شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
کتی بل:ای بابا ما تازه اومده بودیم چیزی بخریم آرتور ویزلی :برو کتی جان الان مغازه نیمه تعطیله فرد و جرج:اخه چرا ارتور: کتی:حالا میشه قبل از تعطیلی کامل به من یه فشفشه بدین فرد:بابا ترو خدا نون مارو اجر نکن مالی:این یه دفعه رو بذار ارتور:خیله خوب زود باشین ببینم هر چی میخواد زود بهش بده فرد و جرج:مرسسسسسسسسسسسسسسسسی کتی :ممنون آقای ویزلی
آهنگ وسترني... آرتور: فرد:جمع كن جرج شهرداري اومد جرج:اوه اوه بابا آرتور:به به چه خبره اينجا جرج:چيزه ام سلام فرد:من هم همچنين آرتور:بايد يكم شما رو نصيحت كنم فرد:اوفيششش آرتور:اما قبلش بايد در اين جا رو گل بگيرم
من: مرسي از اينكه مرا قبول كردي خيلي خوش حال شدم فرد : خواهش ميكنم من از جيبم چيزي را در اوردم و گفتم : اسم اين نارنجك فرد : اين وسيله مو گلي من : نه من اين يكي را جادو كردم فرد : خب مثلا چه شكلي است من: فقط دودش را دو برابر صداش را سه برابر و قدرتش هم دو برابر كردم مي خواهي تستش كنيم؟
نارسیسا میاد تو ... فرد :چی میخوای؟؟ نارسیسا:سلامت کو؟؟مثلا صاب مغازه ای فرد:سلام!!! نارسیسا:الان؟؟ فرد: عجب گیریه ها رون:آهان فهمیدم .... تو یه بار دیگه برو بیا تو بعد فرد بهت سلام میده فرد:رون ... نارسیسا:فکر خوبیه ------------------------ نارسیسا دوباره میاد تو... فرد هیچ کاری نمیکنه نارسیسا: فرد:آهان ... سلام!! نارسیسا:سلام!! فرد :خوب؟؟ نارسییسا:خوب چی؟؟ فرد: چی میخوای؟؟ نارسیسا: 1-5 تا چوبدستی تقلبی 2-وسایل آتیش بازی دو سه کیلو 3-فشفه جادویی هم هرچی داری بده
فرد:اینا رو برای خودت میخوای؟؟؟ نارسیسا:نه دل انگیز جان ... تولد دراکوئه فرد:به سلامتی ... ایشالا صد سال زنده میمونه. آروم پیش خودش میگه:ایشالا همین فردا خفه بشه نارسیسا:چیزی گفتی ؟؟ فرد :من ؟؟رون تو بودی؟؟ نارسیسا:سفارشهای من؟؟ فرد:الان میارم یک ساعت بعد ... نارسیسا:زود باش بچه من عجله دارم!! فرد:بچه خودتی ...میشه هزارو ... نارسیسا:خوب ... به حساب تولد دراکو ... بای
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
و تو اي غول قصر ... در رفتي از دست ... گربه ي چكمه پوش!!! ========================= T.A.T.U
نیکلاس فلامل نوشته: من : سلام فرد حالت چه طور؟ فرد : خوبم من: فرد جان من داشتم از اينجا رد ميشدم كه اين اطلايه را ديدم فرد : خب من : اولا من يه 10 تايي فشفشه ي جادويي ميخوام فرد :پولش را همين الان ميگيرم از صبح همه پولها را زدند به حساب من : بله پولش را همين الان ميدهم من :من ميخواستم كه شما وسايل چهار شنبه سوري را روي من تست كنيد ايا من را مي پذيريد؟
فردی : نیکلاس عزیز تو میتونی تو ساختن وسایل کمک کنی
در ضمن میتونه اگه من مردم ..... (قابل توجه مالی که یواش یواش داره یادش میره اگه من بمیرم بازم وجدان درد میگیره ) تو چند روزی مغازه رو اداره کنی
نیکلاس :
فردی : به زودی شاهد لوازم جدید و خیلی خفن ...........
من : سلام فرد حالت چه طور؟ فرد : خوبم من: فرد جان من داشتم از اينجا رد ميشدم كه اين اطلايه را ديدم فرد : خب من : اولا من يه 10 تايي فشفشه ي جادويي ميخوام فرد :پولش را همين الان ميگيرم از صبح همه پولها را زدند به حساب من : بله پولش را همين الان ميدهم من :من ميخواستم كه شما وسايل چهار شنبه سوري را روي من تست كنيد ايا من را مي پذيريد؟
کیالین وارد مغازه میشه فرد میگه به به کیالین خانم چه خبر ؟ کیالین :هیچی هنوز نتونستم کاری بکنم که جن های خونگی حاضر بشن حقوق بگیرن اونها دیونن فرد:بی خیال بابا بیا این چوبدستی های تقلبی رو نگا کن کیالین رفت جلو و نگاهی انداخت: وای اینا چقدر واقعی به نظر میرسن درررررررررررررینگ این صدای موبایل کیالین بود:الو سلام خوبی نه نشد وینکی اصلا راضی نمیشه آره دابی رو میشه یه جوری راضی کرد ولی وینکی رو نه. خب ....خب باشه رستوران سه دسته جارو باشه بای
خب فردجان یکی از این چوبدستی های تقلبیرو میدی؟ فرد: بفرمایید -مرسی راستی امشب با هرمیون تو رستنوران سه دسته جارو قرار دارم تو نمیای بریم؟ فرد خوشحال شد باشه میام ساعت چند؟ -9 فعلا بای فردجان -خداحافظ