جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  98 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  210 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: شنبه 14 بهمن 1385 16:25
نمایش جزئیات
آفلاین
جاگسن اون عزیز!

گویا اریک مانچ عزیز برای ورود به سایت برایش مشکلی ایجاد شده و فعلا نمیتونه وارد سایت بشه.اگر میخواهی هر چه سریعتر فرد جدیدی یا خودت رو اعلام کنی برای شرکت در مسابقه چون وقت رو نمیتونیم تغییر بدیم و وقت کم دارید.

ممنون،ایگور کارکاروف و کورن اسمیت مسولان مسابقات انجمن جادو و جادوگری

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 13 بهمن 1385 10:19
نمایش جزئیات
آفلاین
توبیاس جان این چه معجونی بود؟؟؟؟؟
لطفا پستهایی که من در دو صفحه قبل و صفحه قبل سازمان زدم رو بخون و بعد معجون جدیدت رو بزن.
به این معجون امتیاز داده نمی شود...

1-رون ویزلی:46 امتیاز
2-اریک مانچ:44 امتیاز
3-ارنی مک میلان:32 امتیاز
4-جاگسن اون:27
5-داولیش:27
6-باسیلیسک:20امتیاز
7-توبیاس اسنیپ: 16 امتیاز
8-هوریس اسلاگهورن:4 امتیاز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من یه شبح و�
ارسال شده در: چهارشنبه 11 بهمن 1385 23:45
نمایش جزئیات
آفلاین
نام معجون: معجون استرانگ strange

معنی: معجون قدرت

بو: بوی نان کپک زده

مخترع:توبیاس اسنیپ

مواد تشکیل دهنده:خون دم انفجاری ، 200 گرم موی آسیاب شده تک شاخ ، آب بینی غول غار نشین ، پودر نارگیل ، خون منجمد شده ققنوس!

طرز تهیه: 1 عدد پاتیل با عمق 20cm را پر از خون موجوداتدم انفجاری میکنیم و میگذاریم سه هفته با بخار ملایم آب بجوشد.
بعد یخ های خون ققنوس را درون آن میریزیم.
سپس آب بینی غول غارنشین را درون پاتیل میریزیم و سپس میبینیم معجون به رنگ سبز در میاید.
پودر تک شاخ را به آن اضافه میکنیم و بعد معجون آماده است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند

[b]فقط اسل
ارسال شده در: پنجشنبه 5 بهمن 1385 22:08
نمایش جزئیات
آفلاین
از تشکر از جاگسن عزیز که این فرصت رو در اختیار من گذاشت.از دو دوست عزیزمون هم متشکریم.کورن اسمیت عزیز تا چند روز آینده کسی رو معرفی خواهیم کرد.
امتیاز 4 از 15
عالی بود.
4-جاگسن اون:27
5-داولیش:27
6-باسیلیسک:20امتیاز
7-توبیاس اسنیپ: 16 امتیاز
8-گودریک گریفیندور:11 امتیاز
9-خانم بلک:10 امتیاز
10-هوریس اسلاگهورن:4 امتیاز

دوستانی که امتیازشان کم هست(به غیر از هوریس اسلاگهورن) به فکر گرفتن امتیاز باشند چون امکان حذفشان از لیست وجود خواهد داشت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جوما�
ارسال شده در: پنجشنبه 5 بهمن 1385 16:46
نمایش جزئیات
آفلاین
یه معجون درست می کنم و از اریک میخواهم که نقد و امتیازدهیش کنه.
2- بخاری را زیاد کنیم.(اه این چه کاریه. گاز سوخت ملیه باید سرفه جویی کنیم در مصرف گاز)
3- یه معجون درست کنم.
خوب بعد از کمی فکر به این نتیجه رسیدم که معجونی درست کنم که دمای بدن انسان را با دمای اطراف مطابقت بده.
یعنی اگر دمای اطراف 100 درجه بود . بدن انسان را خنک نگاه دارد و اگر دمای اطراف 50- درجه بود انسان را گرم نگاه دارد.
رفتم لیست وسایلی که به درد معجون سازی می خورند را نگاه کردم.
رفتم به سازمان معجون سازان قرن و مواد لازم را از کمد آنجا برداشتم . در آنجا شروع به ساخت معجون کردم. سازمان معجون سازان قرن که مسئولاش من و اریکیم خیلی مجهزه و دارای انواع مواد و وسابل می باشد.
دیدم که اگر در میان آن مواد خون باسیلیسک باعٍث گرما می شود. خون اژدها باعث سرما و موی تک شاخ هم کنترل کننده خوبیه.
خوب آب هم اونها را خوب با هم هماهنگ می کنه.
پس ابتدا آب را در پاتیل ریختم و سپس به دمای 20 درجه رساندمش. خون اژدها را به معجون اضافه کردم و به مدت 3 دقیقه هم زدم . خون به طور کامل در آب حل شد. سپس موی تک شاخ را به معجون اضافه کردم. رنگ معجون خاکستری شد و دود قرمز رنگی از معجون بلند شد. بعدش خون باسیلیسک را به آن اضافه کردم. به مدت 5 دقیقه آنها را هم زدم و سپس معجون اماده شد.
حال وقت آن رسیده بود که آن را امتحان کنم. آن معجون را روی پنج نفر به ترتیب زیر امتحان کردم(البته میزان مواد در هر معجون که به هر نفر می خوراندم فرق می کرد:
1-خودم
2-هدویگ
3-فنگ
4-ولدومورد
5-ققنوس
خوب همان بار که برای اولین بار معجون را درست کردم خودم نوشیدمش چون که خیلی سردم بود. ابتدا گرمای خوبی بدنم را فرا گرفت ولی بعدش ناگهان احساس کردم که خیلی گرمم شده و دارم آتش می گیرم. به این نتیجه رسیدم که کمی مقدار خحون باسیلیسک و اژدها زیاده و باید مقدار آنها کمتر شه.
طی بقیه آزمایشات که روی افراد بالایی انجام دادم توانستم مقدار ماده لازم برای یک نفر را درست کنم که به مدت 10 ساعت دمای بدنش تنظیم باشه.
مقدار مواد:
خون باسیلیسک(یک دهم لیتر) خون اژدها(یک دهم لیتر) موی تک شاخ(50 گرم)آب(یک چهارم لیتر)
به خاطر اینکه معجون دمای بدن را کنترل می کند . نام معجون را معجون کنترل کننده دمای بدن گذاشتم.
-------------------------------------
اریک ازت می خوام که هم معجون من را امتیاز دهی و نقد کنی هم معجون هوریس اسلاگهورن .
بعد از امتیاز دهی لیست کلی اعضا به همراه امتیازاتشان را بزنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جاگسن اون در 1385/11/5 16:50:56
من یه شبح و�
Re: مسابقات دو جانبه!
ارسال شده در: چهارشنبه 4 بهمن 1385 21:31
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و خسته نباشید خدمت اریک مانچ عزیز
همونطور که قبلا هم گفتم بعد از امتحانات ترم اول مسابقات دو جانبه بین تاپیک های سازمان معجون سازان قرن و کارگاه ساخت ورد جادویی برگزار خواهد شد.
از امروز به مدت یه هفته مسئول این تاپیک فرصت داره تا اسم شخص شرکت کننده در مسابقه رو اعلام کنه.نحوه ی اعلام پیام شخصی به من خواهد بود.
قوانین مسابقه به طور کامل در تاپیک ارتباط با ناظرین قرار داده میشه.تاپیک مسابقه هم در روز چهارشنبه ی هفته ی آینده زده خواهد شد.
موضوع مسابقه رو هم ایگور عزیز تعیین می کنه تا سوءتفاهمی پیش نیاد
با تشکر
ناظر انجمن جادو و جادوگری
کورن اسمیت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
دردسر ساز پیچیده
ارسال شده در: چهارشنبه 4 بهمن 1385 15:59
نمایش جزئیات
آفلاین
یادش بخیر...نزدیک صد سال پیش بود. اون موقع ها تازگی از هاگوارتز فارغ التحصیل شده بودم. من تو همه ی مدتی که درس میخوندم نفر شماره یک کلاسای معجون سازی بودم. حتی یه بار با یکی از بچه های هم دوره ایم که اسمش ماگنوس پالیستر بود، مسابقه گذاشتیم که کی میتونه معجون مرکب پیچیده رو طوری تغییر بده که از شدت خوشبویی و خوشمزگی استاد همون موقع امتحانش کنه! که نتیجه ش شد کم شدن پنجاه امتیاز از گریفندور و اضافه شدن بیست امتیاز به اسلیترین! چون معجون ماگنوس بوی فوق العاده ای پیدا کرده بود و استادمون هم نتونسته بود تحمل کنه و ازش خورده بود و به یه ساعت دیواری تغییر پیدا کرده بود! البته ماگنوس شاگرد خوبی بود ولی نتونسته بود اشتباهش رو جبران کنه و من که عمرا همچین چیزی رو درست نمی کردم و به خورد استادم نمیدادم تا بیچاره شم! کارشو با یه افسون ساده درست کردم و بعدشم هیچکی باور نکرد که ما همچین مسابقه ای باهم داشتیم! در نتیجه اون تقسیم امتیازاتی که گفتم انجام شد.

اما قضیه ای که میخوام بگم براتون، مربوط میشه به اولین معجونی که خودم ساختم. اون وقتا جوون بودیم دیگه...میخواستیم زود واسه خودمون کسی بشیم. این شد که تصمیم گرفتم چیزی بسازم که قابل مقایسه با انواع دیگه ش نباشه و یه خورده هم دردسر درست کنه! آخه من از اونجایی که یه اسلیترینی بودم، بدم نمیومد به بقیه ثابت کنم که ما واقعا بهتر و برتریم!

همونطور که میدونین، معجون دردسر ساز ساده بوی خاصی نداره. رنگش سبز روشنه و طعمش هم زیاد قابل تحمل نیست. مواد سازنده ش هم جگر بوقلمون، عصاره شبدر وحشی، پوست پیاز، آب پرتقال گندیده و شیره ی گل بابونیاست.اما از اولین و کلیدی ترین موادی که باید برای درست کردن این معجون داشته باشیم، پوست زیرین و تازه ی شاخدم مجارستانیه! شاخدم ها هم که خودشون به اندازه کافی کمیاب هستن، چه برسه به پوستشون و اونم پوست از نوع مرطوب و تازه!
خوشبختانه با مطالعاتی که من داشتم، به این نتیجه رسیدم که نیازی به پوست شاخدم ندارم، و فقط اگه جاشو با یه قطره آب گریپ فروت عوض کنم، تاثیر جدید و عمیقتری میذاره. در نتیجه تونستم مواد اولیه رو راحت تر از اونی که انتظار میرفت تهیه کنم. غیر از جگر بوقلمون که مجبور شدم به خاطرش با یه پیرزن ماگل درگیر شم و جای چوبی که باهاش توی سرم زده بود تا مدتها ورم داشت و درد می کرد! مشکل دیگه ای نداشتم.

مواد رو به همون ترتیبی که برای ساخت دردسر ساز ترکیب میشن، توی پاتیلم به هم اضافه کردم و فقط عصاره ی شبدر رو گذاشتم برای آخر کار که نهایتا تاثیر عمده ی ماده ی قبلیشو که آب گریپ فروت بود، حفظ کنه. البته اولین بار این معجونو توی زیرزمین خونه ی پدریم ساختم، چون نمیدونستم وقتی آماده شه چیا انتظارمو می کشه!

حین اینکه معجون آماده میشد اتفاق خاصی نیفتاد، فقط پدرم سه بار تا پایین اومد و دوباره برگشت. می گفت نمیدونه برای چی اومده پایین، فقط میدونه که یه چیزی مثل آهنربا هی می کشدش! خودمم بخاطر دود غلیظی که نتیجه تغییر فرم معجون بود یه مدت چشم چپم همه چی رو دوتا میدید!

بعد از آماده شدنش، معجونم رنگش شده بود قهوه ای روشن و اصلا هم نمیشد نزدیکش شد چون تا چند ساعتی مثل آتشفشان فوران داشت و یه جورایی زیرزمین مون هم تغییر رنگ پیدا کرد!
حالا یه نفرو لازم داشتم که بتونم روش اینو امتحان کنم. در نتیجه رفتم پاتیل درزدار و از قضا همون دوستم ماگنوس رو دیدم! سفارش یه جفت نوشیدنی کره ای دادیم و تو یه لحظه که ماگنوس حواسش نبود، از شاهکار جدیدم توی لیوانش ریختم! منتظر بودم که اثر کنه و ماگنوس تغیرات اولیه در اثر خوردن دردسر ساز درش صورت بگیره و حداقلش شروع کنه به جست و خیز کردن و جفت پا گرفتن برای مردم! اما اون خیلی عادی داشت با من حرف می زد و هیچ تغییری هم تو اوضاعش دیده نمیشد. منم دیگه نا امید شده بودم و بلند شدم که خدافظی کنم و برم، اما دیدم یه گوله آتیش انگار که جون داشته باشه داره آروم میره طرف ردای ساحره ای که میز کناری ما نشسته بود. تا من بیام به اون هشدار بدم که مواظب رداش باشه، نصفش خاکستر شده بود و ساحره فریاد کنون از در زد بیرون! تو همین لحظه شیشه ی رستوران هم خورد شد و ریخت زمین! منم که گیج شده بودم، با دیدن خنده های ممتد ماگنوس فهمیدم که معجونم اثر کرده و بدجوریم اثر کرده!

خلاصه...سرتونو درد نیارم! پاتیل درزدار مجبور شد عمده ترین تعمیرات تاریخش رو بخاطر خرابیای اون روز بکنه و ماگنوس هم پونصد گالیون خسارت داد! ایندفه هم هیچکی نفهمید ماگنوس چرا بیخودی و ناگهانی از یه آدم آروم و سربه زیر، تبدیل به یه خرابکار همه فن حریف شده بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0066FF]و آنگا?
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 دی 1385 15:09
نمایش جزئیات
آفلاین
از اریک مانچ به خاطر ساخت معجونش تشکر می کنم.
و در ضمن ببخشید که یه یک ماهی نبودیم . امتحان داشتیم و هنوز هم داریم.
در ضمن اریک مانچ از این به بعد معاون من هستش و اگه من بعد از یک هفته پستی را نقد نکردم ایشون آن را باید نقد کنند . پستهای من هم ایشون نقد می کنند.
باز هم در ضمن این لیست کسانی هست که به خاطر فعالیت کم از اعضا خارج شدند:
10-استابی بوردمن: 8 امتیاز
11-جوزف ورانسکی : 7 امتیاز
12-کنث تیلور:7 امتیاز
13-چارلی ویزلی:6امتیاز
14-رابستن لسترانج:5 امتیاز
15-زاخاریاس اسمیت: 5 امتیاز
آقای هوریس اسلاگهورن هم به عضویت پذیرفته شد ولی اگه فعالیت نکنه از اعضا خارج میشه.
2-چرا معجون رو روی کسی امتحان نکردی؟
خوب فکر کنم نمره 9 مناسب این پست باشه (البته از 15 نمره)

