حزب و حزب بازی چندان کار جالبی نیست ! باعث میشه همه از اون قالب یک دست بودن خارج بشن ... فکر نمیکنم چندان کار جالبی باشه که بخوایم برای هر کاری حزبی رو تشکیل بديم که اون کار رو انجام بدن !
همین الان وقتی یه عده رو برای کاری انتخاب میکنیم من خودم ناراحتم که بین این همه انتخاب یه وقت خدای نکرده بقیه بهشون بر نخوره که چرا فلانی رو برای فلان کار گذاشتی و من رو انتخاب نکردی و حالا بخوایم حزب هم برای این افراد بذاريم که یه اختلاف درست و حسابی بین بچه ها پیش میاد که دیگه نمیشه کاری کرد ... بیخیالش بشیم بهتره !
همون کار رو بهشون میدیم تا اجرا کنند اما نه در قالب یک حزب جداگانه ...
ممنون از پیشنهادت ولی بهتره از این کارها انجام ندیم !
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
10 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/12/02
آخرین ورود: یکشنبه 15 فروردین 1400 14:58
از: 127.0.0.1
پستها:
1391

سلام وزیر
من میخواستم پیشنهاد بکنم توی سایت حذب تشکیل بشه
یعنی چند تا از بچه ها بیان حذب درست کنن با احداف مشخص برای هر کدوم هم یه تاپیک زده بشه که توی اون فعالیت کنن
و البته در قسمت سمت چپ پست هاشون که نوشته شده چند تا پست زدن و توی کدوم گروه هستن و ... اسمت حذبی که توش عضو هستن نوشته بشه
البته اگه با فکر کلی موافق بودی من کاملتر توضیح میدم
من میخواستم پیشنهاد بکنم توی سایت حذب تشکیل بشه
یعنی چند تا از بچه ها بیان حذب درست کنن با احداف مشخص برای هر کدوم هم یه تاپیک زده بشه که توی اون فعالیت کنن
و البته در قسمت سمت چپ پست هاشون که نوشته شده چند تا پست زدن و توی کدوم گروه هستن و ... اسمت حذبی که توش عضو هستن نوشته بشه
البته اگه با فکر کلی موافق بودی من کاملتر توضیح میدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/12/02
آخرین ورود: یکشنبه 15 فروردین 1400 14:58
از: 127.0.0.1
پستها:
1391

ای دراکو ما اعضای گروه اسليترين با تمام وجود از مواضع استوار شما در مقابله با حرکات ابتدایی آستکبار سایت که دست ش از آستین افرادی چون
سرژ تانكيان(خیلی چاکریم) و برادر حمید(آقا ما دوباره چاکریم) بیرون زده
حمایت میکنیم
امضا : فعلا خودم
ای دراکو مواضعت رو حفظ کن کلت رو اسموت نکن این ریش سرژ هستش که باید اسموت بشه
ای برادران و خواهران اسلیترینی با زدن پست ارزشی از وزیر خود حمایت کنید
_______________________________________________-
خوب به این میگن رول نویسی ((پست مدرن)) یاد بگیرین
در ضمن مطالب بالا اصلا جدی نبوده و فقط یک رول ارزشی میباشد
از جناب سرژ و برادر هم اگه توهین شد کمال ببخشید رو دارم
سرژ تانكيان(خیلی چاکریم) و برادر حمید(آقا ما دوباره چاکریم) بیرون زده
حمایت میکنیم
امضا : فعلا خودم
ای دراکو مواضعت رو حفظ کن کلت رو اسموت نکن این ریش سرژ هستش که باید اسموت بشه
ای برادران و خواهران اسلیترینی با زدن پست ارزشی از وزیر خود حمایت کنید
_______________________________________________-
خوب به این میگن رول نویسی ((پست مدرن)) یاد بگیرین
در ضمن مطالب بالا اصلا جدی نبوده و فقط یک رول ارزشی میباشد
از جناب سرژ و برادر هم اگه توهین شد کمال ببخشید رو دارم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
عضو ارتش بودن کار حساب نمیشه ! اگر درجه گرفتن به عنوان کارمند این وزارتخونه برگزیده میشن ... تا اون موقع سرباز هستند !
نقل قول:
اصلا به هیچ عنوان آموزش نداريم ... اونجا باید رول نويسی باشه و بچه ها توی رول تمرين کنند و به هیچ وجه آموزشی در کار نیست ! تاپیک به اندازه کافی برای اموزش وجود داره ! سرباز میاد اونجا رول میزنه و به خوب و بدش کار نداريم و آموزشی در کار نیست که بگیم فلان جای متنت ایراد داره ! ما فقط از روی رول درجه میدیم و کاری نداريم دیگه به بقیش ...
خودشون باید برن جاهای دیگه عیبشون رو رفع کنند .
