جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

67 کاربر(ها) آنلاین هستند (60 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
66 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

گفتگو با ناظران تالار اصلی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: درخواست مجوز برای تالار اسرار
ارسال شده در: شنبه 24 تیر 1385 10:31
نمایش جزئیات
آفلاین
به آرتور :

شما تاپیکتونو توی تالار اسرار نزدید . بلکه یه جای دیگه زدید . هرپو هم حتما ناظر اونجا بوده که تاپیک شما رو قفل کرده و تا جایی که یادمه گفت به تالار اصلی فرستاده حالا میرم نگاه میکنم .

از اون گذشته به نظر من کار ایشون درست بوده . چون اولا هیچ لوزومی نداشت که دامبلدور طلسم های غیب شوندگی رو نابود کنه چون بیشتر به ضررشون بود تا به سودشون ثانیا دامبلدور از بالای برج ، به طلسم های غیب شوندگی دسترسی نداره . اون فقط میتونست جادوهای محافظتی که برای جلوگیری از پرواز اجرا کرده رو باطل کنه تا سریع تر خودشو برسونه .

رو هم رفته تاپیک جالبی نیست و موضوع قابل بحثی نداره و راهی هم نداره که دوباره باز بشه

با تشکر ناظر انجمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 تیر 1385 10:14
نمایش جزئیات
آفلاین
باسلام خدمت جیمز عزیز:
من چند وقت پیش یه تاپیک زدم با عنوان " چرا دامبلدور طلسم غیب و ظاهر شدن رو بر نداشت؟"
ولی " هرپوی کثیف" قفلش کرد راهی داره که بازش کنید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عاقلان دانند...
ارسال شده در: شنبه 24 تیر 1385 03:55
نمایش جزئیات
آفلاین
مرلین جان ضمانت اجرایی شدن حداقل سه سطر شما چیه؟ من توی قوانین تالار اسرار به صراحت نوشتم پست کمتر از چهار سطر ممنوعه ولی هشتاد درصد پستایی که زده می‌شه بر خلاف این قانونه، بعد شما می‌گی شرط می‌ذاری کمتر از سه سطر نزنن؟:))

ولی باشه چون بلیز هم موافقه، می‌تونی بزنی تاپیک رو.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 تیر 1385 01:44
نمایش جزئیات
آفلاین
ناظر عزیز ، جیمز پاتر ، توضیح من این است که هر کس بخواد یک اسم پیشنهاد کنه حداقل سه خط باید درباره ی دلیلش توضیح بده ، مثلاً اگر بگه " هری پاتر و نیروی عشق " ، باید بگه که چرا این اسمو انتخاب کرده و چرا نیروی عشق اهمیت به سزایی داره .
ضمناً پیشنهاد من اینه که اشخاص می تونن اسامی بامزه هم بگن .

با تشکر ، درخواست دارم فعلاً مجوزش رو بدین چون در واقع نظرات ناظران 50-50 است و بلیز زابینی تقریباً موافق است و امیدوارم شما هم موافق باشی .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آقا من همون مد آ
ارسال شده در: جمعه 23 تیر 1385 04:55
نمایش جزئیات
آفلاین
به مرلین عزیز:
عموجان خودت فکر کن ببین پست‌هایی که توش زده خواهد شد چیا هستن؟ بذار من چندتاشو بگم: هری پاتر و لرد ولدمورت! نقطه سر خط! هری پاتر و جنگ با لرد سیاه! نقطه سر خط! هری پاتر و عشق جینی!! نقطه سر خط!

پستای تک سطری، بی‌ربط، الکی، و کاملا بدون مدرک و سندی که وجود نداره در واقع.

متأسفانه به این دلایل مجوز داده نمی‌شه به این تاپیک. البته من شخصاً یادم نمیاد این تاپیک بوده و پاک شده. به هر حال همون بهتر که نیست فعلا!
(توی پرانتزی: شاید اگه یک سال پیش بود مجوز می‌دادم!)

به ارباب تاریکی‌ها:
عجب نظریه‌های عجیب غریبی!! محافظی که سیزده چهارده سال توی آزکابان دور از چیزی که ازش محافظت می‌کنه؟!
همون طور که بلیزجان گفت اگه دلیل خاص و مدرک کافی داری که تاپیک رو بزن وگرنه به سرنوشتی که بازم بلیز جان گفت دچار خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 تیر 1385 15:59
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام ...
می خواستم مجوز تاپیکی با نام :
((بلاتریکس بلک ... محافظ یکی از جان پیچ های ولدمورت؟))
رو بگیرم.
با تشکر...

خوب خود من به شخصه خلاف این عقیده رو دارم . ولی اگر واقعا دلیلی برای بحث کردن یا اثبات نظرت داری تاپیک رو بزن . در غیر این صورت بدون اخطار پاک میشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/4/22 18:58:09
امضا :
ارباب تاریکی ها
مخترع جادوی سیاه و جان پیچ و مخترع بسیاری از معجون های سمی و ذهن جویی و چفت شدگی و ...
ارسال شده در: پنجشنبه 22 تیر 1385 12:03
نمایش جزئیات
آفلاین
به مرلین :
خوب من تا جایی که یادمه و حتی فکر میکنم خودمم در تاپیک بحث کردم یه تاپیک دیگم با این موضوع وجود داشت . ولی هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم برای همین فکر میکنم این تاپیک قبلا بدست یکی از ناظرین پاک شده و احتمالا دلیلشم این بوده که تاپیک خوبی از آب در نیومده .

به هر حال چون که جای دیگه ای در مورد بحث کردن در این مورد نیست یا حداقل من پیدا نکردم تاپیکتو فعلا بزن ( البته اگر واقعا نظر خوبی داری و میتونی خوب تاپیک رو راه بندازی )

ولی اگر روزی اون تاپیک گم شده پیدا شد ادغامشون میکنم . البته نظر جیمزم مهمه احتمالا میدونه چه بلایی سر تاپیکه اومده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 تیر 1385 04:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام . من می خوام یک تاپیک بزنم به این نام :

" از نظر شما اسم کتاب 7 چیه ؟ "

به من گفتن باید از این جا مجوز بگیریم اگه می شه لطفاً مجوز بدین !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آقا من همون مد آ
Re: دفتر ناظران تالار اصلی
ارسال شده در: پنجشنبه 22 تیر 1385 01:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه! غرض از مزاحمت!!
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&type=&topic_id=1368&forum=6
من اين تاپيك رو شروع كرده بيدم كه به دلايلي (امتحانات آخر سال سوم! و كنكور) ديگه نتونستم چيزي بنويسم و الان هم كه قفله!
ميخوام اگه ممكنه بازش كنين كه من نوشته‌هام رو ادامه بدم!!

ویرایش ناظر : هووومک

من روند تاپیکت رو دیدم و اگه اینجوری بخواد باشه که قفل باشه و فقط ناظرها و مدیرهایی که دسترسی دارن بیان توش بنویسن هیچ فایده ای نداره و بیخودی میشه !
اگر در دسترس عموم قرار بگیره و همه بتونن بیان نظر بدن میشه یک کاریش کرد ولی اونجوری که قبلا بوده نمیشه

خبر بده که میخوای چیکار کنی تا ببینیم باز بشه یا نه

سیریش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1385/4/23 11:05:44
!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 تیر 1385 12:36
نمایش جزئیات
آفلاین
من مي خوام يه تاپيك بزنم با عنوان
تالار مغز ها

این تاپیک فکر نکنم به اینجا ربط داشته باشه . با این حال باید بیشتر در موردش توضیح بدی چون نفهمیدم هدف این تاپیک چیه .
لطفا بیشتر توضیح بده.

جیمز: اا دلت نیومد بیشتر توضیح بدی؟! یا فکر کردی ما علم غیب داریم می‌دونم تاپیکت در مورد چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/4/21 12:59:51
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1385/4/22 2:59:50
همیشه در سکوت