شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام خوب راستش من می خوام اگه امکانش هست هم طنز باشه هم رول نویسی و هدفش اینکه کسایی که حاضرن از حقوق اجنه دفاع کنند بیان و حرفاشونو بزنن تارخچه جنا برسی شه و خدمتهایی کردن
دوباره سلام
راستش من فکر میکنم اگه این تاپیک توی دوران فعال سایت باز بشه خیلی بهتره، مثل نوروز یا تابستون.الان مطمئنا استقبال نمیشه. تایید نشد!
بای
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور گرابلی پلنک در 1388/8/2 20:21:13
من برای تاپیک " برج شمالی" مجوز میخوام. توی این برج, بچه ها میرن تا تریلانی براشون پیش گویی کنه. و تریلانی درباره بچه ها و دنیای جادویی پیش گویی میکنه. جاش اینجاست؟ یا باید برم مطالب اشتراکی؟ لطفا راهنمایی کنید.
تشکر..
تاپیک خوبی میتونه بشه، به شرطی که رول نویسی باشه.
تایید شد من میتونم پیشنهاد کنم که یه کاری کنی که آینده بچه ها رو بصورت تک بگه مثلا یکی از سوژه فقط در مورد آینده رون ویزلی باشه سوژه بعدی در مورد آینده یه نفر دیگهف مثل نوزده سال بعد کتاب.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور گرابلی پلنک در 1388/7/3 12:00:40 ویرایش شده توسط پروفسور گرابلی پلنک در 1388/7/3 12:14:29
چند تا مورد بود در مورد جوخه که میخواستم بیان کنم. یکی از این موارد رو هم که کینگزلی عزیز در پایین بهش اشاره کردن که شما باهاش مخالفت کردی. من اومدم یه توضیحاتی بدم و یه چیزایی رو بی زحمت درخواست کنم :دی
اول: تاپیک های مربوط به جوخه باید در لیست تاپیک های انجمن به عنوان تاپیک هایی که به جوخه مربوط میباشند قرار گیرند. یعنی تاپیکهای: ۱. جوخه ی بازرسی (رول نویسی) ۲. ثبت نام جوخه ی بازرسی ۳. اطلاعیه های جوخه ی بازرسی ۴. دفتر مرکزی جوخه ی بازرسی این موردی هست که در مورد الف.دال انجام شده و در لیست تاپیک «نقشۀ غارتگر» قرار داره که به نظر من مواردی که به الف.دال تعلق دارن غیر از عضویت باید پاک بشن. چونکه دیگه در این انجمن دیده نمیشن!
دوم: تاپیک عضویت جوخه همچون عضویت الف.دال باید جزو موراد مهم قرار بگیره... چونکه عضوگیری این دو گروه از این انجمن آغاز میشه و نباید بین هیچکدومشون تبعیض قائل شد. حتی اگر شما ناظر این انجمنی و در الف.دال عضوی :دی البته اگر دفتر مرکزی جوخه ی بازرسی و اطلاعیه های جوخه ی بازرسی رو هم جزو موارد مهم قرار بدید که به شدت ازتون متشکر میشیم. چونکه ما هیچ انجمن خصوصی ای نداریم و تاپیک های اصلی ما حداقل در این انجمن باید مهم باشن که پیدا کردنشون سخت نباشه.
سوم: به خانواده سلام برسون و این موارد ما رو باهاش موافقت کن. زیرا که الف.دال به عنوان اصلی ترین دشمن ما انجمن خصوصی داره و به راحتی همه ی کاراشو میتونه بکنه٬ ولی ما باید در این انجمن فعالیت کنیم و کاری نمیتونیم بکنیم چون اینجا ناظر هم نیستیم! برای مثال ما برای تأیید ملت باید پست بزنیم... در هر صورت ممنون میشیم اگه با موارد فوق موافقت بشه و بهشون عمل بشه!
ببخشید که لینک تاپیک ها رو قرار ندادم٬ وقت کم بود. اگه لینک تاپیک ها رو خواستی میتونی به انجمن قلعه ی هاگوارتز مراجعه کنی و در صفحه ی اول پیداشون کنی!! البته لینک انجمن قلعه ی هاگوارتز رو برات میذارم که زیاد سختت نباشه لینک قلعه ی هاگوارتز!!
با تشکر بارتی کراوچ معاونت جوخه
سلام
اولی انجام شد. اما تاپیک رول نویسی جوخه بازرسی مخصوص جوخه ای ها نیست، پس به تاپیکای همگانی اضافه شد.
دوم، من همیشه گفتم نظارتم توی این انجمن کاملا بی طرفانه است. ببینید الف دال توی این انجمن فعالیت نمیکنه و انجمنش خصوصیه مثل محفل و مرگخوارا، همونجور که تاپیک ثبت نام اونا مهمه مال الف دال هم مهمه. اما شما دارید همین جا فعالیت میکنید. پس من الزامی به مهم کردن تاگیک نمی بینم.
سوم، خسته شدی که لینک دادی، خسته نباشی دیگه هم با ناظر انجمن آمرانه حرف نزن
پ.ن:مشکلات شما هم عین اوایل الف داله، انتظار نداشته باشین ره صد ساله رو یه شبه طی کنین.
با تشکر ویلهلمنا گرابلی پلنک ناظر انجمن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتی کراوچ در 1388/6/9 18:51:56 ویرایش شده توسط پروفسور گرابلی پلنک در 1388/6/10 1:28:17
بسم الله الرحمن الرحیم! اعوذ بالله من الشیطان الرجیم! سلام از ماس!
پروفسور جان من که خصومت ندارم با شما! شما هم که با من خصومت نداری! بیا به همدیگه گل بدیم! بیا همدیگه رو دوست داشته باشیم! بیا همدیگه رو بوسه باران کنیم! منم قول میدم دیگه قضاوت نکنم! بیا گذشته ها رو فراموش کنیم و لحظات خوشی رو در کنار همدیگه و خانواده سپری کنیم! هوم؟ هوم؟ هوم؟
خداحافظ هم از ماس!
من با اینایی که گفتی مشکلی ندارم...محبت کنیم..اما شما هم دیگه از این پستها نزن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور گرابلی پلنک در 1388/6/7 1:37:30