جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
من از دست شماها گله دارم!ماشاالله عدتون كم نيست كه كه هيچكدومتون وقت نميكنين به كار من رسيدگي كنين!...بابا من ازتون خواهش ميكنم ببينين اين چش شده؟!...من شناسم رو ميخوام...خواهش ميكنم...لطفا...
==-=-=-=-=
هلگا جان من كاري از دستم بر نمياد وگرنه درستش ميكردم!
مديران هيچ كودوم تو سايت نيستن و يه كاري مثل اين پيش بياد هيچ كاري نميتونيم بكنيم! اگر هم به جاي اون ها ، اعضا رو راهنمايي كنيم و راهنمايي غلط باشه سريعا حالت تهاجمي ميگيرن كه چرا توي اين تاپيك چيزي گفتين و اعضا رو راهنمايي كردين اينجا گفتگو با مديرانه ....
من يه پيشنهاد دارم اگه كارت اينترنتتو تازگيها عوض كردي و از يه شركت ديگه كارت ميخري ، كارتتو عوض كن! من تو بررسي آي پي ها ديدم كارت شركت پانا ( پيشگامان ارتباطات نوين و اطلاع رساني ) استفاده ميكني به هر حال عوض كن شايد درست شد براي اينكه بيخودي كارت نخري از تلفن ده رقمي شبكه سپنتا : 9092303200 يا 9092303201 استفاده كن و امتحان كن ببين ميتوني لاگ اين كني يا باز هم مشكل داره
ماندانگاس
** براي استفاده از شماره هاي ده رقمي سپنتا بايد قسمت يوز نيم و پسورد رو خالي بذاري و شماره تلفن رو وارد كني و روي Dial كليك كني

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دايي ماندانگاس در 1384/11/16 19:30:39
ویرایش شده توسط دايي ماندانگاس در 1384/11/16 19:37:08
ارسال شده در: یکشنبه 16 بهمن 1384 17:10
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
آتینا دامبلدور نوشته:
اهم........
مدیران عزیز:
لطفا به این ناظر های انجمن ها بگین درست صحبت بکنند تا به انسان برنخورد.
مثلا خودم بعضی وقتها از دست ناظرین اشکم در می یاد؛ تازه آدم رو تهدید هم میکنند که به مدیران خواهند گفت!!
اصلا درست توضیح نمیدن، بعد آدمو میزنن!!!
ممنون

هوم! من به عنوان یکی از ناظران این سایت که شما در موردشون نوشتید اینو خوندم و بهم برخورد! اگه ناظر خاصی مد نظرتونه بگید، اونجایی هم که شما رو زده(!) نشون بدید تا اگه حق با شما بود مدیرا با ناظر خاطی برخورد کنن. وگرنه همین جوری نگید خشنن بد برخورد می‌کنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دوباره سلام!...من با شناسم چيكار كنم؟...با كامپيوترم چيكار كنم؟...ببخشيد اشتباهي يا عمدي آي پي من رو بلاك نكردين؟آخه با كامپيوترم نه شناسه ميتونم بسازم نه ميتونم برم توي شناسم!...بابا من ميپكما اينجوري!..خواهش ميكنم زودتر پيگيري كنيد!خواهش ميكنم ازتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 16 بهمن 1384 15:34
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم........
مدیران عزیز:
لطفا به این ناظر های انجمن ها بگین درست صحبت بکنند تا به انسان برنخورد.
مثلا خودم بعضی وقتها از دست ناظرین اشکم در می یاد؛ تازه آدم رو تهدید هم میکنند که به مدیران خواهند گفت!!
اصلا درست توضیح نمیدن، بعد آدمو میزنن!!!
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ببخشيد من دوباره مزاحمتون شدم!دايي دانگ عزيز پست من رو كه توي ارتباط با ناظرين پيشنهادات زده بودم اينجا لطف كردن و زدن!...اگه لينك اينجا رو زير پستم نميذاشتن من اينجا هم نميتونستم بيام!...ييخشيد ولي من نميدونم چي شده آخه با اين كامپيوترم حتي نميتونم شناسه ديگه اي بسازم!از ديروز تا حالا خيلي سعي كردم كه حالا كه با هلگا نميتونم آن بشم يه شناسه ديگه بسازم ولي همش ميگه نميشه!...الان درست سه روزه كه اينجوريه!...يك دنيا ممنونتون ميشم كه اگه براتون مقدوره لطف كنيد و درستش كنيد!...
متشكر...
هلگا...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 16 بهمن 1384 02:28
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سلام ببخشيد...ميدونم كه به اينجا هيچ ربطي نداره ولي به هيچ جاي ديگه اي دسترسي ندارم!...من صاحب شناسه هلگا هافلپاف ناظر هافلپاف هستم...هموني كه توي آداس هم هست...رئيس موقت ژاندارمريه...معاون دفتر كارآگاهيه...كمك راننده اوتوبوس شواليس و ......ببخشيد...من نميتونم برم توي شناسم...قبلش هم كه ميرفتم نميتونستم توي هيچ تاپيكي برم چونكه ميگفت به اينجا دسترسي نداري و بعدش هم از شناسم خارج ميشد...تو رو خدا يه كاري بكنين من دلم براي هافل و رول پليينگ سايت شده اندازه يه نخود...خيلي خيلي خيلي خيلي ممنونتون ميشم اگه رسيدگي كنيد...منتظر جواب هستم...
يه دنيا متشكر...
هلگا....

IP: ***.***.**.** | پیام زده شده در: دیروز ۱۷:۲۰:۴۵

توي تاپيك " ارتباط با ناظرين پيشنهادها" نوشته شده بود
ماندانگاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 14 بهمن 1384 09:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خسته نباشيد
ميخواستم يك سوالي بكنم؟؟؟
ميخواستم بپرسم در انجمن قدح انديشه ما ميتونيم پست بزنيم و فعاليت كنيم يا اصلا نبايد طرفش بريم!!!!!!!!

ممنون
استرجس پادمور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 11 بهمن 1384 21:20
نمایش جزئیات
آفلاین
مونالیزاجان عزیزم از جوابت ممنون ولی من جزو ایفای نقش هستم فدات شم فقط دیشب نمیدونم چرا این مشکل برام بوجود آمده بود بهرحال از اینکه جوابمو دادی متشکرم :bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بزودی در این مکان یک امضایی بگذاریم که ملت کف کنند!!!
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 بهمن 1384 17:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

مایک لوری نوشته:
در گالری سایت آلبومی به نام گالری عکس های کاربران داریم.
خوب اگر اشتباه نکنم این آلبوم جایی است که ما عکس های واقعی خودمان را ارسال کنیم.
اما در جایی که عکس بارگذاری می کنیم در لیست آلبوم ها چنین آلبومی نیست. خواهشا رسیدگی بشه و آلبوم رو اضافه کنید.
قبلا هم این موضوع را مطرح کرده بودم اما رسیدگی نشد.
با تشکر

دوست عزيز اين البوم البومي نيست كه بشه توش چيزي ارسال كرد يا چيزي توش ديد اين البوم صرفا براي اين هست كه مدييران مربوطه ازش براي رسيدگي به گالري استفاده كنند ديگه بيشتر از اين نميشه چيزي دراين مورد گفت فقط ميگم اين البوم اون چيزي نيست كه شما فكر ميكنيد يك وسيله است براي مديران مربوطه

نقل قول:

بلیز زابینی نوشته:
من فکر میکنم که مشکل آقایان بخاطر بودن یا نبودنشون در ایفای نقش نیست ! چون هر دوتاشون عضو ایفای نقش هستن و هر دوشونم بخصوص دراکو سابقه بسیار طولانی در سایت دارن و خودشون این موضوعی که شما بهش اشاره کردید رو به خوبی میدونند !

دقيقا اينها سابقه طولاني بخصوص دراكو مالفوي دارند اما اونها فعلا در ليست بدون شخصيت ها قرار گرفتند اگر به ويژگيهاي فردي ايشون سري بزنيد خواهيد ديد كه ماجرا چيست ايشون مشكلشون نديدن چت باكس كه مسلما قبلا ميديده و حالا چند روزيست كه نميبينه و اين به خاطر اينست كه از ليست داشتن شخصيت ها بيرون امده كه فكر كنم علت اين امر اينست كه چون شخصيت لرد رو درخواست داده شايد فعلا از ليست داشتن شخصيت قبلي درامده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M

وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 بهمن 1384 16:18
نمایش جزئیات
آفلاین
در گالری سایت آلبومی به نام گالری عکس های کاربران داریم.

خواب اگر اشتباه نکنم این آلبوم جایی است که ما عکس های واقعی خودمان را ارسال کنیم.

اما در جایی که عکس بارگذاری می کنیم در لیست آلبوم ها چنین آلبومی نیست. خواهشا رسیدگی بشه و آلبوم رو اضافه کنید.

قبلا هم این موضوع را مطرح کرده بودم اما رسیدگی نشد.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im