جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 6 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: جمعه 15 تیر 1386 23:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به مدیر محترم مدرسه

چرا این ترم درس "پیشگویی" نداریم؟
اگر صلاح دونستید من حاضرم تدریسش کنم.

با تشکر

سه هفته فرصت بود تا اعضایی که دوست دارند این ترم تدریس کنند خودشون رو معرفی کنند. خب متاسفانه کسی انگار علاقه ای به تدریس این درس نداشت بنابراین انتخاب نشد.
در این ترم ده درس تدریس میشه و این تعداد اضافه نخواهد شد.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/16 12:15:15
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
ارسال شده در: پنجشنبه 14 تیر 1386 19:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پرفسور کوییرل خواهشا فکری به حال رزرو ها کنید !
این رزرو ها همه پستها رو بهم ریخته !
مثلا در یکی از تاپیک ها دو نفر با هم رزرو میکنن ، دومیه بعد از یک ساعت پست میزنه ، اولیه بعد از سه ساعت پستش رو میزنه و اصلا معلوم نیست چی به چی میشه !

آخرین رزرو مربوط به آرتور ویزلی در تاپیک کتابسرای دیاگون هست ، که ساعت 12 نیم ظهر رزرو کرده و ساعت 6 بعد از ظهر پستش رو فرستاده ، البته بعد از رزروش 3 نفر پست ارسال کردند ، ولی با این حال باز هم پستش رو فرستاده !

خواهشا فکری به حال این دست رزروا کنید !

اساتیدی که نمایشنامه های ادامه دار تعیین میکنند باید خودشون مراقب اینطور رزروهام باشن.اگه من بودم پستی رو ادامه میدادم که ارسال شده. نه اینکه از مدت رزروش گذشته.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/14 19:41:26
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 تیر 1386 22:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

در نظر دارم در مورد تعداد خطوط تکاليف دانش آموزان صحبت کنم .
مطمئنا شما تکاليفي رو که دانش آموزان در تاپيک ها ارائه ميکنند رو مطالعه کرديد ، کاملا مشخص هست که تنها تلاش همه بروي تعداد خطوط نوشته هاشون هست نه محتوا و ارزش اون !
شما گفته بوديد که هدف اين ترم هاگوارتز رواج کوتاه نويسي و آموزش و بهتر شدن رول نويسي هست ، ولي تنها چيزي که در حال حاضر وجود داره کوتاه نويسي به قيمت بي ارزش شدن نوشته ها هست ، ميبينيد که کاملا مشخص هست !
چطور ميشه در 20 خط به طور کامل فضا سازي کرد بطوري که خواننده خودش رو در اون موقعيت تصور کنه ، يا چطور ميشه موضوع رو به خوبي شروع کرد ، چطور ميشه موضوع رو پيش برد ، يا اينکه چطور ميشه ديالوگ هاي کامل و جالب نوشت و يا موضوع رو به پايان برد !

به هيچ وجهه نميشه ، الان در تمام نوشته ها اين مورد مشاهده ميشه که تنها تلاش ها براي تعداد سطر هاي نوشته هست ، مثلا من خودم شده بارها تکليف رو نوشتم ولي به خاطر اينکه به 20 خط برسه ، ديالوگ ها و يا فضا سازيش رو ناقص کردم !

نگيد که ميشه نوشت و من نميتونم ، چون در تمام نوشته ها اين مورد ديده ميشه !

اگر شما اين زير رو ويرايش کنيد که من بايد خودم رو وفق بدم يا من فکر ميکنم که اين پستها ارزش پستهاي آزاد رو ندارند ، ديگه بحث رو ادامه نميدم و فقط در کلاس ها شرکت ميکنم و تمام سعيم رو ميکنم که فقط در نوشته هام کوتاه بودن وجود داشته باشه !

شما نمیتونید کوتاه بنویسید چون کوتاه نویسی رو یادتون رفته.برای نوشتن یه نمایشنامه کوتاه حتما نباید هم دیالوگ های بلند بالا به کار برد و هم فضاسازی...
پستهایی که در حال حاضر به عنوان تکالیف هاگوارتز در تاپیک های رول ارسال میشه اصلا کوتاه نیست.من حداقل و حداقل پست رو بین 5 تا 20 خط تغیین کردم ولی کمتر پستی هست که با ایت تعداد خط ارسال بشه.
تاکید من بیشتر روی نمایشنامه های ادامه دار هست چون در اونجا میشه به راحتی کوتاه نوشت ولی در نمایشنامه های تک پستی به سختی میشه یه نمایشنامه بیست خطی ارسال کرد.
من مطمئنم اگه این محدودیت خط وجود نداشت تعداد خطها در پستهای ارسالی خیلی بیشتر از اینها بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/13 17:05:10
ارسال شده در: دوشنبه 11 تیر 1386 18:04
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

با توجه به اين كه تازه وارد دسته ايفاي نقش و برج گريفيندور شدم آيا من اجازه شركت در كلاس هاي تالار هاگوارتز را دارم؟
قوانين مدرسه را با دقت چندين بار مطالعه كردم ولي به جواب مورد نظر خودم به طور دقيق نرسيدم.

شرکت همه اعضای ایفای نقش در کلاسها در این ترم آزاده. پس شما میتونید شرکت کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/12 14:54:42
سلامي چو بوي خوش آشنايي
بدان مردم ديده روشنايي

ارسال شده در: شنبه 9 تیر 1386 18:46
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام دوست

با سلام

بابت تاخیر به وجود آمده عذر میخوام ... ضمنا لیست تیم کوییدیچ گریفیندور همین لیستی بود که جرج عزیز لطف کردن و به جای من اعلام کردن !!!

لیست تیم :

مهاجمين:جسيكا پاتر - لارتن کرپسلی - هدويگ
مدافعين:استرجس پادمور - پروفسور سینیسترا
دروازه بان:آلبوس دامبلدور
جستجوگر:مریدانوس

کاپیتان: استرجس پادمور.

من فقط یک سوالی دارم ...

اگر این لیست تغییر نکنه واجبه قبل از هر مسابقه لیست رو بزنیم ؟؟

ممنون از زحمات شما
استرجس پادمور

بله باید سه روز قبل از مسابقه بعدی نه فردای اونروز این لیست در زمین کوییدیچ ارسال بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/10 12:31:13
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: پنجشنبه 7 تیر 1386 21:22
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا درس پیشگویی نداریم؟
میشه من ارائه بدم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
ارسال شده در: پنجشنبه 7 تیر 1386 19:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر مدر گرامي مدرسه ، من از تاريخ 12 تير تا 19 تير در سفرم و امكان اينكه بتونم به سايت سر بزنم در حد بوقه اگه ميشه كلاسم رو 20 تير تدريس كنم .

مشکلی نیست.خوش بگذره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/7 20:39:18
[
ارسال شده در: پنجشنبه 7 تیر 1386 12:46
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت مدرسه

من به دلیل رفتن به سفر از 5 تیر تا 24 تیر امکان اینکه به سایت سر بزنم خیلی کم هست!به همین دلیل برای جلسه ی بعدی کلاسم درخواست مرخصی می کنم و اگر امکان داره بعد از بازگشت از کلاس تدریسمو انجام بدم!

با تشکر
کورن اسمیت
استاد درس پرواز و کوییدیچ

موافقت شد. موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/7 17:21:05
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 تیر 1386 15:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید یک سوال داشتم....
چرا در بالا سمت راست سایت دیگه اون امتیازات شنی گروه ها نمیاد؟
یعنی هنوز نذاشتینش؟

امتیازات صفر بود بنابراین لزومی نداشت بزارم.تا آخر هفته میزارمش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/5 17:17:52
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 تیر 1386 13:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

میخواستم نکته ای در مورد تدریس اساتید بگم :

ببینید کوتاه نویسی هنوز رواج پیدا نکرده ، البته باید بگم که رول های شخص شما کوتاه هستند و به سادگی میتونید با نوشته ای کوتاه موضوع رو پیش ببرید و کاملا منظور رو برسونید .
با اینکه فعالیت های زیادی در ماه های گذشته در گریفندور و دو سال گذشته در هافلپاف داشتیم برای رواج کوتاه نویسی ، ولی خوب هنوز جا نیفتاده !

این مورد برای اساتید و دانش آموزان هم صادق هست ، به نظر من به این شیوه و صورت نوشته کوتاه همه جذابیت های یک پست رو از بین میبره !

مثلا کورن اسمیت عزیز نوشته بود که مقداری از توضیحات و فضا سازی پستش رو حذف کرده بود ، پست بدون توضیحات و فضا سازی خیلی خشک و ساده هست ! به نظرم میشه که کم کم این کار رو کرد !

پیشنهاد من این هست که در نصف جلسات تدریس تعداد خطوط نوشته ها 30 الی 40 باشه ، و در نصف بعدی جلسات تدریس به 10 الی 20 خط کاهش پیدا کنه !

فکر میکنم اینطوری میشه این موضوع رو رواج داد !

در مورد اساتید این قضیه تعداد خط ها منتفی شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/5 17:15:49