جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

4 کاربر(ها) آنلاین هستند (1 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
2
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  245 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  164 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  194 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک:
Re: « چرا بیشتر حیوانات به هری سریعتر نزدیک میشوند؟» آیا عده ای به صورت آنیماجس هستند؟
ارسال شده در: چهارشنبه 4 مهر 1386 20:36
نمایش جزئیات
آفلاین
این همه حیوون انیماگوس؟ فکر نکنم درست باشه. علتش به نظرم غریزه حیواناته. اونها برخورد آدمها رو می فهمن. همونطوری که اگه باهاشون رفتار کنی آرومن و اگه خشونت نشون بدی دفاع می کنن. در مورد هری هم همینطوره... اون چون از خشونت به دوره و رفتار خوبی با کلیه موجودات داره اونا هم رفتار خوبی نشون میدن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=CC0000]جادوی عشق، قوی ترین جادوهاست
« چرا بیشتر حیوانات به هری سریعتر نزدیک میشوند؟» آیا عده ای به صورت آنیماجس هستند؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مهر 1386 16:49
نمایش جزئیات
آفلاین
هاگرید اصلا هری رو انتخاب نکرد.
بچه ها عقب کشیدن و هری بدبخت و از همه جا بیخبر موند.
هاگرید هم فکر کرد هری اومده جلو ، نمیدونست بچه ها رفتن عقب که.
كروكشانك يا همون كج‌پا در حقيقت يه گربه دو رگه هست كه يه رگش ميخوره به نيزل ها. نيزل ها هم مانند گربه هستند ولي مي توانند جادو را احساس كنند.
ببینید در واقع چیزی رو که حیوانات رو به جذب هری میکنه ، خوب بودنش هست ، همونطور که خیلی ها اشاره کردید رفتار خیلی خوبی با موجودات مختلف داشته و باعث میشده که موجودات با اون دوست بشن !
مثلا چه چیزی باعث شد که مار برزیلی در کتاب یک با هری صحبت کنه ؟
اینکه هری مثل بقیه بچه ها به شیشه قفسش نکوبید و با انگشت اونو مسخره نکرد ، نگاهش کرد ، با ملایمت با اون صحبت کرد ، نجاتش داد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: « چرا بیشتر حیوانات به هری سریعتر نزدیک میشوند؟» آیا عده ای به صورت آنیماجس هستند؟
ارسال شده در: چهارشنبه 28 شهریور 1386 13:21
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من ربطی نداره که ادم انیماجس باشه. فکر کنم بیشتر رفتار با اون حیوان باعث میشه که جذب شخص بشه و دلیل دیگه ای نداره . در ضمن مگه هری انی اجس بود که اون مار باحاش حرف زد؟
کلا این تاپیک فکر کنم باید بسته بشه چون عمری توش پست نخورده. بیشترین دلیل من هم همین بود بیاد رو و اعضا ببین تا شاید پست خورد توش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: جمعه 7 اردیبهشت 1386 16:46
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
چون حيوانات به محبت و عشق نسبت به انسانها صادقانه تر پاسخ ميگويند و چون عشق را در وجود هري حس کردند به آن نزديک ميگردند و براي آن احترام قائلند...

من هم یک جورایی موافقم.
پررسی عزیز هم پایین تر پست داده.
هری وقتی به باغ وحش رفت یک بچه ی ساده بود برای همین مار باهاش حرف زد.
سال سوم تنها هری بود که رندی نکرد و عقب نرفت.
و...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We'll Fight to Urgs mate, so don't shock your gecko!
ارسال شده در: شنبه 1 اردیبهشت 1386 14:52
نمایش جزئیات
آفلاین
چون حيوانات به محبت و عشق نسبت به انسانها صادقانه تر پاسخ ميگويند و چون عشق را در وجود هري حس کردند به آن نزديک ميگردند و براي آن احترام قائلند...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: شنبه 1 اردیبهشت 1386 14:34
نمایش جزئیات
آفلاین
به زرس قاطع حیواناتی که سریع تر به هری جذب می شوند آنیماجس نیستند.
از کتاب اول تا ششم شاهد اتفاقاتی بودیم که حتی در یک جادوگر معمولی نیز همچین اتفاقاتی روی نمی هد.
مثلا داشتن مهر مادر که در کتاب اول باعث سوزاندن چهره کوییریل شده و باز هم در کتاب 1 در اوایل وقتی که هری می تاند در باغ وحش با مار حرف بزند یا چتری هایش در عرض یک شب در آمد.
این نشان دهنده قدرت فوق العاده ی هری هست که به طور قطع برای جانوران نیز صدق می کند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 اسفند 1385 11:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
من گفته مونالیزا را با توجه به عقیده خودم مقداری تغییر میدم چیزی به آن اضافه میکنم:

هری با حیوانات بیشتر احساس همدردی میکنه ولی دراکو خیر.خیلی وقتا شده که دراکو اینو ثابت کرده که با حیوانات رفتار مناسبی ندارد.
ولی اگر هری یادتون باشه با گرواپی،سانتور ها و خیلی حیوانات دیگه به مهربانی رفتار کرد و سعی در آسیب زدن به آنها نکرده تا به اینجا.مثلا اگر دراکو به آراگوگ روبه رو میشد ممکن بود تا نجات پیدا میکرد به همه خیر میداد و میدومدن اون جانور را پیدا کرده و میکشتند.

این هم میتواند دلیلی باشد که من در ادامه جمله مونالیزا عزیز گفتم.

ببینید در واقع چیزی رو که حیوانات رو به جذب هری میکنه ، خوب بودنش هست ، همونطور که خیلی ها اشاره کردید رفتار خیلی خوبی با موجودات مختلف داشته و باعث میشده که موجودات با اون دوست بشن !

مثلا چه چیزی باعث شد که مار برزیلی در کتاب یک با هری صحبت کنه ؟
اینکه هری مثل بقیه بچه ها به شیشه قفسش نکوبید و با انگشت اونو مسخره نکرد ، نگاهش کرد ، با ملایمت با اون صحبت کرد ، نجاتش داد !

یا اینکه در کتاب سوم با هیپوگریف ! در واقع آروم به اون نزدیک شد ، تعظیم کرد ، نوازشش کرد ، ولی مالفوی که خودش رو از همه برتر میدونست به سرعت نزدیکش شد ، به خیال اینکه حیوانات و موجودات برای آدم های اصیل ثروتمند ارزش بیشتری قائلند !

یا در کتاب چهارم ، حتی حس همدردی موجودات خشن دریایی رو بر انگیخت به طوری که فرماندشون این موضوع رو به دامبلدور خبر داد !

یا موجودات دیگه ! مثل فایرنز که انقدر سریع با هری دوست شد !

یا دابی ، با اینکه به دوستان هری قربان قربان میگه ولی از رفتارش متوجه میشید که چقدر به هری علاقه داره ، حتی قبل از اینکه هری اون رو نجاتش بده ، در کتاب یک اظهار میکنه که هیچ جادوگر شرافتمندی اون رو به نشستن دعوت نکرده و یا اینطور به آرامی و ملاطفت باهاش صحبت نکرده !

بنظر من نیروی درونی اون باعث میشه که موجودات بهش رو بیارن ، اکثر موجودات اونو میشناسن ، به نظر من این نیروی محبت و عشق هست که باعث جلب بیشتر موجودات به خودش میشه !
حتی جادوگران رو هم همینطور !

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 20 اسفند 1385 20:26
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
شاید هم حس کنجکاوی هری باعث میشه که توجه حیوانات بهش زودتر از بقه جلب بشه منظورم اینکه حیوانات میفهمن چه کسی چه حسی داره ، مثل همون قضه باکبیک که هری رو با مهربانی رفتار کرد ولی تا مالفوی نزدیکش شد قاطی کرد

من گفته مونالیزا را با توجه به عقیده خودم مقداری تغییر میدم چیزی به آن اضافه میکنم:

هری با حیوانات بیشتر احساس همدردی میکنه ولی دراکو خیر.خیلی وقتا شده که دراکو اینو ثابت کرده که با حیوانات رفتار مناسبی ندارد.
ولی اگر هری یادتون باشه با گرواپی،سانتور ها و خیلی حیوانات دیگه به مهربانی رفتار کرد و سعی در آسیب زدن به آنها نکرده تا به اینجا.مثلا اگر دراکو به آراگوگ روبه رو میشد ممکن بود تا نجات پیدا میکرد به همه خیر میداد و میدومدن اون جانور را پیدا کرده و میکشتند.

این هم میتواند دلیلی باشد که من در ادامه جمله مونالیزا عزیز گفتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 20 اسفند 1385 14:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من ديشب توي اين تاپيك يه پست زدم كه الآن نيستش.
مي خواستم بدونم آيا نوشته هام حذف شده يا به يه تاپيك ديگه منتقل شده؟ضمناً يه سؤال:مشكلات و سؤالاتي كه در مورد تاپيك ها مطرح مي شه رو در كدوم قسمت سايت بايد مطرح كنيم؟

دوست عزيز اين پست شما به تاپيك گفتگو با ناظرين تالار اصلي انتقال داده ميشه و اما در مورد سوالتون ببين هر انجمن يه سري ناظر داره و هيچ انجمني رو نميتوني پيدا كني كه توش يه تاپيك گفتگو با نظارين نداشته باشه شما تو اون تاپيك ميتونين نظري اگه در مورد انجمن يا تاپيكاش دارين بيان كنيد و ناظرين هم جواب بدن. در مورد پستت هم من كاري نكردم احتمالا درست ارسال نشده اگه هم ارزشي زدي صد در صد توسط دوستم ايگور كاركاروف پاك شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 19 اسفند 1385 19:07
نمایش جزئیات
آفلاین
البته اولین جانوری که باهری حرف زد همون مار بوا بود که فصل های اول کتاب اول بود!
در رابطه با اینکه زودتر نزدیک هری میشند شاید دلیل کارکاروف درست باشه، شاید هم حس کنجکاوی هری باعث میشه که توجه حیوانات بهش زودتر از بقه جلب بشه منظورم اینکه حیوانات میفهمن چه کسی چه حسی داره ، مثل همون قضه باکبیک که هری رو با مهربانی رفتار کرد ولی تا مالفوی نزدیکش شد قاطی کرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M

وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام