سلام
باو اصن بیخیال ثبت نام شین، فقط داره فعالیتو محدود میکنه. خب این ایده برای مثلا تابستون امسال که واقعا جمعیت و سیل دانش آموزای مشتاق زیاد بود میتونست خیلی مفید باشه، اما الان که تعداد اینقد کمه خب واقعا دست و پاگیره.
و یه چیز مهم! ما الان باید این دوست عزیز از دست رفته مون چی کار کنیم؟ بله منظورم چوچانگه. آخرین ورودش 20 آذر بوده و از اون موقع تا الان حتی وارد سایت هم نشده چه برسه به اینکه بخواد تاریخ تدریس کلاساشو ببینه و بیاد تدریس کنه.
یعنی ما الان باید تا آخر ترم به خاطر ایشون، امتیاز ازمون کم بشه؟ لطفا کلاس ایشون رو حذف بنمایین و از لیست کلاسا خارج کنین. خب ما چی کار کنیم که 17 روزه رفته؟ نمیتونیم که تا آخر ترم هی به خاطرش امتیاز از دست بدیم.
این عضو حتی نبوده که تاریخ تدریس کلاساشو ببینه! یعنی حتی روحشم خبر نداره که هاگوارتز شروع شده چون اصلا لاگین نکرده!!!
لطفا بحذفینش. :(
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
11 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1388/03/30
آخرین ورود: جمعه 25 خرداد 1403 19:05
از: رو شونههای ارباب!
پستها:
5457

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 10 فروردین 1404 18:05
از: اون بالا اکبر می آید!!
پستها:
211

درود
استر جان چرا همچین می کنی آخه؟
من اصلاً نمی فهمم فلسفه ی این ثبت نامی شدن هاگوارتز چیه؟!
مثلاً الان خیلی شرکت کننده ها دارن از سر و کول همدیگه بالا میرن میخوایم تعدادشونو کم کنیم؟!
بعد هم الان تکلیف گروهی مثل ما که زمان ثبت نام هیچی عضو نداشت و الان جدیداً بهش عضو اضافه شده چی میشه؟
به خاطر این که تازه بهمون عضو اضافه شده مجبوریم از هاگوارتز عقب بیفتیم؟
من به شدت اعتراض دارم و خواستار اینم که قبل از پایان جلسه ی اول ثبت نام دوباره انجام بشه.
شاد باشی
استر جان چرا همچین می کنی آخه؟
من اصلاً نمی فهمم فلسفه ی این ثبت نامی شدن هاگوارتز چیه؟!
مثلاً الان خیلی شرکت کننده ها دارن از سر و کول همدیگه بالا میرن میخوایم تعدادشونو کم کنیم؟!
بعد هم الان تکلیف گروهی مثل ما که زمان ثبت نام هیچی عضو نداشت و الان جدیداً بهش عضو اضافه شده چی میشه؟
به خاطر این که تازه بهمون عضو اضافه شده مجبوریم از هاگوارتز عقب بیفتیم؟
من به شدت اعتراض دارم و خواستار اینم که قبل از پایان جلسه ی اول ثبت نام دوباره انجام بشه.
شاد باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

در مورد ثبت نام :
تا پایان جلسه ی اول ثبت نام باز نمیشه من میخواستم ثبت نام رو توی بهمن باز کنم ولی چون تقاضا کردید زودتر باز بشه بعد از پایان جلسه ی اول دروس ثبت نام سه روز باز میشه ولی توی بهمن ثبت نام نخواهیم داشت ! اگر توی اسفند هم ثبت نام باشه آخرای ماه انجام میشه !
به هلگا:
پایه تقسیم بر روی سه هستش !
به آلبوس :
پامو بلند کردم
تا پایان جلسه ی اول ثبت نام باز نمیشه من میخواستم ثبت نام رو توی بهمن باز کنم ولی چون تقاضا کردید زودتر باز بشه بعد از پایان جلسه ی اول دروس ثبت نام سه روز باز میشه ولی توی بهمن ثبت نام نخواهیم داشت ! اگر توی اسفند هم ثبت نام باشه آخرای ماه انجام میشه !
به هلگا:
پایه تقسیم بر روی سه هستش !
به آلبوس :
پامو بلند کردم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
پستها:
211

سلام استر جان
پیرو سخنان گوهر بار لینی وارنر من هم درخواست دارم تاپیک ثبت نام را دوباره باز کنی. باو ملت می خوان ثبت نام کنند منتظرن.
موفق باشی
پیرو سخنان گوهر بار لینی وارنر من هم درخواست دارم تاپیک ثبت نام را دوباره باز کنی. باو ملت می خوان ثبت نام کنند منتظرن.
موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جناب مدیر آسوووی عزیز!
الان مدتیست که ما اینجا منتظریم پسرکم و نمی دونیم که کلاسمون کجاست! اینو لطف می کردی زودتر به ما نشون می دادی.. الان ما فردا رفتیم سر کار برای یه لقمه نون و بعد کلاسهای آموزشی و مهمونی و فلان نرسیدیم پستمونو بفرستیم.. پنج امتیاز از گریف کم شد بعد حمله کردن ما رو به شهادت رسوندن.. کی پاسخگوئه؟!
من به هر حال سعی می کنم یه گوشه آپلود کنم این تدریسمو هرجا که نت به دستم رسید فردا بفرستمش.. ولی اگه افتاد برای جمعه تقصیر خودته پدرجان.. امتیاز از ما کسر نکن!
خیلی ممنونم!
پاتو بلند کن گذاشتی رو ریشم نمی تونم برم فرزند روشنایی!
الان مدتیست که ما اینجا منتظریم پسرکم و نمی دونیم که کلاسمون کجاست! اینو لطف می کردی زودتر به ما نشون می دادی.. الان ما فردا رفتیم سر کار برای یه لقمه نون و بعد کلاسهای آموزشی و مهمونی و فلان نرسیدیم پستمونو بفرستیم.. پنج امتیاز از گریف کم شد بعد حمله کردن ما رو به شهادت رسوندن.. کی پاسخگوئه؟!
من به هر حال سعی می کنم یه گوشه آپلود کنم این تدریسمو هرجا که نت به دستم رسید فردا بفرستمش.. ولی اگه افتاد برای جمعه تقصیر خودته پدرجان.. امتیاز از ما کسر نکن!
خیلی ممنونم!
پاتو بلند کن گذاشتی رو ریشم نمی تونم برم فرزند روشنایی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!
جزئیات کاربر
پستها:
211

درود
آقای مدیر
ما یه کم با شما چونه زدیم و گفتید می تونید پایه ی امتیاز ها که الان روی 4 هست رو روی 3 بیارید.
حالا خواهشاً بیارید پس.
موفق و پیروز باشید
آقای مدیر
ما یه کم با شما چونه زدیم و گفتید می تونید پایه ی امتیاز ها که الان روی 4 هست رو روی 3 بیارید.
حالا خواهشاً بیارید پس.

موفق و پیروز باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1388/03/30
آخرین ورود: جمعه 25 خرداد 1403 19:05
از: رو شونههای ارباب!
پستها:
5457

سلام
با توجه به کودتای گولاخانه ی وزیرآمبریج و البته جشن تولد سایت و کلا نزدیک شدن ایام امتحانات و اینکه ملت به خاطر فشار درس به سایت رو میارن
از شما خواهشمندم که لطفا بار دیگه تاپیک ثبت نام دانش آموزا برای هاگو باز کنی و مهلتش رو تا آخر این هفته یا حالا هفته دیگه تمدید کنی.
این تازه واردای جدیدی که تازه به ایفا اومدن هم علاقمند به شرکت توی هاگ هستن، لطفا اونارو در حالیکه در شوق وصال به هاگوارتز و مدرسه ی جادوگری هستن، ناامید نکنین و بهشون فرصتی برای ثبت نام و شرکت تو هاگ بدین.
خب اون کسایی که بعد از 25 آذر وارد ایفا شدن چی کار کنن؟ یا برا اطمینان اصلا فقط کسایی که بعد از این تاریخ به ایفا پیوستن رو اجازه بدین وارد هاگ شن. هوووم؟ میشه؟ اعضای تازه وارد بیشتر از قدیمیا انگیزه هاگ دارن، چون اصلا نمیدونن چیه و احساس میکنن رفتن هاگ واقعی.
با توجه به کودتای گولاخانه ی وزیرآمبریج و البته جشن تولد سایت و کلا نزدیک شدن ایام امتحانات و اینکه ملت به خاطر فشار درس به سایت رو میارن
از شما خواهشمندم که لطفا بار دیگه تاپیک ثبت نام دانش آموزا برای هاگو باز کنی و مهلتش رو تا آخر این هفته یا حالا هفته دیگه تمدید کنی.این تازه واردای جدیدی که تازه به ایفا اومدن هم علاقمند به شرکت توی هاگ هستن، لطفا اونارو در حالیکه در شوق وصال به هاگوارتز و مدرسه ی جادوگری هستن، ناامید نکنین و بهشون فرصتی برای ثبت نام و شرکت تو هاگ بدین.
خب اون کسایی که بعد از 25 آذر وارد ایفا شدن چی کار کنن؟ یا برا اطمینان اصلا فقط کسایی که بعد از این تاریخ به ایفا پیوستن رو اجازه بدین وارد هاگ شن. هوووم؟ میشه؟ اعضای تازه وارد بیشتر از قدیمیا انگیزه هاگ دارن، چون اصلا نمیدونن چیه و احساس میکنن رفتن هاگ واقعی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

به لوسیوس :
شما میتونین هم امروز هم چهارشنبه تدریستون رو انجام بدین !
* کلاس ها رو هم باز میکنم !
به هلگا:
فعلا در مورد کوییدیچ تصمیمی نگرفتم احتمالا آخر دی قطعیش میکنم !!!!
به پروفسور فلیت ویک :
ترم های پیش چیزی به اسم نحوه ی تدریس ذکر نشده معمولا تدریس های جلسه های قبلی و ترم های قبلی رو اساتید میخونن و نحوه ی تدریس دستشون میادش ! در مورد تکلیف هم باید بگم که رول نویسی باید یکی از سوالاتون باشه البته اجباری در کار نیست !!
شما میتونین هم امروز هم چهارشنبه تدریستون رو انجام بدین !
* کلاس ها رو هم باز میکنم !
به هلگا:
فعلا در مورد کوییدیچ تصمیمی نگرفتم احتمالا آخر دی قطعیش میکنم !!!!
به پروفسور فلیت ویک :
ترم های پیش چیزی به اسم نحوه ی تدریس ذکر نشده معمولا تدریس های جلسه های قبلی و ترم های قبلی رو اساتید میخونن و نحوه ی تدریس دستشون میادش ! در مورد تکلیف هم باید بگم که رول نویسی باید یکی از سوالاتون باشه البته اجباری در کار نیست !!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
211

درود بر یگانه مدیر هاگ، استرس بی باک 
آقا جان آقا!
همونطور که مشاهده فرمودید انگار کسی چندان حال و حوصله ی کوییدیچ اون هم با این قوانین سخت رو نداشت.
من داشتم فکر می کردم بعد یهو این ایده به نظرم رسید.
من پیشنهاد می کنم که بیایم و این دوره مسابقات کوییدیچ رو تکی برگزار کنیم.
یعنی به جای این که گروه ها با تیم های ملی بیان با تیم های باشگاهیشون بیان! چمپیونز لیگ به جای ورد کاپ.
حالا یعنی چی؟ یعنی هر نفر میشه مثل یه تیم باشگاهی به نمایندگی از کشورش که همون گروهشه.
مثلاً فرض کنین 16 نفر میان اعلام آمادگی می کنن. بعد گروه بندی میشن و مسابقات گروهی و بعد حذفی. یا همون اول به صورت حذفی با هم مسابقه میدن تا برسن به فینال و برنده مشخص بشه.
تازه کلی کار باحال مثل قرعه کشی آنلاین و... میشه کرد که حسابی کار رو جذاب می کنه.
به کسی که برنده شده هم مثلاً 50 امتیاز یا حتی بیشتر بدین.
همین

آقا جان آقا!
همونطور که مشاهده فرمودید انگار کسی چندان حال و حوصله ی کوییدیچ اون هم با این قوانین سخت رو نداشت.

من داشتم فکر می کردم بعد یهو این ایده به نظرم رسید.
من پیشنهاد می کنم که بیایم و این دوره مسابقات کوییدیچ رو تکی برگزار کنیم.
یعنی به جای این که گروه ها با تیم های ملی بیان با تیم های باشگاهیشون بیان! چمپیونز لیگ به جای ورد کاپ.

حالا یعنی چی؟ یعنی هر نفر میشه مثل یه تیم باشگاهی به نمایندگی از کشورش که همون گروهشه.

مثلاً فرض کنین 16 نفر میان اعلام آمادگی می کنن. بعد گروه بندی میشن و مسابقات گروهی و بعد حذفی. یا همون اول به صورت حذفی با هم مسابقه میدن تا برسن به فینال و برنده مشخص بشه.
تازه کلی کار باحال مثل قرعه کشی آنلاین و... میشه کرد که حسابی کار رو جذاب می کنه.
به کسی که برنده شده هم مثلاً 50 امتیاز یا حتی بیشتر بدین.

همین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج