نشه! يا بايد امتيازات داده شدهي من برگردونده شه يا بايد توي اين دروس كه اعتراض شده دخالت شه اونم مستقيم!
من نميدونم توي اين هاگوارتز كس ديگهاي نيست؟!
پرسي شده يكه تاز مدرسه! هر وقت بخواد امتياز كم ميكنه هر وقت بخواد تهديد ميكنه هر وقت بخواد بد با ديگران صحبت ميكنه و توهين ميكنه هم تو كلاسهاي خودش هم در كل هاگوارتز و كسي هم اصلآ بهش گير نميده!
توي درسش اعتراض ميزنيم ميگن درسته و ...
وقتي امتياز غلط توي تابلوي شني ميزنه ميام ميگيم ميگن بازرس اگه اشتباه كنه از گروه امتياز كم نميشه!
يعني چي؟!
خيلي راحت بدون چون و چرا طبق قوانين از هافل امتياز كم مي كنيد! من انتظار دارم همين طور كه طبق قانون عمل ميكنيد بدون چون و چرا از گريف به خاطر موضوعاتي كه بالا گفتم امتياز كم شه!
دوباره ميگم من به همهي حرفاي پستم فقط و فقط از مدير مدرسه ميخوام كه رسيدگي كنه!
من طرف صحبتهام فقط و فقط مدير هستش لطفآ كسي خودش رو وارد اين بحث نكنه!
__
نقل قول:
مگه ما از ماندي امتياز كم كرديم كه بخوايم الان به خاطر استعفاي پرفسور لوپين اين كار رو بكنيم؟ايشون بخش بزرگ كلاسشون يعني نقد و امتياز دهي رو انجام دادن و تدريس كلاسش هم توسط من انجام ميشه.
شرايط پرفسور لوپين دقيقا مثل ماندانگاس هست.
ولي لوپين:
نقل قول:
ببخشید دیگه
واقعا جو سایت بد شده و دیگه دست و دل من مثل اول ترم به نوشتن نمیره.
متأسفم
استعفای خودم رو از درس تاریخ جادوگری اعلام میدارم
اين كار يعني شونه خالي كردن از مسئوليت!
پس لطفآ نگيد شرايط لوپين مثل مانديه!
بعدشم به خاطر تدريس نكردن لوپين در كلاسش در زمان مقرر هم بايد از گريف امتياز كم بشه! بايد براي يكي كه ارزش براي اين موضوع قائله و كسي كه قائل نيست بشيد يا نه؟!
نقل قول:
امتيازات نه!من فقط امتياز آلبوس سوروس رو بررسي ميكنم چون فقط ايشون شكايت كردن نسبت به امتيازشون.فكر كنم قرار شد تو كار استاد به صورت كامل دخالت نشه ديگه.
اول از همه اينو بگم من به عنوان جمعي از هافلپافيها كه منو جلو انداختند به امتيازاتي معترضم!( دقت كن امتياز نه نقد! هر چند نقدم هم معترضيم ولي بيشتر روي امتياز تاكيد ميكنم!)
رز زلر در كلاس تاريخ جادوگري و دفاع در برابر جادوي سياه!
دابي در كلاس معجون سازي!
آلبوس سوروس پاتر در كلاس دفاع در برابر جادوي سياه؛ به نظر ايشون پستشون توي اين كلاس اگر بهتر از اليوندر نبوده باشه كمتر نبوده!
ولي اليوندر 27 شده و آلبوس 23 ! من هم همين عقيده رو دارم! من به شخصه يه كل امتيازات اين كلاس اعتراض دارم ايشون هر چند ادعا ميكنند كه فرقي قائل نيستند ولي بين دانشاموزان فرق قائل ميشن شما ميتونيد اين رو توي نحوهي امتياز دهي شون ببينيد.
قرار شد دخالت نشه؟! چطور نوبت تدريس من بود يه اعتراض شده بود و دخالت مشكلي نداشت حالا كه اين همه اعتراض داره ميشه دخالت نشه! يا بايد امتيازات داده شدهي من برگردونده شه يا بايد توي اين دروس كه اعتراض شده دخالت شه اونم مستقيم!
من نميدونم توي اين هاگوارتز كس ديگهاي نيست؟!
پرسي شده يكه تاز مدرسه! هر وقت بخواد امتياز كم ميكنه هر وقت بخواد تهديد ميكنه هر وقت بخواد بد با ديگران صحبت ميكنه و توهين ميكنه هم تو كلاسهاي خودش هم در كل هاگوارتز و كسي هم اصلآ بهش گير نميده!
توي درسش اعتراض ميزنيم ميگن درسته و ...
وقتي امتياز غلط توي تابلوي شني ميزنه ميام ميگيم ميگن بازرس اگه اشتباه كنه از گروه امتياز كم نميشه!
يعني چي؟!
خيلي راحت بدون چون و چرا طبق قوانين از هافل امتياز كم مي كنيد! من انتظار دارم همين طور كه طبق قانون عمل ميكنيد بدون چون و چرا از گريف به خاطر موضوعاتي كه بالا گفتم امتياز كم شه!
دوباره ميگم من به همهي حرفاي پستم فقط و فقط از مدير مدرسه ميخوام كه رسيدگي كنه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3113

به بارتي:
بعد از زمان مشخص شده هر پستي قابل قبول نيست.با اين حال چون براي پست ها زحمت كشيده شده و نميشه از حق گذشت من تصميم گرفتم كه امتيازات چنين پست هايي رو از 5 حساب كنم و داوري انجام بشه.
يعني اگه رول خيلي كامل و خوب باشه ديگه 10 نميگيره و 5 بهش تعلق ميگيره.
--------------------
از داوران انتظار ميره علاوه بر امتياز دهي و نقد در تاپيك نقد پست هاي كوييديچ هاگوارتز تو انجمن كوييديچ،امتيازات رو بدون نقد تو شرح امتيازات هم بزنند.
لطفا با دقت به رول ها امتياز بديد.
بعد از زمان مشخص شده هر پستي قابل قبول نيست.با اين حال چون براي پست ها زحمت كشيده شده و نميشه از حق گذشت من تصميم گرفتم كه امتيازات چنين پست هايي رو از 5 حساب كنم و داوري انجام بشه.
يعني اگه رول خيلي كامل و خوب باشه ديگه 10 نميگيره و 5 بهش تعلق ميگيره.
--------------------
از داوران انتظار ميره علاوه بر امتياز دهي و نقد در تاپيك نقد پست هاي كوييديچ هاگوارتز تو انجمن كوييديچ،امتيازات رو بدون نقد تو شرح امتيازات هم بزنند.
لطفا با دقت به رول ها امتياز بديد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
هر کسی میتونه درباره هر بخشی از تدریس و امتیاز دهی کلاس من دخالت کنه و نظرش رو بگه و اعتراضش رو بکنه ، لطفا مدیر مدرسه هم در صورتی که کسی خواست همه موارد رو بررسی کنه که مشکلی نباشه .
نقل قول:
دقیقا !
با مدیر مدرسه صحبت شد و قرار شد که این مورد انجام نگیره ، من دیگه پستم رو ویرایش نکردم ... ولی همونطور که ایگور گفت ، هر چیزی که در هر جایی غیر از تابلوی اعلانات اعلام بشه ارزشی نداره ، اگر اون موردی که من گفتم مشکلی نداشت ، پستش رو توی اعلانات میزدم !
نقل قول:
امتيازات نه!من فقط امتياز آلبوس سوروس رو بررسي ميكنم چون فقط ايشون شكايت كردن نسبت به امتيازشون.فكر كنم قرار شد تو كار استاد به صورت كامل دخالت نشه ديگه.
هر کسی میتونه درباره هر بخشی از تدریس و امتیاز دهی کلاس من دخالت کنه و نظرش رو بگه و اعتراضش رو بکنه ، لطفا مدیر مدرسه هم در صورتی که کسی خواست همه موارد رو بررسی کنه که مشکلی نباشه .
نقل قول:
مهلت بازي تا 7 بهمن بوده و هر كسي هر جاي سايت هم اعلام بكنه اين تاريخ عوض شده جز مديريت مدرسه قابل قبول نيست.تابلوي اعلانات منبع شما براي كارهاست و وقتي تغييري تو چيز مهمي ايجاد بشه اونجا حتما زده ميشه.
دقیقا !
با مدیر مدرسه صحبت شد و قرار شد که این مورد انجام نگیره ، من دیگه پستم رو ویرایش نکردم ... ولی همونطور که ایگور گفت ، هر چیزی که در هر جایی غیر از تابلوی اعلانات اعلام بشه ارزشی نداره ، اگر اون موردی که من گفتم مشکلی نداشت ، پستش رو توی اعلانات میزدم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
پستها:
1540

نقل قول:
س فكر كنم دو پست آخر تيم ريون كه در هشتم زده شده جزو پستها حساب نمي شه .
در مورد اينم جواب رو بدين ممنون !
پس ما بازي رو فردا شروع مي كنيم !
ممنون !
بارتي كراوچ:
مهلت بازي تا 7 بهمن بوده و هر كسي هر جاي سايت هم اعلام بكنه اين تاريخ عوض شده جز مديريت مدرسه قابل قبول نيست.تابلوي اعلانات منبع شما براي كارهاست و وقتي تغييري تو چيز مهمي ايجاد بشه اونجا حتما زده ميشه.
پس هر كسي حتي خودم،هر جاي ديگه جز اين انجمن چيزي نوشتم قابل قبول نيست و حتما در مورد كوييديچ و غيره هم بايد خودم مستقيم نظر بدم و نظر بازرس،اعضاي شورا و هر شخص ديگه مورد قبول نيست.
ممنون!
س فكر كنم دو پست آخر تيم ريون كه در هشتم زده شده جزو پستها حساب نمي شه .
در مورد اينم جواب رو بدين ممنون !
پس ما بازي رو فردا شروع مي كنيم !
ممنون !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج