شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام : بیل نام خانوادگی ویزلی سن : 20 تاریخ تولد : سال 1985 میلادی جنس : مرد تحصیلات : فارغ التحصیل رنگ چشم : سیاه گروه : گریفندور مو : قرمز ظاهر کلی : شوخ و در عین حال جدی ، هیچ شباهتی به پرسی ندارم نام مستعار : بیلی کویدیچ : مهاجم چوبدستی : 25 سانت چوب راش ، رشته قلب اژدها دسته جارو : شهاب 25 علاه مندیها : اژدها ، چارلی ، کویدیچ ، مصر! توانمندیها : کار با اژدها ، جادوگر خوبی هستم...و در اجرای ورد برای خوابوندن اژدها تخصص دارم. مرفی کوتاه : برادر رون ، پسر آرتور !
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/3/3 17:16:54
پروفسور مك گونگال عزيز آيا امكان داره گروهم رو از گريفيندور به اسلايترين تغيير بدم اگه ميشه كه چه خوب ولي اگه نميشه ميخوام هم در گروه گريفيندور باشم هم در گروه اسلايترين با تشكر
نام: روونا ريونكلاو سن: يه موقعي 52 سالم بود تاريخ تولد:هيج كس نمي دونه جنس: دختر تحصيلات:دوره ي عالي جادوكري رنك جشم: أبي كروه: ريونكلاو مو: مشكي 9- ظاهر کلی :جدي و دقيق 10- نام مستعار:ريونكلاو 11- کوییدیچ :وقتي جوون بودم بازي مي كردم 12- چوب جادو :25 cm جوب ابنوس قابل انعطاف با موي اسب تكشاخ 13- دسته جارو :نيمبوس 1000 14- علاقه ها:فقط جادوكران خوش فكر و باهوش 15 - توانمندیها :هوش فراوان 16- معرفي كوتاه: من يكي از موسسان هاكوارتز هستم و نامم رو همونطور كه مي دونيد به يكي از كروه هاي هاكوارتز داده ام. (در ضمن من جون با كودريك خيلي ريفيق بوديم كودريك اجازه مي داد تو سالن عمومي كريفندور رفت و امد كنم . شما هم بايد اجازه بديد من تو كريفندورم باشم.ممنون بروفسور مك كونكال.)
شخصیت گرفته شده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روونا ريونكلاو در 1384/3/2 19:30:43 ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/3/3 17:11:39
جلد هفتم کتابهای هری پاتر:"هری پاتر و چهل دزد بغداد."
1ماسیاس مارتین 2 18 سال 3 من در تاریخ نمیدونم به دنیا اومدم 4یک موش هستم ولی مثل ادم ها میشم و جادوگری میکنم 5من لیساسن دارم 6ابی اسمانی 7من میخواهم در گریفندور و راونکلا باشم 8موهام سیاهن 9خوشگل 10ماسی 11بلد نیستم 12چوب جادوم از ققنوس 13جارو ندارم 14از بین بردن افرادی چون ولدمورت 15 درسته که یک موش هستم ولی همان طور که در بال گفتم من میتونم ادم بشم و جادو کنم از این قابلیت میتونم در کشتن مرگخوار ها استفاده کنم
برای آشنایی بیشتر با چگونگی معرفی شخصیت خود لطفا پست های قبلی را بخوانید. ==================================
سیبل ایزابل دورست امکان عضویت در دو گروه وجود داره ولی به یه شرطی! بعد از یک زمان محدود باید یکی از این دو گروه رو انتخاب کنید تا برای همیشه در اون فعالیت کنید. این طور نیست که تا ابد بتونید در دو گروه باشید. هدف ما از این کار اینه که گروه های دیگه هاگوارتز ، راونکلاو و هافلپاف، رو فعال کنیم.