جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۵ تا ۲۸ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بيلبورد تبليغات
ارسال شده در: چهارشنبه 19 بهمن 1384 18:17
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
ارسال شده در: چهارشنبه 19 بهمن 1384 18:06
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 بهمن 1384 17:21
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جنگ را از لابه لايه اتش و خون بيرون كشيديم تا نفرت از جنگ اييني جاودان شود
ارسال شده در: چهارشنبه 19 بهمن 1384 16:32
نمایش جزئیات
آفلاین

سلام.من پروفسور کوییرل یکی از کاندیدای وزارت سحر جادو هستم.دوست دارم بیشتر با من و اهداف من آشنا بشید و در صورت تمایل از من به عنوان وزیر جدید حمایت کنید.
شما میتونید تمام زندگینامه من رو از بدو تولد تا به امروز و همچنین اهداف و برنامه های من رو در ستاد انتخاباتی پروفسور کوییرل ببینید.
هدف تمامی کاندیدا بهبود بخشیدن به سایت هستش و من واقعا خوشحال میشم اگه نظرات و پیشنهادات شما رو بدونم و در صورت لزوم به اونها پاسخ بدم.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

بيلبورد تبليغات
ارسال شده در: چهارشنبه 19 بهمن 1384 16:21
نمایش جزئیات
آفلاین
بيلبورد تبليغات

شما كانديداها و طرفداران كانديداها ميتوانيد پوسترهايي را كه براي كانديداي محبوب خود طراحي كرده ايد را در اينجا به معرض ديد بگذاريد.

هدف از زدن اين تاپيك اين بود كه به نظر من يكي از زيباترين بخشهاي انتخابات همين ساختن پوسترهاست ولي در ستادها ما ميبينيم كه اين كارهاي ارزشمند زير پستهاي ارزشي گم ميشه پس بهتره تا محل پوسترهاي تبليغاتي رو به يه تاپيك جداگونه منتقل كنيم.

شما دوستان كانديد ميتونيد پوسترهاي قبلي رو هم در اين مكان قرار بديد و از علاقه مندان بخوايد كه اونارو تو امضاشون بزارن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?