شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
دوستان عزيز مطمئن شويد شخصيتي كه ميخواهيد معرفي كنيد قبلا توسط فزد ديگري گرفته نشده باشه براي اين منظور به تاپيك(( ليست شخصيتها )) مراجعه كنيد برای یادآوری اینطوری باید معرفی شخصیت کنید:
1- نام : 2- سن: 3- تاریخ تولد: 4- جنس: 5- تحصیلات : 6- رنگ چشم: 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید) 8- مو : 9- ظاهر کلی : 10- نام مستعار: 11- کوییدیچ : 12- چوب جادو : 13- دسته جارو : 14- علاقه ها: 15 - توانمندیها : 16- معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره)
و هر چیز دیگه ای که به ذهنتون می رسه ذکر کنید.
(شخصیت های ارباب حلقه ای لطفا به تاپیک عضویت در ایفای نقش ارباب حلقه ها مراجعه کنند.)
برای آشنایی بیشتر با چگونگی معرفی شخصیت خود لطفا پست های قبلی را بخوانید
سخنی با مدیران الان که یکم سایتون سنگینه هی اعضا میکن مگه ما تائید نشدیم پس چرا نمیتونیم تو انجمن ها بریم و باید دو ساعت براشون توضیح بدیم که این تائید مقدماتیه و از این حرفا پس بهتر نیست تائید شدن ها فقط با مدیران باشه و بقیه ی اعضا فقط افرادی که اشتباه مینویسن رو راهنمایی کنن(خودمم نفهمیدم چی گفتم)
در ضمن من نمیدونم چرا نمی تونم لیست شخصیت ها رو ویرایش کنم پس اسم افرادی که توسط من تائید شدن رو اینجا مینویسم خودتون زحمتش رو بکشید
1- نام :گلادیاتور آروانوس 2- سن:هم سن خودت 3- تاریخ تولد:اون زمان ما شناسنامه نداشتیم...احتمالا اونم باید مثل ماله تو باشه! 4- جنس: چجورشو میخوای؟!...یه سری از افغانستون آوردم خیلی توپه...بزنی دیگه رفتی فضا!.....آها جنسیت رو میگی...اوکی....والا گلادیاتور ها همشون هم جنس بودن...فکر کنم مرد هستم... 5- تحصیلات :والا اکابر رو ناپلئونی رد شدیم!...ضربه روحی خوردم دیگه!...شما جای من بودی چیکار میکردی؟ 6- رنگ چشم:گوجه ای متالیک! 7- گروه : فقط اسلایترین 8- مو :والا کله من از بچگی به این مورد حساسیت نشون میداد! 9- ظاهر کلی :نیمی انسان نیمی آدم 10- نام مستعار:والا 11- کوییدیچ : نمنه!....من ترکی بیلمیرم!...کوییدیچ نم دونم ولا...ایلده من هم کوییدیچ! 12- چوب جادو :آقا بیخیال....من از غربت اومدم!....زبان خارجم خوب نیست هنوز... 13- دسته جارو :آره اینو میدونم چیه...تو کلاس زبان از اینا یاد دادن بهمون...یه گل گلیش رو از تجریش گرفتم برا مش حسن...فکر کنم راضیه! 14- علاقه ها: اسطوره ی عالم گلادیاتور مکسیموس!... 15 - توانمندیها : زدن ...کشتن...خوردن(البته کتک..فکر دیگه ای نشه).....ولی مردن رو توش نیستم!...ما اهل خلاف ملاف (البت ملاف رو که پایتیم!) نیستیم! 16- معرفي كوتاه:حالا بعدا معلوم میشه....ما دهنمون قرصه!....من عمرا کسی رو لو نمیدم!...
شما وقتی تائید نهاییتون انجام میشه که کنار اسمتون گروهتون رو هم بنویسه وگر نه الان شما تائید مقدماتی شدید چه بسا همین تائید هم از سوی مدیران رد بشه چرا که من از روی لیست شخصیتهای گرفته شده و نشده تائید میکنم که نمیشه به اون زیاد استناد کرد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کريچر در 1384/6/2 12:33:39
عشق تپه ای است که هر خری از آن بالا میرود(با عرض معذرت)
amir 16 shiraz asjeghe defae darbarabare jadoii sia گيرينفيندور پسر خوبي هستم علاق ها :دفاع در برابر جادو سياه __ كوييديچ قدم 160 وز نم تا امروز 50كيلو
تائید نشد , فارسی و کامل خودتون رو معرفی کنید(کریچر)
اسم : اندرو جنس : مذکر تحصیلات: سال ششم سن: 17 ظاهر کلی: مو مشکی و قدی حدود 160-170 گروه : گریفیندور علاقمندی ها: تماشای کویدیچ و تلاش برای نابودی ارتش سیاه معرفی مختصر: هم اتاقی جدید هری که بخاطر کوچک بودن اتاق خودم از پرفسور مکگانگال خواستم اتاقم و عوض کنه
تائید شد (کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کريچر در 1384/6/2 12:24:12
با عشق میتوان بر تاریکیها پیروز شد[img align=right]D:\my fans pics (sasan)\The King DANIEL RADCLIFFE\4.jpg[/img]