شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
الان تو این ترین ها، منی که قراره رای بدم ممکنه به نظرم کسی شایسته اون رنک نباشه! یعنی رای خاصی نداشته باشم، در نتیجه من رای نمی دم و رای من اصلا حساب نمیشه!
در راستای اینکه این رای های نداده (در واقع همون رای سفید!) هم حساب بشن، من می گم تو مرحله دوم ترین ها(نظر سنجی) یه گزینه هم گزینه پوچ - یا رای سفید - یا تو این مایه ها باشه! اگه کسی همچین نظری داشت که کسی شایسته این رنک نیست، این گزینه رو می زنه و رایش به حساب میاد! اونوقت اگه این گزینه بیشتر از همه رای بیاره، دیگه رنک به کس خاصی داده نمیشه!
نظراتتان را پذیراییم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
مشکلی که باهاش مواجهید در ساعتای شلوغ سایت پیش میاد و دلیلش هم اینه که سرور برای سایت پر حجم جادوگران کوچیکه. در واقع سایت سنگینه! وب مستر سایت در خواست نصب چند تا نرم افزار روی سرور دادن که به زودی مشکل رو بر طرف می کنه.
بهتره برای ارسال پست در زمان مسابقات کوئیدیچ و ... ارسال پستتون رو برای آخرین لحظه نذارید و در ساعتای خلوت اقدام کنید.
اهم و اينا... تو تاپيك وزارت سحر و جادو دفتر فرماندهی کاراگاهان! يكي پستي زده به نام مینروا مکگونگال كه تعداد پيام هاش 4 تا دونه است... يعني با اين 4 تا هم بازي با كلمات و ... غيره پست زده تا بياد ايفاي نقش، هم پست زده بياد تو محفل ، هم پست زده كه بياد تو محفل، هم يه پست تو اين تاپيك زده ! خب ، اين يعني چي؟؟؟ قضيه مشكوكيوس بود ... ممكنه كسي به كسي رشوه داده باشه، من گفته باشم!
به رابستن: تابستونه دیگه و جمعیت زیاد و سرور جوابگو نیست نمیدونم شما چه ساعتی میاد ولی من تا حالا به همچین اروری برنخوردم
به رز: دوست عزیز مشکلات مربوط به مرورگرت رو اینجا مطرح نکن. سایتهای زیادی برای رسیدگی به این مشکلات هست... از دوستانتم میتونی سوال کنی. از این به بعد لطف کن اینجور سوالاتت رو بصورت بلیت ارسال کن
به هوگو: بله میتونن البته به شرطی که دوباره همون شخصیت رو بگیرن (در صورتیکه آزاد باشه)
می خواستم بپرسم که کسانی که عضو ایفای نقش باشند وب عد اخراج بشن اگه در مدت کوتاهی مثلاً یک هفته برگردند می تونند دوباره دسترسی مرگ خوار یا محفل بگیرن ؟ بدون این که دوباره مراحل ثبت نام محفل یا مرگ خوارن رو بگذرونند .
اين واقعا رو اعصابم به شدت قدم ميزنه چرا اين مدليه ؟ايش اعصاب خورد كنه! Error [Xoops]: Unable to connect to database in file class/database/databasefactory.php line
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
گیلبرتو تصویری عالی از رفتار ما می دهد . به گفته ی او ، آدم ها مثل هندی ها بر روی زمین راه می روند . با یک سبد در جلو ، و یک سبد در پشت . در ?