شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ایدی جان شما برای وردت 9 امتیاز میگیری برای تاریخچت چند تا مشکل داشتی ولی رو هم خوب بود بهت 4 امتیاز میدم مقالت عالی بود واقعا کیف کردم که یک تازه وارد چقدر عالی کار کرده 16 امتیاز اون هم میگیری اسلیترین:29 امتیاز
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
امتیازات جلسه دهم افسونها بلوریچ عزیز توضیحاته وردت عالی بود 10 امتیاز کامل میگیری مقاله و تاریخچتم خو بود ولی یه سری اشکال داشت در جمع به دلیل کارهایه عالیت و دقتی که کرده بودی 30 امتیاز کامل درس رو میگیری انتیای عزیز هم 28 امتیاز میگیره اسلیترین:30 هافلپاف:28
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
مارکوس فلینت : سوال اولت یکیش غلط بود ولی چهار امتیاز بهت میدم چون قشنگ نوشته بودی . سوال دومت پنج امتیاز کامل رو میگیری . 1 امتیاز هم برای اینکه کلاسم رو تازه یافتی جمعا ده امتیاز
لردی جان : سوال اولت عالیه پنج امتیاز رو میگری . سوال دومت هشت امتیاز . سوال سومتم پنج امتیاز
رومسا جان عالیه : سوال اولت پنج امتیاز ، سوال دومت ده امتیاز و سوال سومتم پنج امتیاز
ایگور : سوال اولت با اینکه کم بود ولی جواب دقیقا همونی بود که میخواستم پس پنج امتیاز . سوال دومت هفت امتیاز .
استرجس پادمور از گریفیندور : مواردت جالب بودن ولی زیاد ازشون استفاده نمیشه، هر مورد دو امتیاز، 8 امتیاز، سوال دوم درست بود ولی توضیح کم بود 8 امتیاز، 6 امتیاز هم عکس
دراکو مالفوی از اسلیترین : برای سوال اول، زیاد مورد استفاده قرار نمیگیرن ولی چون جالب بود هر مورد 3 امتیاز، در مجموع 15 امتیاز، سوال دوم رو آفرین، خیلی خوب توضیح دادی 10 امتیاز
پروفسور کوییرل از گریفیندور : سوال اول، مورد اول زیاد درست نیس 2 امتیاز، دو مورد بعدی روی هم 8 امتیاز، در مجموع 10 امتیاز، سوال دوم خیلی توضیح کم بود، فقط 2 امتیاز، برای عکس هم 6 امتیاز
دویل از ریونکلاو : دو مورد درست بودن، هر کدام 4 امتیاز، مجموع 8 امتیاز، سوال دوم توضیح کم بود، 8 امتیاز، سوال سوم هم گفته بودم فقط 3 عکس، 6 امتیاز
گریفیندور : 42 امتیاز اسلیترین : 25 امتیاز ریونکلاو : 22 امتیاز _______________________________________________ امتیازات جلسه هفتم موسیقی جادویی : ایدی مالفوی از اسلیترین : 20 امتیاز، نسبتا خوب بود دزیره از ریونکلاو : دیر فرستاد ولی چون جالب بود 10 امتیاز
اسلیترین : 20 امتیاز ریونکلاو : 10 امتیاز ________________________________________________ امتیازات جلسه هشتم موسیقی جادویی : هوکی از اسلیترین : سوال اول درست بود ولی زیاد نکته طنز نداشت!، 13 امتیاز، سوال دوم 10 امتیاز، سوال سوم غلط بود!! دویل از ریونکلاو : سوال اول درست بود، بهتر بود اسم جادوگر رو میگفتی، نکته طنز هم داشت، به نکات جالبی اشاره کردی، 15 امتیاز، سوال دوم 10 امتیاز، سوال سوم هم 5 امتیاز
ببخشيد پروفسور كوييرل من يك شنبه دو درس تدريس كردم تا پنج شنبه درسي ندم !
اولا که باید تو دفتر مدیریت اعتراض کنی در ثانی من همچین پستی ندیدم اون پستی رو که توش همچین چیزی رو نوشتی نشون بده تا امتیاز ازت کم نشه. اخر درسم گفتم چون اين زنگ زياد درس دادم و خوب پيش رفتيم زنگ ديگه رو برين تفريح كنين