شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
یک پیشنهادی دارم . میگم هر چند وقت یه بار که جادوگر ماه و زننده ی بهترین تاپیک و اینا رو اعلام میکنین،چرا پر بیننده ترین تاپیک و بهترین تاپیک رو هم اعلام نمی کنین؟
چون تاپیکها بازدیدشون تاریخ نداره... بهترین تاپیکم همون بهتره ایدس که براش رنک در نظر گرفته شده. ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/3/15 18:41:36
آزادی چت باکس خیلی خوبه ولی بعضا یه سری آدم بی جنبه مثل توبیاس اسنیپ پیدا میشن که از کل چت باکس نصف پیامها مال اوناست و آدم نمیتونه بین پیامهای مطلقا چرت و بیمصرف ایشون دنبال چیزهایی که شاید خطاب به خودش باشه بگرده.
امیدوارم دوستان مدیر هم به این امر واقف باشن که ایشون اسپمر محض هستن و باید جلوشون گرفته شه.
به هر حال بنده شکایت دارم اگر هم نیاز باشه بلیت میزنم.
به ایشون اخطار دادم که در صورت تکرار از ایفای نقش اخراج میشن. ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/3/11 18:52:05
اینطور که از اسم این تاپیک بر میاد ما می تونیم پیشنهاداتمون رو هم اینجا بگیم !
یه چند وقتیه که می خواستم این مسئله رو بگم . بلاک های سمت راست سایت که تاپیک هایی که جدیدا در آنها پستی ارسال شده را نشان می دهند که خب خیلی خوبند ، ولی در مورد آخرین بلاکِ اعضای ایفای نقش که مربوط می شه به "جديد ترين پيام ها در تالار خصوصي" می خواستم بگم 4 تا خیلی کمه ، مخصوصا برای افرادی که غیر از تالار خصوصیشون عضو مرگخواران یا محفل ققنوس نیز هستند !
تقاضامندم اگر ممکنه تعداد قسمت های بلاک size=medium]"جديد ترين پيام ها در تالار خصوصي"[/size] رو هم حداقل به 7 تا مثل دیگر انجمن ها برسونین !
سلام بر مدیران محترم سایت جادوگران: می خواستم یه مطلب خیلی مهم رو بگم که شاید مربوط به خیلی از اعضای ایفای نقش بشه. توی امتحانات خرداد خیلی از اعضا مثل من هستن که حتی یه ربع هم نمی تونن وارد سایت بشن. اگه توی این مدتی که ما هیچ پستی نمی زنیم کسی بیاد و بگه می خواد شخصیت ما رو بگیره چون بیش از 20 روز میشه که هیچ پستی نزدیم شاید تایید کنندگان ایفای نقش شناسه ی ما رو به اونا بدن. بنابراین من از شما مدیران می خوام که کسانی رو که توی اواخر اردیبهشت پست میزنن ولی توی خرداد هیچ پستی ارسال نمی کنن رو از ایفای نقش خارج نکنید چون نیومدن اونا به سایت به دلیل امتحاناته نه به دلیل ول کردن شخصیتشون تو سایت! امیدوارم متوجه منظور من شده باشین و عادلانه تصمیم بگیرین.
با تشکر سوزان
سالهای قبلم اینکارو کردیم و امسالم این کار انجام خواهد شد. موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/2/26 19:28:06
با اينكه نتيجه بهترين نويسنده ايفاي نقش معلوم شده ولي هنوز اسم و لينك اين تاپيك تو اون تيكه پايين لوگو هست و ملت سر كاري ميرن توش ولي ميرن ميبينن نميتونن راي بدن!
ممنون... برداشته شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/2/25 18:43:04