به زاخاریاس:
باشه من موافقم.از هر گروه یه بازرس انتخاب میشه تا هم مسئول رسیدگی به کار اساتید باشه و هم سرپرست دانش آموزان.کاری که قرار بود اول ترم انجام بشه اما به دلایلی نشد.من فردا یه متن در تابلوی اعلانات میزنم و طبق شرایطی که عنوان میگنم هر گروه میتوهه یه نفر رو به عنوان بازرس برای گروهش انتخاب کنه.
به کاترین بل:
مدرسه از اول تیر باز شده اگه شما جزو تازه واردین هستین و به تازگی در مدرسه ثبت نام کردید باید تا هشتم مرداد صبر کنید تا اسمتون توسط مدیر بر روی تابلوی اعلانات در قسمت ثبت نام برای مدرسه قرار بگیره تا بتونید در مدرسه پست بزنید.
به ادوارد:
بعدا برای استاد جایگزین تصمیم میگیرم.ممنون از درخواستت
به آنیتا:
تقلب از طریق یه وسیله ماگلی؟فکر کنم باید اون سایت کذایی رو توسط جادویه قفلیریوس طلسم کنم تا شاگردا از فکر خودشون استفاده کنن.
دوست عزیز خب مگه مجبوری بیخودی وقتت رو سر سرچ کردن بزاری از مغزت کمک بگیر هم آسونتره هم بیخرج.
به آناکین:
در مورد نکته اول و دوم که اشاره کردید باید بگم که حتما رسیدگی میشه اما در مورد عکس این دیگه به استاد کلاس مربوط میشه که چطوری بخواد نمره بده.
به ایگو:
شما وقتی نمیخواید در کلاستون در همون روز شرکت کنید یا هر چیزه دیگه بهتر به دفتر مدیریت مراجعه کنید نه دفتر اساتید.(اینو فراموش کردم اونروز زیر پستتون بنویسم)
اگه با بازرسی مشکلی دارید هم ترجیحا یا پیام شخصی بزن یا تو دفتر اساتید مطرح کن.ممنون
به بلیز:
دالاهوف که متاسفانه توسط وب مستر فعلا بلاک شده.دلورسم که خیلی وقت پیش استعفا داد و بجاش استرجس رو آوردیم.
به احتمال زیاد تا سه شنبه از هر گروه یه بازرس به انتخاب اعضای هر گروه میزاریم و نظارت بر کار اساتید رو بینشون تقسیم میکنیم که دیگه کمتر مشکل پیش بیاد.
به اساتید و دانش آموزان:
طبق قوانین درصورتیکه امتیازی توسط اساتید اشتباه داده بشه ،بازرس موظف است از گروه ایشون امتیاز کم کنه.
آنلاینها
8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

) گویا توی این یه هفته قوانین تغییر کرده . اگر میشه بگید این قوانین در کجا عوض میشه . یا این از امتیازات اسلی بودنه که هی باید امتیاز کم بشه .