جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  186 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  206 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  203 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: حد و مرز جادو!
ارسال شده در: جمعه 30 تیر 1385 18:49
نمایش جزئیات
آفلاین
خب باید تو جادو یه حدومرزی وجود داشته باشه وگرنه راحت هر کاری رو با جادو میشد انجام داد.........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آخرین دشمنی که نابود میشود مرگ است
ارسال شده در: جمعه 30 تیر 1385 17:57
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم در هر كاري يا هر چيزي محدودييت وجود دارد وگر نه همة دنيا شير تو شير ميشد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 30 تیر 1385 12:01
نمایش جزئیات
آفلاین
رنيا جون مرده كردن زنده ها محدوديت حساب نمي شه . چون كار خداست. به طور كلي محدوديت ما از جادوگران خيلي بيشتر است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: شنبه 16 اردیبهشت 1385 19:29
نمایش جزئیات
آفلاین
مطمئننا جادوگرها هم محدودیت هایی دارن و توان انجام خیلی از کارها رو ندارن ! و نمیتونن اونکارها رو انجام بدن مثلا زنده کردن شخصی که مرده ! اگه جادوگرها میتونستن اینکار رو انجام بدن روی زمین از جادوگرها پر میشد پس محدودیت های اونا مثل انسانها طبیعیه که وجود داره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1385 18:38
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من اگه حد مرز نداشته باشه خیلی بی مزه می سه و در ضمن اگه حد و مرز نداشته باشه سیاهی همه ی دنیا رو می گیره!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو گروه فعال سازی تاپیک های خاک خورده ایفای نقش جادوگران
[b][font
ارسال شده در: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1385 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه جادو حد و مرز نداشته باشه خیلی بی مزه می شه!
چون هر چیزی باید یک سری جلوگیری ها و قوانینی داشته باشه ..مثلا اگه می شد با جادو همه کاری کرد اون وقت دیگه زندگی کردن چه فایده ای داشت؟...به قول هرپو خر توی خر می شد!!...اصلا زندگی نمی شد!شاید غم و غصه بد باشه..درد و بدبختی هم بد باشه...اما اگه نباشن هم بده!!..یکنواختی از همه چیز بدتره..چیزی که به نظرم اگه جادو حد و مرز نداشت به وجود می اومد.
نقل قول:

هرپوی کثیف نوشته:
و کسانی هم که از مرز این محدودیت گذشته باشن باز با یه محدودیت های دیگه ای مواجهن و این سیر همینجوری ادامه داره .
نتیجه اینکه همه موجودات یک سری محدودیت هایی دارن که نمیشه گفت قانونن ( قانون رو میشه زیر پا گذاشت ولی این محدودیت رو نمیشه ) . و اگر این مرز ها وجود نداشتن دنیا خر تو خر می شد !

هر قانونی رو نمیشه زیر پا گذاشت..می شه گفت قانون!محدودیت با قانون فرق داره اما به نظر من توی جادو هم قانون هایی هست که به سختی می شه زیر پا گذاشت و هم محدودیت هایی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1385 15:37
نمایش جزئیات
آفلاین
جواب از نظر من ساده س ! لازم نیست آدم به مخش فشار بیاره !
همونطور که ما هم یه محدودیت هایی داریم، جادو گرهام یه محدودیت های دارن .
ما نسبت به جادوگر ها محدودیم در واقع نمی تونیم یکسری کار خارق العاده بکنیم . مثلا نمیتونیم اجسام رو توی هوا شناور کنیم، غیب بشیم و خیلی کارای دیگه .
در واقع میشه گفت که ما نسبت به جادو محدودیت داریم .
ولی جادوگر ها !
اون ها خیلی کارای خارق العاده رو که ما نمیتونیم انجام بدیم به راحتی انجام می دن ولی اون ها هم یه محدودیت های دیگه ای دارن . شاید محدودیت به یک جادوی بالاتر مثل همین چیزای که سوسک گفت .
و کسانی هم که از مرز این محدودیت گذشته باشن باز با یه محدودیت های دیگه ای مواجهن و این سیر همینجوری ادامه داره .
نتیجه اینکه همه موجودات یک سری محدودیت هایی دارن که نمیشه گفت قانونن ( قانون رو میشه زیر پا گذاشت ولی این محدودیت رو نمیشه ) . و اگر این مرز ها وجود نداشتن دنیا خر تو خر می شد !
کسی که هیچ محدودیت و مرزی نداشته باشه یعنی هر کار می کنه و میشه اسمش رو گذاشت خدا . فرض کنین که همه ما خدا بودیم و دنیا پر خدا بود و هرکی هر کاری که میخواست می کرد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 8 فروردین 1384 18:00
نمایش جزئیات
آفلاین
خود ولدمورت گفتش
- يكي از ازمايش هايه من اثر كرد.با اينكه نفرينم مرگبار بود نمردم
يه جايه ديگه خطاب به مرگخوارها ميگه:چطور به ذهنشون نرسيد كه من برميگردم؟اونا كه ميدونستن من سالها پيشچه اقداماتي كردم تا از مرگ جسماني مصون باشم.

پس يعني اوون تا حدودي تونسته به مرگ غلبه كنه
و اين ديگه يه داستان
منم منظورم اينبود كه نبايد از روي داستان استنباط كنيم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

استيو هالف و خائنين بايد بسوزند!
ارسال شده در: دوشنبه 8 فروردین 1384 17:04
نمایش جزئیات
آفلاین
هر چیزی قانون داره و جادو هم قانون داره به گفته السامور تعدای از کارها رو می شه انجام داد و تعدادی رو نمی شه خود ما می دونیم که همه چیز محدودیت داره به جز خدا که محدود نیست پس جادو هم محدوده و دارایه قانون مثل همه ی چیزهایه دیگه درباره ی ولدمورت اون نمرده بود و اون طلسم برگشته بود به همین دلیل قدرتش کمتر بوده و نتونسته اونو بکشه فکر کنم اون قدرت اولیه رو طلسم از دست داده و اگرنه کشته می شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: دوشنبه 8 فروردین 1384 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
مودي جون
ببين تو كتاب چهار ولدمورت به مرگخوارها ميگه چرا سراغ من نيومدين با اين كه ميدونستين من اقداماتي كردم كه از مرگ رهايي پيدا كنم
اون سنگ جادو رو براي جاودانگي بدون چون و چرا ميخواست
منظور من اين بود كه نميميره نه اينكه ناپديد نشه چون اون بعد از طلسم ديگه نابود شده بود ولي هنوز زنده بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

استيو هالف و خائنين بايد بسوزند!