جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  316 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: جمعه 23 تیر 1385 08:33
نمایش جزئیات
آفلاین
ای بلر ای سگ کش ای سفید (از نوع همون مهمونی ای ...)

یکی از اون ته: سوسکید
بلر: نمنه؟
یکی: میگم سوسکید
بلر: شما؟
یکی: برگرد پشت سرت رو نیگا کن میبینی

بلر در یک حرکت انتحاری برمیرگرده و در پشت سر خیش بایزکنان تیم ویدیچ باشگاه فرهنگی ارزشی پوپیتر رو میبینه

یکی از ملت: سوسکید

.....(در اینجا یه نمه کل کل شد و بعد ملت حرف های خوفی هم به هم زدن و در آخر بازی (مثلا) دوستانه شروع گردید

بروبچ تیم پوپیتر همه تو فضا (ببخشید هوا) بودن

بلر و اون دو تا ممد با سرخگون داشتن میرفتن سمت دوازه های پوپیتر
که در این لحظه یه چماغ خورد تو کله ی بلر

سوتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
یه صدا: پنالتی به نفع بلر اینا

ملت پوپیتر: ماااااااااااااااااااااااااا

تو دیگه کی هستی؟
یه بابای سفیدی از دور داره میاد البته سفیدی از پر های زشتش بید (گوش کوب) در همین لحظه یه نک طلای هم در دید قرار گرفت

یارو: من دارو مسابقه هستم

ادامه دارد

سوال 1 : به نظر شما تیم جاسم و نور ممد در این بازی از چه تاکتیکی استفاده میکنن ؟ ( 5 امتیاز )

از تاکتیک دو دو تا 5 تا استفاده میکنن
در این تاکتیک بازیکنان دو به دو با هم به قدری سریع جا عوض میکنن که 4 تا بازیکن 5 تا به نظر میرسند (البته این تاکتیک توسط کور ممد ابداع شده که خوب شاید نشه به بقیه تعمیمش (ها این کلمه یعنی چه) داد
در کل سوسکند

سوال 2 : دوست داشتین یک چشم نداشتین ولی حریف تیم جاسم و نور ممد اینا نمیشدین ؟ با ذکر دلیل . ( 5 امتیاز )

در اینجا یک سوال مطرح میشه
کور ممد هم در تیم هست یا نه

فرض 1 : هست

در این لحظه من اعلام میدارم حاظرم پیکان جوانان گوجه ای بلر رو هم بدیم یه چشم هدویک رو هم بدم ولی با اینا بازی نکنم

فرض 2 : نیست

در اینجا اعلام میدارم حاظرم نفری یه چشم از اعضای تیم بگیرم ولی به جاش باهاشون بازی نکنم

سوال 3 : چهار نمونه از تاکتیکهای تهاجمی و چهای نمونه از تاکتیهای تدافعی در بازی کوییدیچ را نام ببرید . ( 5 امتیاز )

این تاکتیک ها در بازی هخای تیم پوپیتر مورد استفاده قرار خواهد گرفت

تهاجمی:
1 سه مهاجم در حالی که در حال حمل سرخگون هستن میرن سمت دروازه ها و دو مدافع با چماغ ازشون پشتیبانی میکنن

2- تاکتیک 3.65..12
3 تاکتیک خرید داور: در این تاکتیک ملت دارو رو میخرن بعد برنده هستن

4 تاکتیک خرید فدراسیون: مثل بالاس

تاکتیک های دفاعی

1 استفاده از یه آزدها
2 استفاده از دو تااژدها
3 استفاده از 3 اژدها
4 خرید مهاجم های حریف

سوال 4 : اگر در بین مسابقه و هنگامی که کوافل در دست شماست و در حال حمله اید ، جاسم در سمت چپ شما ، نور ممد در سمت راست شما ، ولدی کچل در مقابل شما و برادر حمید در پشت شما قرار داشتند ، شما ترجیح میدهید چه کاری انجام دهید ( 5 امتیاز )

من شخصا ترجیح میدهم به سمت دربازه ی خود برگشته تا روبه رو به برادر حمید قرار گیریم

در مورد ارباب لرد ولدمورت کبیر هم باید بگم چون ایشون مدیر عامل تیم پوپیتر هستش قبل از روبه رو شدن با برادر حمید توپ رو بهش پاس میدم تا بره گل بزنه

حالت دوم: لرد برادر حمید رو میکشه بعدش من میرم گل میزنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 تیر 1385 04:32
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات جلسه سوم کلاس پرواز و کوییدیچ

گریفیندور :

استرجس پادمور : سوالات 14 ---- نمایشنامه 7 ---- مجموع 21

گلوری گرنجر : سوالات 13 ---- نمایشنامه 6 ---- مجموع 19

جسیکا پاتر : سوالات 16 ---- نمایشنامه 6 ---- مجموع 22

چارلی ویزلی : سوالات 16 ---- نمایشنامه 8 ---- مجموع 24

هدویگ : سوالات 18 ---- نمایشنامه 8 ---- مجموع 26

اسلیترین :

بلیز زابینی : سوالات 16 ---- نمایشنامه 7 ---- مجموع 23

ایگو کارکاروف : سوالات 8 ---- نمایشنامه 6 ---- مجموع 14

الیجاه دریک : سوالات 12 ---- نمایشنامه 6 ---- مجموع 18

راونکلاو :

یونا : سوالات 16 ---- نمایشنامه 7 ---- مجموع 23

آنیتا دامبلدور : سوالات 17 ---- نمایشنامه 7 ---- مجموع 24

فلور دلاکور : سوالات 14 ---- نمایشنامه 6 ---- مجموع 20

هافلپاف :

هپزیبا اسمیت : سوالات 14 ---- نمایشنامه 7 ---- مجموع 21

زاخاریاس اسمیت : سوالات 19 ---- نمایشنامه 8 ---- مجموع 27

ورونیکا ادونکور : سوالات 17 ---- نمایشنامه 8 ---- مجموع 25

ادوارد جک : سوالات 13 ---- نمایشنامه 6 ---- مجموع 19

راهب چاق : سوالات 15 ---- نمایشنامه 8 ---- مجموع 23

آناکین استبنز : سوالات 15 ---- نمایشنامه 0 ---- مجموع 15

مجموع :

گریفیندور : 112

اسلیترین : 55

راونکلاو : 67

هافلپاف : 130

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
ارسال شده در: جمعه 23 تیر 1385 00:32
نمایش جزئیات
آفلاین
ناگهان بقیه بروبچ بلر اینا از پشت کامیون میپرن بیرون . در حین اینکه ملت تو کف یارا بلر اینا بودن بلرویچ گفت :
- ترکیب ما از این قراره :

ترکیب تیم بلرویچ :
کورممد در درون دروازه
گیج ممد و اوشگول ممد مدافعین
نورممد و بلرویچ و جاسم حمله
ممد زیدان جستجوگر

ملت
بلیز : واقعا بازیکنان قدری دارین . ملت بیاین باید اینا رو لوله شون کنیم .
ترکیب بلیز اینا
بلیز درون دروازه
ایگور و بلا مدافعین
آرامیس و سامانتا و دراکو حمله
لوسیوس جستجوگر

همه سوار بر جارو میشن و به سمت پستاشون میرن . کورممد بلافاصله به تیر دروازه برخورد میکنه و همچنین گیج ممد و اوشگول ممد هم در هوا با هم تصادف میکنن .
بلرویچ
بلرویچ : خوب ملت من توپ ها رو میندازم هوا یه بازی آموزشی میکنیم یاد بگیرین .
ملت : آوووووووووووووووووو
بلرویچ توپ رو میندازه هوا و بازی شروع میشه . بلافاصله گیج ممد به سمت یکی از بازدارنده ها میره و بلیز رو هدف میگیره ( به من چه ) و بازدارنده رو شلیک میکنه اما توپ به جاسم اصابت میکنه .
بلرویچ
سرخگون دست دراکو می افته . در همون لحظه اوشگول ممد میاد به یکی دیگر از بازدارنده ها ضربه بزنه اما متاسفانه چماقش از دستش در میره و میخوره توی شیشه جلویی کامیون بلرویچ اینا رو میاره پایین
بلرویچ
دراکو همینجوری جلو میره و توپ رو صاف به سمت دروازه شلیک میکنه .
کورممد دستاشو باز میکنه تا توپ رو بگیره اما متاسفانه از صحنه بازی خارج میشه و به دیواره های هاگوارتز برخورد میکنه و نقش بر زمین میشه و توپ هم یکراست میره به سمت دروازه و گل میشه
بلرویچ
در همون لحظه سامانتا فریادی میزنه و همه به سمتی که او اشاره میکرد بر میگردند . گوی زرین در هوا پدیدار شده بود و لوسیوس و ممد زیدان با سرعت به سمتش میرفتند . همه نفس ها رو در سینه حبس کرده بودند و به دو جستجوگر خیره شده بودند . در آخرین لحظه لوسیوس در یک حرکت تماشایی گوی رو می قاپه و بازی تموم میشه
بلرویچ
لوسیوس همونجور که میخندید رو به ممد زیدان میگه :
- کریچر رو میذاشتن جای تو بهتر نبود ؟
ناگهان ممد زیدان که یادش رفته بود چه قولی رو به بلرویچ داده بود میره یه کله میزنه توی چشم چپ لوسیوس و لوسیوس رو از اون بالا میندازه پایین
بلرویچ
بلافاصله همه به سمت زمین میرن تا ببینن چه بلایی سر لوسیوس اومده .
بلرویچ همونجور که داشت به ممد زیدان نگاه میکرد گفت :
- خوب ملت امیدوارم این بازی دوستانه خوب بوده باشه . فعلا جلسه تعطیله .
ملت

سوال 1 : به نظر شما تیم جاسم و نور ممد در این بازی از چه تاکتیکی استفاده میکنن ؟ ( 5 امتیاز )

من فکر میکنم از سیستم دو یک دو استفاده میکنن . به صورتی که گیج ممد و اوشگول ممد در دفاع . نور ممد پشت دو مهاجم و بلرویچ و جاسم هم در نوک حمله بازی میکنن و ممد زیدانم که جستجو گره .

البته در حین دفاع ممکنه تاکتیکشون به دو سه تغییر کنه .

- سوال 2 : دوست داشتین یک چشم نداشتین ولی حریف تیم جاسم و نور ممد اینا نمیشدین ؟ با ذکر دلیل . ( 5 امتیاز )

من دوست داشتم اصلا چشم نداشتم ولی حریف تیم جاسم اینا میشدم . چون جاسم و نورممد ممکنه بازیکنان خوبی باشن ولی
1- کورممد دروازه بانه
2- گیج ممد و اوشگول ممد دفاع
3- بازی در زمین خودی برگزار میشه
4- تا آخر بازی یه کاری میکنیم تا ممد زیدان اخراج شه
5- بعد بازی میریم کامیون سواری
6- همشون دوستای بلرویچن پس با مرامن
7- حتما بلرویچ نکته آموزشی رو در این قضیه میدیده که اینارو با خودش آورده

- سوال 3 : چهار نمونه از تاکتیکهای تهاجمی و چهای نمونه از تاکتیهای تدافعی در بازی کوییدیچ را نام ببرید . ( 5 امتیاز )

تاکتیک های تهاجمی :
1 41 یک یک چهار
222 دو دو دو
123 یک دو سه
15یک پنج

تاکتیکهای تدافعی
4 1 چهار یک
33 سه سه
321 سه دو یک
5 پنج ( فقط دفاعی )

- سوال 4 : اگر در بین مسابقه و هنگامی که کوافل در دست شماست و در حال حمله اید ، جاسم در سمت چپ شما ، نور ممد در سمت راست شما ، ولدی کچل در مقابل شما و برادر حمید در پشت شما قرار داشتند ، شما ترجیح میدهید چه کاری انجام دهید ( 5 امتیاز )

اگر اینا حریف من بودن که همشونو دریپ میزنم و گل میزنم
اگر یارای من بودن انقدر پاس کاری میکنیم تا گل بزنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 تیر 1385 23:50
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه چهارم : آموزش تاکتیک های مقدماتی بازی .

طبق معمول هر جلسه بلرویچ با یکی از وسایل نقلیه جواتیش وارد زمین کوییدیچ هاگوارتز میشه .

بوووووووووق بووووووووق ..... بوووووووق بوووووووق ( این بوق با بوقهای قبلی فرق داره چون بوق کامیون بچه محل بلرویچه )

بلرویچ با سرعت و بوق زنان به وسط زمین میرسه ، ولی اینبار دیگه از دانش آموزان خبری نبود ... یعنی خبری بود ، ولی بیچاره ها با توجه به تجربیات قبلی که از ورود های وحشیانه بلرویچ داشتن ، رفته بودن گوشه موشه ها قایم شده بودن .
بلرویچ به مرکز زمین میرسه و در یک حرکت کاملا انتحاری از کامیون میپره پایین . به دنبال بلر هم جاسم و نور ممد و چند تن از هم شهری هاشون از کامیون پیاده میشن .

