جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

37 کاربر(ها) آنلاین هستند (28 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
37 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

كلاس نجوم و ستاره‌شناسی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس نجوم و اختر فيزيك
ارسال شده در: پنجشنبه 29 تیر 1385 09:30
نمایش جزئیات
آفلاین
1. ليست جادوگران و ساحره هايي که تو لاو نايت عاشق هم شدن! ( 5 تا کافيه! )

1:سرژ و كفي
2:هري و چو
3:هري و جيني
4:هرميون گرنجر و رون ويز لي
5:كروم و هرميون

2. رنگ هايي که سياره ي ونوس توي لاو نايت به خودش مي گيره چيا هستن؟!

سرخ رنگ است و گدازه ها يي در اطرافش وجود دارد. (همون طور كه در عكس زير ميبينيد.)

3. نمايشنامه اي بنويسين و خودتون رو در حال رصد ونوس متجسم بشين!

بچه ها تلسكوپ هايشان را برداشتند و به لبه برج رفتند. و هاج و واج به آسمان نگاه كردند.
پروفوسور لاوگود گفت: بجنبيد ديگه. پروفوسور كوييرل كارم داره.... دنيس هاج و واج در آسمان دنبال ونوس ميگشت... كه يهو جادوگري با جاروش در آسمان به سمت ديگه رفت، ساحره ديگه اي هم به سرعت دنبال اون رفت. دنيس با خودش فكر كرد كه شايد اين هم از اثرات شب لاو نايت باشه...! يا شايد هم امشب، شب لاو نايت باشه..!

4. عكسي از ونوس

ونوس در شب لاونايت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنیس در 1385/4/29 9:41:36
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 23:22
نمایش جزئیات
آفلاین
زوج هايي كه در شب هاي لاونايتس عاشق هم شدن.
آقا و خانم اسپيگل.
لوكاس لاوگود و مونا گرنجر.
برد پيت و آنجلينا جولي.(اين دو جادوگرن)‌
تيم هاس و نيكول كيدمن.
آقاي پادمور و خانم پاتر

خب طبيعتا در اين شب هاي مخصوص كه به لاونايتس معروفن رنگ سياره ي ونوس به رنگ عشق و دوستي يعني رنگ سرخ پر رنگ در مياد كه نشون از عشق و زندگي مي ده.

