جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

25 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
24 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 16 دی 1383 11:47
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا من که میشناسید آیکو بالاست من نفهمیدم کسی با شناسه سیاه لشکری میتونه شرکت کنه یا نه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري
من تا حد زیادی با نظر بلا موافقم. و یه نظر دیگه م اینه که فروم رو یه جورایی مثل دنیای واقعی کنیم. و نمایشنامه ها رو در سطح گسترده بنویسیم. یعنی یه جوری باشه که تاپیکها هم به هم ربط داشته باشن و مثلا وقتی یکی یه جا یه چیزی میگه تو یه تاپیک دیگه هم اثر داشته باشه و یه چیز دیگه هم که هرماینی هم گفت و این که شخصیتها به شخصیتهای کتاب نزدیک باشن! منظورم اصلا این نیست که دقیقا همون اتفاقات کتاب رو دوباره تکرار کنیم. یعنی اینکه مثلا کالین نره سیاه بشه! یا همین کینگزلی که در واقع باید اورور باشه ولی الان سیاه هستش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 دی 1383 09:32
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی پاتر...پس من شروع می کنم...اگر خوب بود که هیچی..اگرم بد بود اشکال نداره..یه تجربه میشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 دی 1383 08:43
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه یک انگیزه بین بقیه به وجود بیاد که نمایشنامه بنویسن و نمایشنامه ی خوب هم بنویسن خوب همه مینویسن چون ما آدم ها اصولا دوست داریم مطرح باشیم
مثلا میشه به نمایشنامه ها امتیاز داد و یا هر چند وقت یک بار یکی از نمایشنامه ها رو به عنوان نمایشنامه ی بر تر انتخاب کنیم و مثلا صفحه ی اول بهش لینک بدیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 دی 1383 22:46
نمایش جزئیات
آفلاین
مطالبی که توی تاپیک نحوه اجرای رول پلینگ نوشته شده به این تاپیک مربوط بودن به همین خاطر من اینجا نوشتم که بقیه هم اینجا بنویسن.
اول از همه موردی بود که بلا مطرح کرده و اون هم اینطوری که من متوجه شدم داستان اشتراکیه
یعنی رول پلینگ رو طوری ادامه بدیم که به صورت یک داستان در بیاد
شخصا به این که برای داستان اشتراکی نوشتن ما احتیاج به آی دی داریم تا با اونا شوژه درست کنیم اعتقاد ندارم
یعنی لازم نیست آی دی هایی رو بسازیم و بعد طبق گفته بلا اونا رو در داستانی بکشیم این شخصیت ها و کلا هر شخصیتی رو میتونیم مجازی خلقش کنیم
کلا رول پلینگ یعنی همین و بارها گفتم که رول پلینگ مثل یک داستانی میمونه که حد و مرز نداره و به هر طرفی کشیده میشه اگه سوژه خوبی این وسط مطرح بشه میشه با اون ادامه داد.
مثلا بلا اگه میگی یه عده کاراگاه یه عده رو دستگیر میکنن و اینا میتونی به جای گفتن شروع کنی و بنویسی از گفتنش به ما چه سودی حاصل میشه؟
ما خودمون اگه عرضه داشتیم ادامه میدیم اگه نه که هیچی
اینجا کسی جلوی ایده ها رو نگرفته
روی چیزی که نوشته نشده نمیشه بحث کرد
نقل قول:

برای جذاب تر کردن محیط رول پلیینگ شاید بهتر باشه اونو به محل یه بازی فکری تبدیل کنیم....
ببینید به عنوان مثال...ما توی سایت اگر کارآگاه داشته باشیم...که داریم...اینا در واقع هیچ فرقی با یه کشاورز! یا چی می دونم یه علاف ندارن...چون با شغلشون کاری نمی تونن بکنن....
چرا!؟
چون ما نمی تونیم کسی رو بکشیم و یا بفرستیم تو آزکابان!
چرا نه؟!
چون کسی که داره شناسه رو می چرخونه بیکار میشه...
ولی یه راه حل داره.
به طور مثال...ما یه سری شخصیت سیاه..سفید...معمولی وارد سایت می کنیم....مثلا اصغر اکبر(با اسمای جادوگری البته)این شناسه های بیمصرف به درد خیلی کارا می خورن:
1. کشتن!
2. زندانی کردن!
3. بیکار نموندن کارآگاه ها و افراد وزارت سحر و جادو

یعنی تمام مشکل رول پلینگ به این خاطره ما نمیتونیم کسی رو بکشیم یا باید تک شناسه کار کنیم؟
به نظر من اینا بهانه هایی هست که برای خودمون میتراشیم وقتی ایده خوبی نداریم به در و دیوار میزنیم میخوایم نقش و گروه عوض کنیم یه جوری تغییر ایجاد کنیم تا بالاخره اتفاقی بیافته
البته درسته همینا خودش داستان سازه بالاخره وقتی یکی با شناسه جدید بنویسه یا اگه یکی بره آزکابان خودش موضوع بسیار جالبی میشه
البته این موضوع آزکابان برای کسایی که تو سایت قبلی بودن چیز تازه ای نیست موضوع جالبه ولی اونجا چون روی یه شخص اجرا شد باعث دلخوری شد
به نظر من میشه روی یه شخص هم اجرا کنیم و جنبه قضیه رو هم در نظر بگیریم
من یه نظر دیگه که دارم راه اندازی این مدرسه هاگوارتزه
اگه این راه بیافته و بر مبنای استاد ها سیستم امتیاز دهی هم اجرا بشه تمام رول پلینگ کاملا فعال میشه
الان توی سایت گودریکز هالو تقریبا همه رول پلینگشون روی همین استاد ها و کلاساشون میچرخه
مشکل اینجاس که وقتی یه نفر مثلا خود تو بلا میای تو سایت این رو در نظر نمیگیری که الان چند نفر فعال هستن چن نفر امتحان دارن و غیره
اگه تو الان میخوای یه کاری رو شروع کنی ممکنه خیلیا وقت نداشته باشن همونطوری که تو قبلا نبودی
یه مشکلی که تو داری اینه که تصور میکنی چون تو الان میخوای یه کاری رو شروع کنی همه باید الان باهات همکاری کنن و شروع کنن اگه تو دست کشیدی باید دست بکشن
تو شروع کن هر کسی خواست همکاری میکنه هر کسی خواست نمیکنه لازم به این نیست که روی این که همه بیان تو کار بحث کنیم
تو این فروم همیشه همینطور بوده
تاپیک کودتای وزیر جدید با دو نفر شروع شد و بعد به مرور همه جذب شدن و ادامه پیدا کرد
به نظرمن اول بنویسید بعد خودش اگه جذاب باشه ملت رو میکشونه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 دی 1383 10:53
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظره من بد ترين كسي كه بد نقش بازي ميكنه
دالاهف هست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

آوادا کداورا! طلسمی با دو چهره!
ارسال شده در: یکشنبه 6 دی 1383 09:49
نمایش جزئیات
آفلاین
حالا که همه دارن انتقاد میکنن بزار من یه چیز خوب بگم از مدیرهای اینجا تعریف کنم !
اولا اینجا بهترین جا برای وقت گذرونی توی اینترنته !
دوما رفتار ناظرها نسبت به قبل بهتر شده و دیگه پست کسی را الکی پاک نمی کنن !
خوب این دوتا تعریف حالا انتقاد :
اخبار سایت خیلی ضعیفه و معمولا هفته ای یه بار هم به روز نمیشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: شنبه 5 دی 1383 17:49
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ولدمورت نوشته:
خودت ميفهمي چي ميگي سنتور؟؟ يك بار ميگويي همه لوسند و بعد دوباره ميگويي من به جشن ميام و چاكر همه هستم. ما كه نفهميديم تو چه جور انساني هستي!

دالاهوف منظورت از اين حرف چي بود؟ به موضوع ربطي داشت؟

حالا که دیدیم سنتور اومد.(منم اومدم) حالا دیگه چی می گی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 27 آذر 1383 14:34
نمایش جزئیات
آفلاین
خودت ميفهمي چي ميگي سنتور؟؟ يك بار ميگويي همه لوسند و بعد دوباره ميگويي من به جشن ميام و چاكر همه هستم. ما كه نفهميديم تو چه جور انساني هستي!

دالاهوف منظورت از اين حرف چي بود؟ به موضوع ربطي داشت؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: جمعه 27 آذر 1383 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
عجب بابا

جادوگران یک ساله شده ببین چه کارا میکنن

یه قل دو قل؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!

کلام جی کی رولینگ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

نوشابه در اسلام؟!؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.