پاورداس :
(کیلومترها خط)*(15 پست)= نقص عضو داور!
اونموقعا که قانون دو تا پست برای هر بازیکن و سه تا پست برای کاپیتان(که مطمئن نیستم ولی فکر کنم سه تا پست برا کاپیتان پیشنهاد خودم بود) داشتن تصویب می شدن، هدف این بود که تیمایی که به سه چهار بازیکن در لیگ شرکت می کنن بتونن به حد نصاب قابل قبولی از پست برسن که بشه توش سوژه قشنگی رو شروع و تموم کرد.
هدف به هیچ وجه این نبود که به تیمای هفت نفره میدون داده بشه که بتونن میلیون ها میلیون پست روانه یه بازی کنن!
خب مشخصه که زحمت کشیدید واسه نوشتن اینهمه رول ولی اگه نظر شخصی منو بخواید باید حدودا نفری یکی می نوشتید کاپیتان دو تا. سرجمع هشت تا پست!
دیالوگ های وزیر کشور دوست و همسایه ناشیانه است. عدم تسلطش به زبان فارسی خوب نشون داده نشده.
سعی شده توی تمام لحظه ها طنز حاکم باشه ولی آنچنان که باید و شاید این کار انجام نشده. یکنواختی و تا حدودی بی مزگی تیکه ها زیاد به چشم میاد.
تعداد علامت تعجب ها در مقابل تعداد نقطه ها یه کوهه در مقابل یه سنگ ریزه. قبلنا خودم هم خیلی خیلی علامت تعجب به کار می بردم ولی جدیدا هر چه بیشتر پی می برم که زیاد استفاده کردنش چندش آوره!
درسته که سوژه ها زیاد بودن، ولی خب همشون نصفه نیمه روشون کار شده بود.
مثلا الیاس می تونست خیلی قشنگتر از این صحبتا باشه. یه خورده درصد کپی برداریش کمتر می شد خیلی قشنگتر می شد. اسمش عوض می شد، بحث نماز و برگزیده بودنش یه خورده ویرایش می شد، بین اعضا تفرقه می انداخت، و موارد دیگه ...
هماهنگی تیم بالا بود، سبک نوشته هاشون خیلی شبیه بود هم بود. این نشون از انعطاف خوب اعضای تیم برای عوض کردن سبک نوشتشون داره.
هماهنگی : 45 از 45
زیبایی نمایشنامه : 32 از 45
مشکلات نگارشی :
به احترام سابقه تمام اعضای دو تیم اشتباهات لپی توی تایپ منظور نمی شه. 10 از 10.
پاورداس : 87
=-=-=-=-=-=-=-=
چیورون :
شما هم تمام پستای ممکنتون رو زدید ولی خب چون اعضاتون کمتره آنچنان به چشم نمیومد.
9 پست كه که 7 تای اولش از طول مناسب و روند داستان خوبی برخوردار بودن و به نظر من دو تای آخر بیشتر برای سرهم آوردن داستان طولانی شده بودن ولی به دلیل هماهنگی بالای تیم می شه ازش صرف نظر کرد.
توی لحن نوشتن پستها هماهنگی تیم بالا بود و من واقعا لذت بردم که دیدم چند نفر می تونن با هم اینجوری کار کنن و هیچ کدوم بنا به سلیقه خودشون تک روی نکنن.
سوژه خوب بود و به این دلیل قشنگ به چشم میومد که روش کار شده بود. گرچه روی حاشیه ها مانور خاصی نداده بودید ولی به دلیل تمرکز خوبتون روی داستان اصلی، پستهاتون زیبا شده بود.
طنز تیم کاملا قابل قبول و لذت بخش بود و خوندن پستهاشون هم به دلیل طول نه چندان زیاد و هم به دلیل زیبایی نمایشنامه ها اصلا خسته کننده نبود.
دقت خوبی توی نگارش به کار رفته بود. موقع خوندن پستها به مشکلی از نظر املایی یا نگارشی برنخوردم و حتی حرف های اضافه رو هم درست به کار برده بودید!

هماهنگی : 45 از 45
زیبایی نمایشنامه : 40 از 45
مشکلات نگارشی :
به احترام سابقه تمام اعضای دو تیم اشتباهات لپی توی تایپ منظور نمی شه. 10 از 10.
چیورون : 95
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج