جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

فکر کن رولینگ میخواد کتابو باز نویسی کنه...بهش میگفتی چه تغییراتی بده یا چه چیزایی اضافه کنه؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اگر جاي رولينگ بوديد...!
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 اردیبهشت 1389 23:32
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم با تو موافقم كه بايد هري براي نابودي ولدمورت خودش هم كشته مي شد اين طوري كارش ارزش پيدا مي كرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 فروردین 1389 15:33
نمایش جزئیات
آفلاین
يه تجديد نظر حسابي روي كتاب 7 مي كردم. دامبلدور رو بر مي گردوندم اسنيپ رو نمي كشتم بلكه نقش اون رو در پيروزي البته در كنار دامبلدور و لوپين و هري پر رنگ تر مي كردم . اخرش هم يه ارتباط دوستانه بين لوپين و اسنيپ و تا حدود كمي با هري ايجاد مي كردم و ..............
اگه بخوام همين طور ادامه بدم كتاب ميشه !!!!!!!!
اصلا يه فكر بهتر حالا كه دستم به رولينگ نمي رسه خودم داستان رو تغيير مي دم اونم از جلد 6 و اميدوارم تا تابستون بتونم بنويسم ؟؟!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فوبوس انسلادوس در 1389/1/3 15:36:54
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 فروردین 1389 00:57
نمایش جزئیات
آفلاین
گوشه خیابون گدایی می کردم ولی کتاب نمی نوشتم!

مگه بیکارم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: فکر کن رولینگ میخواد کتابو باز نویسی کنه...بهش میگفتی چه تغییراتی بده یا چه چیزایی اضافه کنه؟
ارسال شده در: شنبه 19 بهمن 1387 04:41
نمایش جزئیات
آفلاین
بهش می گفتم اگه وجود داری از اول رو کن دامبلدور چه جونوریه اونوقت ببین بازم اینقدر کتابات میفروشه بدبخت پولکی.مردم طرفدار اخلاقن حتی تو ای زمونه وانفسا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط george در 1387/11/19 4:42:25
Re: فکر کن رولینگ میخواد کتابو باز نویسی کنه...بهش میگفتی چه تغییراتی بده یا چه چیزایی اضافه کنه؟
ارسال شده در: جمعه 18 بهمن 1387 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین
چو رو از کتاب خارج کنه کلا!
دادلی رو هم کمی مهربون تر و فرهیخته تر بار بیاره .
آراگوگ رو زنده نگه داره و کج منقار به جاش اعدام بشه تا عریضه خالی نمونه .
ولدی مثل شوکت فلج بشه .
هری معلم درس دفاع بشه و هرمیون هم تغییر شکل درس بده .
نیمفادورا و ریموس نمیرن و کالین هم زنده بمونه . به جاشون ماریتا و کور مک بمیرن .
رون با رزمرتا ازدواج کنه و هرمیون با فرد . پرسی هم به پنه لوپه برسه و لونا با نویل ازدواج کنه
اسنیپ با بلاتریکس ازدواج کنه(چه زوج خوشبختی!)
هوکی و دابی با هم بمیرن و کریچر باهاشون باشه ولی زنده بمونه تا گریه کنه .
شمشیر گودریک گریفیندور از وسط(حالا یه کم بالا یا پایین تر اشکالی نداره)بشکنه بره لای باقالی ها و ایضا یادگار های شکسته بقیه بنیانگذار ها .

بسه دیگه...خیلی گل و بلبل شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بتی بریسویت در 1387/11/18 22:43:19
[b]دامبلدو?
ارسال شده در: جمعه 18 بهمن 1387 20:59
نمایش جزئیات
آفلاین
دابی و اسنیپ برگردن.
رواین حساب جملگی داستان عوض میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 بهمن 1387 19:45
نمایش جزئیات
آفلاین
دوست داشتوم فرد لوپین تانکس و کالین زنده بمونن و فاج بمیره!!!!
با نظر ابرفورث هم موافقم بهتره چند جلد دیگه هم بنویسه.
از قسمت های مربوط به هاگرید هم زیاد خوشم نمیاد به نظرم بعضی اوقات یه ذره خسته کننده می شه اگه کمترشون می کرد بهتر بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 30 دی 1387 14:26
نمایش جزئیات
آفلاین
می خاستم جیمز پاتر اینقدر مغرور نباشه.ریموس گرگینه نباشه.می خواستم اسنیپ هیچ وقت عاشق لیلی نباشه.ودرکتاب هفت فرد نمی مرد.

میخواستم به رولینگ بگم بهتر نبود مالفوی ها رو می کشت؟آخه تو 7 کتاب ازشون بد گفت آخر سر هم نکشتشون.این انصافه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/11/18 21:17:32

غیر ممکن غیر ممکنه! همینی که گفتم...ناراحتی زنگ بزن 118
ارسال شده در: یکشنبه 29 دی 1387 19:29
نمایش جزئیات
آفلاین
من میگفتم اینکه خودش یه زن و البته مادر هست نباید باعث بشه نگاه جانبدارانه به این دو قشر پیدا کنه.

پیشنهاد میکردم در دو صحنه به دلیل فوق تغییر ایجاد کنه تا کتاب ملموس تر و واقعی تر بنظر بیاد،یکی جائی که ولدمورت میخواست هری نوزاد رو بکشه و لیلی اوانز بواسطه فدا کردن جونش باعث شد هری در برابر طلسم مرگ ولدمورت برای اولین بار در تاریخ جادوگری!مصونیت پیدا کنه.

دوم جائی که مالی ویزلی بخاطر دفاع از جون بچه هاش بلاتریکس لسترنجی که در کتاب 5 در وزارتخونه طلسم دامبلدورو دفع کرده بود!یا در کتاب هفت گفته شد که چطور چندین نفر از راهزنا و فنریر گری بک رو یه تنه حریف شد،کشت.

پ.ن:البته در اینکه این ارزشها پاک هستند و ستودنی شکی نیست.من اگه در اون حد باشم بعنوان یه منتقد گفتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فکر کن رولینگ میخواد کتابو باز نویسی کنه...بهش میگفتی چه تغییراتی بده یا چه چیزایی اضافه کنه؟
ارسال شده در: یکشنبه 29 دی 1387 18:55
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همیشه شاد باشو بخند