جاسم :

نورممد :

هم شهری های جاسم و نور ممد : اووه ... اینجا خارجه !!!

بلرویچ : سلام و صد درود و هزاران بدرود بر شما دانش آموزان عزیز و دوست داشتنی و سیفید ( نکته : بلرویچ چند روز پیش شام خونه برادر حمید اینا دعوت بود)

بلرویچ ادامه داد : خب دوستان ، همونطور که میدونین قراره امروز با تاکتیکهای مقدماتی کوییدیچ آشنا بشین . این جاسم و نورممد و دوستاشون اومدن اینجا تا با شما یه بازی دوستانه انجام بدن تا شما به خوبی با تاکتیکها مقدماتی بازی آشنا بشین . البته خودم میدونم بازی با اینها یخورده درد داره ولی ...

----------------------------------------------------------------

تکالیف این جلسه :

- ادامه نمایشنامه این جلسه ( 10 امتیاز )

- سوال 1 : به نظر شما تیم جاسم و نور ممد در این بازی از چه تاکتیکی استفاده میکنن ؟ ( 5 امتیاز )

- سوال 2 : دوست داشتین یک چشم نداشتین ولی حریف تیم جاسم و نور ممد اینا نمیشدین ؟ با ذکر دلیل . ( 5 امتیاز )

- سوال 3 : چهار نمونه از تاکتیکهای تهاجمی و چهای نمونه از تاکتیهای تدافعی در بازی کوییدیچ را نام ببرید . ( 5 امتیاز )

- سوال 4 : اگر در بین مسابقه و هنگامی که کوافل در دست شماست و در حال حمله اید ، جاسم در سمت چپ شما ، نور ممد در سمت راست شما ، ولدی کچل در مقابل شما و برادر حمید در پشت شما قرار داشتند ، شما ترجیح میدهید چه کاری انجام دهید ( 5 امتیاز )

----------------------------------------------------------

نمرات جلسه قبل بزودی اعلام خواهد شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
ارسال شده در: پنجشنبه 22 تیر 1385 17:40
نمایش جزئیات
آفلاین
ديش دانك دونك!!!!!!!!! قيزززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز

جهره ي درب وداغون بلرويج ديدني ترين جيزي بود كه اون وقت مي شد ديد!

يكي از اون ساحره هاي مغرور جوب دستش جلوش بود و يك ديوار محافظ بين بجه ها و معلم به وجود آورده بود!

بلرويج:

و از روي موتور و درب و داغون و كج و ماوجش بلند مي شه بدنش حالت زيكزاكي به خودش كرفته بود!

بلرويج: اهم اهم

يك حركتي به بدنش خودش مي ده ولي هنوز به صورت فجيعي زيكزاكي هست! يك نكاه به دانش آموزان مي كنه !

دانش آموزان:

بلوريج: هووووووووووم! امروز بايد جوبهاي جاروتونو معاينه كنيد و بعدشم بررسي كنيد!

يكدفعه همه ي دانش آموزان كوشي هاي معاينه رو از توي رداهشون بيرون مي كشن و مي زارن روي جوبهاي جارو توبها و جماقها!

بلوريج: خب بي خيال معاينه ي جوب جاروها! حالا برسيشون كنيد! از توبها شروع كنيد هدويك تو شروع بكن!

هدويك يك توب سرخكون رو مي كشه جلوي خودش و با نوكش يك ضربه به توب مي زنه!و سرخكون هواش خالي مي شه!

بلرويج: خداي من شما هيجي ياد نمي كيرين!

ناكهان بلرويج يك نكاهي به اطراف مي كنه و داد مي زنه: فللللللللللللللللللللللللللللللللللللللوووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررر!

فلور: ب.....للل.....ه!

بلرويج: جرا من اينجوري حرف مي زنم!

فلور: هان!اكشال نداره عادت مي كنين! يك حروفي نيست ايشالله بعدا بيدا مي شه!

بلرويج: منكه از دست شما ديوونه شدم!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

سوال اول:

به نظر من جوب جارو بهتر است! زيرا.... اول اينكه جوب جارو مانند يك موجود جاندار است و از همه نظر تحت فرمان انسان مي باشد!و مهم تر اينكه اصلا ترمز ندارد كه بخواهد ترمزش خراب شود!و ايمني بيشتري دارد و سوخت لازم ندارد!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

سوال دوم:

اولا جوبش براق باشد! بعد جاي نشيمنكاه داشته باشد! جوبش انقدر بلند يا كوتاه نباشد كه نتوان نشست رويش و يا جايي براي دست نداشته باشد بايد جوبش با قد 160 تا 170 استاندارد باشد قد بلندها مشكلال خودشان است! شاخك هاي جوب جارو نبايد فضول باشند! و هرجه شاخك هايش صاف و بيشتر باشد جوب بهتري است!

سوال سوم:

كوافل: ابعاد بيست در بيست به صورت كره و حجمش نيم كيلو باشد و به صورت توخالي تا سبك باشد!

بلاجر: ابعاد 15 در 15 به صورت كره و حجمش يك كيلو باشد و به صورت تو بر باشد!

اسنيج: بيست و بنج كرم و بسيار كوجك و تو بر و طلايي رنك و به صورت كره و در ابعاد 5 در 5 باشد!

سوال جهارم:

جماق فلزي كه اكر به سر كسي بخورد فاتحه اش خوانده است و معمولا اين جماقها غير قانوني اعلام مي شوند و تقلب كاران آن را با روكشهاي جوبي شبيه به جماقهاي مسابقه أي در مي آورند!

جماق خوشه اي! كه به انواع خوشه ها از خوشه ي انكور كرفته تا خوشه ي هندوانه و كوجه فرنكي و............!

جماق شاخي يك نوع جماق است از شاخ كوزن و كاو و اينا ساخته مي شود!

جماق ديجتالم كجا بود!

من صفحه كليدم عربيه لطفا خودتون اون جهار حرف عربي كه ندارم رو بخونيد! من اين مشكل رو دو سال بيشم داشتم و همه باهاش ساختن بس منو ببخشين!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: چهارشنبه 21 تیر 1385 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه ی نمایشنامه ی کلاس : ولی افسوس که بلرویچ ، در مواقعی که استرسش زیاد میشه ، مغزش از کار می افته همین یادش رفت فرمون رو بچرخونه و مستقیم بسمت اون عده از شاگردان با فرهنگ و مغرورکلاس رفت.
قام ..قام ...بوق.. بوق... برید کنار
مگر من با شما شاگردان با فرهنگ وکمالات نیستم برید کنار مثل اینکه زبون ادمیزاد حاتیتون نمی شیه
شاگردان با فرهنگ و کمالات گویا خوا هان مبارزه ورو کم کنی بودند در نتیجه کوچکترین حرکتی نکردند ....
بلر در حالی که عرق از سرو روش می ریخت واز ترس داشت سکته میکرد این بار عصبانی تر از دفعه ی قبل گفت :
شاگردان عزیزم واقعا" براتون متاسفم خودتون خواستید که رستگار بشید ومن هم به عنوان یک معلم مهر بان ودلسوز وظیفمو انجام دادم حالا ازتون می خوام که لاقل اخرین وداع روخود را از این مدرسه ودنیای جادوگری را بکنید وبعد چون طاقت دیدن این صحنه را نداشت چشم ها شو بست بعد از چند دقیقه متحیر از اینکه هیچ برخوردی رخ نداده چشم هاشو باز کرد که دیگه کار از کار گذشته بود وبتر مستقیم به دیوار قلعه می رفت .

ج1. خوب البته یکم سلیقه ای هم هست من چوب جارو رو ترجیح میدم چون احتیاجی به هیچ گونه سوختی ندارد ثانیا دیگه این صدا ها رو از خودش در نمی یاره وحمل ونقلش هم اسانتر ودر ضمن استفاده نکردن از وسایل ماگلی برای جادوگران توصیه میشود .

ج2. 1. مارک دار باشه
2. دارای تاریخ انقضا وتولید باشد
3. چوب جارو محکم ومقاوم باشد
4.وچوب جارو استاندارد باشد

ج3. 1. کوافل در اکثر مواقع دارای 30 س قطر
2. بلوجر دارای 20س قطر
3. اسنیچ هم چیزی حدود یک چهارم قطر بلوجر

ج4. در زمان های گذشته رایج ترین چماق ها یی که در مسابقات کوییدیچ استفاده میشد اغلب خار دار بودند واندازه .ی انها چند برابر اندازه ی حقیقی ان ها بود با پیشرفت علم جادوگری این چماق ها کوچکتر و بدون خار شدند و تا امروز که اقدام به ساخت چماق ها ی دیجیتالی شده است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مبارزه هر قدر صعب
صعود را ادامه بده
شاید
قله تنهادر یک قدمی تو باشد.
(دیانا وست لیک)
ارسال شده در: چهارشنبه 21 تیر 1385 22:39
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه نمایشنامه کلاس . ( 10 امتیاز )

بلر داره داد میزنه:
_ اوهوی.. ملت مغرور، برین کنار.. هوی!... بوق بوق!...
نخیر! افاقه نمیکنه! آنیتا هم که مثل همیشه جزملت مغرور بود، بلند داد میزنه:
_ غصه نخورید... غصه نخورید!... من کلی قدرت جادویی دارم! الان همه رو جو گیزر میکنم!... واستین!
بلر هنوز داره مثل این بچه کوچیکا هستن که جو گیزر میشن پاچه لنگ میزنن( ببخشید دیگه! از اصطلاحاته!) همونجوری داشت خودشو تو هوا تکون میداد و کم کم داشت به حرکات مشکوک نزدیک مشد...
آنیتا برای اینکه ثابت کنه، میره جلوش وایمیسته، یه وردی زیر لب میخونه و بعد...
یه نور نقره ای از کف دستش خارج میشه و یه هاله ای دور و بر خودشو و بقیه ملت مغرور رو میگیره...
بلر داره داد مزنه:
_ یهوی هوی... برین اونور... اوهوی... بیق!... بیق... آخ!
و بلر با برخورد به دیوار نقره ای شپلخ میشه!!
و پست ارزشی و بی مزه و خنک من هم در همینجا به پایان میرسه! بابا سوژه نمی یاد! هنک کرده بودم! شرمنده اخلاق یا همون شلوار ورزشیتون!

- سوال 1 : با توجه به نمایشنامه این جلسه ، آیا موتور براوو بهتر است یا جوب جارو ؟ توضیح دهید .( 5 امتیاز )
مسلما چوب جارو، چون:
1- موتور براوو خیلی زپرتیه و بوق نداره!
2- موتور براوو فقط برای افراد سبک وزن خوبه و اگه افرادی مثل عله(!) روش بشینن از پا در می یاد!
3- چوب جارو برای همه ی سنین خوبه
4- چوب جارو با اینکه گروونه اما خوب میمونه!
5- براوو با اینکه ارزونه به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره و آدم رو یاد موتور گازیا می ندازه!( میدونی کودوما رو میگم؟!... همون آبیا!... تر تر میکنن... قدیمیه! حتما یادته!!!)

سوال 2 : مشخصات چوب جاروی استاندارد ؟ ترجیحا ساخت قزوین ( 5 امتیاز )
1- به شدت کنده!
2- همیشه نقص فنی داره داره و بلاخره شما رو شپلخ میکنه!
3- صندلیش، پشتی نداره!
4- استاد بیناموس شدینا!! به بابام میگم!

سوال 3 : ابعاد ، حجم و وزن دقیق کوافل ، اسنیچ و بلوجر ها در کوییدیچ ؟ ( 5 امتیاز )
1- کوافل: از چرم درست شده، 10 سانتی متر قطرشه و250 گرم وزنشه!
2- بلاجر: از ترکیب مس و روی(!) درست شده، 5 سانتی متر قطرشه و 1 کیلو وزن داره!
3- اسنیچ: یک موجود فلزی بالدار هست، 2 سانتی متر قطرشه و 30 گرم وزن داره!

سوال 4 : انواع چماق هایی که در مسابقات کوییدیچ استفاده میشود ؟ از خار دار گرفته تا دیجیتال ؟ همراه با توضیحات . ( 5 امتیاز )
1- گرز رستمی: مثل گرز رستمه و اقا خلاصه خیلی خفنه! آدم رو له میکنه!
2- گرز گراپی: مثل این چکاقای انسانهای اولیه هست و آدم رو ناک اوت میکنه!
3- خاردار: مثل کاکتوسه و اگه به کوافل بخوره.... فیییس!
4- دیجیتال: محشرترین چماق! چماقی که میتونی تنظیمش کنی و خودت بری بخوابی!
5- جو گیزر: میره هر کی رو دلش میخواد میزنه، میکشه!
6- ماااااااا !: هیچی دیگه! همینجوری دور هم باشیم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 تیر 1385 20:03
نمایش جزئیات
آفلاین
توجه: خواندن متن زير به نوجوانان زير 31 سال و همچنين افراد بالاي 31 سال كه شرايط زير را دارند، توصيه نمي شود:
- بيماري قلبي دارند
- احساساتي و حساس هستند!
- مغرور و با فرهنگ هستند!

پروفسور بلرويچ داشت مستقيما طرف شاگردان با فرهنگ و مغرور كلاس مي رفت و اونا هم همين جوري بهش زل زده بودن! يكي از اون شاگردا گفت:
- پروفسور! اين كارا چيه؟ اصلا هم جالب نيست كه اداي اومدن تو شيكم ما اونم با موتور رو در مي آريد!!
بقيه ي بچه ها هم حرفش رو تاييد كردن. بلرويچ يه لحظه به خودش اومد و فرياد زد:
- ابله!! دارم مي آم تو شيكمت! بكش كنار!
بله... متاسفانه شاگردان عزيز تكون نخوردن و پروفسور عزيز همه رو درو كرد و رفت جلو! به اين وسيله سرعت موتورش كم شد و بعد از برخورد به آخرين نفر بالاخره موتورش ايستاد. روي موتور صاف شد و بعد از درست كردن موهاش و نگاه كردن به دور و برش گفت:
- بچه ها بيايد اينجا! اينا رو هم الان مي گم ببرن!
بعد نگاهي به جسد هاي خونين دور و برش انداخت. شاگردان ارزشي و با مرام هم از مخفيگاه هاشون بيرون اومدن تا ادامه ي درس رو دنبال كنن.
در همين موقع بلرويچ در اين فكر بود كه به مدير مي گه يكي جارو ها رو دستكاري كرده بوده و بچه هاي گوگولي و ناناز و مظلوم، از جارو ها افتادن. البته به اين هم فكر مي كرد كه كلاسش خلوت تر شده!
بلرويچ: بچه ها همون طور كه ديديد جاروها قابل اطمينان نيستن و امروز درس عملي نداريم!
شاگردان:
بلرويچ ادامه داد:
- اولين چيزي كه مي خوام امروز بگم اينه كه...

سوال اول
جارو بهتره چون طول عمرش بيشتره و رسيدگي كمتري مي خواد فقط كافيه برقش بندازيم و...
ديگه اينكه مي شه باهاش كوييديچ بازي كرد، مي شه به آسمونا رفت!، سرعت مدل هاي خوبش بالاست و مي شه باهاش آزادانه اين ور و اون ور رفت.
موتوره هم مزيت هاي داره مثل:
تا سقف چهار نفر روش مي تونن سوار بشن و در نتيجه مي توني ننه و آبجي (!) رو برداري بزني به كوه و دشت! اما اگر دونفر سوار يك جارو بشن، هردوتا به همراه جارو پرت مي شن پايين.
بعد اينكه پروفسور ازش استفاده مي كنه!

سوال دوم
گواهي استاندارد داشته باشه و داراي دزدگير قوي باشه، تك نفره نباشه.
تا آخر عمر گارانتي داشته باشه، قابليت تعويض قطعات. قابليت آپ تو ديت شدن.

سوال سوم
سرخگون هاي امروزي سي سانتي متر قطر دارن، از دست بزرگترن و كم وزنن.
بازدارنده ها كه قبلا از سنگ و فلز بودن، امروزه از آهن هستن و قطر 25 سانتي متر دارن.
گوي زرين يك سوم دسته و سبكه.

