شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
تایید شد ! چاکر داش نیوت هم هستیم ... ولی یه سوال ... شما دزفول رو از کجا میشناسی ؟ این دزفولیا آدمای بسیار .... هیچی ولش کن ... فعالیت های جوخه از چندروز دیه شروع میشه ! موفق باشی !
من تا آخرش سفیدم و میمانم، همه ی ملت این حرف مرا بشنوند که من سفید سفیدم و محفلی و ارتشی میمانم.ما میجنگیم برای عشقمان در هر گروهی باشیم: اسلیترین گریفیندور هافلپاف ریونکلاو هر شخصیتی باشیم: ... همه با هم هستیم.ما محفلی ها و سفیدان خوب میدانیم که هستیم(پایه باحالی)
پس ایگور سفیده ، سفیده !!
سفید، ایگور به زندان رفت و بعد از اعترافات و ... همیشه سفید شد ...
ایگور عزیز ، هنوز بعد از مدت ها فعالیت توی سایت ، ما متوجه نشدیم که شما سفیدی یا سیاه ! یه بار با شناسه ی سفید درخواست مرگخواری میدی ، یه بار با شناسه ی سیاه درخواست مرگخواری میدی در صورتی که همون لحظه هم برای الف دال درخواست فرستادی ... الان هم که با شناسه ی سیاه درخواست عضویت محفل رو دادی و تو همین لحظه هم اومدی برای جوخه درخواست دادی ! حقیقتش من موندم آخرش تو سیاهی یا سفید ! وقتی به نتیجه ای قطعی رسیدی ، بعد به من بگو تا درخواستت رو تایید کنم ...
موفق باشی! روفوس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روفوس اسكريم جیور در 1389/3/13 1:38:35
با سلام و درود بر شما مسئولان زحمتكش جوخه،اينجانب لودو بگمن در همين جا و همين لحظه اعلام ميكنم كه درخواست عضويت و همكاري با اين گروه را دارم. نام: نميدونم، يادم نيست!
انگيزه ي عضويت: تار و مار كردن خس و خاشاك الف دالي!
چرا اين گروه رو به الف دال يا ساير گروه ها ترجيح دادي؟ چون سياهه
کفن میت چند تیکه است ؟ ما فقط انسانو تبديل به ميت ميكنيم، كاري به كفنش نداريم ديگه!
عکس العمل شما در مقابل یک پشمک چیست؟ ميخورمش.
كشتم شپش شپش كش شش پا را ، چند نقطه داره؟ يه نقطه ي مهم داره اونم اون جاييه كه شپشه رو ميكشي. ديگه مشخصات شپش مهم نيست!