نام: نات نام خوانوادگي:دويل شغل:مرگ خوار كشتن ماگلها سن:38 رنگ چشم:قهوه اي رنگ مو:قهوه اي سوخته قد:170 چوب دستي :35 سانتي متر و از جنس يك ققنوس كامل گروه سابق:اسليترين محل زندگي:كنار برو بچ مرگ خوار علاقه منديها:شرارت.كشتن ماگل ها.همكاري با ولدمورت.هك.سايت جادوگران.ديوانه سازها.جاودانه شدن...
معرفيت خوب نيست...سعي كن يه معرفي كوتاه از شخصيتت بنويسي در آخر اين معرفي...در كل نات فاميليش دويل بود؟!...نات تا اونجايي كه يادمه همين نات بوده كه اين شخصيت هم فكر ميكنم گرفته شده!...يه شخصيت ديگه رو معرفي كن لطفا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/8/20 22:05:08
گزیده ای از برداشتهایم... جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
نام:جاستین نام خانوادگی:فنیچ فلچی جنس:مرد سال:ششم تمام شد رنگ چشم:مشکی گروهک هافلپاف مو:مشکی و خشک ظاهر:لاغر اندام چوب جادو:6 اینچی با موی اسب پرنده دسته جارو:ندارم علاقه مندیها:هری و کمک کردن به او توانمندیها:مبارزه با جادوی سیاه و ارتش دامبلدور من دوست صمیمی ارنی مک میلان هستم ودر ارتش دامبلدور خدمت میکنم و در سال دوم نیز فکر کردم هری مار را برای حمله به من ترغیب میکند.
تاييد شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/8/20 22:04:13
وصیتنامه ای مینویسم با این مضمون: جسمم را در چارچوب زمان دفن کنید. افکارم را در کتاب. بادبادک دلم را در اسمان به پرواز دراورید.
نام:سدريك نام خانوادگي:ديگوري سن:18سال گروه:گريفيندور من برادر بزرگ هرميونم علايق:كوييديچ و سواري با هيپوگريف حيوان مورد علاقه:ققنوس پروفسور دامبلدور(البته حيوان خودم جغد سفيده) خوش اخلاقم ولي زود غصبي مي شوم. پدرم با پدر هري دوست بوده درسم خوبه و كتاب مبارزه باجادوي سياه حفظمه
اولا که سدریک دیگوری در هافلپاف بود نه گریفیندور دوما این شخصیت گرفته شده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/8/19 12:30:32
نام:ویولت نام خانوادگی:بودلر گروه:ریونکلاو سن:14 ساله قد:160 و خورده ای وزن:37 رنگ چشم:سبز رنگ مو:مشگی لباس:شلوار لی و تیشرت مشکی شغل:در حال حاضر کاراگاه و مخترع توضیحات خانوادگی:پدرم جادوگر بود اما مادرم ماگل.مادرم پس از آنکه دانست پدرم جادوگر است با وجود خطراتی که شغل کاراگاهی داشت شجاعانه و فداکارانه در کنار او ماند و به دست بلاتریکس لسترنج و رودلف آنقدر شکنجه شد که کشته شد و پدرم نیز بخاطر مرگ مادرم به با آنها درگیر و به دستشان کشته شد. چوب جادوگری:از موی تک شاخ و چوب درخت آبنوس محل زندگی:نامعلوم علایق:کاراگاهی.اختراع و کوییدیچ.نویسندگی قوم و خویش:یک برادر به نام کلاوس و یک خواهر به نام سانی
به کریچر: *ويولت (ساحره اي در يكي از تابلو هاي هاگوارتز) لطفا اگه خواستی این شخصیت رو تایید کنی فقط با این نام که در لیست شخصیت کتاب هست تایید کن.ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/8/19 12:38:34
با سلام به نظرم در لیست شخصیت ها اسم کسانی که سیاه باشد را کسی هنوز نگرفته اما امروز داشتم یک نگاهی به ان می انداختم که دیدم شخصیتآ اموس ديگوري (پدر سدريك ديگوري) که پدر من برای گرفتن ان در امد هنوز سیاه است و البته جمیز پاتر هم همین طور ایا بهتر نیست که این لیست رابه روز کنید؟؟؟... thanks a lot
خب متاسفانه همیشه اشتباه پیش میاد.ممنون از اطلاعتون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/8/18 21:52:14
نام: دسموند نام فامیل: تینی سن: 900 سال گروه: راونکلا رنگ چشم: آبی رنگ مو: خاکستری لباس: بارانی سیاه و شلوار قهوه ای شغل: بزرگی چوبدستی: من زیاد از چوبدستی استفاده نمیکنم... ولی یکی دارم خونه که 50 سانتیمتری و وسطش پر کلاغ ویژگی ها: آدم بزرگواریم و همه کاری ازم بر میاد. من با اقای تال نیز رفیقم. به سایه ها جان دادم و انوا رو تبدیل به ادم کوچولو کردم و به اونا میگن بچه هام. من پیشگوییهای زیادی کردم که موجب هرج و مرج شده ان، اما کسی جرئت بازداشت مرا ندارد. تعداد زیادی جادو بلدم و همه جا را با چشم خود دیده ام. من با اقای تال، مدیر سیرک عجایب نیز دوست هستم و تعدادی از بچه هامو به اون دادم تا به اون کمک کنند. البته میان بچه ها محبوب نیستم چون معروفه بچه ها رو میخورم. ______________- از کتاب دارن شان دیگه... معلومه.
من مردم بابا!!چرا من رو تایید نمیکنین؟؟؟معرفی کامل که زدم.گفتم که شخصیت رو(اسمش رو)از کجا آوردم چرا تایید نمیشم؟؟؟
دوست من این پشتکاری که شما در زدن پست معرفی شخصت دارین خیلی خوبه نشون میده دوست دارین فعالیت داشته باشین ولی من جوابتون رو تو پست قبلی ( یا قبلترش)دادم زیر پست قبلی خودتون رو بخونین میبینین
از قرا رمعلوم مال منو نذاشتین! حالا کاملترش: نام: مالدبر نام خانوادگی: امشیسونو سن: 30 وزن: 90 قد: 185 چوب: ای شخص خیلیها را خلع سلاح کرده بنابرین معلوم نیست چوب واقعیش کدومه! ولی یادم میاد از یال اسب بود وسطش و 3 متری میشد! قیافه: موهای بلند، صورت سبزه. همیشه یک بارانی سبز خفن به تن دارد. شغل: مرگخوار توضیحات: وی در همه ی رشته های عالم به جز ادبیات مدرک سمج دارد. با فاضلان همنشین است(یعنی فاضلان سیریش با او همنشینند) و هرگز ازدواج نکرده و سبک بال سفر میکند. علاقه: سیب زمینی آبپز و رولر 3
بیشتر؟ کمتر؟
خيلي خوب نبود...من با يه كم تصحيح قرارش دادم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/8/18 16:59:13