جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: یکشنبه 27 خرداد 1386 17:29
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت مدیریت هاگوارتز؛
از اینکه بنده رو استاد درس گیاه شناسی کردید کمال تشکر رو دارم ولی گویا من درخواست دو درس "تاریخ جادوگری" و "پرواز و کوییدیچ" رو داده بودم تا بلکه استاد یکی از این دروس بشوم ولی گویا اشتباه یا اتفاقی رخ داده که من استاد درس "گیاه شناسی" شدم...!

ممنون میشم اگه جواب بدید.
با تشکر.

بله میدونم.درخواست شما برای اون دو کلاس رد شد. چون از هافلپاف استاد کمی داشتیم من شما رو برای درس گیاه شناسی در نظر گرفتم.اگه تمایلی به تدریس این درس ندارید اعلام کنید تا شخص دیگری رو جایگزین شما کنم.موفق باشی

[color=FF0000 ممنون از اینکه من رو استاد این درس کردید. امیدوارم بتونم این درس رو ادامه بدم و تدریسش کنم [/color]

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/27 17:42:31
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/3/27 18:02:19
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/3/27 18:17:11
ارسال شده در: شنبه 26 خرداد 1386 22:13
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب پروفسور شما نگفته بوديد بايستي با اسامي كتاب نمايشنامه ها نوشته بشه! مگر نه حتمآ يه نظر سنجي گذاشته ميشد...

الانم واقعآ اگر دقت كنيد، وقتي اونطوري بنويسن تيمها هم سوژه هايي كه ميشه استفاده كرد خيلي خيلي كمتر ميشه و هم كلآ خيلي دست آدم واسه نوشتن محدود ميشه و فكر ميكنم كه جذابيت كوييديج رو به حداقل ميروسنه!
و به قول بينز ميشه يه مسابقه ي نمايشنامه! در صورتي كه رول داره انجام ميشه و اسمش رول پليينگ هست! حداقل اينطوري آدم كمي احساس ميكنه كه داره با شناسه هاي مقابلش مسابقه كوييديج در قالب رول ميده...

در كل خيلي مشكل ميشه اونطور نوشتن... و كلآ خيلي كسل كننده ميشه مسابقه!
اميدوارم اين موضوع رو صرف نظر كنيد حداقل اين ترم كه اصلآ صحبتش نشد!! براي ترم هاي آينده هم ميشه به قول خودتون مورد شور قرار بديم اين موضوع رو...
بازم ميگم حرف شما كاملآ متين، ولي شما اعلام نكرده بوديد كه بايد بر اساس اسامي كتاب بنويسيم!

لطفآ يه تجديد نظر بكنيد...

متشكرم؛

باشه من اسامی رو نمیدم اگه فکر میکنید با اسامی خودتون راحت ترید همینطوری پست ارسال کنید.در تابلوی اعلانات در امروز بعدظهر قوانین تغییر یافته در مورد کوییدیچ و هاگوارتز رو اعلام میکنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/27 12:27:25
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
ارسال شده در: شنبه 26 خرداد 1386 18:12
نمایش جزئیات
آفلاین
متاسفانه از چند روزه دیگه مسابقات شروع میشه و من فرصت ندارم قوانین رو تغییر بدم.من سه ماه قبل عنوان کردم اگه با قوانین مشکلی دارید یه تاپیک بزنید و قوانین رو شما بنویسید و من تایید میکنمولی خب کسی همچین کاری نکرد و من الان نمیتونم قوانین رو بنا به خواست چند نفر عوض کنم.
بخاطر عدم حضور تیم اسلایترین مسابقات در سه دوره انجام میشه و به این دلیل احتمالا دو داور انتخاب میشن تا به پستها امتیاز بدن.
امیدوارم بعد از پایان این ترم در مورد قوانین کوییدیچ و هاگوارتز صحبت کنید و قبل از آغار ترم جدید قوانین رو همونطور که دوست دارید تصویب کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 26 خرداد 1386 13:02
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض اندکی سلام
در مورد این قوانین کوئیدیچ هاگوارتز
به نظر من قوانین کوئیدیچ هاگوارتز خیلی مشکل داره
چند نکته منفی نوع برگزاری مسابقات
اول اینکه هر شناسه برا خودش یک پست کامل میزنه و قضیه هماهنگی و کار گروهی سایر قضایا کلا منتفی هستش
دوم نوع انتخاب داوران مشکل داره اینطوری که برا هر بازی یه داوری رو انتخاب میکنین به نظر من داورها باید کاملا مشخص باشن و تمام بازی ها رو فقط اونا داوری کنن و در ضمن باید کاملا کوئیدیچ و نمایشنامه های کوئیدیچی رو بشناسن و در این مورد تجربه داشته باشن چون نمایشنامه های کوئیدیچی خیلی فرق میکنه با نوع نمایشنامه های دیگه
سوم اینکه اسامی رو قبلا اعلام کنین و بقیه بر اساس اون بنویسن به نظر من کاملا اشتباهه چون اصلا احساس رقابت با تیم مقابل بوجود نمیاد و بیشتر شبیه یه مسابقه نمایشنامه نویسی میشه هر کسی بیاد و یک پست کوئیدیچی بزنه با این اسامی و بره بعدا داورا امتیاز دهی کنن این دقیقا یه مسابقه رول نویسیه چون هر پست خودش امتیاز میگیره و هر کسی بر مبنای یه سری اسامی و اینا بدون توجه به بازیکنان حریف که پست میزنن میاد نمایشنامه میزنه و امتیاز میگیره
به نظر شما این چه مسابقه ای بین دو تیم کوئیدیچیه ؟
مثل این میمونه که در کوئیدیچ واقعی هر تیم در یک زمین جداگانه بره برا خودش گل بزنه بعدا بشمرن هر کدوم چنتا گل زدن و بحث رقابت کلا منتفی میشه
ولی در حالت قبلی سوژه میتونست از اسامی و شناسه ها بوجود بیاد که به سایت مربوط بودن و خیلی جالب تر بود
در مورد اینکه هر کسی یک پست میزنه و یک امتیاز میزنه هم به نظر من درست نیست چون اصلا همکاری تیمی رو زیر سئوال میبره یک شناسه بیاد در تاریخ معین شده یک نمایشنامه کامل بزنه و بره و بعدا هم امتیاز بگیره این چه کاری تیمی رو شامل میشه ؟
اینا رو فعلا به خاطرم اومد شاید مسائل دیگه ای باشه که اگر یادم اومد اونا رو هم میگم
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
ارسال شده در: پنجشنبه 24 خرداد 1386 13:29
نمایش جزئیات
آفلاین
چندین بار گفتم اینجا جای آزمون و خطاست.

باشه اینم امتحان می کنیم ... تا ببینیم چی می شه..

اساتید و برنامه کارشونو کی اعلام می کنی کوییرل؟

تو مطمئنی جغد هری پاتری!؟ فکر کنم بیشتر بهت میاد ماله کالین باشی. برایه نمیدونم چندمین بار باید عرض کنم که نتایج انتخاب اساتید در 27 خرداد در تابلوی اعلانات اعلام میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/24 17:08:14
ارسال شده در: پنجشنبه 24 خرداد 1386 12:41
نمایش جزئیات
آفلاین
من نام اسامی بازیکنان کتاب رو مینویسم و اعضا میتونن از اونا در نمایشنامه ها استفاده کنند.فکر میکنم اینطوری خیلی بهتر از این باشه که اسامی مثل لارتن، نوربرت، هدویگ، هلنا و ... که اصلا تو کتاب به عنوان بازیکن نبود در نمایشنامه ها قرار بگیره.هدف هاگوارتز در این ترم یاد آوری کتابهایه هری پاتره

داورا طبق قوانین امتیاز میدن و این به نام اسامی ربطی نداره (البته در این ترم)

در کل فکر میکنم به کتاب پایبند باشیم بهتره حداقل در این یک ترم

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 24 خرداد 1386 11:32
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام . من با هدی موافقم و به نظر من هم خیلی خوب می شه که اعضای سایت بتوانند هر کسی را که می خواهند در ذهن خود مجسم کنند . مثلا جوزف ورانسکی و هری پاتر و الیور وود و لودو بگمن و خیلی کسایه دیگه که توی کتابن رو تو یه تیم ببینن .

با تشکر
نیوت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 24 خرداد 1386 09:35
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

به نظر من كلا اين قانون زياد مناسب نيست همونطور كه ميدونيم دلايلي كه باعث شده اعتراضاتي صورت بگيره يا تيم كوئيديچ اسلي شركت نكنه اينا نيست.

به نظر من بايد روي قوانين كلي تجديد نظر بشه مثلا نحوه امتياز دهي نحوه انتخاب داور(كه بيشترين اعتراضات رو همين موضوع بود)و...

با اين حال من پيشاپيش عذر خواهي ميكنم اگه جاي اين پستي كه زدم اينجا نبود چون نگاهي كه به تاپيك مربوطه انداختم ديدم بحث داغه و نخاستم به حاشيه بره.

با تشكر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در دنيا تنها يك چيز از دست خز شدن رهايي يافت و ان نيز خوردن و اشاميدن است .
ارسال شده در: چهارشنبه 23 خرداد 1386 23:53
نمایش جزئیات
آفلاین
من با هدي شديدآ موافقم... در مورد استفاده از شخصيت هاي سايت، و نه كتاب!
با بازيكنان واقعي خيلي سخته كه بشه نمايشنامه نوشت... مخصوصآ طنز!!! سوژه ها هم خيلي خيلي محدود ميشه!
و حتمآ بازيكنان خودمون رو هم بايد طبق كتاب بنويسيم كه ديگه اين خيلي بدتره! و كار خيلي مشكل ميشه...

ولي اونطوري كه هر كي هر كس رو دلش خواست بنويسه هم شايد كمي گيج كننده بشه! منظور براي داور هست! البته نميدونم!! رو اين موضوع زياد مطمئن نيستم!

در كل منظور اين بود كه خيلي بهتره كه از اعضاي سايت استفاده بشه (نه اعضاي واقعي كتاب!) ولي اگه يه وحدت هم بين همه باشه خيلي بهتره...

--------------
در كل الان خوابم مياد، نميتونم درست بنويسم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
ارسال شده در: چهارشنبه 23 خرداد 1386 19:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کوییرل ... بر حسب ِ اتفاق این پست لودو بگمنو خوندم و چه خوب که این پستو خوندم!

می گم که من به عنوان کسی که قبلا نمایشنامه کوییدیچ نوشته و می دونه چه جوریه، فکر می کنم نمایشنامه نوشتن در مورد ِ کسایی که وجود خارجی ندارن و ملموس نیستن و نمی شه حسشون کرد، یه خورده هم دست و پا رو ببنده هم کارو سخت و کسل کننده تر کنه.

به نظر ِ من حتی اگه بازیکنا هفت تا از اعضای گروه مقابل رو همینجوری نام ببرن چه تو تیم باشن چه نباشن، خیلی بهتر از اینه که اسم بازیکنای واقعی ِ کوییدیچ رو نام ببرن.

اونجوری هر عضو می تونه اعضای دلخواهش رو انتخاب کنه و نام ببره و سوژه های دلخواهش رو در مورد اونا پرورش بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!