جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگوی جادوگران با وزير !
ارسال شده در: دوشنبه 1 اسفند 1384 21:22
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد سازمان ملل:

1-اين طور كه من فهميدم نمونش اينه كه بگن كله وزير بايد اسموت باشه ، تصويب شد تخ تخ... وارد كردن گراپي در داستان الزامي هست ، تصويب شد تخ تخ...همه افراد جامعه بايد ريش هاي خود را بتراشند تخ تخ؟
چيز جالبيه ولي ايا افرادش ميتونن سوژه پيدا كنن؟

2- افرادش از اعضاي رول هستن و اعضاي رول اگر بلد بودن سوژه وارد كنن تاحالا كرده بودن!!ما اعضاي رول الان داريم سوژه هاي قديمي رو نشخوار(املاش درسته؟) ميكنيم!! تنها سوژه جديدي كه به مدت چند ساعت باعث ميشه رول كمي حركت كنه توي آداسه كه اونم فقط يكي سوژه ميندازه و بعد 20 نفر سوژه رو كش ميدن.

3-اول ويزنگاموت رو درست كنيم بعد بريم سر مسائل ديگه.چه عجله ايه؟اينجوري كارها به هم گره ميخوره و كيفيت مياد پايين.يك سال وقت داري.ويزنگاموت كار بيشتري ميبره پس اول خيالمون رو از ويزنگاموت راحت كنيم و تمومش كنيم و بعد اين سازمان مل كه در حاشيه قرار داره رو سرسامون بديم(اگر فعل او شخص جمع بكار ميبرم بخاطر اينه كه نميخوام بگم «اين كارو بكن...اين كارو نكن» كه حالت امري داشته باشه)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 1 اسفند 1384 20:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام وزیر
خوب بیدی
راستش من در مورد سازمان ملل ... میخواستم بدونم که این سازمان شمامراکزی مثل یونسکوی جادویی برای محافظت از میراث جادویی مثل آفتابهی مرلین و... داره
یا مراکزی مثل سازمان بهداشت جهانی جادو گران برای مقابله ببیماری هاو...
یا شورای امنیت برای فشار آوردن به سفید ها

چیز های مثل این

اگه نداره من پیشنهاد میکنم که توش بزنین

بای بای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 1 اسفند 1384 13:01
نمایش جزئیات
آفلاین
ها نه ولی رول اجباری نمیشه که ایده سازی کلی؟ هر تاپیک ایده خودش رو داره نمیشه چیزی به زور بهش تزریق کرد طرح بتا بذار اگر شد به آلفا برسونشY وزیر نظرت چیه به شورا یه طرح بدیم که پست های هر صفحه را به بیست افزایش بدهند؟ همه اش به سرعت میره صفحه بعد :-w

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي
ارسال شده در: یکشنبه 30 بهمن 1384 23:13
نمایش جزئیات
آفلاین
اوهووووومک !!
نگرفتید گويا کار این سازمان ملل جادوگری چی بیده ؟!
ببینید این سازمان ملل سال هم در سایت بود و جنبه شوخی و مسخره بازی شاید داشت اما اخرش داشت شکل میگرفت که بلا متاسفانه رفت و این سازمان همین جوری باقی موند .
اون موقع تصمیم بر این بود که این سازمان بیاد و سوژه های رول ایجاد کنه ... مثلا میاد یه سری قوانین ایجاد میکنه و بچه ها سعی میکنند که توی رولهاشون اونها رو اجرا کنند ... تماما داخل رول هستن !! نمیدونم وفهمید یا نوفهمید ؟!
این سازمان میاد یه قانونی رو برای جادوگرا طراحی میکنه و بچه ها باید از اون به بعد رولهاشون اون مساله رو اجرا نکنند .
در واقع کار اصلی این سازمان سوزه دهی به رولهاش که در یک مقامی به بقیه جادوگران ابلاغ میشه که یه تنوعی ایجاد کنه ...اسمش هم از همون ابتدا سازمان ملل بود که مثلا از مقامات بالای اجرایی ابلاغ شده !! به اسمش حالا چی کار داريد ؟!
در کل چند نفر رو میخوایم که بتونند سوژه وارد کنند و به عنوان قانون به جامعه جادوگری تزريق کنند که در رولها کمی در خط مشی جدیدتری حرکت کنه و تکراری نباشه !
وفهمید ؟؟! اصل کارش همینه که سوژه هایی رو اعلام کنند تا کمی تنوع ایجاد کنه و برای همین به بچه های خلاق نیاز داريم و کی از این کاربر ارزشیه بهتر ( دومبول خودمون )
البته داريم سعی میکنیم که قانونها طوری باشه که واقعا بتونه تنوع ایجاد کنه !!
عمرا اگر کسی فهمیده باشه ! :bigkiss:
باز هم اگر کسی پیشنهادی داشت خوشحال میشیم ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: یکشنبه 30 بهمن 1384 20:51
نمایش جزئیات
آفلاین
وزیر جان این سازمان ملل طرح عجیبی شما چند تا ملل جادوگری و چندتا رئیس جمهور و وزیر و.. ش رو به ما معرفی کن من به شخص در مورد سازمانش به شما یک سکه بهار آزادی درست در وسط میدان آزادی هدیه میکنم ولی اگر با اسم دیگری یا مشارکت با سایت های دیگر بتونیم همچین جایی رو راه بندازیم بد نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي
ارسال شده در: یکشنبه 30 بهمن 1384 18:26
نمایش جزئیات
آفلاین
جااااان ؟! من غلط کرده باشم !! وزارت اقتصــــــــــــاد؟! :-O
از الان دارن برای کارهای وزير شایعه سازی میکنن ...
اون گريفندوريه کی بوده ؟!
من همچین کاری نمیخوام بکنم اما اگر پیشنهادی داريد روش فکر میکنیم ...

در مورد تاپیکها هم تصمیم گرفتیم که سعی کنیم همه رو فعال کنیم ... یکی از جاهایی که خیلی فضا برای مانور داره سازمان ملل جادوگری هست که تاپیکش اینجا موجود هست و قبلا هم بود و بلا رييس این سازمان بود اما به دلیل بد اداره شدن بسته شده بود ولی یکی از بهترين سوژه های برای رول پلینگ سایت میتونه باشه !!
سازمان ملل جادوگری قوانینی رو تصويب میکنند و اعلام میکنند !
البته این قوانین تماما برای سوژه های رول هست و افرادی انتخاب میشوند و به عنوان این سازمان شروع به کار میکنند ...
رياست این سازمان ملل جادوگری هم به عهده آلبوس دامبلدور عزيز هست که قبلا هم با همدیگه صحبت کردیم و سوژه های خوبی پیدا کردیم که بتونه برای رول مفید باشه ... در کل جای مانور و فعالیت خیلی داره ولی به شرطی که بشه درست مدیريتش کرد و همه همکاری کنند .
سعی میکنیم که افرادش رو خودمون انتخاب کنیم و چند تن از دوستان به زودی عضو این سازمان ملل خواهند شد !!
هر گونه پیشنهاد و یا راهکاری داريد که فکر میکنید خوب باشه اعلام کنید !
این سازمان ملل رو بد ندیدم که راه بندازيم و برای همین این پیشنهاد رو به البوس بزرگوار دادم و خوشبختانه قبول کرد !
امیدوارم که بتونیم در کنار همدیگه سوژه های خوبی برای رول سایت ایجاد کنیم ... اعضاش هم به زودی اعلام میشند و افراد محدودی رو لازم داريم !
در مورد مجلس هم چند نفر از دوستان چند کار خوب رو پیشنهاد کردند که بعد از بررسی ها حتما افراد و وظایفشون اعلام خواهد شد ...
فعلا سازمان ملل رو تونستیم راه بندازيم ! ( یک سال دقیقا خاک میخورد )
رييس سازمان ملل : آلبوس دامبلدور
منتظر پیشنهادات و راهکارهای شما هستیم ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

ارسال شده در: یکشنبه 30 بهمن 1384 15:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دراکو جان
شنیدم قسمت جدیدی به سازمان سحر و جادو اضافه شده بنام وزارت اقتصاد...(البته این را از یک گریف شنیدم و مطمئن نیستم)ولی فکر میکنم نظر جالبی باشه...
اگه توفکرش هستی حتما خبر کن تا من هم عضو فعالش باشم...
با احترام
خواهرتA.M

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"صبحدم مرغ چمن با گل نو خاسته گفت...ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت"

[b][color=006600]"گل بخندید که از ر
Re: دفتر معاون اول وزیر سحر و جادو
ارسال شده در: شنبه 29 بهمن 1384 19:12
نمایش جزئیات
آفلاین
این تاپیک قفل گردید !! اگر پیشنهادی داريد در تاپیک گفتگوی جادوگران با وزير اعلام کنید !!
این تاپیک قفل شد !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

ارسال شده در: شنبه 29 بهمن 1384 01:23
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون بیل عزيز ...
توی مسنجر کامل در موردش بحث کردیم و خوشبختانه به نتایج خوبی هم رسیدیم !! درسته ، خودم هم با نظر شما کاملا موافقم !
به خودت هم گفتم که هر تاپیکی بسته نوع فعالیتش باید روش کار بشه ... شما نمیتونی وارد تاپیکی بشی به اسم دره سکوت و جدی ننویسی ! موظفی که جدی کار کنی ! چرا ؟! چونکه ظرفیت کاریش اینه ... چون راستای فعالیتش این جور تعريف شده !! هیچ کسی هم نمیتونه اون رو تغییر بده ...
هر تاپیکی یه گنجایشی رو به فرد میده که اون رو محدود میکنه تا در همون قالب کاری ، فعالیت کنه ... در واقع این خود تاپیک هست که به یک فرد رول نويس خط مشی کار رو میده که فلانی تو باید داخل این تاپیک ، به فلان صورت رول بنويسی ؛ و کسی موفقه که بتونه توی همه قالبها کار بکنه نه اینکه فقط در یک ضمینه بخواد پیش بره .
من قبول دارم ؛ هر کسی باید بر اساس نحوه کار تاپیک فعالیت کنه ... اگر طنزه ، طنز بنويسه ... اگر جدی هستش ، جدی بنويسه !
البته من اون طوری که با خودت صحبت کردم فهمیدم و بهت هم گفتم که عقیده شما اینکه موضوع فعالیت اشتباهه ! خودت هم قبول کردی که با خود طنز مخالف نیستی و صرفا با اون جور رول نوشتن مخالف هستی ... یعنی رو راست بگم با نحوه نوشتن تاپیکایی که اون خط مشی رو داشته باشن مخالفی و خوب حق هم داری !!
من در مورد اون تاپیک شخصا میخواستم یه اطلاعاتی هم به دست بیاریم که الان این افرادی که توی سایت هستن و فعالیت میکنن چه نوع فعالیتی رو بیشتر دوست دارن و میشد از نوع فعالیتی که در اون میشه فهمید که چقدر طرفدار داره ...
بدون شک در هر برهه زمانی یک قالب کاری خاصی جوابگو هست و بد نبود که استیل کاری این زمان رو هم پیدا کرد و بفهمیم که الان چه نوع فعالیتی طرفدار بیشتری داره که در همون راستا پیش بریم و این میتونست کمک بزرگی بهمون کنه !
به هر حال تقريبا هم مشخص شد که مخاطب هر شیوه چه کسانی هستن ...
باشه من با دوستان صحبت میکنم و این موضوع رو هم بهشون میگم ولی باز هم این رو میگم که هر جایی گنجایش خودش رو داره و باید در اون قالب کار کرد و رول نوشت اما سعی میکنیم موضوعاتی که شما و دوستان مشکل داريد رو کنار بذاريم ...
باز هم ممنون از توجهت ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

ارسال شده در: جمعه 28 بهمن 1384 23:02
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام دوست

سلام دریکو جان

من مطمئن نیستم که جای زدن این حرف ها دقیقا اینجاست، اما می دانم که بی ربط به وزیر هم نیست. ببخشید که خیلی طولانی شد، برای اینکه از حرفها برداشت اشتباه نشود مجبور شدم به تفصیل و با مقدمه چینی زیاد مطلب را عنوان کنم.

من به خاطر دارم که خیلی تلاش کردم تا به رول وارد شوم و چند بار شناسه عوض کردم، تعداد زیادی از شناسه های قدیمی را زیر و رو کردم تا توانستم با شخصیت بیل ویزلی وارد رول شوم. وقتی هم که وارد شدم خیلی علاقه داشتم تا فعال باشم و در تاپیک های مختلف نمایشنامه بزنم. اما پس از مدتی از نمایشنامه زدن دست کشیدم و بیشتر وقتم در بحث های پاتری در تالار اصلی و اسرار یا به داستان نویسی در مطالب اشتراکی میگذشت. زده شدن من از رول چند دلیل داشت که می خواهم به یکی از اصلی ترین آنها بپردازم: طنز بی جا و اضافی، محور شدن طنز و حتی هجو یا هذل.

شخصیت هایی که ما در رول داریم مخلوطی از شخصیت کارکترهای داستان و شخصیت واقعی خودمان است و معنی رول پلینگ هم همین است. این شخصیت رولی می تواند با شخصیت کتاب متفاوت باشد اما آیا میتواند متناقض شخصیت کتاب باشد؟ برای مثال ولدمورت یا دامبولدوری ــ منظورم هیچ شخص واقعی خاصی نیست ــ که یکسره جوک بگوید و ترانه بخواند و برقصد و ... دیگر هیچ نسبتی با ولدمورت یا دامبولدور ندارد، چون اقتدار شخصیت این کارکترها از میان رفته است.

قطعا طنز چیز لازمی است اما به حد کفایت. یعنی طنز یک ابزار است، نه یک هدف. طنز یکی از عناصر دراماتیک هست که در کنار سایر عناصر مانند پلات، تم، شخصیت پردازی و صحنه پردازی به یک نوشته معنا و جهت می بخشد. اگر در جای خودش بدرستی استفاده شود باعث جذابیت و زیبایی یک پست یا نمایشنامه میشود؛ معمولا پستهای بدون طنز بی روح و خسته کننده هستند.

ما پاتریست هستیم و در این سایت تمرین داستان نویسی، نمایشنامه نویسی و ... می کنیم: کارهایی که در جمع های دیگر امکانش خیلی کم هست.

دلیلی که در اول این پست گفتم این بود که در برخی از تاپیکها واقعا این اصل وجود ندارد، یعنی وقتی سر تا ته یک تاپیک درباره اون بچه خوشکله، این قزوینیه و ... باشد، دیگر واقعا ارزش نوشتن نداشت. این موضوع نقض غرض آشکار است زیرا در جوکها یا حرفهای روزمره ما چندین بار درباره قزوینی و شهررضایی و رشتی و ... می شنویم، اما درباره یک اثر ادبی، یک فیلم خوب، یک شعر زیبا چند بار می شنویم؟

به شخصه من برای پاسخ به این نیاز ادبی بود که به رول آمدم نه تقویت جوک گویی و هذل سرایی؛ آنچه هم در این در میان اکثر اعضا دیدم با همین انگیزه بوده. اغلب بچه هایی هم که در سایت هستند از این لحاظ که اهل قلم و نوشتن هستند انسانهایی متفاوت و خاص هستند، یعنی هدیه الهی دارند که بسیاری از آن محرومند.

دلیل اصلی که من با حذب مخالفت کردم، یا تلاش کردم که برادر حمید رای نیاورد این بود که نمی خواستم که پستهای بی ناموسی همه سایت را بگیرد. چون شان سایت و بچه های فعال در اونو بالاتر از این میدانستم.

من پستهای قبل وزارت شما را که می خوندم، جدی بود شاید کمی زیادی جدی. اما در این چند روز دو تا پست از شما دیدم که اصلا از شما انتظار نداشتم. این بود که تصمیم گرفتم بی پرده از این دغدغه ذهنی خودم در مورد سایت پرده بردارم و با صراحت اینها را بیان کنم. امیدوارم که نه شما و نه دوستان حذب ناراحت نشده باشید.

حال، من از شما می خواهم که ساز و کار لازم را ایجاد کنید تا رول به سطحی که شایسته شان پاتریست های فارسی زبان است برسد. قطعا اولین قدم محدود کردن و ضابطه مند کردن پستهای رول هست.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بیل ویزلی در 1384/11/28 23:36:15
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy

تصویر تغییر اندازه داده شده