جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  66 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  181 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  199 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  292 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران *محفل ققنوس*
ارسال شده در: جمعه 11 اسفند 1385 12:46
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

نام گروه: گروه شماره یک (1)

سوژه: ولدمورت دستگاهی برای تبدیل و کپی برداری از خودش پیدا کرده است روزها از پی هم میگذرد و محفل در آرامش است تا اینکه گزارش میرسد ولدمورت در جایی دیده شده است محفلی ها به آنجا میروند همان زمان از جای دیگری گزارش داده میشود ولدمورت در آنجا است و در حال مبارزه ... در حالی که همچین چیزی ممکن نیست آنها موضوع رو با دامبلدور در میان میزارند .. و از موضوع به یک صورتی سر در میارن ... دستگاه کپی برداری در جایی بسیار دور نگهداری میشود محفلی ها به آنجا میروند در بین راه با مشکلاتی از طرف مرگخواران رو به رو میشوند ولی بالاخره به آنجا میرسند ... ولی دستگاه تحت مراقبت شدید مرگخواران و خود ولدمورت است ... آنها وظیفه دارند دستگاه را از بین ببرند!!!و ادامه ی ماجرا ....

تعداد افراد گروه: 13 نفر با خودم

تعداد افراد شرکت کننده: 5 نفر

نام افراد گروه:

سر گروه:ماندانگاس فلچر

جسیکا پاتر
آوریل لاوین
مریدانوس
چو چانگ
سدريك ديگوري
هدویگ
سارا اوانز
استرجس پادمور
رومسا
لوییس لاوگود
رونان
دارن الیور فلامل

نام افراد شرکت کننده : ماندانگاس فلچر ، استرجس پادمور ، جسیکا پاتر ، دارن الیور فلامل و چو چانگ

خلاصه ی پست ها: آرامینتا ملی فلوا به دستور ارباب خود معجون میسازد و ارباب ولدمورت آن را به روی دو مجسمه میریزد مجسمه ها جان میگیرند و به بدل های ولدمورت تبدیل میشن ، پس از چند هفته روزنامه ها می نویسند در یک ساعت مشخص ولدمورت در دو مکان بوده ، دامبلدور که از موضوع بی خبره و محفل هم که دیگر نصبت به مرگخوارها بی اطلاع بودن از شنیدن این خبر غافلگیر میشن ... محفل به سرعت یک گروه به محل های حادثه میفرسته در مکان اول مورد ضرب و شتم ماگل ها قرار میگیرن و در مکان دوم ملی فلوا را خفت می کنند .
پس از گرفتن اعتراف از ملی فلوا ... ملت محفلی به سمت جنگلی که جعبه ای در آن پنهان شده میروند در آنجا اسیر بومیان می شوند اما هدویگ که جانه سالم به در برده در مکانی پنهان می شود و در یک عملیان انتهاری به سمت خانه آمده و ایگور را نیز در این راه پر پر میکنه . سپس برای نجات محفلی به پشت در بسته فضله خانه برخورد می کند ، در همین حین یک تارزان از وسط آسمون و زمین نازل میشود و به آغوش باز استر می پیوندد . که در نهایت استر به گودالی می افتد و بقیه را با خود به داخل آن می کشد ، پس تلاش بسیار تارزان عصبانی می شود و مثل بمب در زیر آوار منفجر می شود . ملت محفلی آزاد می شوند و جسی تارزان را به درگاه حق می فرستد .
ملت محفلی با تلاش بسیار زیاد صندوقچه را پیدا می کنند و از خانه بیرون می آیند ، در بیرون از خانه با نیروی هوایی مرگخوارها زد و خوردی پیدا می کنند که در نهایت به سمت جنگل فرار می کنند و با استفاده از رمز تاز به محفل بر می گردند و در محفل صندوق را به دست دامبول می سپراند ... دامبول هم نابودش می کنه و ولدمورت مجددا شکست تلخی رو تجربه می کنه .

لینک اولین پست :http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3101&viewmode=flat&order=DESC&type=&mode=0&start=10

لینک آخرین پست :
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3101&forum=25&post_id=155319#forumpost155319

بهترین فرد گروه از نظر خودتون : استرجس پادمور بخاطر پست شماره #58 .

با تشکر ماندانگاس فلچر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماندانگاس فلچر در 1385/12/11 12:50:09

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اسفند 1385 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین
در واقع بهتره من سوالی رو که دارم این طوری مطرح کنم:
الان تو بعضی از تاپیک ها اعضای ممحفل مشغول انجام ماموریت هستند.اونوقت اگه من برم اونجا پست بزنم ماموریت کن فیکون میشه دیگه!نه؟بنابراین بگید که من تو چه تاپیک های اجازه پست زدن دارم.اعضای محفل تو کدوم تاپیک ها دارن ماموریت انجام میدن؟

ماموریت های محفل توی انجمن خانه ی ریدل ها انجام میگیره !!! نه خود محفل !!! تمام تاپیک های محفل پذیرای شما هستش(پادمور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/8 20:29:22
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 20:31
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام دوست

نقل قول:

ويولت بودلر نوشته:
سلام
ببخشید من الان عضو ارتش سفید شدم ولی نمیدونم چیکار کنم.از ظرفی نباید تو ماموریت ها پست بزنم از طرفی به هر حال باید یه جایی مشغول به کار بشم دیگه!من این تاپیکی رو که هدویگ زده رو زیر ورو کردم ولی فقط نوشته بعضی تاپیک ها ویرایش میشه و بهشون امتیاز میدیم.ولی نگفته کدوم تاپکها.در ضمن یه سوال دیگه:من تاوقتی آرمم رو ندند عضو ارتش سفید نیستم.نه؟

سلام
خوب شد شما اشاره کردید تمام اعضایی که به تازگی تایید میشن حق شرکت در ماموریت ها رو ندارن!!!
آرم شما برای اینه که مشخص بشه شما عضو محفل هستید همین شما در حال حاضر عضو ارتش سفید هستید و به زودی اون لیست ویرایش میشه و نام شما اضافه خواهد شد ... تاپیک هایی که در محفل بهش امتیاز داده میشه زیاده تقریبا بیشتر تاپیک ها بهشون امتیاز داده میشه !!!
البته چون خیلی از اعضا گفتن ما به این زودیا به امتیاز مورد نیاز برای عضو شدن در محفل نمیرسیم به زودی تغییراتی در نحوه ی امتیاز دهی داده خواهد شد!!!
کاری نیاز بکنید ... اگر مایل بودید پست بزنید در تاپیک اگر هم که نه ...

موفق باشید
استرجس پادمور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
ببخشید من الان عضو ارتش سفید شدم ولی نمیدونم چیکار کنم.از ظرفی نباید تو ماموریت ها پست بزنم از طرفی به هر حال باید یه جایی مشغول به کار بشم دیگه!من این تاپیکی رو که هدویگ زده رو زیر ورو کردم ولی فقط نوشته بعضی تاپیک ها ویرایش میشه و بهشون امتیاز میدیم.ولی نگفته کدوم تاپکها.در ضمن یه سوال دیگه:من تاوقتی آرمم رو ندند عضو ارتش سفید نیستم.نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: جمعه 4 اسفند 1385 02:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر ناظرای جیگر محفل

مزاحم شدم یه پیشنهادی بدم در مورده تاپیکهای رول انجمن

حتماً بیشتر مواقع پیش اومده که یکی با زدن یه پست روند عادی یه تاپیک رو به هم زده و شما هم مجبور به حذف اون پست و یا حساب نکردن اون پست بشید.
اما در بیشتر مواقع چند نفر با زدن پستهای بی ربط با سوژه باعث پایین آوردن جذابیت سوژه و غیره میشند که اعصاب نمیذارند برا آدم

اما اگه کسانی باشند که پس از خوردن چند تا پست در اون تاپیک بیان یه خلاصه ای از اون چند تا پست بزنند تا تازه واردین و یا کسانی که یه مدتی نبودن بیان بخونن و با آگاهی پست بزن و سوژه رو خراب نکنن

به نظرم انتخاب کردن چند نفر البته آگاه به سوژه ای که در اون تاپیکها در حال اجرا هست باعث بشند که این اتفاقات نیفته

البته من اینو به هدویگ هم گفته بودم . گفت در فکرش هستم امیدوارم شما بهتر در فکرش باشید.

