شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
با تشکر از اطلاعتون. ضمن کسر ده نمره از گروه اسلیترین به دلیل رفتن ناگهانی و عدم اطلاع استاد استاد جدید جایگزین و در تابلوی اعلانات اعلام میشه.
تد تانکس
ترم جدید شروع شده و دو جلسه هم ازش گذشته.میتونید در بقیه کلاسها شرکت کنید.لینک قوانین رو که در پست قبلی گذاشتم مطالعه کنید تا ضوابط شرکت در کلاسها رو متوجه بشید.
باسلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیریت محترم هاگوارتز
باتوجه به استعفاء بارتی کراوچ جونیور از تدریس درس دفاع در برابر جادوی سیاه، به عنوان ناظر اسلیترین از مدیریت محترم مدرسه تقاضا دارم بانو نارسیسا مالفوی را به جای ایشان جایگزین نمایند.
می خواستم ببینم چطور میشه عضو هاگوارتز شد و در کلاس ها شرکت کرد؟
با تشکر از مدریت مدرسه هاگوارتز
با درود
شما در حال حاضر وارد ایفای نقش شدین و واجد شرایط برای شرکت در هاگوارتز هستین.همینکه عض ایفای نقشید برای شرکت در کلاس ها کفایت میکنه و نیازی به ثبت نام نداره. لینک قوانین این ترم رو هم براتون اینجا می ذارم تا یه نگاهی بهش بندازید.
اگر مشکلی وجود داره نسبت به اون اعتراض بنده سر تا پا گوشم تا دلیل منطقی بشنوم به عنوان ناظر ریونکلاو.
با تشکر ریتامبیز
با درود متقابل
مطلب اول اینکه چرا در وهله اول ایشون خودشون برای پیگیری این مطلب نیومدن؟به هر حال ایشون کسین که معترضن به نمره و قاعدتا خودشون باید پیگیر باشن. مطلب دوم من این موضوعو با ایشون مطرح میکنم و متن اعتراض رو براشون می فرستم.
با عنایت به اینکه چند روزی سایت از دسترسی خارج شده بود و عملا فعالیت و زدن پست در کلاس ها با اشکال ایجاد شد در نتیجه مدیریت با درخواست تمدید مهلت موافقت خودشو اعلام میکنه و برای یک هفته برنامه عقب می افته.در نتیجه اساتید نیازی نیست در طول روزهای اتی پست تدریسشون رو ارائه کنن بلکه به موجب برنامه ای که بعدا اعلام خواهد شد روزهای تدریسشون برای جلسات بعد مشخص میشه که بیشتر از یک هفته دیگه نخواهد بود. نقل قول:
مثل قدیما دانش آموز برتر هفته انتخاب نمی کنین؟
در آغاز تصمیم بر این بود همین اقدام صورت بگیره اما با توجه به اینکه فقط موجب ترافیک کاری میشد و پاره ای علت های دیگه که ذکرش در این پست از حوصله خارجه تصمیم گرفته شد اساتید نحوه فعالیت دانش آموزان رو در طول ترم زیر نظر داشته باشن و در پایان ترم دانش آموزی رو که به نظر فعالیت بهتری داشته رو یکمرتبه معرفی کنن. نقل قول:
با توجه به همین مشکلات که معلوم نیست تا کی طول بکشه من درخواست کنسل شدن جلسه سوم رو دارم...یعنی اساتید جلسه ی چهارم،جلسه سوم رو درس بدن...یه همچین چیزی!
با توجه به همین مشکلات که معلوم نیست تا کی طول بکشه من درخواست کنسل شدن جلسه سوم رو دارم...یعنی اساتید جلسه ی چهارم،جلسه سوم رو درس بدن...یه همچین چیزی!