-------پیام های بازرگانی-------------- ...سفر به گذشته!... اوقاتی خوش در تاپیک سفر به گذشته! آیا فکر می کنید از تاریخ هاگوارتز مطلعید؟ پس خود را در سفر به گذشته بیازمایید! سفر به گذشته همراه با گویش شیرین بریتانیایی دری! شما را به گذشته می برد! ...سفر به گذشته!... می خواهید پست ارزشی بزنید؟ ...سفر به گذشته!... از داستان های قدیمی و خز خوشتان می آید؟ ...سفر به گذشته!...
طبق خبرهایی که به دست ما رسیده معترضان قهرمانی گریفیندور به زمین زده شدند ... این خوردن بر روی زمین از چند طرف بود
1- از طرف کوییرل
این ضربه به معترضان اعلام نتیجه به روش ترم قبل بود ... با محاسبه ی امتیازات به روش ترم قبل هم گریفیندور مقام قهرمانی مدرسه را نیز کسب کرد !!!
2-از طرف پرسی ویزلی
پرسی ویزلی که از اعتراض افراد به خشم () آمده بود با اعلام خبری بسیار بلند در پیام امروز خشم خود را خالی کرد ... پست ایشون بسیار عالی و بدون کم و کسر بود ...
ولی گویا همچنان اعتراض ادامه دارد ...
در صورتی که خبری شد با خبر فوری در خدمت شما خواهیم بود ...
با کمال افتخار بازگشت خود را به خاک وطن خود گرامی می دارم. اینجناب گلوری گرنجر سابق، گوینده ی رادیو گریف،با تمام وجود فعالیت رسمی خود را در این نهادینه آغاز می کنم. آغاز كن ! ولي در اين تاپيك بايد پست خبري درست و حسابي زده بشه و پستايي مثل اين پاك ميشن . پستت مي مونه تا عبرت بشه براي بقيه ! ( تريپ نظارت [/i [i]جوزف
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جوزف ورانسكي در 1386/1/23 13:14:46 ویرایش شده توسط جوزف ورانسكي در 1386/1/24 9:38:42
مراا ببوس....مرا ببوس برای آخرین بار....خشششش مدیر :این بیناموسی چیه دیگر.عوضش کنید یا اخراجین. مجری:با سلام به شما بینندگان عزیز،برای این شعر و داد وبیداد مدیر باید بگم ما رو ببخشید.
خبرهای کوتاه آتش بس میان جسی... هدویگ... هاگرید... جوزف... و نیک بی سر
مخالفت لرد با بستن تاپیک انرژی اتمی
سوژه احتمالی ارتش سفید
مشروح خبر ها: جسی،هدی،جوزی،و نیکی کاغذ سلح را امضاع کردند. به گفته خودمان دعوا بر سر نظارت بود.
مخالفت لرد با بستن تاپیک انرژی اتمی لرد ولدمورت معروف به لردی کچل چند روز پیش در ملاقات باهاردی(رییس جمهور سیاهیستان) گفت: من به این ناکسان هشدار میدهم که هیچ نمیتوانند کرد و من خود این تاپیک را باز میکنم.
سوژه احتمالی ارتش سفید این سوژه که احتمالی هست قراره اولین پستش را آلیشیا اسپینت بزنه،موضوع رو به امید خدا و مرلین آلیشیا خودشون میگن.
- آی راننده ! یه منصوری، اندی ای، شماعی زاده ای، چیزی بذار دور هم باشیم همین جوری الکی حال کنیم! - جون داداش را نداره! نشر اکاذیب و تهاجم فرهنگی و اغفال اذهان عمومی همه اش جرمه! ما نمی تونیم آهنگ بذاریم! وزارت فخمیه ی ارشاد ممنوع کرده! - ها؟ - هااا ! - آها! خب پس حداقل بزن رادیو ببینیم رادیو چی میگی... ُ- خششششش.... ترررررر... بوق بوووق بوووق... (معلوم نیست صدای رادیوست یا گوینده ی رادیو) ... شنوندگان عزیز صدای ما رو از رادیو گریف می شنوید! من "بوووق... بوووق" ... هستم... ببخشید! من سوسک هستم از واحد مرکزی خبری در آدیس آبابا! در طی ماه های گذشته من به خاطر انجام ماموریتی در راه پیشوا (دامبلدور) ، ملتم (گریفندور) و کشورم (انگلستان) در این منطقه ی دور افتاده ساکن شدم! با پایان این ماموریت در طی هفته ی آینده دوباره می تونید من رو در تالار اصلی گریفندور "آآآآخ" کنید! ببخشید! صدا قطع و وصل شد! در تالار اصلی گریفندور من رو زیارت کنید! - راننده! ببند صداشو! - چشم قربان... ---===---=-=-=---===---=-=-=---===---
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پس از هجده سال حبس به سبب ارتکاب جرائم جنسی، به میان شما بازگشتهام...
