جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
18
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر خانه ریدل(مجوز تاپیک)
ارسال شده در: پنجشنبه 25 مرداد 1386 12:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
غرض از مزاحمت:
مجوز یه تاپیکو میخواستم با نام:جزیره برمودا
در این تاپیک برمودا به عنوان جزیره ای مملو از موجودات جادوئی مجسم میشود که توسط اسلاف جادوگران زمان حال توسط طلسمهای فراوانی تحت محافظت قرار گرفته است و هیچ موجودی نمیتواند به آن وارد شود یا از آن خارج شود..دلیلش این بوده است جادوگرانی که در قرنها پیش میزیسته اند بر این عقیده بوده اند که با این کار میتوانند موجودات خطرناک و غیر خطرناک ساکن در این جزیره(از هیپو گریف...اژدها و باسیلیسک گرفته تا پیکسی و جنهای خاکی و...)را کنترل کنند تا با خروج آنها از این جزیره نه به جادوگری صدمه ای برسد نه به مشنگی و همینطور قاونو بین المللی جلوگیری از افشاگری حفظ شود و مشنگا متوجه حضور این موجودات نشوند...در اخبار مشنگها به کرات دیده شده است که از غرق شدن کشتی یا سقوط هواپیما در اطرافاین محل خبرداده شده است در حالی که حدس و گمان آنها همه پوچ و غلط است و از این جزیره جادوئی که توسط انواع طلسمها و همینطور نمودار ناپذیری محافظت میشود هیچ چیز درستی نمیدانند و همه پوچ و خرافه است.
حال عده ای از مرگخواران و همینطور اسلایترینیها از طرف لرد ماموریت یافته اند تا از طریق تنها مدخل ورودی جهان به این جزیره یعنی جائی در اعماق تالار اسرار به آن وارد شوند و سنگی را که گفته میشود سنگ کیمیاست و دارنده اش تا ابد جاویدان خواهد بود را برای لرد به ارمغان بیاورند و بقیه ماجرا هم همانطور که واضح است در جزیره اتفاق میفتد.
سایه لرد فقید مستدام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 25 تیر 1386 19:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام....چاکریم
به نظرم تاپیک کولپ اسلاگ باید به شهر لندن و یا جایی غیر از اینجا متقل بشه.
ممنون و متشکر.

تاپیک به انجمن شهر لندن منتقل شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیتر پتی گرو در 1386/4/25 20:09:08
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارسال شده در: دوشنبه 4 تیر 1386 19:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

رباستین لسترانج نوشته:
با خدمت لرد تاريكي (ع).
مجوزي مي خواستم.
مجوزي از انتهاي سياهي.
مجوزي براي شادي روح سالازار اسلايترين.
مجوزي بده به من براي
«راهپيمايي روز 13 نوامبر»
در اين روز مرگخواران براي مبارزه با سپيدي به راهپيمايي با شكوهي دست زدند.
حال اين راهپيمايي بايد به عرصه ي نمايشنامه درآيد.
درود

خیلی ممنون که به درخواست من رسیدگی می کنید. سپاسگزارم ارباب

میشه بیشتر توضیح بدی
در ضمن این چه سودی داره؟شما میتونید این کار رو در تاپیک هایی که هست انجام بدید!
در کل بیشتر توضیح بدی بهتره
در ضمن لرد رفته!!!

یک نکته هم من بگم... آقا تاپیک اصلاً خوب در نمیاد!هم واسه اینکه یک سوِه توشه و هم میشه این طرح رو روی تاپیک های دیگه اجرا کرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تئودور نات در 1386/4/4 19:31:55
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/4/5 11:49:49
[c
ارسال شده در: چهارشنبه 23 خرداد 1386 10:53
نمایش جزئیات
آفلاین
با خدمت لرد تاريكي (ع).
مجوزي مي خواستم.
مجوزي از انتهاي سياهي.
مجوزي براي شادي روح سالازار اسلايترين.
مجوزي بده به من براي
«راهپيمايي روز 13 نوامبر»
در اين روز مرگخواران براي مبارزه با سپيدي به راهپيمايي با شكوهي دست زدند.
حال اين راهپيمايي بايد به عرصه ي نمايشنامه درآيد.
درود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[c
ارسال شده در: جمعه 18 خرداد 1386 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خدا
سلام بر شما لرد کبیر و بزرگ !
از آنجایی که تاپیک باشگاه دوئل قفل است، اگر می شود با ضمانت من آن را باز کنید، یعنی به من بسپاریدش، ای لرد بزرگ و سخاودتمند !
اگر هم که نه لطف کنید، به من مجوز بدهید تا تاپیک باشگاه دوئل را ایجاد کنم ! این تاپیک به صورت نمایشنامست و در اون به نمایشنامه دوئل آموخته می شود. تا مرگخواران دوئل ها برای مبارزه با سفیدهای بوگندو آماده بشوند. مثلاً در پست اول من می گویم، این بار باید دو نفر ( ایگور و پرسی ) با هم دوئل کنند، بقیه در 4 الی 5 پست دوئل این دو را به تصویر می کشند و من دوباره دوئل بین دو نفر دیگر را تعیین می کنم.
باشد که زیر سایه شما لرد عزیز و معاونانتان این تاپیک موفق شود !

با تشکر

دوست عزیز این تاپیک فعلا بدلیل نداشتن سبک مبارزه و ارزشی بازی قفل شده و احتمال باز شدنش پایینه.در صورتی سوژه خوبی واسش گیر بیاد.باز با این حال اگر سوژتون خوبه من فعلا بطور موقت بازش میکنم.
در مورد این موضوع که شما بگید کی با کی دوئل کنه:
باید عرض کنم این کار رو نهایتش خود لرد یا معاونش میگه که باز این روش اشتباه میباشد،چون اکثر مواقع رول آزاد هستش و هر کی هر جور خواست میتونه ادامه بده(البته سوء تفاوهم نشه منظور نوع روند داستان هست نه این که ارزشی نویسی)شما یا هر فرد دیگری اگه بخواد این کار رو بکنه تا حدودی باقی اعضا نمیتونند سوژه بدن.پس بهتره تو خود رول و روند رول دوئل درست بشه.
با تشکر تئودور نات،معاون لرد سیاه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تئودور نات در 1386/3/18 15:08:20
ارسال شده در: چهارشنبه 16 خرداد 1386 00:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر محضر همایونی لرد بزرگ و سیاه و همینطور معاون گرامیش تئودور عزیز.
غرض از مزاحمت اول عرض ارادت و بعد مجوز یه تاپیک میخواستم با نام:ماجراهای (ریموس و مامان سارا)........و بدین مضمون:
این قضایای سوژه ریموس و مامانش از آخرین ماموریت مرگخواران در محفل نشات میگیره که من از اونجا بذهنم رسید که میتونه بعنوان طنز روش کار بشه...خوب میتونیم بمرور پرورشش بدیم و به کل محفل هم تعمیمش بدیم...اولین پست را هم برای این که موضوع بیشتر روشن شه با اجازه ارباب خودم میزنم.
سیاهی مستدام باد.

مجوز داده شد! نکته: در صورت بالا نبودن سطح تاپیک مجوز فسخ و تاپیک پاک می شود. ناظر انجمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/3/16 0:08:29
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1386/3/16 10:51:43
ارسال شده در: شنبه 22 اردیبهشت 1386 17:26
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر لرد بزرگوار

من از شما در خواست دارم مجوز تاپیکی با نام حفره ی نکروپولیس رو به من بدید.این تاپیک که در رابطه با دریچه ی نکروپولیس است دارای سبک جدی هست .
ماجرای این تاپیک الهام گرفته شده از افسانه ای از مردم ایتالیا است که در ان حفره ی بزرگی به اندازه ی یک چاه، وجود داره که دنیای روی زمین رو به دنیای زیر زمین پیوند ، موجودات دنیای زیر زمین خطرناکند ولی شعور کافی را دارا هستند و به طور کلی وحشی و کم عقل نیستند. آنها جادو ندارند و اما از اسلحه های جادویی استفاده می کنند.

مجوژ داده میشه ولی به شرطی که پست اولت بسیار خوب و گیرا باشه که زیبا توصیف شده باشه تا بعد بشه به خوبی ادامه داد.

با تشکر ناظر انجمن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1386/2/22 21:09:01
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اردیبهشت 1386 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت لرد کبیر که اسمش همچون باد و بوران بر تن آدمی لرزه می اندازد.

بنده حقیر که به تازگی درخواست عضویت داده و شما منت گذاشته و مرهمت کردید مرا در جمع خودتان پذیرفتید ، یک تاپیک در ذهنم هست که بر آن شدم تا درخواستش را بدهم ، هر چند جواب ، فقط جواب لرد است.

تاپیکی که من میخوام بزنم ، در مورد هورکراکس های ارباب لرد ولدمورت کبیر هستند و اینکه هر بار محفلی های کثیف و کذبی ، سعی بر این خواهند داشت که هورکراکس های ارباب تاریکی رو نابود کنند ، ولی مرگ خواران ، دست به عمل زده و در هر داستان ، به مشکلات زیادی بر میخورند تا وفاداری خود را نسبت به لرد در راه مبارزه با محفلی ها نشان دهند.

معذرت اگه این پست رو تکرار کردم

فعلا مجوز داده نخواهد شد ... فعلا کارهای مهم تری داریم تا بعد...
ناظر انجمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1386/2/21 3:17:09
ارسال شده در: پنجشنبه 9 فروردین 1386 14:59
نمایش جزئیات
آفلاین
به دالاهوف :

هوووم ، ببین این چیزی که می خوای اجرا کنی ، با رول پلینگ قابل اجرا نیست یا حداقل این طور به نظر می رسه .
این موضوع ، خیلی بحث برانگیزه ، ممکنه من بگم اون طرفدار دامبلدوره و تو بگی نه طرفدار لرد سیاه .
هرج و مرج میشه . نمیشه که من یه پست بزنم و توی اون اسنیپ سیفید باشه و تو یه پست بزنی که توی اون اسنیپ سیاه باشه !

بیشتر این موضوع می تونه توی فروم های غیر رول به بحث گذاشته بشه . با این روش ، نمی تونیم اون رو جز رول پلینگ به حساب بیاریم و مجوز نمی گیره .

ولی اگر تونستی شیوه ی دیگه ای پیدا بکنی که به رول پلینگ شبیه "تر" باشه ، دوباره درخواستتو تکرار کن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط حذب ، فقط سرژ !
ارسال شده در: دوشنبه 28 اسفند 1385 21:12
نمایش جزئیات
آفلاین
بادراد جان من متن اولیه ای را که برای تاپیک اماده کرده بودم اینجا میزارم:
سلام دوستان.این تاپیک اختصاص دارد به یکی از ارکان و شخصیتهای اصلی کتابهای هری یعنی:سوروس اسنیپ یا به تعبیری مرد هزاران چهره!
اسنیپ از ابتدا جایگاهی خاص و البته مرموز در کتابها داشت کما اینکه کتاب شش باسم مستعار او نامگذاری شد.او از طرفی به عنوان استاد در هاگوارتز تحصیل میکرد و یکی از معتمدین مخصوص دامبلدور بحساب می امد و از طرفی خصومتی ذاتی با هری داشت و صد البته طرفدار اسلایترین بود و حتی از ابراز علاقه اش به جادوی سیاه ابائی نداشت.
بعضی تصور میکردند که او نفوذی محفل و دامبلدور در بین مرگخواران است و بعضی میپنداشتند که او جاسوسی دو جانبه است که فقط به فکر خودش است.
ولی بنظر من در کتاب شش تا حدود زیادی وفاداری او به لرد سیاه اشکار شد...البته در این بین دلیلی اشکار ذهن من را بخود مشغول کرده و اجازه نمیدهد صد در صد مطمئن باشم که او به لرد سیاه وفادار است که البته جای ذکر این دلیل در اینجا نیست...بگذریم..شما نظری مخالف من دارید؟...شما با نظرات من موافقید؟...پس چرا معطلید؟نظراتتان را در قالب داستان در اینجا پست کنید.فکر میکنم داستانهای اسنیپ داستانهای جالب و مطئنا مرموزی از اب در خواهد امد که کشش پست زدن و دنبال کردن تاپیک را در ما بوجود میاورد.امیدوارم همینطور باشد.
موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!