سوال چهارم
امروزه با پيشرفت علم و تكنولوژي و... چماق ها انواع مختلفي دارند. مثلا:
نوعي چماق هست كه قابليت ناك اوت كردن چندين نفر رو داره.
نوعي ديگه فقط حساب يك نفر رو مي رسه اما درست و حسابي مي رسه.
چماقي هم هست كه مي شه درجه ي ضربه به بازدارنده رو تنظيم كرد و با يك حركت كوچيك دست خودش به بازدارنده ضربه مي زنه.
چماق ديگه براي افراد مايل به خودكشي مناسبه كه روي خود آدم برمي گرده.
چماقي هم هست كه خارداره. در گذشته كه از چماق ها براي رسيدن حساب افراد استفاده مي شده، بازيكنا اين چماق ها رو وارد كوييديچ هم مي كردن و نمي فهميدن چرا بازدارنده ها سوراخ مي شن.
چماق آخر هم به نظر ديگران از جمله داور سبك و معمولي به نظر مي رسه اما...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هنوز در همين نزديكي شايد منتظر ماست
يك جاده ي جديد يا كه دروازه اي مخفي?
ارسال شده در: چهارشنبه 21 تیر 1385 15:33
نمایش جزئیات
آفلاین
1-اینگونه شد که بلرویچ جلوی مدیر مدرسه ظاهر شد.
مدیر:مگر بهت نگفتم که با سرعت کمتر از 200 تا تو مدرسه نری؟
بلر:بله جناب!ولی منم کمتر از 198 ا نفرفتم که.تو راه هم فقط 200 نفر رو کشتم تا کارم علم ها اسان تر بشه.
مدیر:افرین واقعا که مهام خوبی هستی
پشت در
دانش اموزان به یکدیگر:الان اخراجش میکنه!
الان موتورشو میگیره
الان میزنه تو گوشش
فکر کنم از گروهش 100 امتیاز کم کنه.
مدیرو بلر میان بیرون
مدیر:بله شما درست میگید و حق کاملا با شماست
ناگهان دانش اموزان از تعجب یکی دو دونه شاخ در میارن.
------------------------
2-با توجه به نمایشنامه این جلسه ، آیا موتور براوو بهتر است یا جوب جارو ؟ توضیح دهید
موتور براوو بهتر هست عزیزم.همانطور که دیدی موتور براوو به معلم ها زیاد کمک میکنه و هیجان انگیزه ادم نمیدونه ترمزش خوب کار میکنه یا نه؟ادم شور و هیجان پیدا میکنه وقتی سوارش میشه ولی چوب جادو همه چیش دست خودته.
3- مشخصات چوب جاروی استاندارد ؟ ترجیحا ساخت قزوین
1:سوراخ برای امنیت دیگران توش داشت باشه
2-عکس برادر حمید روش باشه
3-مهر استاندارد قزوین روش باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 21 تیر 1385 08:11
نمایش جزئیات
آفلاین
امروز حس نمایشنامه نیست
صاف میرم سر سوال ها

دوما براوو جوات تره
سوما ما که هالی دیویدسون نداریم سوار شیم پس بچسب به براوو که از هیچی بهتره

اگه کسی براوو پرنده هم خواست بیاد پیش خودم

________________________-
2
چوب جاروو ی ساخت قزوین چند ویژگی خوب داره
1 طوری طراحی شده که در مسابقات کویدیچ اجازه نمیده بازیکن های حریف از پشت سر شما حرکت کنن همیشه شما پشت سر اون ها هستشن

(البته با این وضع به درد مسابقات مهم نمیخوره)

2 هر کس از این چوب جاروو ها بخره تا یه سال برادر حمید براش دعا یخیر میکنه

3 خرید چوب جاررو ی ساخت قزوین باعث پیشرفت اقتصادی آن منطقه میگردد

___________________________-

-
کوافل:
کلا چیز خطر ناکیه در موردش سوال نکید بهتره

اسنیچ:
یک توپ خوفیه
آدم میبینه حال میکنه
زرد (رنگ هافل)
با کلاس

بلوجر ها:
این دیگه تخصص خودمه
سیاه سیاه سیاه
اصلا قابل وصف نیست
ولی اینقدر حال میده با بلاجر بزنه تو کله ی مهاجم ها
تو شیکم دروازه بان هم میشه زد

چون من نمایشنامه نزدم یه داستان کوتاه در مورد چماغ خودم براتون مگم

یه روز من و گراوپی و باک بیک رفته بودیم جنگل گردش
گراوپی یه درخت خوشل دید
با خودش گفت: ها باب حیفه من اینجا باشم . درخت اینجا باشه . من از بقل درخت رد بشم . درخت سالم بمونه
برای همین با یه حرکت ارزشی ورزشی کلا درخت رو از ریشه در آورد

بعد دیدی حیف درخته رو زمین بمونه که گفتیم چیکار کنیم
به این نتیجه رسیدیم برای گرواپ خلال دندون درست کنیم

بعد از درست شدن خلال دندون ها من چندتاش رو برای خودم ورداشتم (برداشتم )
حالا اون خلال ها شده چماغ من

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!