باز خودتون میدونید

موفق باشید

پیشنهاد جالبیه ولی سدریک جان اگر به طور پیشفرض خودتو مثلا بزارم برای یک تاپیک جهت سوژه دادن برای اون تاپیک اگر شما یک یکماهی نیای تکلیف اون تاپیک چی میشه .... اون وقت باید یک نفر دیگر رو بزارم جای شما که این قسمتش دردسر میشه !!!

ولی بازم از پیشنهادت خیلی خوشم اومد روش فکر میکنم ... جوابتو میدم به زودی !!!(پادمور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/4 8:28:45

اوتو بگمن را من ساختم ...
كليك بنما
ارسال شده در: پنجشنبه 3 اسفند 1385 13:41
نمایش جزئیات
آفلاین
استر جون ببخشيد ، لطفا به تاپيك اعضاي محفل از جلو نظام رجوع كن و سر و سامون بده . بيست نفر توش پست زدن هنوز ويرايش نشده .

حرص میدین منو ...

با توجه به اینکه تعداد داوطلبان برای عضو شدن در محفل زیاد شده امشب و فردا صبح همرو ویرایش میکنم ...(پادمور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/3 16:49:01
[
ارسال شده در: چهارشنبه 2 اسفند 1385 12:13
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام دوست

نقل قول:

جسيكا پاتر نوشته:
ياهو

ببخشيد من يه سوالي داشتم!
استرجس عزيز شما توي اون پيام شخصي كه زدي گفتي ماموريت مرحله ي دوم شروع شده! و همينطور سرگروه رو معرفي كردي!
الان ماموريت شروع شده؟؟؟ پس چرا سرگروه پستش رو نميزنه؟؟
ميشه يكي ديگه از اعضا پست اول رو بزنه؟؟ !

با سلام

بله من در اون پیام شخصی نوشته بودم ماموریت آغاز شده ولی اون فقط یک کپی برداری از پیام شخصی قبلی بود که برای سارا اوانز فرستاده بودم ...
وقتی سر گروه شما عوض شد تاریخ شروع ماموریت ها هم تغییر کرد

تاریخ شروع ماموریت ها:1385/12/3

قابل توجه سر گروه ها:فراموش نکنید پست اول رو بزنید !!!

ضمنا جسیکای عزیز میتونی یک بار دیگه این پست رو مطالعه کنی چون تغییرش دادم و جدید زدم دیروز ...

موفق باشید
استرجس پادمور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: چهارشنبه 2 اسفند 1385 10:40
نمایش جزئیات
آفلاین
ياهو

ببخشيد من يه سوالي داشتم!
استرجس عزيز شما توي اون پيام شخصي كه زدي گفتي ماموريت مرحله ي دوم شروع شده! و همينطور سرگروه رو معرفي كردي!
الان ماموريت شروع شده؟؟؟ پس چرا سرگروه پستش رو نميزنه؟؟
ميشه يكي ديگه از اعضا پست اول رو بزنه؟؟ !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 اسفند 1385 13:57
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان و ناظران عزیز محفلی !
من حدود یک ماهه که درخواست آرم جدیدم رو برای این شناسه (( بورگین )) داده بودم ولی مثل اینکه هنوز رسیدگی نشیده...!
میتونید به این موضوع رسیدگی کنید؟!
با تشکر

آرم شما در زیر توضیحات مرحله ی دوم ماموریت ها اضافه شد !!!(پادمور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/1 18:03:11
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 اسفند 1385 12:46
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام دوست

نقل قول:

فایرنز نوشته:
با توجه به اينكه سر گروه ما (آنيتا دامبلدور) هنوز فعاليتي براي گروه انجام نداده با اجازه از ايشان بنده آمادگي خودم رو براي بر عهده گرفتن مسئوليت سرگروهي اعلام مي كنم.
البته اميدوارم آنيتا خودش رو برسونه چون واقعا پستهاي عالي ميزنه.اما به هر حال نبايد ماموريت رو روي زمين گذاشت.

سلام
فایرنز عزیز شما مگه از من پیام شخصی دریافت نکردی ؟؟؟
اگر دریافت کردی باید بگم که آنیتا وقت نداشته پیام شخصی ها رو بزنه من زدم به جاش ولی پست اول گروه رو آنیتا گفته میزنم ...
فایرنز حتما با پیام شخصی به من خبر بده که پیام شخصی ماموریت رو از من گرفتی یا نه !!!

موفق باشی
استرجس پادمور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!