جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  98 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  210 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: ارتباط با ناظرين مطالب اشتراکي
ارسال شده در: جمعه 21 بهمن 1384 12:55
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب راستش چون من خیلی به زخم و جاش علاقه دارم
و با توجه به این نکته که رولینگ گفته آخرین کلمه ی کتاب جای زخمه من می خواستم یه مجوز بگیرم تا یه تاپیک بزن
که در اون بچه ها هر کدوم اخرین جمله ی کتاب رو از نظر خودشون بنویسند
حالا ممکن یه جمله بنویسن یا یه متن یا ...
و احتمالا بیشتر پست ها هم یک یا دو خطی هست
البتاه من میدونم که در زبان انگلیسی اگه کلمه ای در اخر جمله قرار بگیره در زبان فارسی ممکنه در جای دیگری قرار بگیره و ...
باتشکر

پ.کوییرل:
اولا که اینجا انجمن داستان نویسیه نه قسمت سوالات و نظرات و بحث در مورد کتاب.دوما که اگه میخوای بصورت داستان بنویسی این یه بحث دیگس میشه بیشتر توضیح بدی میخوای چیکار کنی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/11/21 14:00:56
ارسال شده در: پنجشنبه 6 بهمن 1384 16:25
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
تاپیکی با نام"جاپاهای مرموز"باز کنم.در این تاپیک نمایشنامه نویسی میشه و البته همه باید در باره ی این که یک جاپای مرموز متعلق به ولدمورت بوده و این طوری میشه و این طوری میشه و این طوری!بنویسن.به مدیران خبر ندی ها؟نمی دونم خوبه یا نه؟

پ.کوییرل:
دو هفته فرصت بهت میدم تا این تاپیک رو فعال کنی فقط همونطور که به بقیم گفتم نباید داستانت از ده خط کمتر باشه و اگه خودت توش فعال نباشی تاپیک رو پاک میکنم.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/11/21 13:36:03
[size=small][color=FF0000]عضو افتخاری ارتش الف د
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 بهمن 1384 03:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من مجوز تاپيكي به نام "شخصيت دادن به موجودات جادويي" ميخواستم.
توضيح:در اين تاپيك من يه موجود جادويي رو ميگم و دوستان بايد با يه داستان شخصيتي براي اون موجود بوجود بيارن.اين تاپيك باعث ميشه كه شخصيت سازي به هر شكل تقويت بشه مخصوصا براي موجوداتي كه برايشون شخصيت ميذاريم.
مرسي و اميدوارم كه موافقت كنيد.
آرتيكوس دامبلدور

پ.کوییرل:
میتونی بزنی اما نه اینکه تاپیک رو فقط بزنی بقیشم به امان خدا.اگه ببینم خودت فعالیتی توش نمیکنی حتی اگه روزی بیست تا هم توش پست بخوره پاک میشه.موفق باشی

ها!!من كه فعاليتم اخيرا اونم براي رول نوشتن در غير رول كم شده بود!!ولي چشم ميزم و فعاليت ميكنم توش زيبا!!
مرسي از شما هم براي اجازه!!
آرتيكوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/11/4 12:56:40
ویرایش شده توسط آرتیکوس دامبلدور در 1384/11/4 19:54:49
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور

ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)

[b][color=009900]آرتيكوس ..
ارسال شده در: چهارشنبه 28 دی 1384 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
اقای پروفسور کوییرل من میخواستم ببینم اخر اون داستان های سه کلمه ای برای من خوب بود یا برای یکی دیگرو فرستادین یا اصلا نفرستادین

پ.کوییرل:
شرمنده هنوز فرصت نکردم ویرایشش کنم و بخونمش ولی حتما هفته دیگه میتونین ببینینش.انشالله

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/10/29 1:46:25
عضو اتحاد اسلایترین
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 دی 1384 19:24
نمایش جزئیات
آفلاین
كوييرل جان ميخوام اين داستانو به 10 بخش تقسيم كنم .
هر بخش هم .....پست كافيه.
تعداد پستها رو خودت مشخص كن
بخشها:
1= سفر به ايران= تهران :يك سري مقدماتي بايد انجام بشه و داستان طوري پيش بره كه هري مجبور بشه بياد ايران. مثلا ولمورت فرار كنه و بياد ايران و هري هم براي كشتنش بياد ايران.
2= مدرسه جادوگري سورك=تهران: هري بعد از ورودش به ايران ميره به مدرسه جادوگري ايران و در اونجا با جادوگراي ايراني آشنا ميشه و براي پيدا كردن ولدمورت و كشتن اون نقشه ميكشه.
3=در جستجوي ولدمورت=سورك: هري سرنخهايي بدست مياره كه ولدمورت به محلزندگي موسس مدرسه جادوگري سورك رفته. هري به اونجا ميره و با ولدمورت به مبارزه ميپردازه. اون(ولدمورت) فرار ميكنه.
4=پلهاي ويران=اصفهان: دراكو پشيمون ميشه و به سمت هري برميگرده و به هري ميگه كه ولمورت تو اصفهانه. هري و افرادش به اصفهان ميرن و با مرگخورها مبارزه ميكنن،ولي ولدمورت بازم فرار ميكنه .
5=نابودي آثتر باستاني=شيراز: با شكنجه كردن يكي از مرگخورها ميفهمن كه ولدمورت به شيراز رفته .اونها هم به شيراز ميرن و با ولد مورت و مرگخورانش مبارزه ميكنن.در اين مبارزه هري شكست ميخوره و به ناچاربه همراه باقيمانده افراد از شيراز به بم ميره
6=زلزله بم=بم: تو بم هري به تجديد قوا ميپردازه. ولدمورت با غلاماي وفادارش به بم ميان و با اونها مبارزه ميكنه.تو بم شلوغه و بخاطر همين ولدمورت با يك طلسم قوي همه رو به جاي ديگه اي (تبريز) منتقل ميكنه و توي بم جايي كه داشتن مبارزه ميكردن انفجار مهيبي رخ ميده و بسياري از ماگلها ميميرن.
7=بازگشت يك دوست=تبريز:تو تبريز هري و ولمورت به مبارزه ميپردازند كه يك دفعه سرو كله؟!!!!!! دامبلدور پيدا ميشه. هري و دامبلدور با ولدمورت ميجنگند و تا آستانه پيروزي پيش ميرن كه بازم ولدمورت فرار ميكنه.
8=تجديد قوا=تهران: هري و دامبلدور به تهران ميان.توي تهران هري و اعضاي محفل سوالات زيادي از دامبلدور ميپرسن،دامبلدور هم به همه اون سوالات جواب ميده و دوباره فرماندهي محفل رو بدست ميگيره.
9=شب خونين(آخرين نبرد)=سورك:دامبلدور از طريق جاسوساش متوجه ميشه كه ولدمورت به سورك برگشته.اونا از جادوگراي ايران كمك ميگيرن و به سورك ميرن.در اونجا جنگ خونيني انجام ميشه و در اين جنگ هري بسياري از نزديكانش رو از دست ميده.در نهايت هري ولدمورت رو ميكشه و به اين جنگ خونين پايان ميده.
10=پرواز به سوي هاگوارتز:هري به همراه تعدادي از بازماندگان به سمت هاگوارتز حزكت ميكنن.
چطوره؟اگه مشكلي داره راهنمايي كن.

پ.کوییرل:
از نظر من خوبه.فقط همونطور که گفتم هرکس باید حداقل ده خط بنویسه و لا غیر.در مورد تعداد پستها:خب هر فصل حداقل ده تا صفحه داره و اگه فرض رو بر این بزاریم که هر کس ده خط مینویسه حالا یکمم بیشتر من فکر میکنم برای هر فصل سی پست کافیه باشه البته ممکنه کمتر یا بیشتر بشه این مربوط به پیشرفت داستان داره.فقط باید حواست باشه که داستان در جهت خواسته تو پیش بره و با موضوعات دیگه قاطی نشه.در مورد نوبتی بودن بنظر نمیرسه که عملی بشه چون هر کس میتونه تو داستان شرکت کنه و هیچ محدودیتی نمیتونیم قائل شیم.بعد از پایان هر فصل ویرایش و در تاپیک نگه داشته میشه تا بعد از آماده شده تمام فصلها به قسمت مقالات فرستاده بشه.فقط اینم اضافه کنم که میتونی داستان رو به شهرهای بیشتری بکشی مثلا توی دریای جنوب یا در جنگل شمال.خیلی از این موارد میشه استفاده کرد.بجای بم میتونی از قزوین استفاده کنی.کلا منظورم اینه که از روی نقشه جلو بری یهمو از شمال نری چنوب بعد بیای شرق.اگه باز سوالی داشتی خوشحال میشم کمک کنم فقط اینجا دیگه نفرست .به پیام شخصیم بفرست تا بهش جواب بدم.در اولین تاپیکی که میزنی فصلهای داستان و هدف داستان رو هم عنوان کن.موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/10/27 21:09:32
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم.
به يه نوع ج�
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 دی 1384 16:18
نمایش جزئیات
آفلاین
كوييرل جان
ده خطي كه نميشه.
ده خطي زياده ،بچه ها زده ميشن.

پ.کوییرل:
اولا که زیاد نیست رو هم رفته پنج دقیقه هم وقت نمیگیره.دوما این مشکل بچه هاست اگه خوشت نمیاد میتونی درخواستت رو پس بگیری.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به يه نوع ج�
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 دی 1384 13:12
نمایش جزئیات
آفلاین
كوييرل جان دوباره سلام
ميخواستم اجازه تايپيكي رو با اين مضمون بگيرم
"(داستانهاي يك خطي : هري پاتر در ايران)"
در اين تايپيك در ابتدا افرادي كه ميخوان پست بزنن نامشونو ذكر ميكنن و بعد از يك هفته تايپيك كارشو شروع ميكنه.
چطوري؟
افراد به ترتيب فرسط دارن كه پست بزنن و داستانو ادامه بدن و دوباره ميرن تو نوبت.
يعني من ابتدا پست ميزنم و نفر بعدي ادامه ميده
من بعد از پستم ميرم تو نوبت آخر تا نوبت به من برسه؟
روند داستان هم انطوريه كه هري براي كشتن ولمورت به ايران مياد و توي شهرهاي ايران به مبارزه با لرد ولدمورت ميپردازه.

پ.کوییرل:
میتونی بزنی بشرطی که حداقل ده خط باشه نه کمتر در ضمن هر فصل هم نامش و تعداد خطهاش مشخص باشه .دو هفته بهت برای فعال کردنش فرصت میدم پس از الان شروع کن.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به يه نوع ج�
ارسال شده در: شنبه 24 دی 1384 16:03
نمایش جزئیات
آفلاین
دست شما درد نکنه کوییریل جان ممنون.
حالا من ماهی یه دفعه میام؟؟
یادت نیست قبل از امتحانا چقدر می اومدم حالا بگذریم.
فعلا معضلی به نام امتحان رو سر ما افتاده که با هیچ جادویی چسبش از سرمون وا نمی شه. من می تونم هر پنجشنبه وارد سایت بشم کوییریل جان(فعلا)بعد از امتحانا می تونم مرتب بیام حالا بگو نظرت چیه نگو چون فعال نیستی مجوز نمی دم

پ.کوییرل:
سر شما درد نکنه.درسته که میای ولی ما فعالیتی از جانب شما ندیدیم جز چند تا نمایشنامه کوتاه در ضمن نظرم رو قبلا گفتم چون فعال نیستی مجوزی به شما داده نمیشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img al
ارسال شده در: جمعه 23 دی 1384 21:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب كوييرل جان چرا حرف خودتو عمل نميكني؟
(مثلا:من میام میگم میخوام یه داستان در مورد هری پاتر و آخرین جان پیچ بنویسم که شامل ده تا فصل میشه با همکاری این عده.)
اين تايپيك رو بزن من م يكي از نويسندهاش.
باشه

پ.کوییرل:
اگه میخواستم تا حالا زده بودم این فقط یه مثال بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/10/24 12:04:18
به يه نوع ج�
ارسال شده در: جمعه 23 دی 1384 14:54
نمایش جزئیات
آفلاین
كوييرل جان منظور من اينه كه شما يك تايپيك باز كنين ( فقط يك تايپيك) و به تعداد محدودي مجوز نوشتن بدين.مثلا هر ماه 5 نفر.
اين 5 نفر هركدام در اون تايپيك يك داستاني رو ( البته مجزا ولي مربوط به هري پاتر) شروع ميكنن و در طول يك ماه و در تعداد پست معين مثلا 30 پست فقط داستان خودشونو ادامه ميدن و در انتهاي ماه بهترين داستانو انتخاب ميكنين .
نفرات اول و دوم هر ماه مجوز دارن كه ماه بعد هم داستاني رو شروع كنن( يعني به طور خودكار از شما مجوز ميگيرن).
و داستانهاي نيمه تمام بعد از اتمام مهلتشون پاك ميشن و به اون افراد تا مدتي اجازه نوشتن در تايپيك داده نميشه.

پ.کوییرل:
دارن عزیز منکه نمیتونم همچین کاری رو بکنم و بگم فقط یه عده خاص اجازه پست زدن دارن.من میگم داستان بنویسین ولی درست و روی اصول.مثلا:من میام میگم میخوام یه داستان در مورد هری پاتر و آخرین جان پیچ بنویسم که شامل ده تا فصل میشه با همکاری این عده.خب میبینی هدف مشخصه همینطور تعداد فصلها و افرادی که قراره این داستان رو بصورت اشتراکی بنویسن.من چند روزه دارم اینو میگم ولی کسی اصلا متوجه منظورم نشد.فقط میخوان بنویسن در باره چی و چطوری خودشونم نمیدونن.باور کن من چند روزه دارم رو داستانهای سه کلمه ای کار میکنم واقعا این داستان اصلا سرو ته درست و حسابی نداره.منکه نمیتونم یهو بیشتر از هزار تا پست رو پاک کنم و بگم (خیلی معذرت میخوام) به جهنم.این واقعا در حق یه عده بی انصافیه.حالا خوب گوش کن چون برای بار آخر میگم یه داستان برای نوشتن انتخاب کن و همه چیش رو بسنج ببین میتونی از عهدش بر بیای یا نه.بیا در موردش توضیح بده منم مجوزشو بهت میدم اما نمیتونم قول بدم که همه چیز برات فراهم بشه و یا اینکه به یه عده اجازه ندم اونجا پست بزنن همه میتونن بنویسن مگر اینکه بدون توجه داستان رو ادامه بدن که اون موقع پستشون پاک میشه.من منتظر داستانت هستم.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/10/23 15:49:59
به يه نوع ج