Re: اسنیپ مرموزترین شخصیت داستان
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 00:37
آخرین ورود: سهشنبه 24 اردیبهشت 1387 02:13
از: هاگوارتز، بخش ممنوعه کتابخانه
من عاشق شخصیت مرموز اسنیپ بوده ام و هستم.... اسنیپ کسی که جزو قدرتمند ترین جادوگرا ها بود( به خصوص در جادوی سیاه)، کسی که همش با هری سر جنگ داشت، کشی که تنها دامبلدور به او اعتماد داشت و کسی که هیچ کس از گذشته سخت و دردناک اون چیزی نمی دونست.....
اسنیپ خانواده ای از هم پاشیده داشت، در مدرسه مورد نفرت بچه ها قار گرفته بود.... اما این ها مهم نبودند تا وقتی که لیلی اون رو ترک می کنه و به دشمن خونیش می پیونده...
فقط بر گردید به اون لحظه که سیریوس باهاش یه شوخی می کنه، شوخی ای که می تونست به مرگ اون منجر بشه... درست مثل اینکه شما بدونید پشت در اتاقی ببری است و دوستتون رو بفرستید اون تو... اسنیپ به حقیقت لوپین پی می بره و نزدیک بوده که جونش رو از دست بده که یهو جیمز به خاطر حفظ دوستانش از خطر اخراج سر می رسه.. فقط فکر کنی اسنیپ چه حالی پیدا می کنه وقتی می بینه دامبلدور حتی دارو دسته جیم پاتر رو مجازات نمی کنه و ازش می خواد راز لوپین رو حفظ کنه اون هم در شرایطی که هر جا می ره همه راجع به این که جیمز پاتر اون رو، دشمن خونیش رو نجات داده حرف می زنن و از همه بد تر حتی لیلی هم باورش نمی کنه .............
من همیشه عاشق اسنیپ بودم، مرموز، قدرتمند و با وجود اینکه هیچ کس جز دامبلدور بهش اعتماد نداره وقادار باقی می مونه.... بدون اسنیپ هری هرگز موفق نمی شد....
Do not pity the dead, Harry. Pity the living, and above all, those who live without love.
Albus Dumbledore
هيچ مي دا?