جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

112 کاربر(ها) آنلاین هستند (103 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
112 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر ارتباطات با وزير
ارسال شده در: جمعه 18 آبان 1386 01:38
نمایش جزئیات
آفلاین
همانا ستاد شما بسي راضي کننده بوده است ا کنون و ما در ستاد شما پست خواهيم زد و در پيامبر ياهو نيز خواهيم آمد ولي تمام اين برنامه ها براي فردا مي باشد همي...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: جمعه 18 آبان 1386 00:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر جناب وزير اعظم شيخ الشيخا كالين بن الكريوي !!!

مي خواستيم بدانيم آيا ستاد من و گابريل عزيز خوب است از نظر شما يا خير ؟
و اينكه مي خواستيم از شما دعوت به عمل آوريم تا يه پستي در اين ستاد بزنيد و چشم ما را به پست خود منور كنيد !

درخوسات حضور شما در مسنجر را نيز داريم تصویر تغییر اندازه داده شده

با احترام
بارتي كراوچ
وزير حمايت از ساحره ها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 آبان 1386 00:45
نمایش جزئیات
آفلاین
همانا اي ياکسلي واي به حال ولدمورتي که دست راستش تو باشي همي...تو چگونه رييس خبرگذاري مرگخواران هستي که خبر نداري چندين روز است بي ناموسي تعطيل گشته؟
1- همانا ما اراذلي در سه دسته جارو نديديم و هر چه ديديم خودي بود...
2-همي بر شما واجب است بدانيد که رشوه يکي از ارکان اصلي اقتصاد وزارت خانه است...هداياي مردمي خوب است و ما ان را قطع نمي نماييم
و
....
اين هم بود پاسخ هاي من....نه پند گرفتم نه ملال...فقط به حال لرد تاسف خوردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: دوشنبه 14 آبان 1386 22:04
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت وزیر:
اینجانب یاکسلی دست راست لرد و رئیس خبرگزاری مرگخواران اعلام میدارم که طرح بیناموسی را کنار و به مسائل پایه بپردازید :قصد من چند پیشنهاد است اگر ممکن است رسیدگی کنید:
1-طرح دستگیری اراذل کافه ی سه دسته جارو
2-طرح جلوگیری از رشوه در وزارت خانه
و
.
.
.
این بود درخواست های من......خواه پند گیر خواه ملال

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هری ا
ارسال شده در: دوشنبه 14 آبان 1386 20:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

باید در مورد حذب بیناموسی بگم که ، با سیریوس بلک عزیز هم در مورد اونجا بحث شد و اعضا توانایی بیناموسی نویسی استاندارد رو ندارن ، مصلحت نظام هم مخالف هست و بنظر من هم شپلخ بهترین گزینه هست !

پ.ن = به این ترتیب جناب وزیر باید بدنبال شغل مناسب تری برای وزیر حذب بیناموسی باشند !!!

هوووم وزير بي ناموسي چون شپلخ گشت زين پس شما را به عنوان وزير سازماندهي کل مصلحت نظام و ناظر بر مصلحت معرفي مي کنم...و راي نهايي با شما خواهد بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/8/14 21:53:58
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/8/14 21:56:22
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1386/8/15 10:49:47
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 14 آبان 1386 10:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ققي اين پرنده دامبل اين جاني فراري بي گناه و گناه کار نقل کرده است:
آقاي وزير سلام
اينجانب همانطور كه اسمم برازنده شخصيتم هست ققنوس مي باشم
نامه اي كه در ادامه متن مشاهده مي كنيد نامه اي سر گشاده نيست بلكه خيلي تنگ است و به طبع درد آور
و همان طور كه مي دانيد بنده بسيار جاني و خطر ناك هستم و از يازدهمين بلاكم بر مي گردم
جناب وزير سايت وزين جادوگران بنده از شما 100 سوال دارم و از اهوراي منان اميد خواهم كه به صد سوالم پاسخ كامل و قانع كننده بديد
در غير اين صورت ناراحت مي شوم و با بهانه هاي جرج بوشي وزارتت را كله پا مي كنم
سوالات:
1-براي افرادي مثل دامبلدور اسكاور برادرحميد و به قول رولينگ رفقاتي مثل دمبول و گريند وال! آيا براي اين افراد جايي در ايفاي نقش شما هست؟
2- دو شغله بودن شما ،جناب عالي را از وظيفه اصلي شما كه رساندن ايفاي نقش به شرايط آرماني باشد باز نمي دارد؟
3-آيا زدن اين همه تاپيك امثال وزارت اطلاعات وزارت اقتصاد وزارت پفك نمكي و... واجب است؟
4-آيا قول مي دهيد همسر من سرافينا به سلامت سر كار بيايد و به من خيانت نكند؟
5-حپ
6-كي تو رو قشنگت كرده؟مست و ملنگت كرده؟
7- آيا ارتشي را براي مبارزه با سايت زرد آكادمي و اون دارك لرد منافق و اون بوبوي خائن به وطن در نظر گرفته ايد؟
8-آيا اجازه استفاده از بي ناموسي خارج از چارچوب قوانين سايت به عده اي اراذل و اوباش ملقب به حذبيون را مي دهيد؟
9-آقاي وزيرپرتغال نعنا يا ليمو نعنا؟

10- به هري از 5 چه عددي را مي دهيد؟
11-آيا مذهب اهورا حذبا را در كنار آسلام به رسميت اديان سايت مي پذيريد؟
12-آيا با كلاه وزارتي كه بالاي سر من هست مشكلي داريد؟
13-ايا مي دانيد بنده از سر عقده هايي كه از كودكي دارم به هيچ وجه حاضر نيستم كلاه وزارت سابق را از سرم بر دارم؟
14-آيا به من حسودي مي كنيد؟
15-آقاي وزير نظر شما در مورد بزن بزن در مقابل درب همايش فن فيكشن نويسي چيست؟
16-آقاي وزير جايي ديدم شما از به جاي استفاده از حزب نوشته بوديد حذب !آيا شما خجالت نمي كشيد؟
17-شما به گذشته حذبي بودن خودتان افتخار مي كنيد؟آيا انكار مي كنيد كه اين علف هرز به وجود امده به نام حذب شما خودتان يكي از عاملان به وجود امدنش بوديد؟
18-براي حذب كه يكي از معدود شناسنامه هاي سايت جادوگران است چه جايگاهي در نظر گرفتيد ؟

83 سوال ديگرم را بعدا مي پرسم

چطوري كالين؟! اگه ميشه يه هزار گاليون بوجه به حذب اختصاص بده به جون خودم از اون زمان كه از مديريت رفتي يه قرون به حذب نرسيده

اي پرنده آسلام و دامبل همانا گر هزار سوال بپرسي پاسخ گويم، نه براي ترس از تهديداتت بلکه با اينکه من يک پرنده نيستم ولي پرندگان را دوست مي دارم...حال چه جاني باشد چه مالي چه هاني(همانا به معناي عزيزم مي باشد)...
1- چرا ايفاي نقش من...ايفاي نقش خود شما...همانا واضح و مبرهن است که همانقدر که هري و نميد در ايفاي نقش سهم دارند برادر حميد و ققي هم نيز
2-همانا ما عوامل باز دارنده را با بولدوزط و نيروهاي مخلص جاسم کماندو از بين برده و مسير را هموار مي کنيم
3-بلي نه تنها واجب مي باشد...بلکه از اصول ديني سياست هاي بنده مي باشد که بچه هاي قديمي را که از جريان سايت دور بوده و اعضاي جديد که نمي توانند در سايت فعاليت کنند را به فعاليت کشانده تا بتوانند پس از افتادن در جريان ايفاي نقش به تمامي تاپيکها وارد گردند
4-همانا از شما بعيد است برادر ققي...کمي غيرت داشته باشيد...شما چگ.نه به من اعتماد مي کنيد و همسرتان را به من مي سپاريد....هر مردي بايد مراقب همسر خويش باشد
5-هپ
6-من همونم که هميشه غم و غصم بيشماره(همانا اگه کسي بود منو قشنگ و مست و ملنگ کنه...که اوضاعم اون شعر بالاييه نبود)...نتيحه هيشکي...چشما خودت خوشگل مي بينه برادر
7-همانا ما ارتشي براي دفاع از مام ميهن...در مقابل آستکبار...سفيد ...سياه و کليه عوامل بيگانه داريم...که همانا جاسم ها نورممد ها و انواع انتحاري ديگر همواره آماده به خدمت مي باشند...
8-خير به هيچکس چنين اجازه اي نمي دهم...همانا بدانيد که به حذبيان بسي اجازه نامه ها خواهم داد...اما در راه پرنو نويسي و بيناموسي هرگز
9-دو سيب نعنا...هلو ...و ليمو نعنا را ترجيح مي دهيم...پس ليمو نعنا...شما چي؟
10-هپ...به هري از 5 همانا 5 مي دهم...نميداني چه جگري است بالام جان سيفيد...منحصر به فرد
11-تمامي مذاهب براي محترمند...و بدانيد که ما گفتگوي تمدنها ميکنيم...و من خودم هر دو مذهب را دارم...ايا چنين نيست؟
12-کلاه روي سر هر که برود ب بخت مي گردد..با شما ابراز همدردي مي کنم
13-چه جالب ما عقده هاي مشترکي داريم...اين مي شود تفاهم بيا مزدوج شويم
14-همانا از شما بعيد است رهبر آسلام هرگز تنگ نظر و حسود نيست ...به آغوش آسلام بازگرد
15-کار خوبي نبود...و همانا ديديد که ما عوامل درگير را از هم جدا کرديم..پس مخالفيم
16-خير قبلا کشيدم...کش آمد و سنگين بود...حذب درست است و حزب هم...هر کدام را که دوست داريد بنويسيد..مهم لخت نيست بلکه مفهوم است
17-ما در جاهاي مختلف گفته ايم که ما عضو حذبيم...و هرگز انکار نميکنيم که از سران حذب بوده ايمو در به وجود آمدن آن در آن کنفرانس فرا سايتي پيامبر ياهو دخيل...ولي ما هرگز هيچ گوونه احساسي نداريم نه افتخار نه پشيماني فقط خوشحاليم
18-جايگاهي که همواره براي دابليوسي در نظر ميگيرم...شما همواره در قلب کالين و آسلام جاي داريد
قبول نبود ميخواستي صد سوال بپرسي با 83 تا ميشه صد و يکي ولي نگران نباش همه را پاسخ گو خواهم بود
خوبم برادر...تو چطوري؟...ار همين تريبون اعلام ميشود ما 5000 گاليون بودجه بي جهت به حذب اختصاص مي دهيم...با تشکر کالين
-----------------------------------
به دلوروس آمبريج...همانا ما کلا سينه چاک دوست داريم...وب سي خوب مي باشد...اما طرح هاي شما بسي فعلا بر ضد مصلحت نظام است...شما به عنوان يکي از طرح دهنده ها پذيرفته ميشويد تا مصلحت تعيين کنيد باز هم به ما طرح بدهيد...با تشکر کالين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: پنجشنبه 10 آبان 1386 17:42
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام بر وزیر محترم وزارت سحر و جادو

اینجانب دولوروس جین آمبریج خدمتگذار سینه چاک وزرای قبلی هم اکنون نیز اعلام آمادگی می نمایم تا در صورت تمایل از این کادر سخت کوش و فعال ( که در دوره های قبلی وزارت کاملا مشهوده ) استفاده نمایید.
هم چنین من بسیار مایلم تا طرح جداسازی جادوگران اصیل از غیر را ادامه دهم تا این ننگ از وجود جامعه جادوگری پاک گردد.
در راستای همین باید اعلام کنم که اعمال قدرت بروی " مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز " نیز باید ادامه پیدا کند تا مدیر و دانش آموزان نتوانند از زیر سلطه وزارت خانه خارج شوند.
البته در کنار این نیز باید اضافه کنم که تمام این کارها در صورت اجازه شما می باشد.

به امید جامعه جادوگری اصیل
امضا : دولوروس جین آمبریج

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 10 آبان 1386 14:00
نمایش جزئیات
آفلاین
آقاي وزير سلام
اينجانب همانطور كه اسمم برازنده شخصيتم هست ققنوس مي باشم
نامه اي كه در ادامه متن مشاهده مي كنيد نامه اي سر گشاده نيست بلكه خيلي تنگ است و به طبع درد آور
و همان طور كه مي دانيد بنده بسيار جاني و خطر ناك هستم و از يازدهمين بلاكم بر مي گردم
جناب وزير سايت وزين جادوگران بنده از شما 100 سوال دارم و از اهوراي منان اميد خواهم كه به صد سوالم پاسخ كامل و قانع كننده بديد
در غير اين صورت ناراحت مي شوم و با بهانه هاي جرج بوشي وزارتت را كله پا مي كنم
سوالات:
1-براي افرادي مثل دامبلدور اسكاور برادرحميد و به قول رولينگ رفقاتي مثل دمبول و گريند وال! آيا براي اين افراد جايي در ايفاي نقش شما هست؟
2- دو شغله بودن شما ،جناب عالي را از وظيفه اصلي شما كه رساندن ايفاي نقش به شرايط آرماني باشد باز نمي دارد؟
3-آيا زدن اين همه تاپيك امثال وزارت اطلاعات وزارت اقتصاد وزارت پفك نمكي و... واجب است؟
4-آيا قول مي دهيد همسر من سرافينا به سلامت سر كار بيايد و به من خيانت نكند؟
5-حپ
6-كي تو رو قشنگت كرده؟مست و ملنگت كرده؟
7- آيا ارتشي را براي مبارزه با سايت زرد آكادمي و اون دارك لرد منافق و اون بوبوي خائن به وطن در نظر گرفته ايد؟
8-آيا اجازه استفاده از بي ناموسي خارج از چارچوب قوانين سايت به عده اي اراذل و اوباش ملقب به حذبيون را مي دهيد؟
9-آقاي وزيرپرتغال نعنا يا ليمو نعنا؟

10- به هري از 5 چه عددي را مي دهيد؟
11-آيا مذهب اهورا حذبا را در كنار آسلام به رسميت اديان سايت مي پذيريد؟
12-آيا با كلاه وزارتي كه بالاي سر من هست مشكلي داريد؟
13-ايا مي دانيد بنده از سر عقده هايي كه از كودكي دارم به هيچ وجه حاضر نيستم كلاه وزارت سابق را از سرم بر دارم؟
14-آيا به من حسودي مي كنيد؟
15-آقاي وزير نظر شما در مورد بزن بزن در مقابل درب همايش فن فيكشن نويسي چيست؟
16-آقاي وزير جايي ديدم شما از به جاي استفاده از حزب نوشته بوديد حذب !آيا شما خجالت نمي كشيد؟
17-شما به گذشته حذبي بودن خودتان افتخار مي كنيد؟آيا انكار مي كنيد كه اين علف هرز به وجود امده به نام حذب شما خودتان يكي از عاملان به وجود امدنش بوديد؟
18-براي حذب كه يكي از معدود شناسنامه هاي سايت جادوگران است چه جايگاهي در نظر گرفتيد ؟

83 سوال ديگرم را بعدا مي پرسم

چطوري كالين؟! اگه ميشه يه هزار گاليون بوجه به حذب اختصاص بده به جون خودم از اون زمان كه از مديريت رفتي يه قرون به حذب نرسيده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ققنوس در 1386/8/10 14:04:35
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: جمعه 4 آبان 1386 05:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامي چو بوي خوش غلامي.
همانا اي کالين بن کريوي
اي که ميستيزي در سايت با هر ديوي
کنون سويت شوم روانه مستانه
تا پستي ندهي نروم از اين خانه
بزن بر سر اينو آن دست زور
که روزي شود نام تو شاهپور.
کنون که اين فسانه را نوشتم
روم تا چاپ کنم در بهشتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه.
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه
ارسال شده در: پنجشنبه 3 آبان 1386 19:24
نمایش جزئیات
آفلاین
اول از همه از وزير عزيز تشكر را به شدت ميكنم بابت اين پست و مقامي كه باعث افتخار بنده حقير است(مثلا از اين حرفها) اما مجبور به نمودن عرض نكته اي هستم!

در قوانين حذب آمده(شما قوانينش را نديدي ولي ما ديده ايم! چون ما بنيانگذار هستيم و هيچ كس غير ما چهار نفر كه البته همه در راه حق شهيد شديم با قوانين حذبي آشنا نيست) بله در قوانين حذب آمده كه زير بار ننگ...اهم!كه تابع اصول هيچ گروهي نيست و كاملا جو زده و
انتحاري عمل ميكند و در يك كلام آزاد است و خود در راس خود جاي دارد! و كلا حذب گروهي قانوني نبوده و همينجوري عشقي فعاليت ميكند!
نكته ديگر اينكه آيا جناب وزير مسئوليت حركات انتحاري و ضد مديريتي حذب را بر عهده ميگيرد؟! آيا جناب وزير دنبال درد سر ميگردد
به همين خاطر نيازي به وجود وزير حذب لببرال نيست!

اما من به عنوان يكي از بنيانگذاران حذب تعهد ميدهم هر كاري كه از دستمان بر بيايد و مخالف منافع حذب نباشد( تصویر تغییر اندازه داده شده )براي كمك به وزارت و در نتيجه جامعه جادوگري انجام بدهيم!

با تيشكر!
سرژ تانكيان-يكي از بنيانگذاران حذب مقدس ليبرال دموكرات جادوگرياليستي!

همانا اي سرژ آيا تو باخبر نيستي که همانا من خودم جزو بنيانگزاران حذب بودمم و گيلدي را سرنگون کردمي؟...همانا ما هفت نفر بوديم...من چگونه اصل خود را فراموش کنمي...اگر به پستت توجه کني مسئول مصلحت نظام است يعني که سياستهاي حذب را در کار وزارت دخيل ميکني...با توجه به مصلحت حذب و وزارت و همانا من خودم مسئوليت تمام انتحارهاي حذب را به عهده ميگيريم...چون خودم بسي انتحاري و استکبارم...آيا چنين نيست؟...آيا آن عکس يادت نيست اي سرژ که من بودم تو بودي چو چانگ بودي ققي بودي و ...؟؟؟؟...آيا من نبودم که کلاه وزارت را در همان موقع از سر گيلدي با دسترسي مديريت ربودم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/8/4 1:50:37