به شدت با این موضوع مخالفم که بخوایم آموزش بديم ... توی ارتش باید مثل تاپیکهای دیگه ( آزکابان و ... ) فقط رول نويسی باشه ... نقد نداريم !!!
گريفندور جان در مورد حقوق دادن به سربازها باید بگم که این دفعه شما اشتباه کردی برادر !
مثل اینکه هنوز آش خور نشدی که بدونی این موضوع رو که ماهیانه یه پولی رو به سرباز میدن اگرچه کمه اما این کار انجام میشه ... مام توی وزارت این کار رو میکنیم !
قیمتش رو بعدا اعلام میکنیم ولی ماهیانه به سربازها پولی داده میشه .
نظرت هم خوب بود که اگر کسی دوست داشت در ارتش بمونه و از اعضای ارتش بشه و اگر کسی نخواست میتونه کار اداری رو به عهده بگیره .
در پایان مطلبی رو بگم که به همگی دوستانی که سمتی رو به عهده میگیرند همیشه اعلام میکنم و در ابتدای راه اتمام حجت میکنم که بعدا سوء تفاهمی پیش نیاد .
شما دو عزيز رو به عنوان دو مسئول ارتش معرفی میکنم اما !!
باید شما اون تاپیک رو فعال کنید و به حال خودش نذاريد ... اون تاپیک به اسم شما زده میشه و باید همه مسئولیتش رو به عهده بگیريد ! خودتون باید بیشتر از بقیه توی اونجا فعالیت کنید و زحمت بکشید !! طوری نشه که بعد از گرفتن سمتی توی وزارتخونه دیگه داستان رو تموم شده بدونید و ولش کنید !
الان خیلیها درخواست داده بودن که این کار رو انجام بدن ولی من شما دو بزرگوار رو انتخاب کردم و امیدوارم تا پایان دوره هم خود شما این سمت رو به عهده بگیريد و مجبور نشیم به دلایلی از دوستان دیگه استفاده کنیم .
جایگزين زياد داريم برای اون پست و فقط خواهشا خودتون درست ادارش کنید ... من هم کمکتون میکنم !
شغل جدید رو تبريک میگم ... از این لحظه کار خودتون رو رسما آغاز کنید !
يعني بودن در ارتش،كاري در وزارتخونه حساب نميشه؟!!!به نظر من كسايي كه در ارتش هستن يعني كارمندهاي نظامي وزارتخونه!!پولم بايد بگيرن!!
عضو ارتش بودن کار حساب نمیشه ! اگر درجه گرفتن به عنوان کارمند این وزارتخونه برگزیده میشن ... تا اون موقع سرباز هستند !
نقل قول:
تازه شيوه آموزش ما با بقيه فرق خواهد كرد.ما توي نقد نميگيم كه فضاسازي كن!ميگيم چطور و با تكنيكي فضاسازي كن .
اصلا به هیچ عنوان آموزش نداريم ... اونجا باید رول نويسی باشه و بچه ها توی رول تمرين کنند و به هیچ وجه آموزشی در کار نیست ! تاپیک به اندازه کافی برای اموزش وجود داره ! سرباز میاد اونجا رول میزنه و به خوب و بدش کار نداريم و آموزشی در کار نیست که بگیم فلان جای متنت ایراد داره ! ما فقط از روی رول درجه میدیم و کاری نداريم دیگه به بقیش ...
خودشون باید برن جاهای دیگه عیبشون رو رفع کنند .
به شدت با این موضوع مخالفم که بخوایم آموزش بديم ... توی ارتش باید مثل تاپیکهای دیگه ( آزکابان و ... ) فقط رول نويسی باشه ... نقد نداريم !!!
گريفندور جان در مورد حقوق دادن به سربازها باید بگم که این دفعه شما اشتباه کردی برادر !
مثل اینکه هنوز آش خور نشدی که بدونی این موضوع رو که ماهیانه یه پولی رو به سرباز میدن اگرچه کمه اما این کار انجام میشه ... مام توی وزارت این کار رو میکنیم !
قیمتش رو بعدا اعلام میکنیم ولی ماهیانه به سربازها پولی داده میشه .
نظرت هم خوب بود که اگر کسی دوست داشت در ارتش بمونه و از اعضای ارتش بشه و اگر کسی نخواست میتونه کار اداری رو به عهده بگیره .
در پایان مطلبی رو بگم که به همگی دوستانی که سمتی رو به عهده میگیرند همیشه اعلام میکنم و در ابتدای راه اتمام حجت میکنم که بعدا سوء تفاهمی پیش نیاد .
شما دو عزيز رو به عنوان دو مسئول ارتش معرفی میکنم اما !!
باید شما اون تاپیک رو فعال کنید و به حال خودش نذاريد ... اون تاپیک به اسم شما زده میشه و باید همه مسئولیتش رو به عهده بگیريد ! خودتون باید بیشتر از بقیه توی اونجا فعالیت کنید و زحمت بکشید !! طوری نشه که بعد از گرفتن سمتی توی وزارتخونه دیگه داستان رو تموم شده بدونید و ولش کنید !
الان خیلیها درخواست داده بودن که این کار رو انجام بدن ولی من شما دو بزرگوار رو انتخاب کردم و امیدوارم تا پایان دوره هم خود شما این سمت رو به عهده بگیريد و مجبور نشیم به دلایلی از دوستان دیگه استفاده کنیم .
جایگزين زياد داريم برای اون پست و فقط خواهشا خودتون درست ادارش کنید ... من هم کمکتون میکنم !
شغل جدید رو تبريک میگم ... از این لحظه کار خودتون رو رسما آغاز کنید !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وزیر مردمی اورجینال اسبق
تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
جزئیات کاربر

ايهاالناس...چطور ميتوانيد كله پشمالوي وزير را تحمل كنيد؟ چقدر وزير به شما رشوه داده است كه اين چنين ساكت شده ايد؟
وزير كله اش را اسموت نميكند؟ او منافق است...ضد انقلاب
اهاي وزير...ما مادرت را گروگان گرفتيم...و تا زماني كه كله ات را اسموت نكني مادرت را آزاد نخواهيم كرد...چي كله ات رو اسموت نميكني؟ تو اصلا مادر ميدوني يعني چي؟ تو اصلا غيرت حاليه ؟ اگر غيرت داري كله ات رو اسموت كن تا مادرت رو پس دهيم...(تورو به ريش مرلين زود تر..مادرت خيلي جيغ داد ميكنه..سرمون درد گرفت)
تا فردا ظهر مهلت داري و سر ساعت 12 ظهر فردا اگر كله ات را اسموت نكني ما كله مادرت رو اسموت ميكنيم
وزير كله اش را اسموت نميكند؟ او منافق است...ضد انقلاب
اهاي وزير...ما مادرت را گروگان گرفتيم...و تا زماني كه كله ات را اسموت نكني مادرت را آزاد نخواهيم كرد...چي كله ات رو اسموت نميكني؟ تو اصلا مادر ميدوني يعني چي؟ تو اصلا غيرت حاليه ؟ اگر غيرت داري كله ات رو اسموت كن تا مادرت رو پس دهيم...(تورو به ريش مرلين زود تر..مادرت خيلي جيغ داد ميكنه..سرمون درد گرفت)
تا فردا ظهر مهلت داري و سر ساعت 12 ظهر فردا اگر كله ات را اسموت نكني ما كله مادرت رو اسموت ميكنيم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
هوومک...به نظر من اگر پادگان بخواد به يه جايی مثل کارگاه نمايشنويسی تبديل بشه و يه عده ای بشينن به بقيه بگن که چه کار غلتی کردن و چه کار درستی تاپيک خوبی نميشه...به نظر من نه تنها اونجا بايد صد در صد رول خالص باشه بلکه هيچ نقدر هم از طرف ديگران نبايد انجام بشه اما موافقم که جايی باشه برای يادگيريه تاکتيکهای رول نويسی! ولی آموزش اين تاکتيکها هم بايد توی قالب نمايشنامه يا حداقل رول باشه! و به صورت تک نکته در نمايشنامه رئسا گنجونده بشه! به نظر من هم پادگان ميتونه جايی برای آموزش باشه...اما نه آموزش مستقيم!
نقل قول:
هوووی...آرتيکوس جان بابا ميخوای بگم شير موزم برات درست کنن؟ خودمم بادتو ميزنم...خوبه؟ تند نرو تاحالا کدوم آدمی تو سربازی حقوق گرفته که اين ديميش باشه؟...نه بوگو ديگه! به هر حال من بيشتر با وزير موافقم...در واقع بعد از اينکه طرف از نظر نمايشنامه و رول به يه حدی رسيد يا به عبارت ديگه درجه نظامی خوبی گرفت بعد وزارت بهش مطئوليت ميده مثلا مسئوليت فلان بخش! اينطوری بهتره و در ضمن به نظر من کسانی که توی پادگانن جزو کارمندای وزارت نيستن اونا دارن تعليم ميبينن!
آها رسيديم به اصل مطلب...اگه قرار باشه پادگان جايی باشه برای تعليم غير مستقيم و بعدش اونايی که تعليم ميبينن برن به نقاط مختلف وزارت و جاهای ديگه و کار کنن پس ديگه برای وزارت ارتشی نخواهد موند! اينجا من يه ايده دارم برای داشتن يه ارتش ثابت! که وزارت بتونه ازش استفاده کنه(مثلا جلوی اسموت کنندگانو بگيره!!!) شايد بعضی از سربازا بعد از اينکه درجا خوبی گرفتن دوست داشته باشن به کار خودشون به عنوان ارتشی ادامه بدن...اونا به ارتش ملحق ميشن و درجات خاصی ميگيرن در واقع اينا درجات عالی ارتشی ميگيرن و در پادگان ميمونن اما ديگه تمرينات معمولی که توسط رئسا تعيين ميشه رو اجرا نميکنن بلکه به تمرينات خاصی عمل ميکنن که ديگه آموزش نيست و فقط و فقط سوژه سازيه! و با کمک رئسا وارد رول ميشن و به عنوان ارتشی خدمت ميکنن!
دراکو نوشته:
ما آموزش نمیدیم و باید برن جاهای دیگه اصول رول رو یاد بگیرن و ما بر اساس نحوه رول نويسی اونها درجه میدیم
را كه نه؟مگه چقدر جا براي آموزش طرز رول نويسي وجود داره؟،چرا وزارتخونه يكي از اينجا ها رو نداشته باشه؟تازه شيوه آموزش ما با بقيه فرق خواهد كرد.ما توي نقد نميگيم كه فضاسازي كن!ميگيم چطور و با تكنيكي فضاسازي كن!نميگيم جدي و يا طنز بنويس!ميگيم چطور و با چه شيوه هايي ميشه نوشت!ميگم عملي و تكنيكي درس ميديم!!اون چيزي كه توي فكر منه اينه!مثلا شيوه جذب خواننده به نوشته چه شكلي هستش!چطور كوتاه تر بنويسيم و ... و...
باور كنيد اينچيزهايش با بقيه فرق ميكند.
هوومک...به نظر من اگر پادگان بخواد به يه جايی مثل کارگاه نمايشنويسی تبديل بشه و يه عده ای بشينن به بقيه بگن که چه کار غلتی کردن و چه کار درستی تاپيک خوبی نميشه...به نظر من نه تنها اونجا بايد صد در صد رول خالص باشه بلکه هيچ نقدر هم از طرف ديگران نبايد انجام بشه اما موافقم که جايی باشه برای يادگيريه تاکتيکهای رول نويسی! ولی آموزش اين تاکتيکها هم بايد توی قالب نمايشنامه يا حداقل رول باشه! و به صورت تک نکته در نمايشنامه رئسا گنجونده بشه! به نظر من هم پادگان ميتونه جايی برای آموزش باشه...اما نه آموزش مستقيم!
نقل قول:
دراكو:
در واقع بعد از درجه گرفتن ما میایم و عنوانی رو از طرف وزارتخونه بهشون میدیم که کار کنند !
هوووی...آرتيکوس جان بابا ميخوای بگم شير موزم برات درست کنن؟ خودمم بادتو ميزنم...خوبه؟ تند نرو تاحالا کدوم آدمی تو سربازی حقوق گرفته که اين ديميش باشه؟...نه بوگو ديگه! به هر حال من بيشتر با وزير موافقم...در واقع بعد از اينکه طرف از نظر نمايشنامه و رول به يه حدی رسيد يا به عبارت ديگه درجه نظامی خوبی گرفت بعد وزارت بهش مطئوليت ميده مثلا مسئوليت فلان بخش! اينطوری بهتره و در ضمن به نظر من کسانی که توی پادگانن جزو کارمندای وزارت نيستن اونا دارن تعليم ميبينن!
آها رسيديم به اصل مطلب...اگه قرار باشه پادگان جايی باشه برای تعليم غير مستقيم و بعدش اونايی که تعليم ميبينن برن به نقاط مختلف وزارت و جاهای ديگه و کار کنن پس ديگه برای وزارت ارتشی نخواهد موند! اينجا من يه ايده دارم برای داشتن يه ارتش ثابت! که وزارت بتونه ازش استفاده کنه(مثلا جلوی اسموت کنندگانو بگيره!!!) شايد بعضی از سربازا بعد از اينکه درجا خوبی گرفتن دوست داشته باشن به کار خودشون به عنوان ارتشی ادامه بدن...اونا به ارتش ملحق ميشن و درجات خاصی ميگيرن در واقع اينا درجات عالی ارتشی ميگيرن و در پادگان ميمونن اما ديگه تمرينات معمولی که توسط رئسا تعيين ميشه رو اجرا نميکنن بلکه به تمرينات خاصی عمل ميکنن که ديگه آموزش نيست و فقط و فقط سوژه سازيه! و با کمک رئسا وارد رول ميشن و به عنوان ارتشی خدمت ميکنن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
امروز خودم را زخمی کردم تا ببینم آیا هنوز درد را حس میکنم یا نه....درد تنها واقعیت است...
-- جانی کش
-- جانی کش
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 1 شهریور 1387 00:15
از: کاخ سفید پادشاهان در کوه های سفید سرزمین رویاها
پستها:
430

نظر من در مورد پست شما!دراكوي عزيز!وزيري كه اسموت نشد!!
نقل قول:
دقيقا كار من نيست كه نقدش كنم!!فقط تاكتيكهاي نويسندگي رو به طور عملي ياد ميديم و به عنوان فرمانده براي تمرين به تاپيكهايي رو تعيين ميكنيم تا افراد در اونجا پست بزنن.و بعد از ناظريني كه اون انجمني كه تاپيكي(يا تاپيكهايي)كه براي تمرين هدف قرار داديم خواهش ميكنيم كه نقدي دقيق براي افراد ارتش انجام بدن و به نكاتي كه در پادگان ياد داده شده توجه بيشتري داشته باشن.
اينجوري هم افراد ارتش از نقد ناظرين گرامي استفاده خواهند كرد و هم ما براي امتيازدهي و رتبه بندي متوجه سطح فرد ارتشي خواهيم شد.
نقل قول:
چرا كه نه؟مگه چقدر جا براي آموزش طرز رول نويسي وجود داره؟،چرا وزارتخونه يكي از اينجا ها رو نداشته باشه؟تازه شيوه آموزش ما با بقيه فرق خواهد كرد.ما توي نقد نميگيم كه فضاسازي كن!ميگيم چطور و با تكنيكي فضاسازي كن!نميگيم جدي و يا طنز بنويس!ميگيم چطور و با چه شيوه هايي ميشه نوشت!ميگم عملي و تكنيكي درس ميديم!!اون چيزي كه توي فكر منه اينه!مثلا شيوه جذب خواننده به نوشته چه شكلي هستش!چطور كوتاه تر بنويسيم و ... و...
نقل قول:
دقيقا چيزي كه منظور من بود!فقط با فرق اينكه من روي درجه هاي جادويي فكر نكرده بودم و نظرم با درجات ماگلي بود!!!
نقل قول:
ها!!!يعني بودن در ارتش،كاري در وزارتخونه حساب نميشه؟!!!به نظر من كسايي كه در ارتش هستن يعني كارمندهاي نظامي وزارتخونه!!پولم بايد بگيرن!!
نقل قول:
دقيقا منظور من هم همين بود و بس!!
و بعد آقا به درخواست ما براي رياست سازمان اجراي قوانين جادويي رو قبول كن كه از اين طريق ارتش رو اداره كنيم و هم يه مقامي هم داشته باشيم!تازه بشه كاراي ديگري هم كرد كه بعدا سر فرصت بهتون عرض ميكنم(من كله اسموت نميكنم!!!من كله ميخورم!!!)
مرسي از توجه شما به اين مسئله!
آرتيكوس دامبلدور(كسي كه شايد رئيس يه ناكجاآبادي شد!!)
نقل قول:
نظر من اینکه کاری به نقد کردن و توصیف و فضاسازی و ... نداشته باشیم ؛ اصلا کار ما نیست ! باید برن جاهایی که نقد هست پست بزنند تا مشکلشون حل بشه اما توی ارتش ما میتونیم یه کاری بکنیم
دقيقا كار من نيست كه نقدش كنم!!فقط تاكتيكهاي نويسندگي رو به طور عملي ياد ميديم و به عنوان فرمانده براي تمرين به تاپيكهايي رو تعيين ميكنيم تا افراد در اونجا پست بزنن.و بعد از ناظريني كه اون انجمني كه تاپيكي(يا تاپيكهايي)كه براي تمرين هدف قرار داديم خواهش ميكنيم كه نقدي دقيق براي افراد ارتش انجام بدن و به نكاتي كه در پادگان ياد داده شده توجه بيشتري داشته باشن.
اينجوري هم افراد ارتش از نقد ناظرين گرامي استفاده خواهند كرد و هم ما براي امتيازدهي و رتبه بندي متوجه سطح فرد ارتشي خواهيم شد.
نقل قول:
ما آموزش نمیدیم و باید برن جاهای دیگه اصول رول رو یاد بگیرن و ما بر اساس نحوه رول نويسی اونها درجه میدیم
چرا كه نه؟مگه چقدر جا براي آموزش طرز رول نويسي وجود داره؟،چرا وزارتخونه يكي از اينجا ها رو نداشته باشه؟تازه شيوه آموزش ما با بقيه فرق خواهد كرد.ما توي نقد نميگيم كه فضاسازي كن!ميگيم چطور و با تكنيكي فضاسازي كن!نميگيم جدي و يا طنز بنويس!ميگيم چطور و با چه شيوه هايي ميشه نوشت!ميگم عملي و تكنيكي درس ميديم!!اون چيزي كه توي فكر منه اينه!مثلا شيوه جذب خواننده به نوشته چه شكلي هستش!چطور كوتاه تر بنويسيم و ... و...
نقل قول:
ه افراد برتر میایم درجه میدیم ! درجات جادویی رو هم میسازيم ! یکی از ملاکها نمایشنامه نويسی خوب هست
دقيقا چيزي كه منظور من بود!فقط با فرق اينكه من روي درجه هاي جادويي فكر نكرده بودم و نظرم با درجات ماگلي بود!!!
نقل قول:
در واقع بعد از درجه گرفتن ما میایم و عنوانی رو از طرف وزارتخونه بهشون میدیم که کار کنند !
ها!!!يعني بودن در ارتش،كاري در وزارتخونه حساب نميشه؟!!!به نظر من كسايي كه در ارتش هستن يعني كارمندهاي نظامي وزارتخونه!!پولم بايد بگيرن!!
نقل قول:
درجه دادن هم از طرف وزارتخونه انجام میشه و رییس ارتش لیست رو میده و درجه از مقامات بالا داده میشه .
برای اونجا هم پروفسور گريفندور و آرتیکوس بد نیستند
دقيقا منظور من هم همين بود و بس!!
و بعد آقا به درخواست ما براي رياست سازمان اجراي قوانين جادويي رو قبول كن كه از اين طريق ارتش رو اداره كنيم و هم يه مقامي هم داشته باشيم!تازه بشه كاراي ديگري هم كرد كه بعدا سر فرصت بهتون عرض ميكنم(من كله اسموت نميكنم!!!من كله ميخورم!!!)
مرسي از توجه شما به اين مسئله!
آرتيكوس دامبلدور(كسي كه شايد رئيس يه ناكجاآبادي شد!!)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور
ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)
[b][color=009900]آرتيكوس ..
جزئیات کاربر

سرژ عزيز برو حلش کردم برادر ... حالشو ببر ...
باز هم اعلام میکنم که در مورد اسموت کردن وزير حرفی نزنید
شما نوفهمید مگه ؟؟؟
دفتر ارتباطات مردمی وزارتخونه باز شد !
وزارتخونه ضد آتیشه جــــــــــــیگر ! خودتونو خسته نکنید ... یو ها ها
به پرسی :
برادر بهت اعلام کردم که اگر اجازه بدی من برات کامل توضیح میدم که کارت چیه ! اجازه نمیدی که ...
یکی دیگه از دوستانت هم باید در کنار تو این همکاری رو انجام بده که من فعلا ازش درخواست کردم و اگر موافقت کرد رسما شما رو معرفی میکنم ! کارتون رو هم میگم ... من زنده شمام زنده ! دو روز صبر کنید
به دولوروس :
فعلا منتظرم که یک ماه از عضويت شما بگذره تا بیام قوانینی که صلاح دونستید رو تحويل بگیرم و اجرا کنم !
به آرتیکوس :
هووومکیوس ...
چی بگم ؟! در مورد ارتش فکر خوبیه ! ولی در بعضی موارد مخالفم ...
در اینکه بچه ها رو جمع کنیم و فعالشون کنیم که شکی درش نیست آما ...
نظر من اینکه کاری به نقد کردن و توصیف و فضاسازی و ... نداشته باشیم ؛ اصلا کار ما نیست ! باید برن جاهایی که نقد هست پست بزنند تا مشکلشون حل بشه اما توی ارتش ما میتونیم یه کاری بکنیم .
بچه ها میان درخواست میدن برای سرباز شدن و قبول میشن و توی اون ارتش شروع میکنن به پست زدن ! اوکی ؟
حالا ما میام کار اونها رو بررسی میکنیم توی اون تاپیک و همچنین کل رول نويسیشون در بقیه جاها و به افراد برتر میایم درجه میدیم ! درجات جادویی رو هم میسازيم ! یکی از ملاکها نمایشنامه نويسی خوب هست اما ما آموزش نمیدیم و باید برن جاهای دیگه اصول رول رو یاد بگیرن و ما بر اساس نحوه رول نويسی اونها درجه میدیم .
بعد از این افراد برای تاپیکهای دیگه استفاده میکنیم ... مثلا به فرض تاپیکی داشت خاک میخورد و یا فعالیتش کم شده بود ؛ اون وقت ما اون فردی که درجه بالاتری داره رو مسئول اون تاپیک میکنیم ! دقیقا مقل کاری که الان من دارم میکنم ... یعنی برای آزکابان دنبال بچه ها گشتم و افرادی که فکر میکردم میتونن اونجا رو فعال کنند انتخاب کردم ولی از این به بعد میشه افراد برتر ارتش رو انتخاب کرد .
درجه دادن هم از طرف وزارتخونه انجام میشه و رییس ارتش لیست رو میده و درجه از مقامات بالا داده میشه .
برای اونجا هم پروفسور گريفندور و آرتیکوس بد نیستند !
این کار فکر میکنم بهتر باشه که از روی افراد برتر ارتش ما بیایم و بهشون کار بدیم .
باز هم اعلام میکنم که در مورد اسموت کردن وزير حرفی نزنید
شما نوفهمید مگه ؟؟؟دفتر ارتباطات مردمی وزارتخونه باز شد !
وزارتخونه ضد آتیشه جــــــــــــیگر ! خودتونو خسته نکنید ... یو ها ها
به پرسی :
برادر بهت اعلام کردم که اگر اجازه بدی من برات کامل توضیح میدم که کارت چیه ! اجازه نمیدی که ...
یکی دیگه از دوستانت هم باید در کنار تو این همکاری رو انجام بده که من فعلا ازش درخواست کردم و اگر موافقت کرد رسما شما رو معرفی میکنم ! کارتون رو هم میگم ... من زنده شمام زنده ! دو روز صبر کنید
به دولوروس :
فعلا منتظرم که یک ماه از عضويت شما بگذره تا بیام قوانینی که صلاح دونستید رو تحويل بگیرم و اجرا کنم !
به آرتیکوس :
هووومکیوس ...
چی بگم ؟! در مورد ارتش فکر خوبیه ! ولی در بعضی موارد مخالفم ...
در اینکه بچه ها رو جمع کنیم و فعالشون کنیم که شکی درش نیست آما ...
نظر من اینکه کاری به نقد کردن و توصیف و فضاسازی و ... نداشته باشیم ؛ اصلا کار ما نیست ! باید برن جاهایی که نقد هست پست بزنند تا مشکلشون حل بشه اما توی ارتش ما میتونیم یه کاری بکنیم .
بچه ها میان درخواست میدن برای سرباز شدن و قبول میشن و توی اون ارتش شروع میکنن به پست زدن ! اوکی ؟
حالا ما میام کار اونها رو بررسی میکنیم توی اون تاپیک و همچنین کل رول نويسیشون در بقیه جاها و به افراد برتر میایم درجه میدیم ! درجات جادویی رو هم میسازيم ! یکی از ملاکها نمایشنامه نويسی خوب هست اما ما آموزش نمیدیم و باید برن جاهای دیگه اصول رول رو یاد بگیرن و ما بر اساس نحوه رول نويسی اونها درجه میدیم .
بعد از این افراد برای تاپیکهای دیگه استفاده میکنیم ... مثلا به فرض تاپیکی داشت خاک میخورد و یا فعالیتش کم شده بود ؛ اون وقت ما اون فردی که درجه بالاتری داره رو مسئول اون تاپیک میکنیم ! دقیقا مقل کاری که الان من دارم میکنم ... یعنی برای آزکابان دنبال بچه ها گشتم و افرادی که فکر میکردم میتونن اونجا رو فعال کنند انتخاب کردم ولی از این به بعد میشه افراد برتر ارتش رو انتخاب کرد .
برای اونجا هم پروفسور گريفندور و آرتیکوس بد نیستند !
این کار فکر میکنم بهتر باشه که از روی افراد برتر ارتش ما بیایم و بهشون کار بدیم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وزیر مردمی اورجینال اسبق
جزئیات کاربر

خوب بنا به تقاضای دوستان ، ما این دفتر مردمی رو باز کردیم .
از اونجایی که تاپیک گفتگوی جادوگران با وزير حالت جدی داره و در مورد مسائل سایت و نحوه اداره کردن تاپیکها هست یه سری از دوستان به سرکردگی سرژ توصیه کردند که اینجا رو باز کنیم برای اینکه کمی در قالب رول عمل بشه .
البته تاپیک وزارتخونه هست اما اون قالب داستانی داره اما اینجا تک پستی هست و هر کس میتونه جداگانه بیاد و مطالبی رو در این دفتر وزير اعلام کند .
پس اینجا بیشتر برای رول نويسی هست !
حرفهایی به وزير در قالب رول ( خوراکتون اسموت کردن ماست دیگه
) و ...
خارج رول هم میتونید مطالبی رو اعلام کنید اما در حیطه وزارتخونه ای که در کتاب اومده ! در مورد مسائل وزارت سایت چیزی نگید و به تاپیک گفتگو منتقل کنید ! در مورد مسائل اداره کشور میتونید خارج رول مطالبی رو بگید .
با تشکر
وزير سحر و جادو
دراکو مالفوی
از اونجایی که تاپیک گفتگوی جادوگران با وزير حالت جدی داره و در مورد مسائل سایت و نحوه اداره کردن تاپیکها هست یه سری از دوستان به سرکردگی سرژ توصیه کردند که اینجا رو باز کنیم برای اینکه کمی در قالب رول عمل بشه .
البته تاپیک وزارتخونه هست اما اون قالب داستانی داره اما اینجا تک پستی هست و هر کس میتونه جداگانه بیاد و مطالبی رو در این دفتر وزير اعلام کند .
پس اینجا بیشتر برای رول نويسی هست !
حرفهایی به وزير در قالب رول ( خوراکتون اسموت کردن ماست دیگه
) و ... خارج رول هم میتونید مطالبی رو اعلام کنید اما در حیطه وزارتخونه ای که در کتاب اومده ! در مورد مسائل وزارت سایت چیزی نگید و به تاپیک گفتگو منتقل کنید ! در مورد مسائل اداره کشور میتونید خارج رول مطالبی رو بگید .
با تشکر
وزير سحر و جادو
دراکو مالفوی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وزیر مردمی اورجینال اسبق
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 1 شهریور 1387 00:15
از: کاخ سفید پادشاهان در کوه های سفید سرزمین رویاها
پستها:
430

نقل قول:
مرسي رز عزيز!ارتش دقيقا باعث پيشرفت رول نويسي افراد با ياد دادن تكنيكي نويسندگي ميشه!كه حتي كسايي كه عضو ارتش نيستند با خوندن درسها ميتونند در پادگان نظامي رول خودشون رو تقويت كنند.
نقل قول:
خب پروفسور گريفيندور عزيز در چند پست قبل گفتن به وسيله ارتش سوژه اي به نام حكومت نظامي بوجود بياريم كه من گفتم با بوجود آمدن ارتش شدني هستش!!
ارتش اگه با هماهنگي به يه تاپيك حمله ميكنه و با رول نويسي و موضوع اون رو كه ممكنه خوشايند نباشه عوض ميكنه!!اين به نظر من حكومت نظامي هستش!!يا هر كسي كه موضوعي رو در پستش اشاره كنه ارتش بياد و موضوع رو عوض كنه و اون رو به با پستهايش به فراموشي بسپره!اينجوري شبيه حكومت نظامي واقعي ميشه!!بيشتر منظورم اين بود كه با اومدن ارتش سوژه هاي بسياري از كنارش بوجود مياد كه ميشه استفاده كرد.
نقل قول:
خب به نظر من اين رتبه بندي ها باعث بوجود آمدن رقابتي سالم بين كسايي كه در ارتش عضو هستش ميشه كه اين رقابت باعث جذابيت بيشتر ارتش نيز ميشه.
كسايي كه رول بهتر بنويسند و از درسهايي كه در ارتش داده شده استفاده كردن رتبه بيشتري ميگيرن و در صورت ژنرال شدن ميتونن تمام آنچه را كه ياد گرفتن به تازه واردهاي ارتش ياد بدن.و مثلا ژنرال شدن نشون دهنده سطح رول شما هم هست كه شما رول نويسي شما در چه سطحي هست.
اگه ابهام بود بگيد تا بيشتر در موردش توضيح بدم چون من روي اين موضوع خيلي فكر كرده بودم!
مرسي از همه
آرتيكوس
به نظر من فكر ارتيكوس براي پادگان نظامي خيلي خوبه و باعث پيشرفت رول نويسي مي شه
مرسي رز عزيز!ارتش دقيقا باعث پيشرفت رول نويسي افراد با ياد دادن تكنيكي نويسندگي ميشه!كه حتي كسايي كه عضو ارتش نيستند با خوندن درسها ميتونند در پادگان نظامي رول خودشون رو تقويت كنند.
نقل قول:
منظور ارتيكوس رو از حكومت نظامي نمي فهمم
خب پروفسور گريفيندور عزيز در چند پست قبل گفتن به وسيله ارتش سوژه اي به نام حكومت نظامي بوجود بياريم كه من گفتم با بوجود آمدن ارتش شدني هستش!!
ارتش اگه با هماهنگي به يه تاپيك حمله ميكنه و با رول نويسي و موضوع اون رو كه ممكنه خوشايند نباشه عوض ميكنه!!اين به نظر من حكومت نظامي هستش!!يا هر كسي كه موضوعي رو در پستش اشاره كنه ارتش بياد و موضوع رو عوض كنه و اون رو به با پستهايش به فراموشي بسپره!اينجوري شبيه حكومت نظامي واقعي ميشه!!بيشتر منظورم اين بود كه با اومدن ارتش سوژه هاي بسياري از كنارش بوجود مياد كه ميشه استفاده كرد.
نقل قول:
يه سوال هم داشتم اين امتياز ما يا مثلا ژنرال شدن چه تاثيري مي تونه داشته باشه ؟
خب به نظر من اين رتبه بندي ها باعث بوجود آمدن رقابتي سالم بين كسايي كه در ارتش عضو هستش ميشه كه اين رقابت باعث جذابيت بيشتر ارتش نيز ميشه.
كسايي كه رول بهتر بنويسند و از درسهايي كه در ارتش داده شده استفاده كردن رتبه بيشتري ميگيرن و در صورت ژنرال شدن ميتونن تمام آنچه را كه ياد گرفتن به تازه واردهاي ارتش ياد بدن.و مثلا ژنرال شدن نشون دهنده سطح رول شما هم هست كه شما رول نويسي شما در چه سطحي هست.
اگه ابهام بود بگيد تا بيشتر در موردش توضيح بدم چون من روي اين موضوع خيلي فكر كرده بودم!
مرسي از همه
آرتيكوس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج