سلام خدمت آرتیکوس عزیز !!!
من نیدونستم این تاپیک هست ، ممنون که گفتین !
اما من منظور این بود که از کتاب یک یا از کتاب شش رو به این طرف ! شروع به خوندن کنیم و به جمله ها گیر بدیم ! نه گیر بیخود ها یه گیری که معقول باشه . بعد بچه ها هم می تونن نظراتشون رو یگن ما هم فیض ببریم ! اگه این موضوع هست یه موضوع دیگه برای شروع :
اون خواب هایی که هری در بارهی هورکروکس ها می دید چه معنی داشتن
--- خواب می دید یه مشت جام و گردنبند هستن ، دامبلدور میاد کمک ، یه طناب میاره که وقتی هری ازش بالا می ره به مار تبدیل میشه ---
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
16 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
گفتگو با ناظران تالار اصلی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 28 شهریور 1387 22:58
از: یه جای خوب توی هاگوارت
پستها:
95

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 28 شهریور 1387 22:58
از: یه جای خوب توی هاگوارت
پستها:
95

سلام
من یه مجوز می خواستم برای یه تاپیک با عنوان :
" این یعنی چه ؟ "
البته من نمی دونم ای ن تاپیک قبلا بوده یا نه؟
به هر حال کار خودش رو می تونه با اینکه چرا لرد دنبال سنگ جادو بود یا یه چیز دیگه که شما بگین (!) شروع کنه!
===============================
البته می خواستم خدمت جیمز عزیز بگم : (( هری هورکروکس هستش ، می گی نه؟ بگو آره
))
___________________________________________________________________________________________ویرایش ناظر:هووم...اول اینکه یک تاپیک با همین موضوع در انجمن تالار اصلی به نام "اگه ولدمورت هورکراکسس داشت واسه چی پی سنگ جادو رفت؟" هست.در صورت تمایل بعد از خوندن پست های قبل(برای اینکه ببینید نظر شما توش هست یا نه) میتوانید دوباره فعالش کنید!
اگر منظورتون این نبود لطفا کمی واضح تر توضیح دهید.
ممنون--آرتیکوس دامبلدور
من یه مجوز می خواستم برای یه تاپیک با عنوان :
" این یعنی چه ؟ "
البته من نمی دونم ای ن تاپیک قبلا بوده یا نه؟
به هر حال کار خودش رو می تونه با اینکه چرا لرد دنبال سنگ جادو بود یا یه چیز دیگه که شما بگین (!) شروع کنه!
===============================
البته می خواستم خدمت جیمز عزیز بگم : (( هری هورکروکس هستش ، می گی نه؟ بگو آره
))___________________________________________________________________________________________ویرایش ناظر:هووم...اول اینکه یک تاپیک با همین موضوع در انجمن تالار اصلی به نام "اگه ولدمورت هورکراکسس داشت واسه چی پی سنگ جادو رفت؟" هست.در صورت تمایل بعد از خوندن پست های قبل(برای اینکه ببینید نظر شما توش هست یا نه) میتوانید دوباره فعالش کنید!
اگر منظورتون این نبود لطفا کمی واضح تر توضیح دهید.
ممنون--آرتیکوس دامبلدور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتيكوس دامبلدور در 1385/3/6 21:35:08
ارادت مند ! منه کارمند !
شاهزاده ی شیطانی SataniC PrincE سابق !
شاهزاده ی شیطانی SataniC PrincE سابق !
جزئیات کاربر

به tire_khalass:
وای خدای من!! نهههه!! بازم این بحث آبرفورث!! خدا میدونه چند نسل افراد این سایت در موردش بحث کردن!
ببین، من بهت اجازه میدم بزنی. ولی چند تا شرط داره. اولا این که خودت سر بحث حاضر باشی، دوماً که مدل نظرسنجی نباشه که هر کی بیاد بگه فلانی، بعد بره هیچی اضافی هم نگه. سوم هم این که تاپیک رو کاملاً شرح بدی، موضوع بحث، افرادی که مورد نظرت هستن و غیره رو کامل و درست توضیح میدی. بعدش نظرات خودتم میگی. بعد منتظر میمونی بقیه هم نظر بدن - تاپیک شما آمادهس!!
به بارتمیوس:
هوم متأسفانه من ویرایشتو تازه دیدم!! دوستان عزیز لطف کنن و زیر ویرایش ناظر به هیچ وجه پست رو ویرایش نکنن چون احتمال دیدنش توسط ناظر زیر ده درصده!
ناظران فروم هم دیگه ویرایش نخواهند کرد مگر اینکه خیلی مختصر ذکر کنن مجوز داده میشه یا نمیشه.
به هر حال، بارتمیوس عزیز، شما میتونی برای بحث در مورد اینکه آیا هری نیروی خاصی داره یا خیر به تاپیک «نیروی خاص هری پاتر» مراجعه کنی.
وای خدای من!! نهههه!! بازم این بحث آبرفورث!! خدا میدونه چند نسل افراد این سایت در موردش بحث کردن!
ببین، من بهت اجازه میدم بزنی. ولی چند تا شرط داره. اولا این که خودت سر بحث حاضر باشی، دوماً که مدل نظرسنجی نباشه که هر کی بیاد بگه فلانی، بعد بره هیچی اضافی هم نگه. سوم هم این که تاپیک رو کاملاً شرح بدی، موضوع بحث، افرادی که مورد نظرت هستن و غیره رو کامل و درست توضیح میدی. بعدش نظرات خودتم میگی. بعد منتظر میمونی بقیه هم نظر بدن - تاپیک شما آمادهس!!

به بارتمیوس:
هوم متأسفانه من ویرایشتو تازه دیدم!! دوستان عزیز لطف کنن و زیر ویرایش ناظر به هیچ وجه پست رو ویرایش نکنن چون احتمال دیدنش توسط ناظر زیر ده درصده!
ناظران فروم هم دیگه ویرایش نخواهند کرد مگر اینکه خیلی مختصر ذکر کنن مجوز داده میشه یا نمیشه.
به هر حال، بارتمیوس عزیز، شما میتونی برای بحث در مورد اینکه آیا هری نیروی خاصی داره یا خیر به تاپیک «نیروی خاص هری پاتر» مراجعه کنی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

افرادی که اسمشون در کتاب 5 و6 آمده ولی ما با بی توجه از کنار انها رد شدیم آبرفورث و ..
اگه مشخص بود که نمی خواست در موردش بحث بشه.
اگه مشخص بود که نمی خواست در موردش بحث بشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط tire_khalass در 1385/2/23 23:13:03
جهان آنقدر بزرگ نیست که ما تصور می کنیم...جهان آنقدر بزرگ است که ما نمی توانیم تصور کنیم.
آرتور چارلز کلارک
آرتور چارلز کلارک
جزئیات کاربر

یک تاپیک در مورد (افراد اضافه شونده در کتاب هفت) بزنم.
با تشکر محسن
ویرایش ناظر: این تاپیکش یا بوده قبلاً یا اگرم نبوده مجوز داده نمیشه! چه سرنخی در مورد افراد جدید داریم که در موردش بحث بشه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1385/2/23 17:06:55
جهان آنقدر بزرگ نیست که ما تصور می کنیم...جهان آنقدر بزرگ است که ما نمی توانیم تصور کنیم.
آرتور چارلز کلارک
آرتور چارلز کلارک
جزئیات کاربر

به نام خالق بزرگ هستی
با سلام خدمت ناظران محترم تالار
نمیدونم این تاپیکی که میخوام در حوزه تالار اسرار هست یا نه اما دلم بهم گفت که تاپیکی با موضوع" تحمیدیه" قلب همه بچه های سایت را ارام و مطمئن میکنه.چون هم جایی برای درددل با خدا دارن و هم اسم خدا سایت رو کامل میکنه.البته این باز به نظر شما بستگی داره اما تاپیک"تحمیدیه" میتونه پذیرای متنهای قشنگ و روح نواز بچه ها باشه.بنظرتون جای چنین تاپیکی خالی نیست؟
منتظر نقدتان در مورد اجازه ایجاد تاپیکم هستم.
با احترام
A.M
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش ناظر: متأسفانه نه به تالار اسرار و نه به هیچ جای سایت، این موضوع مربوط نمیشه.
با سلام خدمت ناظران محترم تالار
نمیدونم این تاپیکی که میخوام در حوزه تالار اسرار هست یا نه اما دلم بهم گفت که تاپیکی با موضوع" تحمیدیه" قلب همه بچه های سایت را ارام و مطمئن میکنه.چون هم جایی برای درددل با خدا دارن و هم اسم خدا سایت رو کامل میکنه.البته این باز به نظر شما بستگی داره اما تاپیک"تحمیدیه" میتونه پذیرای متنهای قشنگ و روح نواز بچه ها باشه.بنظرتون جای چنین تاپیکی خالی نیست؟
منتظر نقدتان در مورد اجازه ایجاد تاپیکم هستم.
با احترام
A.M
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش ناظر: متأسفانه نه به تالار اسرار و نه به هیچ جای سایت، این موضوع مربوط نمیشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1385/2/21 17:06:05
"صبحدم مرغ چمن با گل نو خاسته گفت...ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت"
[b][color=006600]"گل بخندید که از ر
[b][color=006600]"گل بخندید که از ر
جزئیات کاربر

من یه سوال دارم
میخوام ببینم در کتابهای قبل به شغل جیمز و لی لی اشاره شده؟
میخوام ببینم در کتابهای قبل به شغل جیمز و لی لی اشاره شده؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1385/2/21 0:21:56
آرتور چارلز کلارک
آرتور چارلز کلارک
من یه تاپیک می خوام میشه؟؟؟
چه اتفاقی برای موتور سیریوس افتاد؟
ویرایش ناظر: این تاپیک قبلا زده شده میتونی اینجا ببینیش.
ویرایش ناظر: این تاپیک قبلا زده شده میتونی اینجا ببینیش.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/18 19:02:52
... حالا که تنهاتر از هر وقت تنهاییم ...
جزئیات کاربر

به نام حقیقت
با سلام خدمت آقایان کوییرل و جیمز پاتر - ناظرین محترم تالار اسرار
احتراما اینجانب فایرنز از اعضای ایفای نقش در نظر دارم که تاپیکی به نام "پایان خوش (Happy Ending)" ایجاد نمایم که درباره اینکه آیا کتاب هفتم یک پایان خوش خواهد داشت یا نه بحث شود. نظر شخصی اینجانب در این مورد این است که با توجه به اینکه هری پاتر بهترین دوران خود را در خانه ویزلی ها گذرانده است و به زودی نیز به سن قانونی می رسد، همچنین با توجه به عشق میان هری و جینی و همینطور میان هرمیون و رون، به نظر می رسد که خانم رولینگ در نظر دارد به خانواده ویزلی رونق بدهد و پایان خوشی را برای این کتاب در نظر گرفته است. پیشاپیش از همکاری و حسن نظر شما سپاس گذارم.
با تشکر و سپاس فراوان
فایرنز
ویرایش ناظر: میتونی بزنی فقط قوانین زدن تاپیک رو حتما بخوت وگرنه تاپیک پاک میبشه.موفق باشی
ویرایش ناظر: میتونی بزنی فقط قوانین زدن تاپیک رو حتما بخوت وگرنه تاپیک پاک میبشه.موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/18 11:25:42
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
جزئیات کاربر

با سلام خدمت ناظران تالار
می خواستم یه تاپیک بزنم با نام :
اگر تمام هورکوراس ها نابود شود ديگر فرقي ميکند کي لرد را بکشد؟
از نامش معلومه که قراره چه مطلبی رو در این تاپیک مطرح کنیم .
یه چیز های دیگه ای هم هست مثلا از کجا معلوم رولینگ نخواد با حرکتی ما رو غافل گیر کنه .
یا کی میدونه شاید اینجای کارو نخونده بود که اگه تمام هورکوراس ها نابود شه یه جادوگر قدرتمندم شاید بتونه اونو نا بود کنه.
هری چه قدرتی داره هری فقط یه پسر خوش شانسه همین !از کجا معلوم رولینگ اخره کتاب ما رو شکه نکنه یعنی یکدفعه هم نویل شانس بیارو لرد سیاه به وسیله ی اون نابود بشه
ویرایش ناظر: راستش من متوجه نشدم چه مطلبی قراره بحث بشه! لرد سیاه حتی بدون هورکراکسهاش هم هنوز همونقدر قدرتمنده. منتها اگه کشته شد دیگه زنده نمیمونه باز. و هنوزم تنها کسی که میتونه نابودش کنه (با توجه به نبود دامبلدور) هری پاتره که شخصیت اصلی داستان هم هست.
ویرایش ناظر: راستش من متوجه نشدم چه مطلبی قراره بحث بشه! لرد سیاه حتی بدون هورکراکسهاش هم هنوز همونقدر قدرتمنده. منتها اگه کشته شد دیگه زنده نمیمونه باز. و هنوزم تنها کسی که میتونه نابودش کنه (با توجه به نبود دامبلدور) هری پاتره که شخصیت اصلی داستان هم هست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتیموس در 1385/2/9 16:13:44
[مواظب افکارت باش که تبدیل به گفتار می شود.
مواظب گفتارت باش که تبدیل به رفتارت می شود.
مواظب رفتارت
مواظب گفتارت باش که تبدیل به رفتارت می شود.
مواظب رفتارت
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج