معنا: روسي=} تارميتون= نازل كن،بفرست..... ليكساف= ابديت،(در اصطلاح به روسي قديم معناي مرگ ميدهد)
نوع: سياه
درجه خطر: ***** فوق خطرناك
مخترع: يوناش ليخفات(روسي).(1630-1658)
درباره افسون:
اين افسون در سال 1658 ميلادي، توسط ساحره اي سياه و جنايتكار به نام يوانش ليخفات از منطق باستان مصري، از گونه ششم طبقه بندي شده اساس ساخت افسون خطرناك با ادقام غير قانوني دو افسون نابود شده، اختراع شد. صرفا اين ساحره جنايتكار هدفي جز نابودي و فرو بردن جهان در تاريكي نداشت. اين افسون از غير قانوني ترين افسون ها به شمار مي رود. خوشبختانه اين ساحره جاني موفق نشد اين افسون را روي يك انسان اجرا كند. زيرا در روز فرداي آن به طرز وحشتناكي توسط يك ماگل لهستاني به قتل رسيد.
در حال حاضر اين افسون دو قرن است كه از ميان رفته و شناختي با جادوي چوبدستي ها امروزي ندارد.
از جمله خطرات افسون:
1. بستن راه تنفس
2. خونريزي بدون بند آمدن خون
3. احتراق جادويي لباس بدون مقابله
پرتاب كردن طرف مقابل به آسمان تا ارتفاع 60 متر
درباره مخترع:
يوناش ليخفات در 21 نوامبر سال 1630 ميلادي در سيبري متولد شد. در كودكي به جنوب روسيه به همراه خانواده كوچ كرد. در ميان مناطق فقير روسيه مسكن گزيد. تا اينكه 15 ساله شد. وجود پاك وي سرتاسر پر از نيروهاي تاريك گشت. تا جايي كه پدر و مادر خود و 3 نگهبان را به قتل رسانيد.
به دنبال اختراع افسون هاي جادويي رفت.
از جمله افسون هاي ديگري كه وي اختراع كرده، مي توان به:
ريمسيولوس
هاچثيتاث
ناتيس شانوكل
اشاره كرد...
وي در تاريخ 11 سپتامبر سال 1658 ميلادي، به طور وحشتانكي بدنش توسط يك ماگل لهستاني در جنگل هاي جنوبي ورشو تكه تكه شد. قاتل ماگل هيچ گاه دستگير نشد.

چقدر خطرناک!!من مطمئنم این بشر از اجداد ولدی بوده! هیچکس اینقدر به کشتن علاقه نداره! تو مطمئنی خودت فک و فامیل ولدی نیستی!

مثل ورد قبلیت خیلی عالی بود! ریشه هم که شاهکار بود! فقط واقعا این کلمات این معناهارو میدن یا همینجوری زدی؟!
ادامه بده!!! یه پیشنهاد ببین ورد سفید بزنی چطور میشه

نمره از 10: 10
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

من علاقه وافری به این کشور دارم!!