شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:هرميون نام خانوادگي:گرينجر سن:14 سال تاريخ تولد:1991 جنس:زن(دختر) تحصيلات:چند سال ديگه فارغ التحصيل مي شم. رنگ چشم:قهوه اي گروه:گريفندور رنگ مو:قهوه اي ظاهر كلي:خوشگل،خوش تيپ،دوست داشتني نام مستعار:ندارم علاقه مندي ها:همه چيز جز آبگوشت و پياز سرخ شده
شخصیت گرفته شده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/2/29 10:48:49
برای آشنایی بیشتر با چگونگی معرفی شخصیت خود لطفا پست های قبلی را بخوانید. ==================================
املاین ونس با تشکر از تذکر تان. هوممم چون شما خیلی کم ایفای نقش می کنید من خیال کردم که این نقش گرفته نشده.
البته این مشکل خیلی از کاربران هست. مدت زیادی فعالیت نمی کنن و همین که یک عضو تازه وارد نقششون رو می خواد اینجا اعلام می کنن که چرا شخصیت رو به ایشون دادی! به هر حال امیدوارم که همه فعالیت های مناسبی در سایت انجام بدن.
نام:jhon morvlo riddle سن:17 سال تاریخ تولد:یک سال قبل هری جنس:مذکر رنگ چشم: خاکستری(شبیه ولدمورت) گروه:اسلایترین مو:مشکی ظاهر:جادوگری بی احساس.قد بلند.با چشمانی نافذ ارزوی قلبی:کشتن هری برای کمک به برادر(بعد از فارق التحصیلی) تناسب با کتاب:برادر ولدمورت.علاقه داره سر دسته ی مرگ خوارا بشه.از هری متنفره.دراکو نوچشه چوب جادو:35 سانتی متر از چوب افرا.با ریسه ی قلب اژدها تحصیلات:سال اخر چوب جارو:نیمبوس2001 توانمندی ها:متبحر در انواع جادوی سیاه نام مستعار:black destiny کوییدیچ:__________ tozihe kootah:besiyar sangdel va bi rahm.....negahesh tarsnake....va albatte janeshine voldmorte.....kheili zood asabani mishe va kam taghate.....(omidvaram kafi bashe)n
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/2/26 16:07:44
نام:انجلينا نام خانوادگي:جانسون سن:17 ظاهر:موي سياه . پوست تقريبا" سياه گروه: گريفيندور نقش در تيم كوييديچ:مهاجم و در حال حاضر كاپيتان تيم كويديچ گريفيندور
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/2/26 16:03:05 ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/3/16 14:57:58
برای آشنایی بیشتر با چگونگی معرفی شخصیت خود لطفا پست های قبلی را بخوانید. ==================================
دارن اشاگسی شان این شخصیت قبلا گرفته شده. لطفا یک شخصیت گرفته نشده انتخاب کنید.
نه خیر! مثل اینکه همینکه یه کمی قوانین رو شل کنم همه سو استفاده می کنن! این شخصیت های اخیر چیه که برای خودتون درست کردید؟ هر کی اومده یه لقب لرد رو اسمش گذاشته و اسمشو گذاشته شخصیت! آخه شما چطوری می خواهید با این شخصیت ها ایفای نقش کنید؟ از این به بعد دو نکته رو باید رعایت کنید: 1. خواندن قوانین ایفای نقش 2. پر کردن قسمت « معرفی کوتاه» تا بچه ها بیشتر با شخصیت شما آشنا بشن.
به همین خاطر هیچ کدوم از معرفی های اخیر تایید نمی شوند.
پیام اسلایتیرین چرا مهر تایید منو از پیامت ور داشتی؟ می دونی من می تونم به خاطر این کار شما رو از گروه های ایفای نقش اخراج کنم؟ شما چرا تاپیک اخطار: تغییر نام واقعی بعد از تایید نقش ممنوع است را نخوندید؟ این دفه رو می گذرم ولی دفه بعد برخورد جدی میشه.