4-داولیش:27
5-باسیلیسک:20امتیاز
6-توبیاس اسنیپ: 16 امتیاز
7-جاگسن اون:15 امتیاز
8-گودریک گریفیندور:11 امتیاز
9-خانم بلک:10 امتیاز
10-هوریس اسلاگهورن:0 امتیاز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من یه شبح و�
ارسال شده در: پنجشنبه 14 دی 1385 17:31
نمایش جزئیات
آفلاین
یه روز عصر توی خونم نشسته بودم و واقعا خسته شده بودم.نمی تونستم بخوابم و واقعا دست و پام درد میکرد.از ماموریت آومده بودم.چند لحظه بعد به فکر درست کردن معجونی افتادم که واقعا بتونه خستگی رو رفع کنه بهمین منظور رفتم به زیر زمین و در انباری رو باز کردم.چون انباری رو تمیز کرده بودم همه چیز سر جای خودش بود.رفتم سراغ مواد اولیه که شامل این مواد میشد :
1.داکسی خشک پودر شده 2 قاشق
2.پودر موی اسب بالدار نصف قاشق چای خوری
3.کمی بیزوار
4.چای مشنگ ها
5.گل خوشبو
6.پودر داکسی
این مواد رو برداشتم و به گوشه انبار که در اونجا معمولا معجون ها رو درست میکنم رفتم و مواد رو بر روی میز قدیمی گذاشتم.اول ظرف معجون سازی رو روی آتشی که به وسیله چوب درست کرده بودم گذاشتم و کمی از چای مشنگ ها رو توی آب ریختم.چایی خوب که جوش خورد رنگش به قهوی متمایل به قرمز عوض میشه و حالا باید کمی گل خوشبو و داکسی پودر شده رو بهش اضافه کرد.وقتی مواد دقیقا درست شده که دود بنفش رنگی از روی مواد بلند بشه و بوی گل رو به راحتی بتونید حس کنید.بعدش موی اسب بالدار رو توی معجون میریزیم حالا معجون رو میگزاریم تا خوب سرد بشه.وقتی که خوب سرد شد بیزوار رو به معجون ضافه می کنیم.بعد از 10 دقیقه قابل آشامیدن است در صورتی که رنگ معجون سبز باشد و بوی گل مورد نظر را بدهد.در این معجون هر گونه گل خوشبویی که خاصیت معجون را عوض نکند را می توان استفاده کرد.راستی بیزوار رو به معجون اضافه کردیم چون ممکنه وقتی خونه نباشید کسی توی معجون چیزی بریزه و شما رو مسموم کنه.آخه یه بار مودی بدون بیزوار درست کرد یکی توش سم ریخت و مسموم شد شانس آورد آرتور بود و گرنه که دیگه هیچی.
خوب امیدوارم از معجونم خوشتون اومده باشه تا چند روز آینده چند تا معجون خوب براتون میزارم.پس برید این معجون رو بخورید تا بفهمید خستگی چطوری از بین میره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جوما�
درخواست عضویت
ارسال شده در: پنجشنبه 14 دی 1385 14:16
نمایش جزئیات
آفلاین
اینجانب هوریس اسلاگهورن، عضو گروه اسلیترین، بدینوسیله درخواست عضویت خود در سازمان معجون سازان قرن را تقدیم می نمایم. در مورد بهترین و بدترین خاطره معجون سازی هم...عرض می کنم خدمتتون!

والا خیلی وقت پیش، من و دامبلدور یه معجونی اختراع کردیم با هم بنام ماگل پیچ3، که در جریان تهیه اون اتفاقات عجیب زیادی افتاد و نهایتا بنده مفتخر به دریافت مدال مرلین درجه سه شدم و این تبدیل به بهترین خاطره معجون سازی من شد.

در مورد بدترین خاطره هم، یه بار در جریان اختراع یه معجون دیگه، ناخواسته بزرگترین ضرر مالی رو به کافه پاتیل درزدار زدم که اونم داستانش مفصله...از اون موقع تاحالا عذاب وجدان راحتم نمیذاره!

حالا چنانچه درخواست بنده پذیرفته بشه، با توضیحات بیشتر جریان اختراع این دوتا معجون رو هم میگم براتون...

با تقدیم احترام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0066FF]و آنگا?