شب بود.يك دوربين دو چشمي 90 ×80 داشتم و تقريبا در صدد خريدن يك تلسكوپ انعكاسي 6 اينچي بودم.به تلسكوپي كه قرار بود بخرم فكر مي كردم.يهو يه حسي بهم گفت كه برم پشت بوم و با دوربينم كه تقريبا به خاطر نداشتن سه پايه و لرزيدنش ازش كلافه شده بودم به رصد بپردازم.دوربينمو برداشتم و يه پشت بوم رفت.هوا خيلي مناسب بود و تقريبا بادي هم نمي وزيد.
دوربينمو به طرف سماك اعزل كه خيلي بهش علاقه داشتم گرفتم.يك دفعه نور خيره كننده اي به چشمم خورد.سياره ي خيلي بزرگي كه نور سرخ آتشيني داشت توجهم رو جلب كرد.اولش فكر كردم كه مريخه كه سرخه ولي خيلي بزرگ تر از اون به نظر مي رسيد.حسه خيلي خوبي بهم دست داد.فكر مي كردم مي تونم همه ي دختر هارو به خودم جذب كنم.درخشش سياره به آخرين حد خود رسيده بود.واقعا احساس هيجان انگيزي بود......................]
عكسي از سياره ي ونوس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دارن الیور فلامل در 1385/4/28 23:27:02
ویرایش شده توسط دارن الیور فلامل در 1385/4/28 23:33:17
[i][size=small][color=3333CC]هيچ وقت نگوييد كه اي كاش زندگي بهتر �
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 21:35
نمایش جزئیات
آفلاین
1. ليست جادوگران و ساحره هايي كه تو لاو نايت عاشق هم شدند!(5 تا كافيه!)
1) جيمز پاتر و ليلي
2) اسلاگهورن و مادام ماكلين
3)اسنيپ و افشار
4)فيلت ويك و بانوي چاق
5) مصطفي ويزلي و سكينه گرنجر
2. رنگ هايي كه سياره ونوس توي لاو نايت به خودش مي گيره چيه؟
در اول شب چون هم شاعرانه و عشقولانست قرمز ه يك ذره كه از اول شب گذشت و توي عشقولانه بازي حرف هاي عشقولانه به كلمه پروني مبدل مي شه رنگ ونوس از قرمز به قهوه اي تبديل مي شه حالا مي رسيم به آخر شب كه خانم با 100 كيلو طلايي كه به تمام تنش بسته در پايان شام خوردن شوهرش با يكم حرف هاي قشنگ ويك قهوه دلچسب شوهر مي خواهد بگه كه يك سرويس جديد ديده و مي خواهد اين جاست كه رنگ ونوس از قهوهاي ميشه سياه اونم چه سياهي البته بايد بگم كه تو لاونايت محال ممكنه كه اينطور بشه! اما كدوم زني كه طلا نخواهد حتي يك ساحره!
3.نمايشنامه اي بنويسيد و خودتون را در حال رصد ونوس مجسم كنيد.
سه شنبه بود ساعتم فكر كنم 1:00 صبح بودهمه مشغول ور رفتن با تلسكوپ هاشون بودند پاتريشيا هم كه دست از پا نمشناخت هي به خودش تلقين ميكرد كه موفق نميشه كمي اون طرف تر برادران ويزلي با يك تلسكوپ مشغول ور رفتن بودند فرد هي تلسكوپ را به چپ و جرج هي تلسكوپ را به راست مي كشيد و هردو زير لب غرغر مي كردند وضع بقيه هم بهتر از آنها نبود پاتريشيا كه هي تلسكوپ را به اين طرف وآن طرف ميچرخاند و اسم ستاره ها را يكي پس از ديگري مي گفت نا گهان به يك ستاره ي پر نور رسيد بنابر محاسبات او او بايد ونوس را جاي ديگري ميديد ولي مشخصات جور بود او متوجه شد كه باز هم جاي صفر ها رو قاطي كرده است و ناگهان نفسي گرم را پشت خود احساس كرد سرش را كه بر گداند ديگر چيزي نديد همه جا سياه شده بود ناگهان حس كرد كه كسي آب در صرت او مي پاشد چشمش را كه باز كرد ديد كه همه بچه ها دور او جمع شدند وي خوشحالند و فهميد كه غش كرده است ولي يكي از بين جمعيت داد زد و گفت آفرين پاتريشيا تو اون رو پيدا كردي حالا 50 امتياز رو يك جا مي گيريم در آن لحظه لبخندي بر لبان پاتريشيا نقش بس كه تا 100 سال ديگر به ياد مي ماند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بودن يا نبودن مسئله اينست. آيا شرافتمندانه تر است كه ضمير انسان تير طالع شوم ر
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 20:03
نمایش جزئیات
آفلاین
1- نمید و هری پاتر
2- دراکو و آنیتا
3- لیلی و جیمز پاتر
4- هاگرید و مادام ماکسیم
5- دین و جینی
2. رنگ هايي که سياره ي ونوس توي لاو نايت به خودش مي گيره چيا هستن؟! انواع مختلف داره که حتی بعضی اوقات نمیشه اونا رو به رنگه دیگه ای تشبیه کرد!! اما رنگ هایی که اکثر اوقات به خودش می گیره ایناست:
1- زرد 2- صورتی 3- آبی 4- قرمز 5- مشکی 6- سفید 7- نارنجی
میدونید من عاشق دیدن با چشم غیر مسلح هستم آخه ه عینکی دارم که از قشنگی داره بال در می آره!!! به هر حال رفتیم نوک برج استادیم من زل زده بودم به ونوس که یهو یه صدایی شنیدم : خجالت بکش مرد حسابی !!! من مجسمه ی ونوسم !!! چشماتو درویش کن!!!
خب منم نگاهم رو از ونوس برداشتم . دوباره با چشم غیر مسلح شروع کردم به دیدن یه دایره دیدم که ...
چشمام رو تنگ تر کردم تا با دقت بیشتری ببینم ..
اون دایره صورتی بود!!! اما مگه ونوس زرد نیست؟ انگار اون دایرهه فکر منو خونده بود و گفت : آره پسر جون من زردم ولی امشب لاو تو نایته!!!
منم که تازه روشن شده بودم دست دختری رو که بهم معجون روشنفکری تاف کرد پس زدم و با یک عینک آفتابی خودم رو مجهز کردم تا چشم به هیچکس نیفته!!!
4. يه عکس از ونوس رو نشون بدين( امتيازي! )
سیاره ونوس 1
ونوس در مقابل خورشید
!!!ونوس و بقل دستیش
سیاره ی ونوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلم تنگ شده برات
چون نیستی اینجا برام
من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام

ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 19:14
نمایش جزئیات
آفلاین
زاخی و زاخیه
سرژ و سرژیا
کفی و کفیه
آنی مونی و آنیه مونیه
هدویک و هدونیا
آرشام و آرسام

2. رنگ هايي که سياره ي ونوس توي لاو نايت به خودش مي گيره چيا هستن؟

رنگ یشمی خال خال ...
در کل فقط به این رنگ در میاد
این رنگ مد سال 1385 (البته بهار و تابستان)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 16:19
نمایش جزئیات
آفلاین

1-دراكو و آنيتا
2-مرلين و بتول
3-پاتر و كوييرل
4-زاخي و ايوانا
5-سرژ و كفي

در واقع ونوس در هر لاونايت رنگ به خصوصي ميگيره كه همه شاد هستند و در بعضي از لاو نايتها هم به چندين رنگ و شبيه رنگين كمان ديده ميشه ولي اكثر رنگهايي كه به آنها تغيير رنگ ميدهد طلايي،نقره اي،صورتي،يشمي با خالهاي قرمز(!)،قرمز با گلهاي سبز(!)،راه راه سبز و قرمز و آبي(!)،زرد،آبي آسموني،آبي تيره با نقطه هاي نقره اي و غيره است....

همه بچه ها مشغول كار كردن با تلسكوپشون بودن.هلگا هم داشت با تلسكوپش ور ميرفت و هي كلش رو كج ميكرد و يه چشمش رو ميبست وبعد چشمش رو باز ميكرد و كلش رو به يه ور ديگه كج ميكرد و يه چشم ديگش رو ميبست!همراه با اين حركات ارزشي تنش هم تكون ميخورد به طوري كه اگه يه نفر نگاش ميكردفكر ميكرد كه داره بندري آروم ميرقصه!هلگا همينجوري با خودش حرف ميزد:
هلگا:ها اي من هيچي نوفهمم..اي كو پس؟..سي چي نمياد؟..اكه خداااااااااا..اي زهره هم ما رو سركار گذاشته بيده..ها اي چي بيده؟..چني گنده بيده..ها اي دو تا حفره داشته بيده..ها چقدر خزه؟..آب هم داشته بيده!..هاااااا من جزيره اي ناشناخته كشف وكردم از خودم..
هلگا سرش رو مياره بالا كه پروفسور لاوگود رو صدا بكنه و بهش بگه كه توي ونوس يه جزيره ناشناخته پيدا كرده كه متوجه ميشه كه در تمام اين مدت زابيني داشته از اون ور تلسكوپ به هلگا نگاه ميكرده و اون چيزي كه هلگا ديده جزيره نبوده بلكه نسخه بزرگ شده دماغ زابيني بوده!..پقي صدا شليك خنده ميره توي هوا و همه از خنده ريسه ميرن حتي پروفسور لاوگود!هلگا هم حرسش در مياد و به خودش ميگه كه حالا اگه من اولين نفري نبودم كه ونوس رو پيدا كردم؟!روتون رو كم ميكنم!بعد گوشيش رو از توي جيبش در مياره و زنگ ميزنه به مادربزرگ ونوس ميگه كه پاشه از زهره بياد زمين!
دو دقيقه بعد:
ونوس بدو بدو از پله ها برج مياد بالا(دل آدم كه جوون باشه 164 تا پله چيزي نيست كه!)
ونوس رو به هلگا:(از همون شكلكهايي كه دستش رو باز ميكنه،شكلكها كار نميكنن)نوه عزيزم...
هلگا رو به مادربزرگ ونوس:(بازم از همون شكلكها)مادربزرگ..
و اينگونه بود كه هلگا اولين نفري بودش كه ونوس رو پيدا كرد!!!...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 16:13
نمایش جزئیات
آفلاین
یاهو

تومی و ایوی جانسون !
آقا و خانم پادمور !
ولدی کچل و منیروا !
تیفا پاتر و کلود پادمور !
رون ویزلی و مهتاب شیطون !

در ابتدای شب قهوه ای ملایم میشه ، اما هر چه شب تر میشه به قرمز تغییر پیدا میکنه تا اونجایی که در گوشه ی ضلع غربی میتونیم تصویر نچندان واضحی از قلب دید! ( البته این قلب قفط برای عاشقان واقعی و مخلص دیده میشه ! )

شب بود!... ماه پشت ابر بود !... جسی و مری به آسمان نگاه میکردند!... ستاره های درخشان همه جا را فرا گرفته بودند!.... جسی که مشغول انجام تکالیف درس نجوم خود بود و سخت در حالی تمرکز با صدای جییییغ مری از جا بلند شد و به سمت اون و تلسکوپش کرد!
جسی مشکلی پیش اومد؟؟؟
مری که از شدت خوشحالی سر از پا نمیشناخت گفت:
_ نگاه کن ، با تلسکوپ میتونی ونوس رو ببینی !
جسی برقی در چشمانش درخشید و گفت:
Wow...جدی میگی؟؟
مری:آهین !
جسی کتابهایش را روی زمین گذاشت و به آسمان زیبای شب نگاه کرد !.. بعد از کمی چرخاندن لنز تلسکوپ ، جسی توانست سیاره ی زیبای ونوس را که مانند توپی قرمز رنگ در آسمان بود را ببیند و لذت ببرد!
مری: خوش میگذره؟؟
جسی : آهین

. يه عکس از ونوس رو نشون بدين( امتيازي! )
درخشش خیره کننده ی ونوس*

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جسيكا پاتر در 1385/4/28 18:45:19
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 15:37
نمایش جزئیات
آفلاین
+ليست جادوگران و ساحره هايي که تو لاو نايت عاشق هم شدن! ( 5 تا کافيه! )

1) تزئوس و آریادنی
2) لیلی و مجنون
3) لیلی و جیمز پاتر
4) آقا و خانم اسمیت
5) رومئو و ژولیت

+رنگ هايي که سياره ي ونوس توي لاو نايت به خودش مي گيره چيا هستن؟!

ونوس در شب های لاو نایت به رنگ طلایی دیده می شود. این رنگ طلایی باعث می شود ونوس درخشش و لطافت خاصی داشته باشد و قلب را در سینه به لرزه در آورد.
البته ونوس گاهی هم در این شب ها به رنگ های صورتی و قرمز هم دیده می شود که نشان دهنده انرژی فراوان عشق است.

+نمايشنامه اي بنويسين و خودتون رو در حال رصد ونوس متجسم بشين!

با حرص مشتی به تلسکوپ بی مصرفم زدم. همه چیز را به جز خود ونوس رصد می کرد. من تا آن لحظه همه سیاره های دیگر در منظومه شمسی، چند سیاره کشف نشده در کهکشان های دیگر، موجودات فضایی و چند ستاره دنباله دار و شهاب رصد کرده بودم. اما خبری از ونوس نبود. تا این که شک کردم نکند ونوس ناپدید شده باشد. یا شاید هم رصد ناپذیر!
تصمیم گرفتم هر طور شده ونوس را پیدا کنم. بنابراین تلسکوپم را روی "رصد اوتوماتیک" تنظیم کردم و خودم با خیال راحت نشستم. چند لحظه بعد صدایی شنیدم که نشان دهنده این بود که ونوس رصد شده. من با آرامش نگاه کردم و ونوس را دیدم که از پشت عدسی تلسکوپ بزرگتر و نزدیک تر به نظر می آمد.
من- چه عجب! بالاخره شما رو زیارت کردم!
ونوس- زیارت من که به این راحتی ها نیست! تا من اجازه ندم کسی نمی تونه منو رصد کنه!
من- پس افتخار بزرگی نصیب من شده.
ونوس- بله. تو باید خیلی به دیدن من مفتخر باشی!
من توی دلم- سیاره هم به این از خودراضی ای ندیده بودم!
ونوس-
من- پروفسور، رصدش کردم!

+يه عکس از ونوس رو نشون بدين (امتيازي!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 13:08
نمایش جزئیات
آفلاین

1.خانم هويج و آقاي هويج
2.زاخارياس و زاخي
3.مرلين و مالي
4.آقا و خانم اسميت
5.آقا و خانم جانسون

. رنگ هايي که سياره ي ونوس توي لاو نايت به خودش مي گيره چيا هستن؟!

به رنگ هاي نارنجي و قرمز تبديل ميشه در بعضي از اوقات هم به سفيد(اين مورد خيلي نادره)

من نشسته بودم توي كلاس نجو يك دفعه معلم گفت:
خب بايد برم و ونوس رو رصد كنيم
انگار يك پتك زده بودن توي سر من ولي از سر اجبار بلند شدم و به پشت سر بقيه ي بچه ها از كلاس خارج و به سمت برج رفتم...
در آنجا تلسكوپهاي مخصوص رصد حاضر بود من در جاي هميشگيم نشستم...كاغذي در كنارم مثل روال هميشه حاضر بود كه من گزارشم رو توي اون بنويسم....
مشغول كارم شدم...ولي نميدونم چرا حوصله نداشتم به هر صورت بعد از كلي كشت و گزار سياره ي ونوس رو پيدا كردم ...واقعا زيبا بود....شروع كردم به گزارش نوشتن ....
چيزي در روي سياره تكون ميخورد به نظر ميرسيد افرادي دارن روي اون راه ميرن ولي آخه اين غير ممكن بود....من همان طور كه در ذربين تلسكوپ نگاه ميكردم شروع كردم با دست راستم گزارش رو نوشتن....آخه اون اشخاص اونجا راه ميرفتن ميرقصيدن...يك چيزي مشكوك بود....صداي معلم منو از جا پروند...
_بليز چي كار داري ميكني؟؟
من از ديدن زهره دست كشيدم و به بليز نگاه كردم.....اون چوب دستيشو به سمت من گرفته بود...ولي من كه چيزيم نشده بود...بله اون 2 تا عروسك رو سر تلسكوپم قرار داده بود و اونارو با چوب دستي تكون ميداد تا من فكر كنم چيزي داره روي سطح زهره حركت ميكنه!!!
با سرعت از جام بلند شدم و به دنبال بليز از كلاس خارج شدم...و نفهميدم معلم امتياز از كي كم كرد....

. يه عکس از ونوس رو نشون بدين( امتيازي! )

اينم لينك:
زهره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 12:45
نمایش جزئیات
آفلاین

1- املیا جکسون و مایکل نستا
2- سوزان جونز و پیتر فردیناند
3- آلیس مالفوی و جاناتان پتیل
4- لیلی پیرلو و جک اشنایدر
5- المیرا گرنجر و الکس ویزلی

. رنگ هايي که سياره ي ونوس توي لاو نايت به خودش مي گيره چيا هستن؟!

نزدیک غروب رنگش صورتیه روشنه . اول شب میشه قرمز کمرنگ . یکم که ازشب میگذره میشه قرمز پرنگ . البته برای کسانی که عاشق نیستن مثل بقیه سیارات دیده میشه پس اگر عاشق نیستید بیخود زور نزنید

. نمايشنامه اي بنويسين و خودتون رو در حال رصد ونوس متجسم بشين!

... دوربین توی تلسکوپ زوم کرده .... قلعه های با شکوهی مشخصه . تلسکوپ آروم به سمت بالا حرکت میکنه و برجهای بالایی مشخص میشن . بعد آروم میره روی پنجره ها . پنجره اول آلبوس مشخصه که با مک گونگال در اتاق تنها هستن . پنجره دوم زاخی و بچه ها دارن خاله بازی میکنن پنجره سوم گیلدی و......
بلیز همچنان داره با تلسکوپ به صحنه نگاه میکنه که پروفسور لاوگود میاد بالای سرش .
لونا : خوب بلیز تو چی رو رصد کردی ؟
بلیز : پروفسور : هیچ نمیدونستم که ونوسم چنین قلعه های بزرگی داره !
لونا : مااااااهاااااا عجب پدیده عجیبی بزار من ببینم !
لونا بلیز رو میزنه کنار و توی تلسکوپ نگاه میکنه . بلیز با خوشحالی به پروفسور چشم دوخته بود تا ببینه چقدر مورد تاثیر کشف او قرار گرفته .
لونا : این که گیلدیه با........
بلیز : بله پروفسور خودم گیلدی رو پیدا کردم . من گیلدی رو توی ونوس یافتم ! گیلدی اونجا هم بی ناموسی رو ول نمیکنه
لونا : صد امتیاز بخاطر دید زدن خونه مردم از اسلی کم میشه (؟) آخه پسره بوووووووووق ( توجه : بلیز ) تو تلسکوپتو گرفتی روی قلعه هاگوارتز . اونم توی اتاق گیلدی !
بلیز : آوووووو من فکر کردم دارم ونوس رو رصد میکنم .
لونا : خوب قبلش باید تنظیمش کنی .
لونا با حرص تلسکوپ رو برای بلیز تنظیم کرد سپس با خشم گفت :
- حالا برو توش نگاه کن !
بلیز در تلسکوپ نگاه کرد :
....دوربین روی دوربین تلسکوپ زوم کرده ....
بلیز در حالی که داره ونوسو نگاه میکنه :
- سلام مادر بزرگه
مادر بزرگه
لونا
بلیز : مادر بزرگه حالتون خوبه ؟ خوش میگذره !
مادر بزرگه : اره ننه جون اونجا چه خبر !
لونا : بلیز جان داری چی کار میکنی ؟
بلیز : خودتون گفتین ونوس رو تجسم کنین !
لونا : آووووووووو خوب اینم هست . حالا لطفا اون چیزایی رو که میبینی برای من بگو .
بلیز : من یه مادر بزرگ مهربونو میبینم . با چادر گل گلیش به من خیره شده و داره به من لبخند میزنه !
لونا
( پایان این داستان ارزشی !!! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!