جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/05/26
آخرین ورود: سهشنبه 13 مرداد 1405 15:32
از: برزخ
پستها:
1686
شغل
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران

من هم در هري پاتري كردن خانوادم توفيقي نداشتم.. ولي هر چي كتابا جلوتر ميره براي اين كار دلسردتر ميشم! چون هر دفعه يه بوسي :bigkiss: تنفس مصنوعي چيزي به كتابا اضافه ميشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

من که مامان بابامو و دادشمو نتونستم هری پاتری کنم...ولی 2 از بچه های دانشگاه رو کردم..البته من خودم از دانشگاه معتاد شدم..دقیقا آبان پارسال!
تو خونه هم اولاش مشکل بود...بعد که خونه دیدن یه چیزی پیدا شده که منو یه جا بند کنه..دیگه بیخیال شدن..الانم فقط تاسف می خورن که جوونشون از دست رفت!
نسل بعد از ما هم دوسشون میاد این کتاب ها رو..ولی اون موقع دیگه روزی 7 8 ساعت نمیان یه سایت هری پاتری!
فقط می خونن می رن...بعدشم کتاب های دیگه میاد جای این رو میگره..
ما رو الان جو گرفته!
تو خونه هم اولاش مشکل بود...بعد که خونه دیدن یه چیزی پیدا شده که منو یه جا بند کنه..دیگه بیخیال شدن..الانم فقط تاسف می خورن که جوونشون از دست رفت!
نسل بعد از ما هم دوسشون میاد این کتاب ها رو..ولی اون موقع دیگه روزی 7 8 ساعت نمیان یه سایت هری پاتری!
فقط می خونن می رن...بعدشم کتاب های دیگه میاد جای این رو میگره..
ما رو الان جو گرفته!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

اگه خوب تربیت بشن ,چرا هری پاتری نشن؟؟
حالا زیاد غصه نخور اگه اونا هم هری پاتری نشدن , خودمون یک جوری احساساته هری پاتریه همدیگرو تأمین می کنیم
نقل قول:
ونوس نوشت
خیلی فرق می کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایجوری دیگه در آینده کسی مارو درک نمی کنه
نقل قول:
كاملا موافقم ..........
!
نقل قول:
نقل قول:
کاملاً موافقم................
!
نقل قول:
اگه ديگه من گذاشتم دوتا پيام پشت سر هم تويه يه روز بزنيد ! دنيس كريوي
حالا زیاد غصه نخور اگه اونا هم هری پاتری نشدن , خودمون یک جوری احساساته هری پاتریه همدیگرو تأمین می کنیم
نقل قول:
فلور دلاكور نوشت
راستش امروز خيلى فكر كردم فكر كردم خب ما هرى باترى هستيم نسل بعد جطور مىشه البته مىدونم هرى باتر كتاب مشهوريه ولى ممكنه نسل بعد مثل ما اينقدر عاشق هرى باتر باشن؟ من مىترسم ديكه هرى باتريي مثل ماها بيدا نشه !
قابل توجه اكر مىخواييم نسل هرى باترى ها منقرض نشه كتابامون رو خوب نكه داريم و به نوه هامون بديم![]()
ولى واقعا يكم روى اين موضوع فكر كنيد من كمى نكرانم![]()
ونوس نوشت
خیلی فرق می کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایجوری دیگه در آینده کسی مارو درک نمی کنه
نقل قول:چه فرقی می کنه که نسل بعدمون هری پاتری بشن یا نه!
كاملا موافقم ..........
!نقل قول:
نقل قول:
به نظر من نسلای بعدی (ینی نوه و نتیجه هامون )هم هری پاتر میخونن ولی اون شور و شوق ما رو ندارن چون الان اوج محبوبیت پاتره مثلا کتابای بعدی فیلم های هری بازیگرای احتمالی بحث های جذاب و....... که الان هست دیگه اون موقع ها ازشون خبری نیست چون هم هر 7 تا کتاب نوشته شده و هم 7 تا فیلم ساخته شده
کاملاً موافقم................
!نقل قول:
به نظر من نسلای بعدی (ینی نوه و نتیجه هامون )هم هری پاتر میخونن ولی اون شور و شوق ما رو ندارن چون الان اوج محبوبیت پاتره مثلا کتابای بعدی فیلم های هری بازیگرای احتمالی بحث های جذاب و....... که الان هست دیگه اون موقع ها ازشون خبری نیست چون هم هر 7 تا کتاب نوشته شده و هم 7 تا فیلم ساخته شده
اگه ديگه من گذاشتم دوتا پيام پشت سر هم تويه يه روز بزنيد ! دنيس كريوي
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنيس كريوي در 1383/12/29 18:42:22
ویرایش شده توسط دنيس كريوي در 1383/12/29 18:47:48
ویرایش شده توسط دنيس كريوي(GolbehI BoY) در 1384/1/8 19:17:43
ویرایش شده توسط دنيس كريوي در 1383/12/29 18:47:48
ویرایش شده توسط دنيس كريوي(GolbehI BoY) در 1384/1/8 19:17:43
TOM MARVOLO RIDDLE
I AM LORD VOLDEMORT
I AM LORD VOLDEMORT
جزئیات کاربر
پستها:
1686
شغل

ولي بهتره كه ببينيم اول نسل بعدي چجور افرادي رو داره بعد به اين فكر بيفتيم كه اونا هم هري پاتري ميشن يا نه؟
طبق نظر خيلياتون گفتين كه حتما يه كتاب بهتر هم مياد تو بازار.
بهرحال من همه كتابا از دوران بچه گيمو نگه ميدارم تا نسل به نسل منتقل بشن.. همينجور آدرس اين سايت را هميشه در كويكه نگه ميدارم تا نسل بعدي كه پاي اين كامپيوتر خواهد نشست پيداش كنه
طبق نظر خيلياتون گفتين كه حتما يه كتاب بهتر هم مياد تو بازار.
بهرحال من همه كتابا از دوران بچه گيمو نگه ميدارم تا نسل به نسل منتقل بشن.. همينجور آدرس اين سايت را هميشه در كويكه نگه ميدارم تا نسل بعدي كه پاي اين كامپيوتر خواهد نشست پيداش كنه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

جزئیات کاربر

به نظرم این مسئله , بستگی به ماها داره که تا چه اندازه اونارو تشويق کنيم و براشون انگیزه ایجاد کنيم تا سراغ این جور کتابها برن و اگه روی این کتاب بیشتر مانور داده بشه و مثلا کارتون یا چیزهای دیگه ای از هری ایجاد بشه خیلی تو این مسئله تاثیر گذاره .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وزیر مردمی اورجینال اسبق
تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
جزئیات کاربر
پستها:
1686
شغل

به نظر من نسل بعدي از نسل امروز خيلي فجيع تر و بدتر ميشه
شما نگاه كنيد به پدر مادراتون كه در زمان خودشون چقدر كتاب ميخوندم اما الان جوونا همه اينترنتي ماهواره اي ديگه كتاب واس چشونه؟ مگر يه كتاب خفن مثل هري پاتر كه اون رو هم اگر اينترنت بهشون وقت بده ميخونن.
نسل بعدي ما فكر ميكنم كلا هيچ كتابي رو باز نكنه و اين هري پاتر رو بايد مثل امروز كه به ما ميگن بيا قرآن بخون(استغفر الله) و ما تنبلي ميكنيم به بچه هامون بديم بلكه بخونن.
(خودمم نفهميدم چي گفتم ولي اميدوارم شما فهميده باشين
)
شما نگاه كنيد به پدر مادراتون كه در زمان خودشون چقدر كتاب ميخوندم اما الان جوونا همه اينترنتي ماهواره اي ديگه كتاب واس چشونه؟ مگر يه كتاب خفن مثل هري پاتر كه اون رو هم اگر اينترنت بهشون وقت بده ميخونن.
نسل بعدي ما فكر ميكنم كلا هيچ كتابي رو باز نكنه و اين هري پاتر رو بايد مثل امروز كه به ما ميگن بيا قرآن بخون(استغفر الله) و ما تنبلي ميكنيم به بچه هامون بديم بلكه بخونن.
(خودمم نفهميدم چي گفتم ولي اميدوارم شما فهميده باشين
)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر

مثال جالبي بود تن تن الان تقریبا 20 ساله که مخاطب و خواننده داره ولی در این 10 سال اخیر خوانندگانش انگشت شمار شدند حتی اگر اگشت شمار نباشه بنظرتون تا 20 ساله دیگه کسی تن تن را میشناسه؟؟؟؟
هری پاتر هم تقریبا همین وضعیت را داره با این تفاوت که هری پاتر بیشتر خوانندگانش جوانها و اکثرا نوجوانها هستند و زودتر از یاد میره چون نوجوانها همیشه به یک چیز وابسته نیستند
هری پاتر هم تقریبا همین وضعیت را داره با این تفاوت که هری پاتر بیشتر خوانندگانش جوانها و اکثرا نوجوانها هستند و زودتر از یاد میره چون نوجوانها همیشه به یک چیز وابسته نیستند
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مسول برگزاری مسابقه ی زیبا ترین پسر و یا مرد هاگوارتز
but i cant help falling in love with you! (Elvis Presley)
but i cant help falling in love with you! (Elvis Presley)
سلام بله به احتمال زياد كساني در آينده هستند كه كتابهاي هري پاتر را بخوانند مثل ما كه الان تن تن مي خوانيم ( ولي من اصلا تا حالا نخوندم ) پس به احتمال زياد در آينده هم نسل هري پاتريستي وجود داره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
az ghalbe jangalhaye tarik amadeam baraye komak be harry potter!
جزئیات کاربر

به نظر من نسلای بعدی (ینی نوه و نتیجه هامون
)هم هری پاتر میخونن ولی اون شور و شوق ما رو ندارن چون الان اوج محبوبیت پاتره مثلا کتابای بعدی فیلم های هری بازیگرای احتمالی بحث های جذاب و....... که الان هست دیگه اون موقع ها ازشون خبری نیست چون هم هر 7 تا کتاب نوشته شده و هم 7 تا فیلم ساخته شده
)هم هری پاتر میخونن ولی اون شور و شوق ما رو ندارن چون الان اوج محبوبیت پاتره مثلا کتابای بعدی فیلم های هری بازیگرای احتمالی بحث های جذاب و....... که الان هست دیگه اون موقع ها ازشون خبری نیست چون هم هر 7 تا کتاب نوشته شده و هم 7 تا فیلم ساخته شدهافرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
من تصادف کرده بودم حالم خوب نبود
یه هفته اینترنت نبودم
یه هفته اینترنت نبودم
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج