تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
دور دوم انتخاب بهترینها
دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/01/09
آخرین ورود: پنجشنبه 9 فروردین 1403 17:16
از: ته دنیای انتظار
پستها:
1205

سلام بر همگی
بنده در اقدامی کاملا ارزشی خواستم تا این تاپیک رو دوباره بالا بیارم تا بلکه مدیران یا بقیه اعضای قدیم و جدید مثل ریگولوس، یه فکری به حال این تاپیک بکنن.
ممنون از توجه و رسیدگیتون.
بنده در اقدامی کاملا ارزشی خواستم تا این تاپیک رو دوباره بالا بیارم تا بلکه مدیران یا بقیه اعضای قدیم و جدید مثل ریگولوس، یه فکری به حال این تاپیک بکنن.
ممنون از توجه و رسیدگیتون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
پروفسور مینروا مک گوناگال
الفیاس دوست داشتنی بود! کمک کننده بود؛ نگذارید یادش فراموش شود.
شناسه ی بعدی:
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 10 تیر 1395 23:10
از: من بدبخت تر تو دنیا،تویی!
پستها:
374

درود!
پرنس عزیز خوشحالم که دوباره یکی تصمیم گرفته این تاپیک رو فعال کنه.فقط من یکسری نکات رو یادآور بشم.اگه یادتون باشه چند وقته پیش قبل از شما،من با کلی وعده و وعید اومدم و قول فعال کردن این تاپیک رو دادم.البته بنا بر مشکلاتی که داشتم دیگه نتونستم ادامه بدم.یکسری پیشنهاد های جدید هم دادم و اعضا هم اومدن نظرشون رو گفتن.
پیشنهاد ها از این قرار بودن:
نقل قول:
اگه دوست دارید،برای اینکه کمی در روند تاپیک تغییر و تنوعی ایجاد بشه میتونید از این پیشنهاد ها استفاده کنید.میتونید با کسی که میخواید باهاش مصاحبه کنید بگید که هرکدوم از راه های بالا که براش راحت تره رو انتخاب کنه.
پرنس عزیز خوشحالم که دوباره یکی تصمیم گرفته این تاپیک رو فعال کنه.فقط من یکسری نکات رو یادآور بشم.اگه یادتون باشه چند وقته پیش قبل از شما،من با کلی وعده و وعید اومدم و قول فعال کردن این تاپیک رو دادم.البته بنا بر مشکلاتی که داشتم دیگه نتونستم ادامه بدم.یکسری پیشنهاد های جدید هم دادم و اعضا هم اومدن نظرشون رو گفتن.
پیشنهاد ها از این قرار بودن:
نقل قول:
1-مصاحبه به صورت پاورپوینت(PowerPoint)و همراه با عکس، فیلم و آهنگ قرار داده شود.
2-مصاحبه به صورت صوتی قرار داده شود.در واقع ما با فردی که میخواهیم با او مصاحبه کنیم،تماس میگیریم و مصاحبه می کنیم.
3-مصاحبه به صورت مستقیم در مسنجر صورت میگیرد و بعد در سایت قرار داده میشود.
4-مصاحبه به صورت قدیمی و اولیه صورت بگیرد.
5-روش های دیگر
اگه دوست دارید،برای اینکه کمی در روند تاپیک تغییر و تنوعی ایجاد بشه میتونید از این پیشنهاد ها استفاده کنید.میتونید با کسی که میخواید باهاش مصاحبه کنید بگید که هرکدوم از راه های بالا که براش راحت تره رو انتخاب کنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویکتور کرام در 1391/1/25 13:22:31
»»» ارزشـی گولاخ «««
جزئیات کاربر

الفیاس عزیز
قلم پر تند نویس، اشاره داره به ریتا اسکیتر ( خبرنگار رسمی جادوگران ) که بوسیله ی قلم پر تند نویسشون مصاحبه می کردن.
روند کلی این تاپیک ( همونطوری که از قبل هم مستحضر هستید ) به این صورته که هر هفته یکی از اعضای قدیمی یا فعال سایت به پیشنهاد خود اعضا دعوت میشن، دوستان سوالاشونو از مهمان مورد نظر می پرسن، و ایشون هم تا جایی که صلاح بدونن جواب میدن.
اگه مصاحبه های قبلی رو خونده باشید، خواهید دونست که در مورد هرچیزی، از نحوه ی ورود به این سایت تا سوالات شخصی ( تا جایی که مرز حرمت و ادب رعایت بشه ) میتونه پرسیده بشه و البته مهمان میتونه به سوالات شخصی کامل جواب بده یا اصلا جواب نده!
توضیحات تکمیلی رو میتونید در پست اول همین تاپیک بخونید.
بزودی مهمان جدید معرفی میشه. منتظر باشید
پرنس
پ.ن: لطفا مسائل مربوط به تالار خصوصی رو وارد اینجا نکنید، ممنونم.
قلم پر تند نویس، اشاره داره به ریتا اسکیتر ( خبرنگار رسمی جادوگران ) که بوسیله ی قلم پر تند نویسشون مصاحبه می کردن.
روند کلی این تاپیک ( همونطوری که از قبل هم مستحضر هستید ) به این صورته که هر هفته یکی از اعضای قدیمی یا فعال سایت به پیشنهاد خود اعضا دعوت میشن، دوستان سوالاشونو از مهمان مورد نظر می پرسن، و ایشون هم تا جایی که صلاح بدونن جواب میدن.
اگه مصاحبه های قبلی رو خونده باشید، خواهید دونست که در مورد هرچیزی، از نحوه ی ورود به این سایت تا سوالات شخصی ( تا جایی که مرز حرمت و ادب رعایت بشه ) میتونه پرسیده بشه و البته مهمان میتونه به سوالات شخصی کامل جواب بده یا اصلا جواب نده!
توضیحات تکمیلی رو میتونید در پست اول همین تاپیک بخونید.
بزودی مهمان جدید معرفی میشه. منتظر باشید
پرنس

پ.ن: لطفا مسائل مربوط به تالار خصوصی رو وارد اینجا نکنید، ممنونم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

rest in peace dear Alan Rickman
جزئیات کاربر
پستها:
1205

سلام بر همگی .
لطفا یکم درباره ی این تاپیک و نحوه فعالیتش توضیح بدین .
لطفا یکم درباره ی این تاپیک و نحوه فعالیتش توضیح بدین .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط الفیاس دوج در 1391/1/25 12:16:36
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
شناسه ی بعدی:
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
1205

ویکتور از لجت هم شده می گم پاور پوینت بهتره
ولی از طریق کنفرانس خیلی بهتره و اگه متن هم باشه می شه
BRILIANT
ولی از طریق کنفرانس خیلی بهتره و اگه متن هم باشه می شه
BRILIANT
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
شناسه ی بعدی:
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 10 تیر 1395 23:10
از: من بدبخت تر تو دنیا،تویی!
پستها:
374

درود!
از اینکه چند روزی دیرتر رسیدم،معذرت میخوام.امیدوار بودم سایت فعال تر بشه تا کسای بیشتری در قلم پر شرکت کنند و بتونم تصمیم بهتری بگیرم.من کل نظرات جمع بندی کردم.تقریبا هیچ کدوم از نظرات مثل هم نیستن.
یکسری احتمالات رو باید در نظر گرفت.اول اینکه شاید فرد دلش نخواد مصاحبه صوتی صورت بگیره و در واقع نخواد کسی صداشو بشنوه یا شایدم خجالت بکشه.دوم اینکه مصاحبه به صورت پاور پوینت بسیار وقت گیر هستش و همچنین حجم زیادی هم داره.سوم اینکه شاید بعضی ها مصاحبه بصورت قدیمی رو دوست نداشته باشن.مصاحبه توی مسنجر هم خیلی تازگی نداره و فقط بین مصاحبه کننده و مهمان برنامه صورت میگیره.
البته میشه مصاحبه رو به صورت یک کنفرانس توی یاهو برگزار کرد که هرکسی دوست داشت میتونه وارد این کنفرانس بشه.مثلا تمام افرادی که میخوان در عضو قلم پر بشن ای دی خودشونو در اینجا قرار میدن بعد من ادشون میکنم.هنگام مصاحبه به کنفرانس دعوتشون میکنم و میتونم مصاحبه رو زنده مشاهده کنن.بعد هم متن مصاحبه اینجا قرار میگیره.
نظرتون چیه؟!
پ.ن:در ضمن تاریخ نظرسنجی قبلی هم تمووم شد.لطفا کسی دیگه شرکت نکنه.
از اینکه چند روزی دیرتر رسیدم،معذرت میخوام.امیدوار بودم سایت فعال تر بشه تا کسای بیشتری در قلم پر شرکت کنند و بتونم تصمیم بهتری بگیرم.من کل نظرات جمع بندی کردم.تقریبا هیچ کدوم از نظرات مثل هم نیستن.
یکسری احتمالات رو باید در نظر گرفت.اول اینکه شاید فرد دلش نخواد مصاحبه صوتی صورت بگیره و در واقع نخواد کسی صداشو بشنوه یا شایدم خجالت بکشه.دوم اینکه مصاحبه به صورت پاور پوینت بسیار وقت گیر هستش و همچنین حجم زیادی هم داره.سوم اینکه شاید بعضی ها مصاحبه بصورت قدیمی رو دوست نداشته باشن.مصاحبه توی مسنجر هم خیلی تازگی نداره و فقط بین مصاحبه کننده و مهمان برنامه صورت میگیره.
البته میشه مصاحبه رو به صورت یک کنفرانس توی یاهو برگزار کرد که هرکسی دوست داشت میتونه وارد این کنفرانس بشه.مثلا تمام افرادی که میخوان در عضو قلم پر بشن ای دی خودشونو در اینجا قرار میدن بعد من ادشون میکنم.هنگام مصاحبه به کنفرانس دعوتشون میکنم و میتونم مصاحبه رو زنده مشاهده کنن.بعد هم متن مصاحبه اینجا قرار میگیره.
نظرتون چیه؟!
پ.ن:در ضمن تاریخ نظرسنجی قبلی هم تمووم شد.لطفا کسی دیگه شرکت نکنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی گولاخ «««
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: جمعه 4 اسفند 1396 12:16
از: تالار قحط النساء گریف!
پستها:
1540

جزئیات کاربر

ویکتور دهم شدا!
گفته بودی بعد از دهم فعالیت را شروع می کنی. گفتم یه وقت یادت نرفته باشه.
با تشکر.
گفته بودی بعد از دهم فعالیت را شروع می کنی. گفتم یه وقت یادت نرفته باشه.
با تشکر.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
این شناسه قبلیمه
شناسه جدیدمه
ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک
ای جادوگران و ساحره ها. بدانید که هری مرد بزرگی بود. راه او را ادامه دهید.
ارزشی ولدک کش

شناسه جدیدمه
ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک
ای جادوگران و ساحره ها. بدانید که هری مرد بزرگی بود. راه او را ادامه دهید.
ارزشی ولدک کش

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
) فکر می کنم مصاحبه از طریق کنفرانس باید جالب باشه.