شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:لاوندر نام خانوادگی:براون جنسیت:مونث سن:16 نوع چوبدستی:از چوب درخت همسایه نو جارو:جارویی از جنس حصیر قد:165 رنگ چشم:مشکی رنگ مو:سیاه گروه:گریفندر شغل:در اینده دور پزشک حیوان مورد علاقه:گربه ماهی معرفی کوتاه:دوست پروتی
معرفی کوتاه شخصیت: باراناس کاف فردی کوتاه قامت است که سیبیل بزرگی بر پشت لبش خود نمایی میکند از زور مطالعه زیاد مجبور است که عینک ته استکانی بزرگی به چشم بزند و بی تردید یکی از پولدار ترین افراد جامعه جادوگری قرن حاضر است.
وی در جوانی پایه های روزنامه پیام امروز را محکم کرد و با توجه به آشنا هایی که در وزارت داشت توانست خیلی سریع پیشرفت کند و این روزنامه را به برترین روزنامه جامعه جادوگری تبدیل سازد.
بارناباس انسان منفوریست و طرفدار های زیادی در جامعه جادوگری ندارد.
شایعه هایی که از ازدواج وی با ریتا اسکیتر در جامعه جادوگری رواج یافته بود که وی همه انها را تکذیب نمود.
توانمندی ها:خریدن ماموران وزارت و پیشبرد اهداف سیاه خود در زیر نقاب کار های قانونی. لقب:کاف خطرناک علاقه مندی ها:پول ، روزنامه پیام امروز و ریتا اسکیتر
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/9/9 17:14:28
نام:رز نام خانوادگی:زلر جنسیت:مونث سن:17 سال گروه:هافلپاف وزن:54 کیلو قد: 175 سانتی متر چوبدستی: از درخت بید، موی تک شاخ ،پر ققنوس.28 سانتی متر جارو: نیمبوس 2004 اطلاعات اضافی: کاپیتان تیم کوییدیچ هافلپاف.اخذ درجه ی عالی در تمام درس ها.شاگرد نمونه ی هاگوارتز.شجاع و جسور و خارق العاده هستم.مهربون و بخشنده هم هستم.به همه احترام می ذارم و ...
تایید شد! معرفی شخصیتت رو بعدا کامل کن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/9/2 12:33:33
نام: هانا نام خانوادگی:آبوت جنسیت:مونث سن:17 سال نوع چوبدستی: از درخت گیلاس،موی اسب و پر ققنوس 25 سانتی متر نوع جارو: آذرخش گروه:هافلپاف قد: 175 سانتی متر وزن:52 کیلو علاقه مندی: هری پاتر و کمک به اون، هافلپاف شرح حال: من در تمام عمرم با هری پاتر خوب بودم.عضو محفل هستم و می خوام به لرد بجنگم!درس گیاه شناسی و دفاع در برابر جادوی سیام عالیه! بازیکن کوییدیچ هافلپاف هم هستم!
این شخصیت گرفته شده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/8/30 18:41:55
نام : هوگو نام خانوادگی : ویزلی گروه : گریفندور ویژگی های ظاهری : موهای پریشان مانند هری رنگ مو بلوند روشن قد متوسط مایل به بلند چشمان قهوه ای مایل به قرمز عینکی گرد سال چهارم جوینده تیم کوییدیچ گریفندور چوب جادو :پرققنوس طلایی با ریسه ی قلب اژدها و باسیلیسک ازچوب افرا 30 سانتی متر چوب جارو : آذرخش توضیحات : عاشق خوندن دفترچه خاطرات هری پاتر درس دفاع در برابر جادی سیاه کوییدیچ پرواز با آذرخش در فراز ابرها البته خواندن کتاب هایی که مادرم(هرمیون)در دوران تحصیلش می خواند (مرگ هری پاتر وشخصیت او چنان اثر بر دل رون و هرمیون(پدرو مادرم)داشت که دوست داردند هری در وجود من(هوگو) زنده شود
تایید شد!
خیلی ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/8/29 18:02:18 ویرایش شده توسط هوگو ویزلی در 1386/8/29 19:34:48
نام:کوروش نام خوانوادگی:هخامنش لقب:Prince of Persia سن:17 رنگ چشم و مو:سیاه 'گروه:گریفندور چوبدستی:25سانتی متر از جنس پر سیمرغ قد:184 سپر مدافع:سیمرغ تنها گریفندوری که اسنیپ بزرگ باهاش بد رفتاری نمیکرد.همیشه با ولدومورت میجنگه بدون این که کسی بفهمه.بقیه اونو به اسم پیتر جکسون میشناختن و طرف ولدومورت میدونستن.تا اینکه بعد از مرگ دامبلدور تو بیمارستان همه از شخصیت واقعی اون مطلع میشن.
قوانین ایفای نقش رو بخون. موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/8/29 18:01:39
نام :آمیکوس نام خوانوادگی :کرو گروه :اسلایترین البته الان مرگ خوارم سن :چهل و سه سال چو بدستی:چوب گیلاس ,ریسه قلب اژدها ویژگی فردی:از هرچی خون لجنیه متنفرم ,به خون محفلیام تشنه ام علاقه مندی ها:خدمت به ولدی جونم و بس قد:183cm وزن:71kg جارو: نیمبوس(2000)(البته تو فکرشم یه آذرخش جور کنم) شرح حال :خب جوونیام تو گروه اسلایترین بودم در همه ی امتحان هام قبول شدم , فارغ التحصیل با رتبه بالا من در جادوگری مهارت زیادی داشتم و دارم بعد با ولدی جون اشنا شدم و رفتم تو دارو دسته مرگ خوار ها خدمت های زیادی به ولدمورت کردم تا الان که در خدمت شمام. (ببخشید من باید شناسه ای که الان دارم رو به آمیکوس تغییر بدم دیگه؟)ممنون.
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایترین- در 1386/8/28 22:10:49 ویرایش شده توسط سالازار اسلایترین- در 1386/8/28 22:13:29 ویرایش شده توسط سالازار اسلایترین- در 1386/8/28 22:16:32 ویرایش شده توسط سالازار اسلایترین- در 1386/8/28 22:19:41 ویرایش شده توسط سالازار اسلایترین- در 1386/8/29 8:56:44 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/8/29 18:01:30