رای من: دراکو مالفوی.... خداییش برای این وزارت خیلی زحمت میکشه هرچند من تو وزارت نپستیده ام و هنوز اونجا رو ویران نکرده ام، اما بسی در پست های وزیر جان تامل کرده ام...
هان!؟ دراکو مالفوی وزیری که وزارت را به راه انداخت. وزیری که با اوردن جوانان پرو و بیکار دله خانواده ها را شاد کرد. وزیری که سطح رول وزارت را به سطح عالی رساند. وزیری که با ایده های نو همه را شکفت زده کرد. و همچنین علاوه بر وزارت بر جاهای دیگر هم فعالیت کرد. رای من دراکو مالفوی هست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
از وقتی که دراکو با رای اکثریت به وزارت رسید ، همه تغییرات رو توی وزارت حس کردن . همه دیدن که چه جوری وزارت راه افتاد . از نظر غعالیت که مشکلی نیست ! کلا کارهاش در همه ی موارد ، یعنی رول پلینگ و کارهای متفرقه ، خوبه و در سطح عالی ! پس رای من فکر کنم معلوم باشه ! جادوگر ماه : دراکو مالفوی !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند . برتول برشت
انتخاب من دراکو مالفوی هست . چون که واقعا داره وزارت رو راه میندازه . همه جانبه داره فعالیت میکنه . هی رول میزنه . رولهاشم قشنگه . توی برپایی این جنگهای ارزشی هم نقش مثبتی داره . ایده های جدیدی هم آورده مثل تقویم جادویی . سوژه های جالبی هم وارد سایت کرده مثل اسموت شدن و .... . ضمنا در همه جای رولپلینگ هم فعالیت داره .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/2/13 17:36:35 ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/2/13 17:38:31
که ما این توفیق را پیدا کردیم که در انتخابات دیگری شرکت نمائیم.
خب بریم سر اصل مطلب..
جادوگر ماه که دیگه مشخصه..
من پرفوسورکوییرل رو انتخاب می کنم.
زیرا:
تو همه بخش های سایت فعال هستند، واقعا ترکوندن، نمایشنامه هاشون حرف نداره. خیلی فعال اند. در طرح های زیادی مثل تایپ کتاب ها و ... بسیار فعال و پیش قدم بودن.
به نظر من جادوگر ماه لرد ولدمورت می باشد. دلیل:لرد عزیز ما 2 طرح بزرگ رو در این ماه به اجرا گذاشت و به هر دو هم به خوبی رسیدگی می کنه.(طرح بزرگ امپراطوری و طرح درجه بندی مرگخواران)
برای مدت ده روز -از 13 اردیبهشت ماه تا 23 اردیبهشت- ، این تاپیک باز خواهد بود. پست های شما باید شامل شناسه ی فرد مورد نظرتان برای دریافت عنوان ِ " جادوگر ماه " در دو ماه اخیر و توضیح قابل قبولی برای این انتخاب باشد! ( در غیر این صورت رای شما مردود اعلام خواهد شد!)
با بررسی پست ها و مطابقت دادن آن ها با قوانین انتخاب ترین های ماه ، تعداد رای کاندیدا های مورد ِ نظر ِ هر کدام از اعضا ، اعلام شده و طبعا صاحبان بیشترین آرا به بخش نظر سنجی راه پیدا می کنند!
( تعداد راه یافتگان به نظر سنجی ، طبق شرایط آرا تعیین خواهد شد. اما گفتنی است که ماکزیمم تعداد کاندیدا های حاضر در نظر سنجی 4 کاندیدا می باشد!)
پس از ده روز ، تاپیک قفل شده و نظر سنجی برای انتخاب بهترین کاندیدا ها ی معرفی شده آغاز می شود!
توضیحات : نسخه ی مناسب ِ گراوپی!
این تاپیک برای مدت ده روز ( 13-23 اردیبهشت) رو باز کردیم که شما بیاد و توش پست بزنید و بگید که چه کسی به نظرتون بهترین شخص برای دریافت عنوان ِ جادوگر ماه هست! ضمنا توی پستتون علاوه بر ذکر شناسه ی فردی که مورد نظرتونه ، دلیلی هم برای انتخابتون ذکر کنید! چون انتخاب های بدون دلیل ، مورد قبول واقع نمی شه.
بعد از ده روز که کاندیدا ها معرفی شدن ، با حذف رای های مردود شده ، تعداد رای های هر کاندیدا اعلام می شه و اون هایی که رای بیشتری اورده باشن به بخش نظر سنجی راه پیدا می کنن!
در این بخش شما یه بار دیگه به کاندیدا های اعلام شده ، رای می دید تا بالاخره تکلیف رنک مشخص بشه.