لیلی اوانز: با حالتی شبیه فریاد: در راستاي افزايش بيش از اندازه ي خواب آلودگي،مردگي و خاك خوردگي: تكان مي دهيييييم!!
تالار گریف در اقدامی شگفت اور و هیجان انگیز با به پایان رسیدن ایام عید شروع به فعالیت می کند. شما نیز به ما بپیوندید! هم اکنون منتظر یاری سبز شما هستیم!
-------------------------------------------
جنگ بر سر هیچ...بودن یا نبودن...نظارت و قدرت!.... هر چه می خواهد دل تنگت بگو جسی... هدویگ... هاگرید... جوزف... و نیک بی سر. با معرفی : لیلی اوانز و با حضور درخشان : کوییرل و استر...
برنامه ی امشب سینماهای تالار گریفیندور
درین درین دن درین درین دن( نکته : اهنگ پایان پیام بازرگانی)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ـ «خدا را دیدی؟»
ـ «خدا؟… دیوانه شدهای؟… کجا ست؟»
ـ «همین که میپرسی «کجاست؟»، یعنی نخواهی دید!… بگذریم!…»
دینگ دینگ دینگ... اخبارگو: -شنوندگان عزیز! به خبری که هم اکنون به دستم رسید بگوشید!...ببخشید گوش دهید: حتما تا کنون از بسته شدن شناسه دو نفر آدم معروف باخبر شده اید! بله! پرسی ویزلی با قدمت و فرگوس فینیگان پیشرو در ارزشی نویسی! به گزارش یکی از اعضای گریف به نام لارتن کرپسلی با خبر شدیم فرگوس فینیگان سابق با شناسه جدید پرسی ویزلی دوباره شروع به فعالیت نموده! لارتن ادعا کرده که این قضیه را از امضای ارزشی این شخص متوجه شده! تا اخبار بعدی .... بای!
درین درین درین درین ...( اه نه این این دیگه خز شده!)
با بارا با بار ا...()
سینیسترا : سلام عرض می کنیم خدمت شما شنوندگان عزیز .امیدورام از بنامه ی مروز ما هم لذت کافی رو برید. خب امروز قراره چند تا از پیم های شما رو که لطف کردین به بنامه زدین رو بشنویم.
صدای یه آقاهه: این پی یر کیه بابا! راه انداختین.. این چرا یه دونه پستم نمی زنه .. شورشو در اوردین...قژژژژژژژژژ ( سانسوریوس!)
سینیسترا :اهم...اهم...خب امروز یه مصاحبه با لیلی این عضو تازه وارد داریم که تونسته با تلاش های شبانه روزی قهرمان زمین جادویی بشه.
صدا از توی استدیو:هیپ هیپ ..هورا...
سینی : سلام لیلی جان! خوبی؟
لیلی: سلام ! من خوبم تو خوبی؟
سینی:نه.. نی دونی چند وقته این دندونم درد گرفته...عصبیه...
لیلی: آره .. فشار کاره...
سینی: راستی خرید رفته بودی چیزی خریدی؟
لیلی: نه بابا این جیمی مگه پول میده...همش ندارم ندارم راه انداخته.. آخه کسی نیست بهش بگه تو که نمی تونی مخارج زن و بچه ات رو تامین کنی برای چی ازدواج می کنی با این وام های دانشجویی..این هری پس فردا باید بره هاگوارتز با ولدی بجنگه ...حرف تو گوشش نمی ره که نمی ره...
سینی: دادگاه خانواده برو تقاضای نفقه کن.. آخه تو کتاب رولی اومده که شما مایه دارین و اینا!؟
لیلی: نه بابا همش کشکه... من این رولی رو ببینم می دونم چیکارش کنم...
سینی: خب ..وقت امروز برنامه ی ما هم به پایان رسید.لیلی جان حرف خاصی نداری؟
لیلی: نه... فقط هی داری میای خونه چهارتا ون سنگک از اون خاشخاشیا بگیر سینی: بله ...تا برنامه ی بعد مرلین یار و نگهدارتان.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ـ «خدا را دیدی؟»
ـ «خدا؟… دیوانه شدهای؟… کجا ست؟»
ـ «همین که میپرسی «کجاست؟»، یعنی نخواهی دید!… بگذریم!…»