بهترين ناظر ماه به نظر من پروفسور كوييرل هست.
به نظر من ايشون يك ناظر كامل هست و خصوصياتى رو كه يك ناظر بايد داشته باشه رو داره.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترين ناظر ماه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 31 مرداد 1386 22:39
از: میدان گریملود شماره ی 12
پستها:
290

جزئیات کاربر

خب من اعتراف میکنم که بین بلیز و پروفسور کوییرل موندم .
بلیز که نظارتش از نقدهای 20 خطی شروع میشه و به صحیح کردن غلط های املایی خطم میشه .
پروفسور کوییرل هم که نشانه بارز یک دموکرات و قدرت نظارت در سایته .
رای من : بلیز زابینی
بلیز که نظارتش از نقدهای 20 خطی شروع میشه و به صحیح کردن غلط های املایی خطم میشه .
پروفسور کوییرل هم که نشانه بارز یک دموکرات و قدرت نظارت در سایته .
رای من : بلیز زابینی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
جزئیات کاربر

هومک...به نظر من بهترین ناظر نارسیسا هست به خاطر همه فعالیتهایی که تو امپراطوری کرد...امپراطوری بدست نارسیسا و پیتر فعال شد و نقد های نارسیسا شاهکاری بودن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

فکر میکنم بهترين ناظر در مدت این دو ماه اخیر بدون شک بلیز زابینی بود که واقعا عالی کار کرد !
رای من به بلیزه ... توی تالار اسلی به همه پستها رسید و نقدشون کرد و در مواقع حساس مسیر داستانر و تغییر داد ...
به همه امور مربوطش رسید .
توی دیاگون هم به بهترين نحو کار کرد و در مدت کوتاه نظارتش فکر میکنم خوب جواب داد .
رای من با توجه به شناختی که دارم بلیز هست .
البته تمامی ناظرها عالی کار کردند و فکر میکنم انتخاب یک نفر چندان عادلانه نباشه اما جا داره از همگی دوستان واقعا تشکر کنم که با نظارت خوب و به موقعی که داشتند انجمنها رو به سمت مسیر صحیح و فعالیت بیشتر پیش بردند .
ایده های خوب ، هدایت صحیح ، دنبال کردن تاپیکهای تحت نظارت و ...
با تشکر ويژه و قدردانی تمام زحمات کوييرل بزرگوار در طی این مدت دو ماهه که واقعا عالی کار کردند !
رای من به بلیزه ... توی تالار اسلی به همه پستها رسید و نقدشون کرد و در مواقع حساس مسیر داستانر و تغییر داد ...
به همه امور مربوطش رسید .
توی دیاگون هم به بهترين نحو کار کرد و در مدت کوتاه نظارتش فکر میکنم خوب جواب داد .
رای من با توجه به شناختی که دارم بلیز هست .
البته تمامی ناظرها عالی کار کردند و فکر میکنم انتخاب یک نفر چندان عادلانه نباشه اما جا داره از همگی دوستان واقعا تشکر کنم که با نظارت خوب و به موقعی که داشتند انجمنها رو به سمت مسیر صحیح و فعالیت بیشتر پیش بردند .
ایده های خوب ، هدایت صحیح ، دنبال کردن تاپیکهای تحت نظارت و ...
با تشکر ويژه و قدردانی تمام زحمات کوييرل بزرگوار در طی این مدت دو ماهه که واقعا عالی کار کردند !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1385/2/13 21:27:46
وزیر مردمی اورجینال اسبق
تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 11 تیر 1385 10:39
از: تالار اسلایترین میرم بیرون !!!
پستها:
168

خب !
از نظر نظارت که خب ، خیلی ها هستن . ولی رای من به بیلز زابینی هستش .
برای رسیدگی دقیق(!) به تالار اسلیترین .
برای نقد(!)های همه پسندش !
برای کارهایی که برای تالار اسلیترین انجام داده (!)
چون خب ناظر تالار معمولا کسی نیست که همه با اون کنار بیان ، پس بیلز خوب کسی بوده که افراد اسلیترین باهاش کنار اومدن . همین !
از نظر نظارت که خب ، خیلی ها هستن . ولی رای من به بیلز زابینی هستش .
برای رسیدگی دقیق(!) به تالار اسلیترین .
برای نقد(!)های همه پسندش !
برای کارهایی که برای تالار اسلیترین انجام داده (!)
چون خب ناظر تالار معمولا کسی نیست که همه با اون کنار بیان ، پس بیلز خوب کسی بوده که افراد اسلیترین باهاش کنار اومدن . همین !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند .
برتول برشت
برتول برشت
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: چهارشنبه 21 تیر 1396 22:21
از: هر جا که کفتر میایَ!
پستها:
791

