شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
توجه توجه از آن جا که فردی بی سواد تر ( اسمش رو نمی برم ولی اول اسمش مورگانه ) بدون این که اطلاعات کاملی داشته باشد به قضاوت در مورد من پرداخت که خود مدرکی برای اثبات ضرب المثل : عجله کار شیطونه است یکی دیگر از معانی یوپیتر که به آن ژوپیتر هم گفته می شود ستاره ای است در کهکشان بزرگ که یونانی ها هر وقت این ستاره را می دیدند پی می بردند طوفانی بزرگ در راه است!! و به همین دلیل آن را خدای طوفان نیز می نامیدند!
توجه توجه از آنجا که شخصی بی سواد (اسمش رو نمی برم ولی اول اسمش لونا داره)بدون اینکه اطلاعی از اسامی افسانه ای داشته باشد به اظهار نظر پرداخته که خود مدرکی برای اثبات ضرب المثل معروف:(نادان اول حرف می زند سپس فکر می کند ولی دانا اول فکر کرده و بعد لب به سخن می آورد)است،ریشه اسم پوپیتر برای آنان که نمی دانند اعلام می شود پوپیتر به معنای خدای طوفان در افسانه های یونان باستان بوده که خود نشانه ای از قدرتمند بودن تیم ماست
من واقعا موندم ... کدوم آدم عاقلی اسم یه سیاره رو می ذاره رو تیمش؟!!
والا اول اسمش ماروولو گانته ولی پوپیتر با ژوپیتر فرق فوکوله و دلیل دوم چون تیم ما یه کهکشان پر از ستاره س گفتیم به اسم سیاره ای کوچک بسنده کنیم تا ملت در مسابقه با ما خوف ننمایند و بتوانند بازی عدای خود را ارئه دهند و شکستی شیرین از ما بخورند
نقل قول:
ببینم راستی رنگ لباسای شما چیه؟! نکنه لباس فضانوردارو می پوشین؟
والا نه لباس فضا نوردی که خز شده چون ما همه مرگخواریم لباس مرگخوار ها رو میپوشیم البته چون جز ملت قهرمان اسلی هم هستیم این لباس ما سبزه
نقل قول:
اسم تیمتونو تا دیر نشده تغییر بدین ... بذارین تیم مو قشنگ!
ها؟ توهین ؟ به مو های ما ؟مخصوصا من؟ تو روز روشن؟ شما احتمالا خودت اسموت تشرف داری که به موی ما حسودی میکنی البته اگه اسموت هم نیستی ما خودمون ابزار لازم برای این کار رو داریم خدمت شما خواهیم رسید
نقل قول:
راستی یه سوال برام پیش اومده
بفرمایید من همیشه آماده یپاسخگویی به سئوالات شما عزیزان میباشم
نقل قول:
چه جوری یه تیم می تونه هم اسلیترینی باشه هم خفن؟!
اینو خودت تنها فکر کردی بهش رسیدی یا با سارا اونز خفنز همفکری کردی
یه نکته بعد از بازی با ما متوجه میشی که خفنز بودن یعنی چه
حالا کل کل
این چه معنی داری یه سری ملت خلاف کار و مجرم که تو زندان بستری هستن بیان تیم بدن
نمیگید ما معتاد میشیم
شما به فکر نیستید فضا یورزشی این سایت با وجود چنین تیم هایی متشنج میشه
جوانان اغفال میشن
خوانواده ها اجازه ی فعالیت های ارزشی ورزشی به فرزندان رو نمیدهند
پند بگیرید بیرد توی همون زندان خودتون
مگه من اون زندانبان ها رو نبینم میزنم تو مخشون
مگه آزکابان در و پیکر نداره شما هی ازش میاین بیرون کل کل
ها خوانوده نه خانواده البته فقط غلط املائی رو نوشتم غلط تایپی زیاد داشتی با تشکر ناظر زد قلت عملایی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور بینز در 1385/3/29 16:51:33
من واقعا موندم ... کدوم آدم عاقلی اسم یه سیاره رو می ذاره رو تیمش؟!! .... تازه اونم چه سیاره ای ... اسمشم درست حسابی نیست ... بعضیا می گن یوپیتر ... بعضیا می گن ژوپیتر .... ببینم راستی رنگ لباسای شما چیه؟! نکنه لباس فضانوردارو می پوشین؟! راستی یادتون نره رنگه لباس فضانوردیتون سبز باشه ها!! ... ناسلامتی شما اسلیترینی هستین!! ... ولی من یه پیشنهاد دیگه هم دارم واستون ... اسم تیمتونو تا دیر نشده تغییر بدین ... بذارین تیم مو قشنگ! ... چون موهاتون واقعا قشنگه! ... قرمز آبی سبز زرد ... خیلی خوشگلین باب!! ... مو سیخ سیخیا هم خوبه ... دیگه انتخاب رو می ذارم به عهده ی خودتون ... راستی یه سوال برام پیش اومده ... چه جوری یه تیم می تونه هم اسلیترینی باشه هم خفن؟!
روفوس عزیز به نظر شما چرا بازکنان کوییدیچ زیر امضاشون تیمشون رو می نویسن؟؟ فکر نکنم این برای زندانی ها معنایی داشته باشه چون حال و هوای زیندان زیادی بهشون اثر کرده در نتیجه نیم نگاهی نمی اندازن که آیا توی امضا تیم رو نوشتن یا نه؟؟ حالا اگر باز هم نمی تونی ببینی خودم برات می نویسم من مهاجم تیم پوپیتر هستم حالا فهمیدی زندانی؟؟
کل کل با تیم زندانی ها نه ببخشید آزکابان آخه من نمی دونم زندان چه طوری به شما مرخصی داده؟؟نکنه فرار کردین!!!لابد مربیتون هم جناب دیوانه ساز اعظمه !شنیدم مدتی هست که دارید غذاهای تقویتی می خورید تا جبران اون مدتی که توی زندان نون خشک و آب می خوردید رو دربیارین راستی گفته باشم اونجا از خلاف خبری نیست یه دفعه دست جمعی نیاین آشوب به پا کنید ببینم ردای کوییدیچتون راه راه سیاه و سفیده؟ در ضمن واسه این کل کل کردم که زیادی توی چترباکس اراجیف می بافتید
بهتر بود بعد از كل كلت اسم تيمت مينوشتى تا ما هم باهات كل كل كنيم ترسو
حالا ولش كن من كه اسم تيمت نميدونم تا باهات كل كل كنم ولى اكه اين قدر ترسو نبودى اسم تيمت ميكفتى اره تو فكر كن ما داريم غذا زياد ميخوريم تا جلوى شماها كم نياريم مخصوصأ من دارم وياد ميخورم تا جلوتون كم نيارم(به خاطر يستم)
لباسمونم تا الان به نتيجه نرسيديم
به اميد قهرمانى ازكابان
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روفوس اسكريم جيور در 1385/3/28 19:15:44
کل کل با تیم گریف یونایتد واقعا که!!!اینم شد اسم؟؟اسمتون هم مثل خودتون ارزشیه نصف بازیکناش هم که جانور هستن!!!تازه این کفتر چه جوری می تونه بازی کنه من خودم چند وقت پیش لت و پارش کردم
کل کل با تیم زندانی ها نه ببخشید آزکابان آخه من نمی دونم زندان چه طوری به شما مرخصی داده؟؟نکنه فرار کردین!!!لابد مربیتون هم جناب دیوانه ساز اعظمه !شنیدم مدتی هست که دارید غذاهای تقویتی می خورید تا جبران اون مدتی که توی زندان نون خشک و آب می خوردید رو دربیارین راستی گفته باشم اونجا از خلاف خبری نیست یه دفعه دست جمعی نیاین آشوب به پا کنید ببینم ردای کوییدیچتون راه راه سیاه و سفیده؟ در ضمن واسه این کل کل کردم که زیادی توی چترباکس اراجیف می بافتید
کل کل با تیم جواتی های بازاری دیروز توی شبکه ی جادوگر تی وی یه مصاحبه با طرفدارای این تیم نشون داد.خیلی جالب توجه بود.طرفدار ها همه یه لنگ پوشیده بودن تا جایی که صحنه های بسیاری سانسور شده بود اتفاقا آدریان هم در حال تمرین بود ،من سوال برام پیش اومد که چرا دور خودش لنگ پیچیده!!
کل کل با تیم دراگون عجب اژدهاهایی داره این تیم!!!سوسک که اژدهای برتر این تیمه سوسک هم اکنون در حال اکتشاف آتشفشان هایی روی توپه و تاکنون تونسته چندیدن تا رشته کوه کشف کنه!!سوسکی تو سوسکی!!!بپا یه وقت روی توپ گم نشی
پی نوشت:تا به حال اسمیلی هایی به این جلبی دیده بودید؟؟