جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
18
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  101 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  112 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  243 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  157 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  190 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک:
Re: پستخانه ی هاگزمید(نامه سرگشاده)
ارسال شده در: دوشنبه 16 مرداد 1385 01:09
نمایش جزئیات
آفلاین
اي رابستن...اي چيز!!!
تومگرخويش خود ناموس نداري به زن من چيكار داري؟
اي رابستن اي فاميل ما دفعه بعد خود به تنهايي آواداكداورا بنما وزن من كاري نداشته باش كه برا سلامتي خودت خوب است ومن كاري نميكنم ولي امكان دارد بلاتريكس عزيزم تورا يكمي-فقط يكمي نه زياد-بكشد!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بزودی در این مکان یک امضایی بگذاریم که ملت کف کنند!!!
ارسال شده در: یکشنبه 15 مرداد 1385 16:11
نمایش جزئیات
آفلاین
درود فراوان بر تو ارباب شبح واره ها

خانم بچه ها خوبن ؟ از 4 قلوهاي جديدت چه خبر ؟
خب من حالا مي تونم بلا رو خبر كنم يا خودم يه آواداكداوارا بندازم به جونت در ضمن اون يه شوخي بود و شايد هم نبود من مطمئن نيستم بايد بفكرم و موقعي هماهنگي جسم و عقلم رديف شد يه تصميم ارزشي ، انتحاري ، هووممككييووسسيي برات بگيرم
تا اون روز خدا نگهدار.
رابستن لسترنج

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 15 مرداد 1385 14:10
نمایش جزئیات
آفلاین
جاگسن : خوب از کجا شروع کنم آهان.
متن نامه:
ای خائن ای نامرد ابوق بوقی حالا منو از ایگل رابس میندازی بیرون حالا یه اسلیتیرینی رو از تیمت میندازی بیرون . الان میام و با یه کروشیو حالیت می کنم .
ای رابستن خائن . وفادارترین خادم لرد رو از تیمت میندازی بیرون . هر جا هستی پیدات می کنم و کروشیوم رو میندازم به جونت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من یه شبح و�
ارسال شده در: یکشنبه 25 تیر 1385 08:50
نمایش جزئیات
آفلاین
نامه ای سرگشاده به بلر سگ کش سابق (بوق الدوله)

ای بلر ای سگ ش ای بوقی
ننگ بر تو باد
ای توی که رفتی پاچه خوار پشمک شدی
ای تویی که رفتی به سمت سفیدی
ای وایتکس خورده ای پودر رخت شویی
من به تو چه بگویم
ای توی که با کور مدد در یک ردیفی
مگر نمیبینی که لرد سیاه بسی مو دارد خفن؟
توی که از مو و پشت مو فقط ریش و پشم دامبل را دیده ای
تویی که از سیاهی فقط لاستیک های دور سفغید اون پیکان جوانانت را دیده ای
به قول خودت
بوق بر تو باد بوق

اگه کسی پست اشتباه بزنه بدون تعراف پستش رو پاک میکنم

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: دوشنبه 29 خرداد 1385 09:41
نمایش جزئیات
آفلاین
این تاپیک به طور موقت به علت کمبود فعالیت قفل و در صورت ارائه نکردن راهکاری مشخص و معین ، پس از تصمیمات لازمه پاک خواهد شد.

با تشکر
ناظر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاهنان مصری سه هزار سال قبل از میلاد این کتیبه قدرت و قهرمانی را پیدا کردند و برای آن محافظانی گذاشتند.تا 3 سال پیش کسی آخرین محافظ ر�
ارسال شده در: چهارشنبه 17 خرداد 1385 09:22
نمایش جزئیات
آفلاین
غير رول پلينگ:
مورگان عزيز!
تا جايي كه من اطلاع دارم (شايد هم اشتباه از من باشه!) نامه سرگشاده رو به يك نفر نمي نويسن! به يك قشر مي نويسن و مشكلاتي رو بيان و حرف هاي دل خودشون رو به زبون ميارن! البته اين نامه ها در اصل مقصد مشخصي دارن (مثلا براي اعتراض به يك فرد خاص نوشته ميشن) اما به اين فرد به صورت غيرمستقيم اشاره مي كنن و از روي مشكلاتي كه در متن اشاره مي كنن بايد به اينكه اون فرد چه كسي است پر برد... . اين هم از درس زبان فارسي!
اما يك مورد رو بهت بگم! واقعا، بهترين سوژه ممكن رو براي كل كل انتخاب كردي! الله وكيلي سوژه ات حرف نداره براي كل كل! بهت تبريك ميگم!
---
با نام و ياد خدا
طرفداران غيور تيم كوييديچ دراگون
با وجود مشكلات فراوان در مسابقات كوييديچ بريتانيا، تيم دراگون تمام تلاش خود را براي ارتقاي سطح كيفي اين مسابقات انجام داده است. اميدواريم با وجود كارشكني هاي آقايان! و افرادي كه سعي دارند با بر هم زدن آرامش تيم نظم گروه را از بين ببرند بتوانيم به وظيفه ي خود در قبال اطميناني كه به ما داشته ايد عمل كنيم.
من دوست ندارم پته ي اين آقايون! رو بريزم روي آب! اين نامه سرگشاده است! اما يكي از اين آقايون! يكي از اعضاي تيم داوري است كه دوست ندارم لو اش بدم براي همين نميگم كه رئيس گروه داوري است! بعله! همين آقا! از تيم حريف پول ميگيره براي داوري به نفع اونها! خب لرد! خجالت بكش! اين كارها خوبيت نداره به خدا! آخ! گفتم لرد؟ نمي خواستم بگم منظورم لرد بلوويليچه! باز لو دادم! بعله! آخه لرد! اين كارها توي اسلام حرامه! يعني چي آخه؟ خب تو كه پول مي خواستي مي اومدي طرف ما خودمون شارژت مي كرديم خب!
استغفرالله! بعله! به هر حال؛ اي طرفداران ارزشي تيم ما، اميدواريم بتوانيم با شايستگي هر چه تمام تيم شما را سربلند كنيم!
انشاءالله،
سوسك بي همتا، بهترين، ارزشي ترين، قوي تري، خوشگل ترين، نازترين، اسلامي ترين عضو تيم!
---
ببخشيد! هنوز به اين جور كل كل كردن عادت نكردم! انشاءالله در ادامه به تقويت پست هامون خواهيم پرداخت!

افرادی که لایک کردند

پس از هجده سال حبس به سبب ارتکاب جرائم جنسی، به میان شما بازگشته‌ام...
پست‌خانه‌ی هاگزمید
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 21:10
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب این تاپیک هم افتتاح شد تا جایی باشه برای کل کل!!!بله کل کل البته از نوع ایفای نقشی! اینجا شما یه نامه ی سرگشاده برای کسی که دوستش دارید(به طور مثال رودولف به لارا) و یا کسی که ازش بدتون میاد(به طور مثال لرد سیاه به دومبل ) و یا هر مورد دیگه ای می نویسید حالا این نامه می خواد ارزشی باشه یا جدی باشه یا ترکیب هر دوشون باشه یا اصلا سبک خودتون باشه
وقتی که نامه رو گذاشتید توی تاپیک فرد مقابل اگه دلش خواست جواب میده اگر هم نخواست که شما در هر صورت ابراز تنفر یا علاقه رو بهش کردید تا بقیه ببینن به طور مثال میشه توش آنیتا کفی رو ضایع کرد که اگر هم جواب نده بازم ضایع شده .شما لازم نیست به شخص مهمی نامه بنویسید مثلا لرد سیاه و یا دامبل می تونید حتی به کسانی که تازه عضو شدن هم نامه بنویسید
من یه نامه به دامبل می نویسم تا شما با طرز نامه نویسی آشنا بشید

الکتو قلمش را جوهری کرد و شروع به نوشتن کرد:
سلام بر تو ای تروریست!!
دامبل تو مگر ریاست محفل را به عهده نداشتی؟؟؟ مگه دم از عشق و علاقه نمی زدی؟؟؟مگر همین تو نبودی که ادعا می کردی خودخواه نیستی؟ اما با این وجود دست به ربودن دختر این کارآگاه بینوا زدی!!
تو باعث شدی که ققی خودش را بیچاره بدونه و دائم الخمر بشه!! از حالا به بعد به سبک نامه ی وزیر می نویسم!مگر این پتی گرو و الکتو و سایر مرگخواران نبودند که چوب دستی هاشان را بالا گرفتند و از آبروی ققی و دخترش دفاع کردند که اگر این چنین نمی کرندد معلوم نبود چه بر سر خانواده ی ققی می آمد.تو اگر سفید بودی پرورگاه آتیش نمیزدی و بچه نمی دزدیدی!!مگر همین تو نبودی که به جواتیان پیوستی و حقوق دومبلیسم را زیر پا گذاشتی و همچنین یتیمانی را به خاک خون کشیدی!! از من به تو نصیحت دختر کفی رو بهش پس بده منکه بیخودی توی امضام نذاشتم کفی دخترت رو بهت پس میدیم

الکتو با خشم پای نامه اش را امضا کرد و نامه را تا کرده و به پای جغد سیاه و بزرگی بست که روی میزش نشسته بود.

خوب دوستان اینم یه نامه ی زیبا به شخص دومبل شما می تونید نامه هاتون رو از من کوتاه تر و یا بلند تر بنویسید اما یادتون باشه اون دو خط اول و آخری رو که من نوشتم فراموش نکنید چون در واقع نویسنده و گیرنده ی نامه ها رو مشخص می کنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کدوالادر جعفر در 1403/2/13 22:13:48
ویرایش شده توسط الستور مون در 1403/3/22 22:13:36
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/2/20 19:21:44
تصویر تغییر اندازه داده شده