اول از همه فلور جان.كاملا باهات موافقم.ولي من كه نديدم ناظري گفته باشه كه بايد پست بلند باشه.و فكر هم ميكنم ايراد از خود ما كاربر ها باشه
اين مشكل ريشه عميقي داره.از اون زماني بوجود اومد كه رول ها خاله بازي شده بود و بعد تصميم گرفتيم كه در رول از عنصر فضا سازي هم استفاده كنيم براي همين همون پست 5 خطي با فضا سازي شد20 خط
من از همون اول با فضا سازي زياد مخالف بودم چون نمايشنامه ها اصولا نبايد زياد فضا سازي داشته باشه ولي خب عده اي مثل من زياده روي ميكردن و جو رول رو ديگه كاملا ديالوگ كرده بودند
عقيدم اين بود و هست كه جاي كه به نظرمون رولمون خسته كننده ميشه براي تنوع از فضا سازي استفاده كنيم و يا در تاپيك هاي خاص
و اما يك مشكل ديگه كه به چشم سرژ حقير خورده:
جدي نويسي تا جاي زيباست كه زياده روي نشه.مثلا در يك تاپيك يا فوقش در دو تاپيك
همه بچه هاي قديمي ميدونن كه يكي از دلايلي كه آدم رو به سايت وابسته ميكرد پستهاي خنده دار امپراطور و يا گيلدروي و كينگزلي و يا بقيه بروبچز طنز نويس...و الانم كه ديگه اونا ينستن در به در دنبال پستاي برادر حميدم(البته با اينكه به نظرم برادر حميد يخورده و فقط يخورده بازم ميگم يخورده بايد روي رولش بيشتر و فقط يخورده بيشتر وقت بزاره تا غول رول نويسي در تمام دوران سايت جادوگران بشه..بازم ميگم..يخورده) و اصلا جذابيت رول به خندشه
رول پلينگ سايت جادوگران محل ثبت اثار هنري و ادبي كه نيست؟البته اون هم بجاش مثلا در تاپيك كاخ امپراطور واقع اين روحيه جدي نويسي شخص ميتونه به درستي ارضا بشه
رول پلينگ بايد يك مكان شاد و براي تفريح باشه.
يه چيز رو بايد دقت كنيم.اوايل وقتي نارسيسا بلك عزيز كه من هيمشه در حال ياد گرفتن رول از ايشون هستم و گاهي اوقات تنم مور مور ميشه از تعجب وقتي زيبايي رولشو ميبينم،دشاتم ميگفتم.اوايل نارسيسا وقتي شروع به جدي نويسي كرد خيلي به دليل تنوع براي ما جذاب بود.كلي هم حاليديم كه يك چنين عجوبه داستا نويسي پيدا شده.اون زمان به كوييرل هم گفتم.اگر فقط نارسيسا و فقط خودش اينگونه بنويسه هيچ ايرادي نداره.ولي بقيه هم مثل اون شروع كردن به جدي نويسي و الان رول داره تبديل ميشه به داستان هاي اشتراكي مربوط به هري پاتر.
مثلا من آخرين پست نارسيسا در هاگزميد رو حتي ميپرستم اينقدر پر محتوا بود ولي اگر يخورده آينده نگر باشيم ميبينيم كه تا عيد وقتي بيشتر بروبچز دارن جدي مينويسن ديكه رول از اون جذابيت ميافته
به نظر من فوقش بايد دو تا تاپيك جدي باشه و بقيه همون روال عادي طنز
البته طنز حساب شده نه 45 خط بنويسيم آخرشم معلوم نباشه چيه
خودتون الان تصور كنين كه تو سايت آن ميشي ميري تاپيكهارو ميخوني:
بودن يا نبودن؟مسئله اين است كه تو محكوم به مرگي يا انسان آزادي هستي(البته فكر نكنم كسي اينجوري ديگه بنويسه...يخورده اغراق كردم)
بري سر تاپيك بعدي اونم اينجوري...توصيف صحنه و از اين حرفا...
خب.بجاي اين كار آدم بره كتاب «زندگي،جنگ و ديگر هيچ» رو بخونه كه بهتره...اونم به اين خسته كنندگيه ولي خب يك اثر خيلي ارزشمنديه
خودم بعد از يك اتفاقي ديگه حس طنز نوشتن نداشتم.رفتم دو عدد رول جدي تقريبا نيهليستي زدم(توي هاگزميد و معجون عشق) آخرشم فقط يك عده خاص متوجه منظورم شدن بقيه هم تصميمي به خودكشي گرفتن

براي همين ديگه اين روال رو ادامه ندادم ترسيدم شايد نسل جادوگر ها منقرض بشه حكومت بياد دست ساحره ها...( همگي دعا كنيد كه خداوندتان عقلم را به من برگداند

)
در ضمن.از دوستاني كه وقت دارن تقاضا دارم كه برن تاپيك هايي كه غير نمايشنامه اي هست رو دوباره فعال كنن...چون تا تنوع نباشه جذابيت ايجاد نميشه...وقتي فقط رو نمايشنامه باشه حتي طنز هم باشه بازم خسته كننده ميشه.اين تاپيك هاي غير نمايشنامه اي(فقط ناظر اون فروم بايد خيلي مواظب اعضاي ارزشي باشه) تنوع ايجاد ميكنن.من خودم تا اونجاي كه وقت كنم از اين به بعد سعي ميكنم اونارو فعال كنم البته بهتره كه يكي از اعضاي خوب اين كارو بكنه تا بچه ها هم جذب بشن نه من.
اگر منظور منو متجه نشدين شرمنده.من از خردسالي اين عيب رو داشتم كه با كلمات نميتونم منظورم رو درست برسونم
با تشكر...يك پشيز بي خاصيت كه هيچي نوفهمه و معذرت ميخواد كه در اينگونه مسائل با عقل ناقصش دخالت كرده و چشم شمارو درد آورده...سرژ