هرپو جان بله حرف شما درسته . اگر دو طرف به صورت هنرمندانه نمایش نامه بنویسن خیلی هم قشنگ میشه اما اصلا مسئله این نیست .
تا دو ماه پیش اینطورا که این موضوع در حد تعادل بود . طرفین سعی میکردن خودشونو قوی تر نشون بدن . اما دیگه انقدر یه موضوع ارزشی نمیشد .
یکی دو هفته پیش کرام به من و بلرویچ و مایکل یه ماموریت داد که بریم توی فدراسیون . اول بلرویچ و مایکل رفتن نمایشنامه زدن من فرداش اومدم . بعد دیدم خلاصه سفیدا اومدن و ملت و دستگیر کردن و ...... منم همینجوری این کل کل برام جالب اومد گفتم کل ارزشی بازیه یه پست زدم که آزکابان رو انداختم پشت تریلی اومدم فدراسیون . اما دقیقا پست بعدش چهار نفر ملت سفید تونستن دویست سیصد نفر دیوانه ساز رو به اضافه منو لرد و مایکل رو دستگیر کنند و بندازن زندان .
خلاصه ما یه پست دیگه زدیم که تمام مرگخوارا اومدن کمکمون بعد دیوانه سازها رو آزاد کردیم که بریم اینا دستگیر کنیم . دوباره پست بعدی هممون با هم دستگیر شدیم !!!
هم زمان مشابه این جریانات رو توی جاهای دیگم دیدم . مثل آجاس و کافه تفریحات و جادوگر تی وی و .......
همون روزم به خود کرام گفتم . درسته هر کسی سعی میکنه که خودشو قوی تر از بقیه نشون بده اما واقعا چرا وقتی که اعضا در وضعیت بدی قرار میگیرند ناراحت میشن ؟ یا میخوان طرف مقابل رو به هچل بندازن ؟
هرپو جان اشتباه شما هم اینجاست . این مسائل و این رقابت ها خیلی در سایت شدت گرفته . به صورت اینکه هر کس فقط سعی داره خودشو قدرتمند نشون بده . نمونش هم خیلی زیاد دیده میشه . توی تمام تاپیک ها . غیر از تاپیک ها این رقابت ها در چت باکس هم به خوبی مشخصه .
مثلا یکی از اعضا توی چت باکس نوشته بود که منو چند نفر دیگه رو زده توی شکنجه گاه مرگخوارا کشته و حالا انتظار داره که ما بیایم خودمونو زنده کنیم اونو بکشیم اونم دوباره همین کار رو کنه . این موضوع واقعا برام عجیبه که انقدر همه سعی دارن همدیگر رو بکشن و فقط خودشون زنده بمونن .
خوب چه اشکالی داره حالا یکی توی شکنجه باشه . یا یکی از اون یکی ضعیف تر باشه . اینجا اصلا موضوع نمایشنامه قشنگ نوشتن مطرح نیست . فقط اون شخص میخواد خودشو نجات بده و خودش اونو شکنجه بده . حالا چه از راه ارزشی چه غیر ارزشی !
خلاصه اینکه از نظر من در این یکی دو ماهه بخاطر همین رقابت های بی جا کیفیت رول کمی اومده پایین و همه پستها ژانگولر بازی شدن . و صد البته نمیتونم این موضوع رو درک کنم که چرا همه میخوان خودشونو بزرگ نشون بدن ؟
کلا با توجه به مسائل اخیری که در رول پیش اومده و حتی در یک مورد که لرد عزیز سوژه ای رو به اطلاع ما ملت مرگخوار رسوندن همون شب سوژه اش شهید شد فکر میکنم اعضا باید یکم مراعات کنن و هر جور هم که پست میزنن با منطق برن جلو و اگر میبینن که ممکنه پستی که میزنن زیاد قشنگ نشه خوب اصراری نیست اصلا پستی نزنن ! حالا توی یه تاپیک هم شما شکنجه بشید .
مسئله اینجاست که ما باید دیدگاهمون رو نسبت به رول زدن عوض کنیم . همیشه باید این قضیه رو مد نظر بگیریم که رول باید قشنگ باشه حالا چه بر ضد خودمون چه موافق خودمون .
البته خیلی دوست دارم حرفهای بقیه رو هم بشنوم بیشتر بحث کنم