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/12/02
آخرین ورود: یکشنبه 15 فروردین 1400 14:58
از: 127.0.0.1
پستها:
1391

جزئیات کاربر

توضیحات :نسخه ی پیشرفته:
برای مدت ده روز -از 13 اردیبهشت ماه تا 23 اردیبهشت- ، این تاپیک باز خواهد بود.
پست های شما باید شامل شناسه ی فرد مورد نظرتان برای دریافت عنوان ِ " بهترين ناظر ماه " در دو ماه اخیر و توضیح قابل قبولی برای این انتخاب باشد! ( در غیر این صورت رای شما مردود اعلام خواهد شد!)
با بررسی پست ها و مطابقت دادن آن ها با قوانین انتخاب ترین های ماه ، تعداد رای کاندیدا های مورد ِ نظر ِ هر کدام از اعضا ، اعلام شده و طبعا صاحبان بیشترین آرا به بخش نظر سنجی راه پیدا می کنند!
( تعداد راه یافتگان به نظر سنجی ، طبق شرایط آرا تعیین خواهد شد. اما گفتنی است که ماکزیمم تعداد کاندیدا های حاضر در نظر سنجی 4 کاندیدا می باشد!)
پس از ده روز ، تاپیک قفل شده و نظر سنجی برای انتخاب بهترین کاندیدا ها ی معرفی شده آغاز می شود!
توضیحات : نسخه ی مناسب ِ گراوپی!
این تاپیک برای مدت ده روز ( 13-23 اردیبهشت) رو باز کردیم که شما بیاد و توش پست بزنید و بگید که چه کسی به نظرتون بهترین شخص برای دریافت عنوان ِ بهترين ناظر ماه هست!
ضمنا توی پستتون علاوه بر ذکر شناسه ی فردی که مورد نظرتونه ، دلیلی هم برای انتخابتون ذکر کنید! چون انتخاب های بدون دلیل ، مورد قبول واقع نمی شه.
بعد از ده روز که کاندیدا ها معرفی شدن ، با حذف رای های مردود شده ، تعداد رای های هر کاندیدا اعلام می شه و اون هایی که رای بیشتری اورده باشن به بخش نظر سنجی راه پیدا می کنن!
در این بخش شما یه بار دیگه به کاندیدا های اعلام شده ، رای می دید تا بالاخره تکلیف رنک مشخص بشه.
برای مدت ده روز -از 13 اردیبهشت ماه تا 23 اردیبهشت- ، این تاپیک باز خواهد بود.
پست های شما باید شامل شناسه ی فرد مورد نظرتان برای دریافت عنوان ِ " بهترين ناظر ماه " در دو ماه اخیر و توضیح قابل قبولی برای این انتخاب باشد! ( در غیر این صورت رای شما مردود اعلام خواهد شد!)
با بررسی پست ها و مطابقت دادن آن ها با قوانین انتخاب ترین های ماه ، تعداد رای کاندیدا های مورد ِ نظر ِ هر کدام از اعضا ، اعلام شده و طبعا صاحبان بیشترین آرا به بخش نظر سنجی راه پیدا می کنند!
( تعداد راه یافتگان به نظر سنجی ، طبق شرایط آرا تعیین خواهد شد. اما گفتنی است که ماکزیمم تعداد کاندیدا های حاضر در نظر سنجی 4 کاندیدا می باشد!)
پس از ده روز ، تاپیک قفل شده و نظر سنجی برای انتخاب بهترین کاندیدا ها ی معرفی شده آغاز می شود!
توضیحات : نسخه ی مناسب ِ گراوپی!
این تاپیک برای مدت ده روز ( 13-23 اردیبهشت) رو باز کردیم که شما بیاد و توش پست بزنید و بگید که چه کسی به نظرتون بهترین شخص برای دریافت عنوان ِ بهترين ناظر ماه هست!
ضمنا توی پستتون علاوه بر ذکر شناسه ی فردی که مورد نظرتونه ، دلیلی هم برای انتخابتون ذکر کنید! چون انتخاب های بدون دلیل ، مورد قبول واقع نمی شه.
بعد از ده روز که کاندیدا ها معرفی شدن ، با حذف رای های مردود شده ، تعداد رای های هر کاندیدا اعلام می شه و اون هایی که رای بیشتری اورده باشن به بخش نظر سنجی راه پیدا می کنن!
در این بخش شما یه بار دیگه به کاندیدا های اعلام شده ، رای می دید تا بالاخره تکلیف رنک مشخص بشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج