من به ناظری رای میدم که بتونه تالار رو به نحو احسن بچرخونه و پست زدنش در حد عالی باشه... هرچند همچین ناظری کم پیدا میشه چون که بیشتر اعضا وقتی ناظر میشن انگار دیگه رول از سرشون میپره و ... خلاصه باز هم از این ناظر های گل زیاده
کسی که این رنک رو میگیره ، برای باید بهترین ناظری باشه که امسال بوده . من کسی رو در نظر دارم که با این حال که سرش شلوغه بوده به بخش های مختلف رسیدگی لازم رو داشته . به محفل و زیر گروه های اون رسیدگی کامل داشته ، تالار گریفندور رو به تنهایی نظارت کرده به بهترین شکل ممکن و امتیازات هاگوارتز رو بروز کرده .
به نظرم استرجس پادمور بهترین ناظر این سال بود بخاطر اینکه فعالیته های زیادی داشت ، این و میشه در محفل دید . دست تنها ماموریت ها رو اجرا کرد و به بار نشوند . بقیه فعالیت هاشم جدیدا در هاگوارتز میشه دید . در ضمن تنها ناظریه که مشکل نداشته.
استرجس پادمور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماندانگاس فلچر در 1385/12/16 12:47:37
جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام
لطفا کاندید مورد نظر خود را در این شاخه با ذکر دلیل معرفی کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/16 12:33:43
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.