هرماینی داشت دور و بر کوچهی دیاگون قدم میزد. مقصد اصلیاش بانک بود، بانک گرینگوتز. میخواست حدود 1000گالیون از پساندازش برداشت کند. ولی یکمرتبه، نگاهش به مغازهای خورد که روی تابلوی آن با رنگ سبز و فونتی بزرگ نوشته بود:
آواتار ویزارد، آواتار خودتو داشته باش!
هرماینی تصمیم گرفت بعد از برداشت کردن 1000 گالیون، کمی از آنها رو توی این مغازه خرج کند. با خودش فکر میکرد حتما قرار بود چیز باحالی باشد!
بعد از کلی مشغله توی بانک گرینگوتز، بالاخره از آن ساختمان شلوغ زد بیرون. قدمهایی بلند از سر هیجان بر کف سنگفرش کوچه میزد و به سمت آواتارفروشی حرکت میکرد. در را باز کرد. همان صدای زنگی که موقع باز کردن در مغازه ها میشنوی! هردفعه که این صدا را میشنوید، گلبش اکلیلی میشد :)
-سلام! ببخشید، کسی نیست؟
بعد از دو یا سه بار صدا کردن، اسکورپیوس از زیر میزش بیرون آمد و گفت:
-بفرمایید؟
هرماینی با چشمانی گرد شده از ترس ناگهانی گفت:
-من نمیتونم هیچ آواتاری رو انتخاب کنم که به دردم بخوره یا حتی شبیهم باشه! خب...، یه آواتار میخواستم...، که مو به تن آدم سیخ کنه! شرایطش چجوریه؟
-شما باید مشخصات آواتارتون رو مشخص کنید. این فرم رو پر کنید تا حدود سه روز دیگه تشریف بیارین که اونموقع آواتارتونو تحویل بدم.
-خب...میتونید چندتا آواتار برام درست کنید؟ مثلا، 5 تا!
-حتما!
-راستی..چند گالیون باید بپردازم؟
-اوه، 35 گالیون!
-بفرمایید.
هرماینی 35 گالیون را از توی کیفپول قرمزش درآورد و روی میز گذاشت.
-ممنونم!
1. سبک آواتارتون کدوم باشه؟
2) انیمه کارتونی ) 3) یا انیمیشنی.
2. آواتار رنگی/سیاه و سفید باشد.(اگر میخواهید سیاه و سفید باشد سوال بعدی را جواب ندهید.)
3. مشخصات آواتار:
رنگ چشم: قهوهای روشن
رنگ مو: قهوهای روشن-نارنجی. همون موهای هرماینی دیگه.
رنگ پوست: کرمی روشن
رنگ لباس: ردای گریفیندور
۴. مکان آواتار.(میخواهید در مکانی سر سبز یا جهنم باشد؟) به انتخاب خودتان. ترجیحا سرسرای هاگوارتز با سقف کاذب و شمع های آویزانش.، یا در کتابخانه با یک کتاب توی دست هرماینی.
۵. وسیله در دست! (مثل آواتار من که کیسه سکه داخل دسته.) کتاب!
۶. نوع لباس یا رنگ لباس دلخواه شما!
رداااای گریفیندور!
هرماینی فرم را به اسکورپیوس پس داد و با لبخند گفت: راستی، تو یه هنرمند واقعی هستی. به کارت ادامه بده!
و از مغازه، خارج شد.