جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

48 کاربر(ها) آنلاین هستند (30 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
48 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

گنجینه ریونکلا چه بود؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گنجینه ریونکلا چه بود؟
ارسال شده در: شنبه 17 تیر 1385 12:27
نمایش جزئیات
آفلاین
دقیقا....آوریل جون این میتونه یه حقه باشه.ولدمورت از چیزی استفاده کرده باشه که مطمعنه دامبلدور یا هیچکس دیگه ای بهش آسیبی نمیزنن.ققنوس پرنده ی مورد علاقه ی دامبلدوره و اون خیالش راحته که محفل یا هیچکس دیگه ای بهش شک نمیکنن.ولی خب طبق داستان اینکه ققنوس جان پیچ باشه درست نیس!یه جوریه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زندگی یه بازیه...بازیه ترس و شجاعت...امیدو آرزو...زندگی و مرگ.اما میدونین اگه یه نفر جر بزنه چی میشه؟
ارسال شده در: پنجشنبه 15 تیر 1385 21:38
نمایش جزئیات
آفلاین
من نظرات این انجمن رو خوندم.انجمن بسی خوب و عالیی با نظرات خوب بود.
بزارید من اول نظرمو بگم بعد برم ببنیم بقیه چی میگن.
من میگم که گنجینه میتونه خیلی چیزها باشه.باید به توجه به اخلاقیات فرد گفت که گنجینه چیست.مثلا گودریک به دلیل شجاع بودن چیزی که ازش مونده شمشیره.پس باید رفت و دید که اخلاقیات رونا چجوری بوده.مثلا باهوش بودنش نکته قابل توجه هست.که ممکنه دفتری،کتابی و یا چیزهای دیگر باشه.ولی ادم به این نکته شک میکنه که چرا اینقدر چیزهای ساده.ولی یک نکته هست اونم اینه که اجسامی میتونند از دید کسی پنهان باشند که جلوی چشم باشند.پس خیلی چیزها ممکنه باشه.با توجه به شخصیتش باید به این موضوع پی برد.
---------------------
لرد داود پور(درست گفتم!؟)البته ممکنه حرف شما درست باشه ولی باید چیزی مثل برای بقیه باشه.همانطور که در نوشته بالا گفتم.
نازی پاتر:بله هر چیزی ممکنه باشه ولی اون چیز باید چیز ارزشداری باشه همانطور که تو کتاب اومده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: پنجشنبه 15 تیر 1385 21:31
نمایش جزئیات
آفلاین
علامت ریونکلاو کلاغ نیست و عقابه!
(عقاب یا همون شاهین. کلاسش بیشتره! )
آوریل هم راست میگه اگه یکی از جاودانه ساز هاش ققنوس بود که ولدمورت نمی گذاشت که پیش دامبلدور بمونه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 15 تیر 1385 21:01
نمایش جزئیات
آفلاین
علامت ریونکلا کلاغ است پس گنجینه ریونکلا هم باید جیزی در این ارطباط است بال کلاغ نقره ای یا خود کلاغ نقره ای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آواداکداورا کروشیو ایمپریو مشنگ ها و جادوگران سفید اسوده نخواهند بود تا زمانی که لرد تاریکی ها در بین ماست
ارسال شده در: پنجشنبه 15 تیر 1385 12:08
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب اوريلم درست ميگه.
پس ممكنه مجسمه ي خوك هاي دم در مدرسه باشه!!!!!!!!!
اصلا من چمي دونم. اين سوالا چييه !! هاگوارتز كه جاي اين قرتي بازيا نيست!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هي جادوگر فقط به چوبدستيت اعتماد نكن به قلبت رجوع كن عشق رو فراموش نكن!!!
ارسال شده در: پنجشنبه 15 تیر 1385 11:57
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

3000 نوشته:
من که فکر می کنم که همون جامی باشه که اون پیرزن به تام ریدل نشان داد و البته تام اون جام رو روز بعد می دزده .

فکر میکنم شما اشتباه میکنین، برای اینکه توی خود کتاب هم گفته شده اون جام، جام هافلپافه. پس میشه گفت شکی نیس که این جام متعلق به ریونا ریونکلاو نیست.

و احتمالا ققنوس دامبلدور هم نیست. برای اینکه ریونکلاو هزاران سال پیش زندگی میکرده، البته ممکنه از اون موقع ققنوس زنده مونده باشه، ولی فکر نمیکنین این خیلی غیر عادیه که جاودان ساز والده مورت، یه موجود زنده دیگه، و دقیقا موجودی که همیشه با دامبلدور بوده باشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: پنجشنبه 15 تیر 1385 11:42
نمایش جزئیات
آفلاین
من با نظر ارتور ويزلي موافقم.ولي ممكنه اين پرنده همون ققنوس دامبلدور باشه!! (به خاطر مرگ دامبي جون)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هي جادوگر فقط به چوبدستيت اعتماد نكن به قلبت رجوع كن عشق رو فراموش نكن!!!
ارسال شده در: پنجشنبه 15 تیر 1385 10:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام در جواب 3000 باید بگم اون جام مال هافلپاف بود
ولی اینکه گنجینه ی ریونکلاو چی بود نمیشه نظر داد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 15 تیر 1385 10:37
نمایش جزئیات
آفلاین
من که فکر می کنم که همون جامی باشه که اون پیرزن به تام ریدل نشان داد و البته تام اون جام رو روز بعد می دزده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 15 تیر 1385 10:15
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام.
من قبلا در این مورد نظر خودم رو اعلام کردم اما یه چیز دیگه هم به نظرم رسید. این همه جنس بود توی کتاب اما هیچ کس به قدح اندیشه های دور و دراز دامبلدور توجهی نکرد. هیچ اطلاعی از اینکه اون از کجا اومده و مال کی بوده و چطور و کجا درستش کردن نیست بنابراین می شه همچین احتمالی داد. نمیشه؟؟؟
ایلیا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من به ان?