جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

ستاد فرماندهی 21 جولای!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ستاد فرماندهي 21 جولاي!!
ارسال شده در: جمعه 1 تیر 1386 03:32
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب منم از همین جا اعلام میکنم:من متعلق به همه آحاد کل ملت جادوگرانم!و در این راستا حضور بهم خواهم رساند....در ضمن از حالا بگم جوهر خودکارم تموم شده امضا نمیدم...
گذشته از شوخی بنظر من هم کار جالبیه...هم تجدید دیداری با دوستان قدیم و دیدن دوستان جدید میشه و از همه مهمتر هری پاتر و قدیسان مرگبار را درست حسابی درک خواهیم کرد!
سایه لرد مستدام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 1 تیر 1386 02:20
نمایش جزئیات
آفلاین
هستیم و مس.یم
فقط ایگی جیگی جی(دی جی بود).....این میتینگ پانزده تیر که ماندی هماهنگ کرده بود چی میشه؟
کلا هر روز هم میتینگ باشه من پایم....یک نفر هم بیاد....بوق(سانسور)(این یکی شهر z بازی بود)
ساعتش هم برای بنده مهم نیست!!!.....از شش بعد از ظهر بذارید تا شش صبح!!!(اصولا بروبکس خیابانی هستیم)

نکته ی مهم....پایه اید میتینگ کلی بشه؟...یعنی بروبکس سایت های دیگه هم باشند که کلا بترکه....اگر پایه بودید،بنده میتونم خبرش رو در دنیای جادوگری که بیش از دوهزار تا عضو داره اعلام کنم.....
دوستان دمنتوری هم که هستند و میتونند خبر رو در اونجا هم اعلام کنند......فکر میکنم یه چند نفری عضو اکادمی هم داشته باشیم که بتوانند در آن سایت نیز خبر رو اعلام کنند.
البته این مورد ،هماهنگی با مسئولان را میطلبد چون جمعیت زیاد میشه ....باید مجوز تجمع گرفت(پتک آقا...پتک)...برای هماهنگی هم وب مستران اصلی سایت ها باید اقدام کنند وگرنه با دو سه تا :آقا اجتماع نکن" و "متفرق بشید"باید مکان رو ترک کنیم
در کل پیشنهاد بود....گوجه های شما را میطلبیم....بدو بدو چهره رو از سر راه آوردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1386/4/1 2:27:21
ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1386/4/1 2:36:11
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارسال شده در: جمعه 1 تیر 1386 02:09
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم آماده میتینگ و جمع شدن و اینا هستم! یعنی کلا هستم! خب! همین دیگه! الان دیگه چیزی باید بگم!؟
آها یادم اومد! زمان!

برای من از 6 بعد از ظهر تا 9 شب فرقی نمی کنه!

همین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لارتن کرپسلی در 1386/4/1 2:10:45
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
ارسال شده در: جمعه 1 تیر 1386 01:24
نمایش جزئیات
آفلاین
ما نیز حضور اهم خود را به اطلاع همه می رسانیم چون می دونیم این جشن بدون حضور دامبلدور شوری ندارد.(چکش) بنده نیز با ساعت پیشنهادی ایگور البته تا ساعت حدودا 9 موافق هستم .چون هوا گرم است و نمی شود زودتر حضور پیدا کرد.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 1 تیر 1386 01:15
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی عالیه

البته اول باید هماهنگ بکنیم با انتشارات که سر کاریه نباشه
بعدشم دستست درست ایگور جون که بلاخره قدم پیش گذاشتی

من خودم اولین نفرم که اعلام امادگی میکنم، البته تا اخر هم باهات هستم

ولی سعی بکنیم قبل از هر چیز با انتشارات تماس بگیریم و موضوع رو مشخص بکنیم خیلی زیبا خواهد شد

بچه ها به یه بلندگو هم احتیاج داریم که توش داد بزنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M

وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
ستاد فرماندهی 21 جولای!
ارسال شده در: جمعه 1 تیر 1386 01:10
نمایش جزئیات
آفلاین
همانطور که میدانید کتاب هری پاتر و قدیس مرگبار(کتاب هفتم و پایانی)در 21 جولای به انتشار خواهد رسید.

طبق گفته بالا تصمیم گرفتیم که جشنی در مقابل شهر کتاب نیاوران بگیریم تا از این واقعه کمال شادی رو ببریم و خلاصه خوشحالی کنیم.

توجه کنید که ما کلا برای کتابهای هری پاتر جمع شده ایم پس شایسته است در این میتینگ شرکت کنیم و جشن بگیریم و اینا...!

تاریخ:30 تیر!

آدرس :تهران ،خيابان پاسداران ،ضلع جنوبی پارك نياوران!

خب هر کسی در این جشن بزرگ جادوگران شرکت میکند و در واقع کسانی که پایه اند به زبان خودمونی اینجا اعلام کنند که ما آمار رو داشته باشیم!در ضمن اگر ساعت پیشنهادی خود را هم اعلام کنید ممنون میشویم که ببینم اکثریت با چه زمانی موافق هستند.

من خودم به عنوان اولین نفر اعلام آمادگی میکنم.من با ساعت 5 بعد از ظهر به اون طرف را ترجیح میدهم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/1 1:12:58
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/1 16:37:48
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/3/23 0:52:46
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین